Gazonplus.nl

436 reviews in totaal   158 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de graszoden en gerelateerde producten, die als uitstekend en gezond worden omschreven. De service wordt vaak als uitstekend, behulpzaam en klantvriendelijk ervaren. Ook het deskundige en duidelijke advies over aanleg, onderhoud en bemesting wordt gewaardeerd. Het contact met de medewerkers wordt als zeer prettig, vriendelijk en behulpzaam ervaren. Daarnaast wordt het bestelproces als eenvoudig en duidelijk gezien, zowel online als bij afhalen. Klanten waarderen bovendien de nazorg in de vorm van tips, instructies en herinneringen over onderhoud en bemesting. Hoewel de levering doorgaans als snel en correct wordt ervaren, zijn er enkele opmerkingen over vertragingen of bezorgkosten.

ReviewsGazonplus.nl

Goede webshop. Slechte fabrikant.

Inmiddels al 2 x graszaad besteld via de website. De volgende dag al ontvangen. Zeer snelle verzending en goed verpakt. Omtrent het graszaad van Advanta Seeds Extenso, ben ik wat minder tevreden over. De zaden ontkiemen erg slecht, zo’n 70% is wel ontkiemt, en nu zit ik met lelijke gaten in het gazon. Inmiddels al meerdere keren gestrooid, maar wil niet goed groeien. Het grasveld wat wel is ontkiemd lijkt meer op een ‘sportgazon’, dan een klassieke siergazon. Ik heb toch maar besloten om over te stappen naar struisgras, ipv roodzwenkgras. Maar goed. Hier kan gazonplus natuurlijk niks aan doen. Al met al dik tevreden met de snelle afhandeling van Gazonplus
De 50 rollen gazonzoden zagen er prima uit. Bij 2 rollen was op 1 plekje iets dikkere laag grond, maar makkelijk te verhelpen door ondergrond daar iets uit te hollen. Rollen zouden volgens de site gevacumeerd en gekoeld zijn, maar dit was niet het geval; hoeft denk ik eind maart ook niet, dan dit ook op site vermelden. Nu, begin mei, ligt het gras er mooi donkergroen en goed bij! Blij dat we deze klus gedaan hebben, want zoden afhalen, storten met aanhanger, grond wortelvrij maken, compost halen en door bovenste laag mengen, egaliseren, zoden leggen en regelmatig bewateren is al met al toch een behoorlijke klus, maar met goed en mooi resultaat.

Antwoord van Gazonplus.nl

Bedankt voor je uitgebreide review en fijn om te horen dat het gazon er mooi donkergroen en gezond bij ligt! Ter toelichting: onze zoden worden vacuüm gekoeld, wat iets anders is dan vacuüm verpakken. Hierbij wordt de temperatuur snel verlaagd zodat de zoden vers blijven tijdens transport. Dat het gras bij aankomst mooi groen was, bevestigt dat dit goed heeft gewerkt – zonder koeling kan gras sneller geel worden. Mooi dat het leggen goed is verlopen en het harde werk zo’n goed resultaat geeft! Voor blijvend succes adviseren we om het gazon 4 keer per jaar te bemesten. Meer tips vind je op: https://gazonplus.nl/veelgestelde-vragen/ https://gazonplus.nl/kennisbank/ Veel plezier van je nieuwe gazon! 🌱
P L
Paul L.

Eerlijke topservice en prachtig gras!

50m2 graszoden besteld via de website inclusief tuinaarde, aanlegmest en jaarpakket gazonmest. Graszoden stonden sochtends bij ophalen keurig klaar, hele mooie graszoden. Zonder het door te hebben veel te veel aanlegmest besteld, werd hier tijdens ophalen op geattendeerd en teveel achtergelaten en bedrag werd binnen enkele dagen teruggestort. Eerlijke topservice! Gazon dezelfde dag gelegd en zag er gelijk al prachtig uit. Nu 2 weken verder tijd voor de eerste maaibeurt, het groeit als kool! Kortom, zeer tevreden! Gazonplus een echte aanrader!

