Candlebagplaza.nl- Logo - Beoordelingen

Candlebagplaza.nl
Beoordelingen:

47 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.164 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruud bedankt voor de goede service bij de bestelling van vervangende lampen voor de prikkabel. Na drie gebruik nog steeds geweldig makkelijk en heel blij mee. De lampen met kunststof kap zijn echt handig omdat ze heel moeilijk breken. Door wattage verschil gingen er nu 5 tegelijk stuk. Snel vervangende gehad met persoonlijk briefje en een verassing. Top bedrijf en service.

de meest kritische beoordeling

6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, alleen veel te duur voor papieren zakken met kerst versiering. Ik had er meer van verwacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Candlebagplaza.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke en persoonlijke service. Snelle levering.
Beoordeling melden
BS
Bram S.
Sommelsdijk
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
bestelling snel en goed uitgevoerd
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
OH
Olga H.
Dronten
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geïnformeerd over de bestelling en netjes geleverd
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle goede service en product naar verwachting
Beoordeling melden
Antwoord van Candlebagplaza.nl
29 apr 2024
Bedankt Pien voor de mooie beoordeling. Veel plezier met de aankoop! Team Candlebagplaza
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie prikkabel. Goed en snel contact met verkoper. Antwoord snel je vragen en denkt met je me voor een goede oplossing. Ook de service is zeer goed. En de bestelling word de zelfde dag gelijk verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van Candlebagplaza.nl
29 apr 2024
Goed om te horen dat u onze service op prijs stelt. Zodra het ons opvalt dat er in een bestelling iets niet klopt qua onderdelen die met elkaar moeten matchen vinden wij het belangrijk om even contact op te nemen of dit zo bedoeld is. Dit voorkomt vaak onnodig heen en weer sturen van verkeerde artikelen. Team Candlebagplaza
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en heel handig product
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een persoonlijke webwinkel

Ruud bedankt voor de goede service bij de bestelling van vervangende lampen voor de prikkabel. Na drie gebruik nog steeds geweldig makkelijk en heel blij mee. De lampen met kunststof kap zijn echt handig omdat ze heel moeilijk breken. Door wattage verschil gingen er nu 5 tegelijk stuk. Snel vervangende gehad met persoonlijk briefje en een verassing. Top bedrijf en service.
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend goede service, snelle levering! Het set lampionlampjes wat ik had besteld waren problemen met de kleur, ik kreeg de volgende dag al geheel kosteloos een nieuw set bezorgd, fantastisch
Beoordeling melden
Antwoord van Candlebagplaza.nl
24 nov 2023
Vervelend om te horen dat een bevestiging kapot was en een kleur niet overeen kwam met de rest van de kleuren. Fijn dat het probleem is opgelost nadat wij u een nieuwe set verlichting hebben gestuurd. Ook hartelijk dank dat u onze service zo op prijs stelt. Veel plezier met de lampionverlichting en wij zien u graag terug in onze webwinkel. Team Candlebagplaza
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
op tijd geleverd in de drukke Kersttijd, goede communicatie, op dezelfde dag als besteld afgehandeld. levering klopt. wat wil je nog meer?
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie overzichtelijke site en je krijgt steeds update over de vordering van je bestelling en zeer snelle verzending. Top
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima service en belletje dat ik mogelijk was vergeten een artikel te bestellen wat wel nodig was. Perfect opgelost!
Beoordeling melden
Antwoord van Candlebagplaza.nl
13 dec 2023
Fijn om te horen dat onze actie op prijs wordt gesteld. Het is voor ons een kleine moeite, als het ons opvalt, om contact te leggen zodat u de juiste artikelen in 1 keer ontvangt. Dit scheelt onnodig heen en weer sturen van pakketten. Veel plezier met de verlichting! Team Candlebagplaza
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke site, overzichtelijk. Alleen jammer dat ik geen leuke korting krijg als ik per 2 bestel
Beoordeling melden
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering En een aansteker als kado! Dat het mogelijk is voor die prijs! Goed produkt
Beoordeling melden