Adezz- Logo - Beoordelingen

Adezz
Beoordelingen:

216 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden240 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De ultieme snelheid van jullie is speciaal. Je besteld als hovenier een product en dit wordt gewoon snel geregeld. Netjes de orderbevestiging en de factuur op de mail en binnen 1 of 2 dagen ontvang je het product. Mocht er iets zijn lossen jullie het snel en netjes op. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van jullie producten. Ik ga me komende zomer meer focussen hierop, zodat ik veel meer producten af kan gaan nemen. Door jullie producten geven we de tuinen net dat speciale lintje. Wat misschien wel iets is is vaker acties doorvoeren zodat je sneller geneigd bent wat extra producten af te nemen. Verder top bedrijf.

Meest relevante negatieve beoordeling

8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik kan er niet over oordelen heb nog niks binnen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Adezz

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MV
Maarten v.
Niederlande
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en keurig verpakt. De antracietkleurige bakken zijn niet helemaal dekkend gelakt en daarmee doorschijnend op sommige plekken. Door de bak met aarde te vullen is het effect weg en staan de plantenbakken er keurig bij.
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

We zijn in de showroom geweest. Prima geholpen. Daarna via internet mooie plantenbak besteld. Keurig op tijd geleverd en staat prachtig bij ons in de tuin. Niet meer en niet minder.
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klantbenadering was zeer vriendelijk en de bestelde plantenbak werd exact op het gewenste moment bezorgd. Deze is nu te bewonderen op het terras bij Floryn aan de Markt in Uden!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top bloembaken gekocht. Ik kan niet wachten om mijn toscaanse jasmijn hier in te Potter. Het word een echte eye catcher...foto volgt op instagram
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering was uitstekend verzorgd. Goed ingepakt en op de afgesproken dag. Tuinbakken zien er heel degelijk en verzorgd uit.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kortenstaal waterschaal gekocht voor goede prijs, snel geleverd en mooie kwaliteit!
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verzendkosten

Vermeld op site ADEZZ wat de verzendkosten zijn of inclusief!
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie plantenbak

Snelle levering, goede kwaliteit plantenbak, mooi afgewerkt.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Materiaal zeer netjes afgewerkt en supersnel geleverd !
Beoordeling melden
WW
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeker aan te bevelen 😊

Ruime keuze, Goede communicatie en rappe levering
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, goed verpakt en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en prijk kwaliteit top
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en mooie producten
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
op tijd, op plaats, qualitatief prima
Beoordeling melden
SV
San V.
Stokkem
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed product 👍
Beoordeling melden
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Prima product
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi aanbod. Snelle levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede kwaliteit. Top!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden