toysandgarden.nl

1.849 reviews in totaal   565 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en nette levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, en de goede productkwaliteit. Daarnaast wordt de verpakking als netjes en zorgvuldig ervaren, en zijn veel klanten positief over het eenvoudige montageproces dankzij duidelijke instructies. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig beoordeeld, met extra waardering voor aanbiedingen en scherpe prijzen. De communicatie rondom bestellingen en levering verloopt meestal duidelijk en vlot. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen of rommelige leveringen. Sommige klanten melden kleine mankementen of afwijkingen aan de producten. Ook komt het voor dat handleidingen onduidelijk zijn of er onderdelen ontbreken.

Reviewstoysandgarden.nl

Vlotte verzending en vriendelijke, behulpzame klantenservice!

De bestelling is vlot bezorgd maar het was helaas niet de juiste uitvoering. Na contact met de klantenservice bleek dat het paviljoen wat we besteld hadden nooit meer leverbaar was. Dit had de fabrikant/leverancier echter niet gecommuniceerd, dus Toys and Garden kon hier helemaal niets aan doen. Het contact met de klantenservice verliep verder uitstekend, ik werd vriendelijk te woord gestaan en het paviljoen zal retour worden gehaald. Helaas is er geen passend alternatief voor ons, maar dat ligt niet aan Toys and Garden. Ik zal hier zeker weer een bestelling plaatsen in de toekomst.

Kleed i.p.v ligbed

Via de site een ligbed besteld. Na bezorging zat er geen ligstoel in de doos maar een buitenkleed. Gelukkig is dit bedrijf telefonisch te bereiken. Ik werd vlot te woord gestaan en binnen 24-uur had ik het juiste ligbed thuis gestuurd gekregen. Een leuke bijkomstigheid is dat ik het buitenkleed ook mocht houden. Dat noem ik nog eens super service!!!!

Een aanrader!

Wij hebben een goedkoop 1-persoons kinderbed gekocht met lades en een plek voor logeren. De levering was super snel en netjes. De handleiding klopte niet helemaal, maar met logies nadenken makkelijk te monteren. Kwaliteit kan beter, maar aar is de prijs ook na. Nu kunnen de kinderen over een paar jaar een eigen bed kiezen. Wij zijn er blij mee!
De luifel op zich is prima en bereikbaarheid voor uitleg.De kwaliteit van de voet vind ik matig aan de hand van de prijs. Voor deze prijs had de voet perfect moeten zijn en niet met afgebrokkelde gaten en randen, waardoor ik de bout moest opvullen met meer ringen ook al wilden ze de extra ringen vergoeden. Beetje jammer voor deze prijs, vind de voet de prijs niet waard
Op de website is het onduidelijk dat het alleen een webshop is. De aflevering van het pakket verliep rommelig. Eerst kwam er een grote vrachtwagen die het huis niet kon bereiken. Daarna kwam zonder afspraak te maken de tweede kleine vrachtwagen die het pakket voor de deur zette maar niet in de tuin. Het pakket was loeizwaar, te zwaar voor een vrouw alleen. Ook was er een tegeltje van de tafel kapot, dat vonden we ook wel teleurstellend. Maar het design is erg leuk en kleurig! Dat was bij andere winkels niet zo.

Antwoord van toysandgarden.nl

Bedankt voor de beoordeling. Vervelend dat de levering op deze manier is verlopen. Stuurt u ons gerust een foto van de schade toe. Dan bieden wij u een goede compensatie hiervoor aan.
C R
Carla R.
Mooie kasten die qua indeling wat beperkt zijn. De uitstraling is een aanwinst voor de achtertuin en in combinatie met eerder gekochte wee lage kasten een net geheel. Opzetten vraagt wat aandacht maar met twee personen is het goed te doen...
Zeer degelijk materiaal voor een goede prijs. Voorbeeldige levering tot in de tuin van materiaal van in totaal bijna 130 kg! Zeer goede, snelle en vriendelijke behandeling door klantendienst!

Mooie stoel

Het bouwpakket zat netjes verpakt, er was wat verwarring bij het in elkaar zetten omdat de verkeerde handleiding was toegevoegd, gelukkig stond de juiste handleiding online. De pastel blauwe stoel is minder pastelkleurig dan verwacht maar het blijft een mooie stoel die lekker zit! Prijs/kwaliteit is in verhouding.
Er was wat met de bestelling misgegaan. Dit hebben ze meteen verholpen door een vervangend product toe te sturen. Goede service dus. Dat is wat ik erg belangrijk vind bij een winkel.

Zeer tevreden!

Klantenservice gebeld over de kleur. Goed bereikbaar en goed geholpen! Loungeset goed ingepakt en verzonden. Netjes op tijd afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Ben erg tevreden!
Prachtige container ombouw. Goede gebruiksaanwijzing erbij.. Fijn contact gehad ivm klein dingetje er aan( foto's gestuurd) En een tegemoed koming daarvoor gehad.
A V
Aat V.
Oegstgeest

Keurig afgeleverd..op tijd.

Netjes en goed verpakt. Alles is prima. ik had het voor iemand anders besteld. Het bedrijf is echt een aanrader. Ik bestel het meest voor anderen. Hoop nog meer te bestellen.
Mijn tuiset werd met drie kussen te weinig geleverd maar met contact bij de klantenservice kreeg ik zeker drie maal een sorry voor t ongemak en binnen de drie dagen had ik alsnog al mijn kussens zonder enig probleem

Vakwerk voor een mooie prijs!

keurig te woord gestaan na foute bestelling. Alles goed uitgelegd en mij verder geholpen. Kleinkind geniet nu van de mini picknicktafel.....

Picknick tafel Dave

Fantastische klantenservice! Ik heb de picknick tafel Dave gekocht helaas werd hij geleverd met een kromme plank. Na een mailtje met de klantenservice werd er gelijk eentje opgestuurd! Heel netjes! De kids vinden hem geweldig!
Duidelijke productinformatie. Bestelling voldeed helemaal aan onze wensen en keurig optijd geleverd. Wij hadden biertafels en bierbanken voor op de zaak besteld.

Beste prijs online en binnen 24 uur geleverd!

Beste prijs online en werd reeds binnen het uur verstuurd! Levering binnen 24 uur! Ondanks het zware gewicht van de artikelen werd alles keurig geleverd. TOP!!
Snelle bezorging en een uitstekende klantenservice! Zeker een fijne webshop om te bestellen. We komen hier zeker nog eens terug!
Alles is perfect gelopen. Vanaf de bevestiging van de bestelling t/m de levering en alle info die er tussen in zit. Top
They sent the wrong order - and when I sent a message they replied very quickly and fixed the issue. Excellent customer service. Products are also lovely