Nanocoating.nl

211 reviews in totaal

211 reviews since 14 feb 2023

Gecertificeerd sinds: 14 mrt 2023
nanocoating.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering van de producten. De kwaliteit wordt als uitstekend beoordeeld, met veel waardering voor het resultaat en de effectiviteit. Ook vinden veel klanten de producten eenvoudig in gebruik. De klantenservice wordt geprezen vanwege vriendelijkheid, duidelijkheid en snelle reacties. Duidelijke communicatie over de bestelstatus wordt gewaardeerd. Sommige klanten vinden de producten aan de prijzige kant en zijn benieuwd naar de duurzaamheid van het resultaat; het is soms nog afwachten hoe lang het effect aanhoudt. Daarnaast merkt een klein aantal klanten op dat het aantal berichten over de bestelstatus wat overdreven kan zijn en is de verwerking van sommige producten niet altijd even eenvoudig.

ReviewsNanocoating.nl

Heel fijne producten, zelf de steen en beton veel gebruikt en de glascoating. Over beide zeer tevreden en je merkt echt dat alles veel schoner blijft en als het toch vuil word het vuil eenvoudig te verwijderen is. Ook over contact met klantenservice zeer tevreden, je krijgt duidelijk antwoord en word vriendelijk te woord gestaan. Zal ik de toekomst nog wel meer gebruiken en durf hen met een gerust hart aan te bevelen.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste John, Hartelijk bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de nanocoating voor steen en beton als de nanocoating voor glas. Fijn dat de behandelde oppervlakken langer schoon blijven en dat vuil eenvoudiger te verwijderen is. Ook je mooie woorden over onze klantenservice waarderen we enorm. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl
Ik heb een goed advies-stappenplan gekregen. Het product werkte helaas niet voor mijn probleem. Dit deed geen afbreuk op het product zelf. Ze hebben netjes zonder te vragen het bedrag gecrediteerd. Super klantvriendelijk en meedenkend! Dus als stap 2 wel werkt, bestel ik de Nano-coating.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste Nicha, Hartelijk bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je ons advies en stappenplan als prettig hebt ervaren. Natuurlijk vinden we het jammer dat het eerste product niet de gewenste oplossing bood, maar we zijn blij dat onze manier van meedenken en de nette afhandeling zo positief is ontvangen. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen natuurlijk dat stap 2 wél het gewenste resultaat geeft en dat we je daarna snel weer mogen helpen met de juiste nano-coating. Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl

Afgelopen met het schrobben

Ik zocht een oplossing voor de vieze aanslag door regen op de betonrand van ons balkon. Ik heb de producten van nanocoating gevonden. De beschrijving is duidelijk, de reviews geven nuttige extra informatie. Het bestellen en verzenden gaat snel. De toepassing is makkelijk en het resultaat uitstekend. Voor nu ben ik heel tevreden; afwachten hoe lang het werkt (enige jaren verwacht en hoop ik)

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste heer Kohler, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van je review en de positieve beoordeling van Nanocoating.nl. Fijn om te lezen dat je zo goed tevreden bent over onze nano coatings! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Vincent & Daan - Team Nanocoating.nl

Coating werkt goed, ongevraagde aftersales.

Coating werkt goed en levering was snel. Wat niet fijn is, is de ongevraagde 'aftersales'. Ik krijg nu elke dag 1 of meerdere mailtjes over beoordelingen, reclame en onzin. Heel fijn dat er kennelijk in de kleine lettertjes digitale achtervolging wordt opgedrongen. Moet je voorstellen dat je na de boodschappen doen een groepje personeel mee de winkel uitloopt en maar aanbiedingen en mening blijft vragen... Dit doen we dus niet meer.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste heer Koster, Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat de coating goed werkt en dat je bestelling snel is geleverd. Tegelijkertijd vinden we het vervelend dat je onze e-mails als opdringerig hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we nemen je feedback hierover serieus. Veel van onze klanten waarderen deze e-mails juist enorm, daarom is het soms een uitdaging om hier een goede balans in te vinden. Het is natuurlijk altijd mogelijk om je af te melden van deze commerciële e-mails. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken, met een assortiment dat aansluit bij hun wensen en eisen, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. Neem gerust contact met ons op via de chat, zodat we kunnen meekijken en ervoor kunnen zorgen dat je geen ongewenste berichten meer ontvangt. We hopen dat we je in de toekomst alsnog weer mogen helpen en je ervaring kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl
Op zondag besteld en maandag al bezorgd dat is echt klasse. Super spul om mee tewerken. Heb 2 lagen op de muren gedaan in de keuken. Tot nog toe erg tevreden. Wel opletten als je de muren bewerkt en wat hebt afgeplakt dat er weer snel afhaald . Heb met een rolletje opgebracht en dat gaat prima.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste heer/mevrouw van Haarst, Hartelijk bedankt voor je uitgebreide 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat je bestelling op zondag is geplaatst en maandag al werd bezorgd. Ook fijn dat het aanbrengen met een rolletje goed ging en dat je tot nu toe erg tevreden bent met het resultaat in de keuken. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. Bedankt ook voor het delen van je praktische tip over het tijdig verwijderen van afplaktape! We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl

