toysandgarden.nl

1.945 reviews in totaal   531 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 22 dec 2021

toysandgarden.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de goede tot hoge kwaliteit van de producten en de aantrekkelijke prijs in verhouding tot wat geboden wordt. De klantenservice wordt geprezen om haar bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid, met snelle en vriendelijke hulp. Ook de communicatie over bestellingen, levering en probleemoplossing is duidelijk en adequaat, en producten worden doorgaans stevig en goed verpakt geleverd. Daarnaast worden de duidelijke montage-instructies gewaardeerd, wat het monteren vergemakkelijkt. Toch ervaren sommige klanten af en toe problemen met deelzendingen of logistieke onduidelijkheid. Enkele opmerkingen worden gemaakt over de afwerking of duurzaamheid van bepaalde producten. Een klein aantal klanten vindt de handleidingen soms wat onduidelijk, en er zijn incidenteel meldingen van beschadigde of open dozen bij levering.

Reviewstoysandgarden.nl

Vlotte verzending en vriendelijke, behulpzame klantenservice!

De bestelling is vlot bezorgd maar het was helaas niet de juiste uitvoering. Na contact met de klantenservice bleek dat het paviljoen wat we besteld hadden nooit meer leverbaar was. Dit had de fabrikant/leverancier echter niet gecommuniceerd, dus Toys and Garden kon hier helemaal niets aan doen. Het contact met de klantenservice verliep verder uitstekend, ik werd vriendelijk te woord gestaan en het paviljoen zal retour worden gehaald. Helaas is er geen passend alternatief voor ons, maar dat ligt niet aan Toys and Garden. Ik zal hier zeker weer een bestelling plaatsen in de toekomst.

Kleed i.p.v ligbed

Via de site een ligbed besteld. Na bezorging zat er geen ligstoel in de doos maar een buitenkleed. Gelukkig is dit bedrijf telefonisch te bereiken. Ik werd vlot te woord gestaan en binnen 24-uur had ik het juiste ligbed thuis gestuurd gekregen. Een leuke bijkomstigheid is dat ik het buitenkleed ook mocht houden. Dat noem ik nog eens super service!!!!
2 prachtige tuinsetjes, mozaïek van geglazuurde (leaves) of echte steentjes (star grey brown). Beide echt heel mooi, handgemaakt en degelijk. Vriendelijke service met een echt mens aan de telefoon bij een vraag. Alles uitstekend verpakt en vervoerd en heel snel geleverd. Ik ben bijzonder gelukkig en tevreden. Aanrader!
De service van het bedrijf. De bestelling van 2 axi bear chairs was zoekgeraakt bij het vervoers deposito. Na 2x contact met Toys and Garden werd er meteen een nieuwe gratis bestelling geplaatst, de stoelen waren er de volgende dag al. Het zijn stevige stoelen, makkelijk in elkaar te zetten. De witte verf is wat karig.

Speelhuisje

Dit type speelhuisje is relatief goedkoop en de kinderen vinden het erg leuk met de open ramen. Kleine kinderen zijn wel erg lomp en het is allemaal een beetje breekbaar dus ik heb veel extra schroeven en montage kit moeten gebruiken om alles wat afbreekt weer te repareren. De verwachte levensduur schat ik op 1 jaar. Het is niet sterk genoeg. De kinderen gaan er op klimmen en daar is het niet voor geschikt.
Het was een fijne ervaring, vooral omdat het de eerste keer was dat ik daar heb besteld.het product was snel geleverd,en de tekening was goed duidelijk.volgende keer weet ik waar ik zijn moet. Bedankt voor de goede zorg van het product.

Snelle service en heel mooi product

Bestelde item zoals op de site vermeld stond de volgende dag al ontvangen.. Zeer blij met de bestelde statafel. Omdat ik de bescherm hoes miste heb ik via de mail contact gezocht, ik ontving heel snel een reactie en er werd oplossingsgericht meegedacht.

Een aanrader!

