Adezz

890 reviews in totaal   518 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en het ruime, mooie en duurzame assortiment dat goed aansluit bij hun wensen. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren, en de communicatie wordt doorgaans als helder en snel genoemd. De prijsstelling wordt overwegend als eerlijk en transparant ervaren. Sommige klanten ervaren echter onbetrouwbare of vertraagde bezorging. Er zijn incidenteel klachten over een gebrek aan nazorg door de klantenservice. Daarnaast wordt de communicatie rondom levering soms als gebrekkig of onbetrouwbaar ervaren en vinden enkele klanten de prijzen aan de hoge kant ten opzichte van de concurrentie.

ReviewsAdezz

Vriendelijk en vakkundig personeel. Als particulier moet je enorm blij zijn dat ze voor je klaar staan in de showroom. Particuliere verkoop is een klein onderdeel voor ADEZZ. Internationaal een gigantisch bedrijf. Wij hebben onze ogen uitgekeken. Onze rit vanuit de achterhoek was het meer dan waard. Levering was perfect. We zijn enorm super tevreden met onze bloembakken.
ik gaf aan bij mijn bestelling dat ik deze graag op een bepaalde dag geleverd wilde hebben, omdat ik een aantal dagen niet thuis was. totaal niks mee gedaan. Meteen verstuurd. Pakket werd verkeerd gesorteerd, konden jullie niks aan doen, werd geleverd op een dag dat er niemand thuis was, dus moest naar een winkel. Veel te zwaar, op de fiets met dat ding. heel onhandig. Had gewoon even contact opgenomen om af te stemmen. 1 telefoontje is zo gebeurd.

Top kwaliteit en levering!

Prachtige en goede kwaliteit! Inmiddels heb ik door de jaren heen verschillende polyester plantenbakken gekocht en zelfs de bakken die hier al ruim 10 jaar staan zien er nog uit als nieuw. De levering is supervlot en de potten zijn altijd beregoed ingepakt. Blijf dit zo doen Adezz!! Ik heb geen tips, wat goed is is goed!

Antwoord van Adezz

Beste Mark, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste 5‑sterrenbeoordeling. Wat fijn om te lezen dat u al jarenlang zo tevreden bent over de kwaliteit van onze polyester plantenbakken en dat zelfs de bakken van ruim 10 jaar oud er nog als nieuw uitzien. Ook uw positieve woorden over de snelle levering en zorgvuldige verpakking waarderen wij zeer. Dank ook voor het delen van de foto’s. Leuk om onze producten zo mooi terug te zien bij onze klanten. Groet, team Adezz

De levering was top & kleur anders dan verwacht.

De levering was top. Had verkeerde huisnummer per ongeluk ingetypt 92 ipv 82 en de bezorg mannen opgewacht en die brachten de sokkel naar mij thuis. Wat tegen valt tot nu toe is de kleur. Er is nog geen bijna geen roest en dat wat roest is veel lichter oranje dan ik had verwacht. Hoopte namelijk dat ze bij mijn plantenbakken van cortenstaal (van ander merk) zouden passen
Onze cortenstaal tuinbak van 6 x 1 meter ziet er mooi en erg stevig uit. In 3 delen netjes thuis geleverd, alleen nog aan en elkaar koppelen. Zeker geen wip wap spul. Erg blij mee. We hebben er nog eentje besteld.
Aangekondigd leveringsmoment onbetrouwbaar, zogezegd wegens rij tijdlimieten. Toch wel bizar dat je info krijgt dat er binnen 39 minuten geleverd wordt en dan plots bericht krijgt dat levering op een latere dag zal gebeuren. 2 dagen afspraken verzet/aangepast om thuis te zijn voor levering. Uiteindelijk geleverd op een latere dag. Emails ter staving van onbetrouwbare communicatie zijn beschikbaar.
Levering altijd op tijd Prijzen worden wel beetje te hoog merk ik van dat klanten toch een andere manier zoeken voor goedkopere keuze…

Tevreden klant

Al diversen jaren onze leverancier naar volle tevredenheid, snelle levering goede kwaliteit voor nette prijzen
Altijd mooie producten , levering altijd correct . Ik beveel jullie steeds aan bij mijn klanten en aannemers !!!
In 1 woord ; prima, vlotte levering en vriendelijk te woord gestaan.
Nette en sterke bloembakken, snelle levering bij voorraad producten en goed verpakt.
Behulpzaam, mooiii kwaliteit van bloembakken snelle levering..
Exacte levertijden doorgeven en vooral deze nakomen! Helemaal stoppen met de de door jullie waarschijnlijk zelfbedachte term: 'Herbevestiging Order', en dan een week voor levering, een latere levertijd opgeven. Dit zijn gewoon andere woorden voor het niet nakomen van afspraken.... Verder zijn jullie producten zeer mooi en goed.
Leveringen zijn prima. Op korte termijn producten afhalen is een ander verhaal
Uitstekende service en zeer snelle levering
snel en exact wat je zoekt mooie schaal 3 mm en met subtiel sokkeltje om te blijven staan
goeie service en snelle communicatie en mooie materialen!!
Snel antwoord op mail, snel offerte & correcte levering. Mooie producten.

Klantvriendelijkheid

Hallo! De laatste leveringen gingen prima. Lekker snel leveren en verder geen klachten. Betreft de watertafel van cortenstaal en de klantvriendelijkheid daarvan blijf ik het bijzonder vinden hoe slecht dat verlopen is. Inmiddels is de desbetreffende watertafel op de stortplaats belandt. De komende bestellingen hoop ik snel bij een concurrent te doen. Deze zijn wel aanspreekbaar als er wat mis gaat.
Zeer mooi afgewerkte bakken, goede prijs kwaliteit verhouding