Nanocoating op aluminium gecoate gevel delen en kozijnen

Ik heb metalen gepoedercoate kozijnen dakgoten en dakoverstekken in de kleur 9004 . Van een aantal delen die veel in de zon komen was de kleurarm mat geworden . Ik heb een paar stukken geprobeert als proef om te kijk hoe en hoe lang het stand houdt . Het resultaat is verbluffend .

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview én voor het delen van de mooie foto’s! Geweldig om te zien en te lezen dat de nanocoating zo’n verbluffend resultaat heeft gegeven op de gepoedercoate kozijnen, dakgoten en dakoverstekken. Zeker bij delen die door veel zon dof en mat waren geworden, is zo’n zichtbaar verschil natuurlijk extra mooi. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. Bedankt dat je jouw ervaring en resultaat met anderen deelt. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl

Goed water afstotend na testje

We hebben de eetkamer stoelen ermee ingespoten en daarna getest, water bleef er als pareltjes op liggen of liep er aan de voorkant af. Helemaal goed dus!
Heel fijn om mee te werken, de 2e laag liet de waterafstotende werking goed zien. De spuitflacon werkte echter niet, hij gaf in strasl ipv nevel. Het opbrengen met ern kwast gedaan

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste heer/mevrouw de Vries, Hartelijk bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het product prettig werkt en dat de waterafstotende werking na de tweede laag goed zichtbaar was. Jammer dat de spuitflacon niet naar behoren werkte en in een straal spoot in plaats van te vernevelen, volgende mag je gerust een nieuwe kosteloos bij ons aanvragen. Bedankt dat je dit aangeeft. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken, met een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl
Boven verwachting is het resultaat. Ik dacht eerst wat een klein flesje maar heb nog ¾ over! Aanrader. Betrof renovatie Bastard buiten tafel. Nu kan ik ook nog het onderstel van de Basard zelf doen.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste heer van Westenbrugge, Hartelijk bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview én voor het delen van de foto's! Wat mooi om te zien dat het resultaat boven verwachting is en dat je met zo weinig product al zo’n groot deel van de Bastard buitentafel hebt kunnen behandelen. Extra leuk dat je zelfs nog genoeg over hebt voor het onderstel! Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. Bedankt voor je aanbeveling en het delen van het mooie eindresultaat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl
Uitstekend product. Alleen even opletten met de slang koppelen aan het busje. Moet snel en correct gebeuren anders loopt de bus leeg. Verder snel bezorgd en topproduct.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste Kees, Hartelijk bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle bezorging. Ook bedankt voor je praktische tip over het aansluiten van de slang op het busje; zulke feedback is erg waardevol voor andere gebruikers. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl
De coating is onzichtbaar en werkt goed. Al het vocht wat eerst in de tegels verdween blijft er nu opliggen. De coating was makkelijk aan te brengen.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste mevrouw Heijkamp-Verduyn, Hartelijk bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat de coating onzichtbaar blijft, eenvoudig aan te brengen is en zo goed werkt dat het vocht nu mooi op de tegels blijft liggen. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl

Werkt uitstekend!

Bestelling is heel snel geleverd. Het product om glas te reinigen heb ik op de glazen douchewanden toegepast. Werkt uitstekend!

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste heer/mevrouw Mcvisser-Veerman, Hartelijk bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat de NC Nano Glasreiniger zo goed werkt op de glazen douchewanden. Fijn dat je zo tevreden bent met het resultaat! Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl
Niet goedkoop maar fantastisch resultaat voor mijn bestickering op de camper

Prima service en nazorg! Highly Recommended.

