Candlebagplaza.nl- Logo - Beoordelingen

Candlebagplaza.nlReviews

: 1.085Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Candlebagplaza.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Candlebagplaza.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Candlebagplaza.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Candlebagplaza.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Candlebagplaza.nl

43 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.085 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 mei 2022
voor mij was alles perfect een klein foutje was dat ik die rode band terug moest vastplakken verder oke
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 mei 2022
mijn bestelling is na een week nog niet aangekomen. 2 mails gestuurd, geen reaktie, gebeld, krijg alleen maar een voice mail waar ook niet op gereageerd wordt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Candlebagplaza.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Vraag over de webshop werd snel en aardig beantwoord. De lampen zijn mooi en een heel goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Snelle levering en kwalitatief prima artikelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
gemakkelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Prettig contact aan de telefoon gehad. Snel bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Goede website, snelle reactie en prima levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Candlebagplaza.nl
20 aug. 2022
Hartelijk dank voor de complimenten en fijn dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Team Candlebagplaza
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
netjes op tijd leveren en alles is aanwezig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
duidelijkheid,snelheid,goed produkt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
snelle levertijd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Ze zijn goed,maar ik had ze wat groter verwacht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jul. 2022
Lampjes geven weinig licht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jun. 2022
Snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Candlebagplaza.nl
20 aug. 2022
Goed om te horen en hartelijk dank voor uw positieve feedback! Team Candlebagplaza
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Beoordeling melden
Geïmporteerd
31 okt. 2021
Bestelling geplaatst, was ik iets vergeten en heb alsnog deze bestelling er achter aan geplaatst. Ik dacht, jammer twee keer verzendkosten. Eigen schuld. Word ik 5 min later gebeld, of dit klopte. De medewerker vroeg of hij alles in een pakket mocht verpakken. De 2e verzendkosten boek ik u terug mevrouw!! Nou, hoe keurig is dat!! Toppie!!
Beoordeling melden
Geïmporteerd
5 dec. 2021
Bij ontvangst van waxzakjes bleek bij 2 pakken dat de zakjes vastgeplakt zaten. Dit gemeld en binnen enkele uren een super eerlijk bericht terug. En wij hadden al meteen een blindelings vertrouwe in elkaar. Dit is prima opgelost met overleg en begrip. SUPER correct waar vele bedrijven n voorbeeld aan kunnen nemen.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
7 dec. 2021
Schattige candlebags, leuk als klein kerstcadeautje. En de ledwaxinelichtjes zijn werkelijk prachtig; ze geven veel licht, maar wel warm (ik heb de gele variant.
Beoordeling melden