Adezz- Logo - Beoordelingen

Adezz
Beoordelingen:

42 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden42 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 mei 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Adezz voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van waterschaal. De bijbehorende stop ontbrak echter. Met Adezz gebeld, geen probleem, werd na het weekend nabezorgd. Top.

de meest kritische beoordeling

5 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Es werden schwere Pflanzkübel geliefert. Per Hinweis wird man aufgefordert zusätzliche Hilfe zu besorgen. Der Liefertermin wird auf einem Zeitraum von 5 Tagen eingegrenzt. Dann wird der Liefertermin mehrmals verschoben. Die Lieferung wird mehrmals umgeladen. Somit fühlt sich keine Spedition verantwortlich. Kein Ansprechpartner, keine Zuständigkeit, keine Verantwortung. Liefertermin ungewiss!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Adezz

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie plantenbakken besteld, aantrekkelijke aanbieding; geheel naar tevredenheid.
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
13 dagen geleden
Goedemiddag meneer Lukje, Wat fijn om te lezen dat onze Carrez Senzzo plantenbakken u goed bevallen. U heeft inderdaad kunnen profiteren van een korting vanwege onze op=op actie :-) We wensen u veel plezier met de Carrez Senzzo! Met vriendelijke groet, Team Adezz
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede voorlichting en snelle levering. Kwalitatief goed product
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
30 jan. 2024
Goedemiddag Peter, Hartelijk dank voor je fijne complimenten! We zullen ons Customer Support Team hiervan ook op de hoogte brengen. We wensen je veel plezier met je Cortenstaal Carrez Plantenbak. Mocht je alsnog vragen hebben dan horen we het graag van je. Met vriendelijke groet, Team Adezz
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Cortenstaal bloembakken

Duidelijke website, vlotte levering. Alles mooi ingepakt.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijke site en goed af gehandeld
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie plantenbak, snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
13 dagen geleden
Beste meneer Gredt, Dank u wel voor uw fijne bericht. We kunnen zo snel leveren omdat we onze voorraad hoog houden. Zodat u inderdaad snel over de Carrez met Wielen kunt beschikken. Met vriendelijke groet, Team Adezz
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
12 uur geleden
Goedemorgen meneer van Eynde, Hartelijk dank voor de 5 sterren! We hopen dat u veel plezier zult hebben met de Carrez Connect en de nageleverde bevestigingshoeken. Mochten we u ergens nog mee kunnen helpen, dan staan we iedere dag voor u klaar van 08:00 tot 18:00. Met vriendelijke groet, Team Adezz
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
8 dagen geleden
Goedemiddag meneer van Dijk, Dank de vijf sterren beoordeling! We hopen dat u met uw Carrez Standaard weer net zo tevreden bent als met uw voorgaande Adezz plantenbakken :-). Met vriendelijke groet, Team Adezz
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De site is perfect enkel dat jullie ook naar de eindhebruiker verkopen met TE lage prijzen is echt belachelijk!
Beoordeling melden
18 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

..

.
Beoordeling melden
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
26 okt. 2023
Goedemorgen Robbert, Dank je wel voor je complimenten! We wensen je veel plezier met de Cortenstalen plantenbakken en mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Adezz
1 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van waterschaal. De bijbehorende stop ontbrak echter. Met Adezz gebeld, geen probleem, werd na het weekend nabezorgd. Top.
Beoordeling melden
1 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
correcte facturering, gebruiksaanwijzingen, snelheid
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
5 jun. 2023
Goedemiddag meneer Tijssen, Dank u wel voor uw positieve reactie! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Adezz
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uiteindelijk 3 xwaterschaal gestuurd. Slechte levering DHL. Is goed opgelost door Adezz. Compliment
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
1 jun. 2023
Goedemorgen Baukje, Hartelijk dank voor de 5 sterren! Je feedback over DHL waarderen we en dit helpt ons om onze service te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Adezz
24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte afhandeling bestelling

Vele items in stock en snelle en correcte levering met vriendelijke/aandachtige chauffeur.
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
25 jul. 2023
Goedemorgen Kenneth, Hartelijk dank voor je mooie complimenten! We wensen je veel plezier met ons product. Met vriendelijke groet, Team Adezz
9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gisteren pas besteld, nog niet binnen, maar de communicatie per mail is tot nu toe goed
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
9 mei 2023
Goedemiddag Arie, Dank je wel voor je reactie en fijn om te lezen dat onze communicatie goed bevallen is. We hebben het voor je nagekeken en jouw order is naar je onderweg. We wensen je veel plezier met de waterschaal! Met vriendelijke groet, Team Adezz
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Goede producten, uitstekende service, duidelijke website. Ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
5 jun. 2023
Goedemiddag Joris, Wat fijn om deze beoordeling te mogen ontvangen! Veel plezier gewenst met onze producten. Met vriendelijke groet, Team Adezz
24 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
veel misgegaan bij de bezorging door DHL Bij de derde levering is het gelukt.
Beoordeling melden
1 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige producten, alleen kan niet alles als particulier bestel worden!
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
1 sep. 2023
Goedemiddag Gerard, Wat fijn dat je dit compliment met ons deelt! Hartelijk dank hiervoor! Het is vanuit Adezz een bewuste keuze om niet ons hele assortiment aan te bieden voor de particuliere klanten, dat klopt wat je zegt. We wensen je veel plezier met de Ivar brievenbus! Met vriendelijke groet, Team Adezz
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en mooi product! Ondanks schaal zwaar is levert DHL aan.
Beoordeling melden
Antwoord van Adezz
5 jun. 2023
Goedemorgen Bart, Dank je wel voor je compliment en we wensen je veel plezier met de waterschalen. Met vriendelijke groet, Team Adezz