Candlebagplaza.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
Candlebagplaza.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Candlebagplaza.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 25 jan. 2022

Beoordelingen voor Candlebagplaza.nl

38 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.122 beoordelingen in totaal

7 jan. 2023
Ik heb lampionnen besteld en deze moesten worden verzonden naar België. Ik heb ze heel snel ontvangen en dat is fijn. We hebben ze nodig voor een beurs, dus ik moest ze zeker op tijd hebben. Dat is ruimschoots gelukt! Verder zagen de lampionnen er goed uit. Ik ben er heel blij mee.

de meest kritische beoordeling

23 okt. 2022
Op tijd bestelling gekregen maar zonder gebruiksaanwijzing.

Beoordelingen voor Candlebagplaza.nl

28 jul. 2023
Mooie overzichtelijke site en je krijgt steeds update over de vordering van je bestelling en zeer snelle verzending. Top
10 aug. 2023
Prima, snelle levering.
31 jul. 2023
3 jul. 2023
27 jun. 2023
4 jun. 2023
Snelle service, en goed materiaal
28 mei 2023
Snelle bezorging
6 jun. 2023
Snel
28 mei 2023
7 jan. 2023

12 jan. 2023
Hallo Ingrid, Fijn om te horen dat de verzending voorspoedig is verlopen en dat u zeer tevreden bent. Mocht u weer op de beurs staan...u weet ons te vinden! Team Candlebagplaza
MV
Marjolijne V.
Westervoort
12 feb. 2023
De 1e en de 2e bestelling online gingen super makkelijk en de bestellingen waren de volgende dag al in huis. De toch best zware blikken met beits zaten erg goed verpakt. Volgende keer zullen we zeker weer bij jullie bestellen. Bedankt voor alles. Groet, Marjolijne
13 nov. 2022
Super goeie service! Na bellen toch nog de volgende dag bezorgd! Goede kwaliteit spullen. Zeker nog een keer in de herhaling
22 nov. 2022
Fijn om te horen dat u het toch nog op tijd binnen heeft gekregen. Veel plezier met de aankoop! Team Candlebagplaza
12 feb. 2023
Goede prikkabels, alleen zijn de lampen niet meegeleverd terwijl de koppelbare Prikkabels inclusief lamp besteld is…
16 feb. 2023
Dank u wel Rens voor de mooie feedback. Inmiddels is het probleem van de lampen al opgelost, 1 pakket is namelijk blijven staan bij het afleverpunt, ze hebben maar 2 van de 3 pakketten meegegeven. Wij wensen u veel plezier van de verlichting! Team Candlebagplaza
23 sep. 2022
Vraag over de webshop werd snel en aardig beantwoord. De lampen zijn mooi en een heel goede prijs.
8 jan. 2023
Het product was boven verwachting. Snelle levering. Er zat zelfs een lange aansteker bij🤗
30 okt. 2022
We zijn zeer tevreden over de snelle levering, en het juiste , goede materiaal .
13 nov. 2022

Led lampen

De bestelling was op zondag geplaatst en maandag al in huis. Top service
17 okt. 2022
De mooie site en hoe gemakkelijk ik alles heb kunnen vinden.
14 nov. 2022
Heel snel in de brievenbus en goed verzorgd.
29 dec. 2022
Fijn om te horen dat u het zo snel ontvangen heeft. Ook complimenten naar PostNL toe voor de snelle levering. Team Candlebagplaza
21 nov. 2022

Snel!

Fijne communicatie en snelle levering.