Antwoord van Gazonplus.nl

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, én voor het delen van de foto’s – leuk om te zien! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de graszoden er direct mooi bij lagen. Goed om te horen dat je onze service rondom de aanlegmest als eerlijk en prettig hebt ervaren, daar doen we het voor. Mooi dat het gazon zo goed aanslaat en inmiddels al toe is aan de eerste maaibeurt – dat is altijd een goed teken! Wij wensen je heel veel plezier van je gazon en bedankt voor de aanbeveling! 🌱
Zeer tevreden met de geleverde graszoden van gazonplus. Bijzonder goede kwaliteit gras, zeer heldere website met tips om vooraf, tijdens en na het leggen van de graszoden op de juiste manier te werken. We zijn erg tevreden met het resultaat en genieten van een mooi, diepgroen en gezond gazon!

Alles helemaal top!

Het online bestellen is gemakkelijk, de bezorging plan je zelf in en kan op korte termijn, de service en klantvriendelijkheid bij het afhalen van je bestelling is top! Daarnaast krijg je genoeg en duidelijke onderhoudinstructies mee om je gazon zo goed mogelijk te onderhouden. Tot slot een goede kwaliteit van de graszoden en bijbehorende producten.

Gewoon een prettig/correct bedrijf

Gewoon een prettig bedrijf, reageren goed op mail/vragen. Laden was ook zo geregeld. Bij terugbrengen pallet duidelijk advies gehad over bemesting van nieuw gazon voor komend jaar. Kwaliteit gras is goed, ik had 42m2 en ligt er nu netjes bij. (Foto is bij 2 weken nieuw gazon)

Top

Ik kon het op tijd ophalen, werd direct geholpen en ook iets te veel besteld, mocht ik daar laten en de volgende keer (fase 2) krijg ik de teveel bestelde hoeveelheid mee. Verder mooi gras, was gekoeld en ondanks de hitte goed geworteld en ondertussen een mooi gazon. Top

Antwoord van Gazonplus.nl

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat het gras, ondanks de hitte, goed is geworteld en nu zo'n mooi gazon vormt. De foto maakt het voor ons helemaal af; het gazon vormt een prachtig geheel met de fruitbomen. Mooi om te zien hoe alles samenkomt. Veel plezier ervan!
Super tevreden over het resultaat van het gazon niet na hoeven denken wanneer en hoeveel er opgedaan moet worden voor mij een super concept
Top kwaliteit en zeer goede service . Aanrader En niet vergeten de tip. Goed sproeien en niet vergeten een fleske bier te drinken

Antwoord van Gazonplus.nl

Bedankt voor de mooie woorden, Paul! 🍻 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze service. En je hebt helemaal gelijk: goed sproeien is het halve werk... Proost op een goede afloop en veel plezier met het eindresultaat!

Alles top!

Goede informatie, betrouwbare planning, prettig contact en fijne graszoden. 5 sterren meer dan waard!
Mooi gras, snel geregeld en goed bereikbaar. Het was goed te leggen en het slaat prima aan.
Eenvoudig te bestellen en conform afspraak geleverd.
Keurig vlg afspraak geleverd, kwaliteit gras is uitstekend
Duidelijke webshop en snelle levering
Netjes geleverd. Perfect graszoden!
Goede adviezen en kwaliteits gras en voedingsmest. Het nieuwe graszaad komt inderdaad binnen 2 weken goed op.
Goed telefonisch overleg Correcte levering en aardige leverancier Goede materialen geleverd
Snelle en correcte levering van een geweldige kwaliteit graszoden👍

Antwoord van Gazonplus.nl

Bedankt voor je positieve review. Geniet van je nieuwe gazon! ⛳
Goede graszoden met goed afvies

goed product, vriendelijk personeel

nette prijs, en goed geholpen met afhalen product. een zeer mooi gazon is het resultaat