Heb de nanoreiniger en -coating pakket aangeschaft. Het pakket was zeer snel geleverd. De handleiding gaf vragen over de bijgeleverde doek en sponzen. Via de chatmodule werden alle vragen adequaat beantwoord en adviezen gegeven omtrent hardnekkige kalkaanslag. Tevens werd aangeboden een sterke nano allesreiniger om te gebruiken. Prima service. Highly recommended bedrijf

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste heer Nieuwenhuijzen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van je review en de positieve beoordeling van Nanocoating.nl. Erg fijn om te lezen dat onze producten en service zo goed ervaren worden. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Vincent & Daan - Team Nanocoating.nl
D B
Dick B.
Dronrijp

Goed advies

Had vragen over het reinigen en onderhouden van kunststof kozijnen met reliëf. Advies was duidelijk hoe schoon te maken, mee rdere keren voordat je de beschermingscoating aanbreng.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste klant, Hartelijk bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat ons advies over het reinigen en onderhouden van kunststof kozijnen met reliëf duidelijk en behulpzaam was. Een goede voorbereiding en het zorgvuldig reinigen van het oppervlak zijn inderdaad belangrijk voordat de beschermingscoating wordt aangebracht. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl
Uitstekende kwaliteit coating en makkelijk aan te brengen op steigerhouten tuintafel. Snelle levering en wellicht een kleine overkill mbt aantal berichtjes inzake status levering , orderbevestiging en factuur.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste Jack, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van je review en de positieve beoordeling van Nanocoating.nl. Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze nanocoatings. Qua e-mailcommunicatie sturen wij liever “teveel” berichten omtrent je bestelling dan te weinig. Wellicht kunnen we wil onderzoeken of het aantal iets minder kan. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Vincent & Daan - Team Nanocoating.nl

Fijn product

Over metallic verf neemt de glans wel wat af, maar het is goed schoon te maken.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste Merel, Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product goed bevalt en dat het oppervlak na behandeling gemakkelijk schoon te maken is. We begrijpen je opmerking dat de glans op metallic verf iets kan afnemen en waarderen het dat je dit met ons deelt. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl

Geen resultaat met nano coating textielreiniger

Ik heb de nano coating textielreiniger gekocht om een olie/vetvlek uit een skijas te krijgen. lk had goede hoop dat dit zou lukken door de goede recensies die ik had gelezen. Helaas is de vlek er niet uitgegaan. Ook op andere items heb ik het uitgeprobeerd, maar het beloofde resultaat is niet beter als ik het schoonmaak met een ander goedkoper middel.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste Sonja, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat de nano textielreiniger de olie-/vetvlek uit je skijas niet heeft verwijderd en dat het resultaat ook op andere items tegenviel. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. Juist van dit soort feedback leren we graag, zodat we onze producten en dienstverlening verder kunnen verbeteren. Zou je even contact met ons willen opnemen via de chat? Dan kijken we graag met je mee naar de vlek, het materiaal en de manier waarop het product is gebruikt. Vraag gerust in de chat naar een medewerker zodat een van ons je snel verder kan helpen. Mogelijk kunnen we nog advies geven of samen naar een passende oplossing zoeken. We hopen je alsnog goed te kunnen helpen en je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl

werkt perfekt diepe glans.

eenvoudig aan te brengen nano shampoo en de nano coating , laat zich goed zien een perfekte diepe glans. een aanrader.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste Nico, Hartelijk bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat zowel de NC Nano Autoshampoo als de NC Nano Coating voor Autolak eenvoudig aan te brengen zijn en zorgen voor zo’n mooie, diepe glans. Bedankt ook voor je aanbeveling! Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl

Onbekend

Moeten nog afwachten of het goed werkt, is pas na een jaar te beoordelen. Klantenservice is goed en vragen worden ook netjes beantwoord.

Antwoord van Nanocoating.nl

Beste Lia, Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze klantenservice als goed hebt ervaren en dat je vragen netjes zijn beantwoord. We begrijpen natuurlijk dat de werking op langere termijn pas echt goed te beoordelen is en hopen dat het resultaat ook na verloop van tijd aan je verwachtingen voldoet. Wij werken iedere dag hard om onze klanten blij te maken. Daarbij focussen we op een assortiment dat aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten, een snelle levering en behulpzame service via onze chat. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Daan & Vincent van Nanocoating.nl

Met onze nano coatings blijven je spullen en oppervlakken langer schoon en beschermd. Eerst goed reinigen en daarna de coating aanbrengen. Zo heb je er jaren lang geen omkijken meer naar. Nano coatin...