Wij hebben een goedkoop 1-persoons kinderbed gekocht met lades en een plek voor logeren. De levering was super snel en netjes. De handleiding klopte niet helemaal, maar met logies nadenken makkelijk te monteren. Kwaliteit kan beter, maar aar is de prijs ook na. Nu kunnen de kinderen over een paar jaar een eigen bed kiezen. Wij zijn er blij mee!
Het grote pakket werd keurig afgeleverd. Het zou fijn zijn als er tegen betaling iemand kwam om de picknicktafel in dit geval, te monteren. Dat was een hele klus! Eén prachtige picknicktafel, rond en heel functioneel.
De luifel op zich is prima en bereikbaarheid voor uitleg.De kwaliteit van de voet vind ik matig aan de hand van de prijs. Voor deze prijs had de voet perfect moeten zijn en niet met afgebrokkelde gaten en randen, waardoor ik de bout moest opvullen met meer ringen ook al wilden ze de extra ringen vergoeden. Beetje jammer voor deze prijs, vind de voet de prijs niet waard

tuinkast 'HUGO'

Ik kocht de tuinkast 'HUGO'. Die wordt als bouwpakket geleverd. Hoewel ik opzag tegen de klus de kast in elkaar te zetten, bleek de klus mee te vallen door het uiterst slimme ontwerp.
Een webwinkel waar, als je telefonisch contact wil, een echte persoon de telefoon opneemt. De artikelen worden op tijd geleverd en zijn goed verpakt. Het geheel geeft een goede indruk.
Eerst maar de helft van de bestelling ontvangen. Na enige correspondentie vervolgens wel het ontbrekende artikel ontvangen. Omdat niet alles in één keer compleet is geleverd 4 sterren.
Op de website is het onduidelijk dat het alleen een webshop is. De aflevering van het pakket verliep rommelig. Eerst kwam er een grote vrachtwagen die het huis niet kon bereiken. Daarna kwam zonder afspraak te maken de tweede kleine vrachtwagen die het pakket voor de deur zette maar niet in de tuin. Het pakket was loeizwaar, te zwaar voor een vrouw alleen. Ook was er een tegeltje van de tafel kapot, dat vonden we ook wel teleurstellend. Maar het design is erg leuk en kleurig! Dat was bij andere winkels niet zo.

Antwoord van toysandgarden.nl

Bedankt voor de beoordeling. Vervelend dat de levering op deze manier is verlopen. Stuurt u ons gerust een foto van de schade toe. Dan bieden wij u een goede compensatie hiervoor aan.
C R
Carla R.
Mooie kasten die qua indeling wat beperkt zijn. De uitstraling is een aanwinst voor de achtertuin en in combinatie met eerder gekochte wee lage kasten een net geheel. Opzetten vraagt wat aandacht maar met twee personen is het goed te doen...
Zeer degelijk materiaal voor een goede prijs. Voorbeeldige levering tot in de tuin van materiaal van in totaal bijna 130 kg! Zeer goede, snelle en vriendelijke behandeling door klantendienst!

Mooie stoel

Het bouwpakket zat netjes verpakt, er was wat verwarring bij het in elkaar zetten omdat de verkeerde handleiding was toegevoegd, gelukkig stond de juiste handleiding online. De pastel blauwe stoel is minder pastelkleurig dan verwacht maar het blijft een mooie stoel die lekker zit! Prijs/kwaliteit is in verhouding.
Er was wat met de bestelling misgegaan. Dit hebben ze meteen verholpen door een vervangend product toe te sturen. Goede service dus. Dat is wat ik erg belangrijk vind bij een winkel.
Super snelle levering. Handig product. Enkel de duwfunctie is niet goed genoeg voor zware lading (zelfs onder 100 kg). Ze klikt steeds ongewild naar beneden, dus zonder dat we de knoppen van de stang induwen.

Zeer tevreden!

Klantenservice gebeld over de kleur. Goed bereikbaar en goed geholpen! Loungeset goed ingepakt en verzonden. Netjes op tijd afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Ben erg tevreden!

toysandgarden.nl

Toys and Garden is dé webshop als je op zoek bent naar speelgoed en tuinartikelen. Al sinds 2001 zijn wij marktleider in (buiten)speelgoed en sindsdien hebben wij ons assortiment uitgebreid met hoogwa...