zeeuwsehoutpellets.nl

17 reviews in totaal   17 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewszeeuwsehoutpellets.nl

Fantastische service en een prachtige buitenhaard

Voor het eerst houtpellets en een Ignira buitenhaard gekocht bij Zeeuwse Houtpellets. Wat een fijne ervaring! Vanaf het moment dat we aankwamen werden we hartelijk ontvangen. Zeer vriendelijke mensen die echt de tijd nemen om alles goed uit te leggen. De communicatie vanuit het bedrijf is duidelijk en prettig, en de service is uitstekend. We zijn ontzettend blij met de Ignira buitenhaard. Het is een prachtig product dat zorgt voor veel sfeer en heerlijke warmte. Bovendien kunnen we de haard gemakkelijk op verschillende plekken in de tuin zetten. Kortom: een mooie aankoop waar we veel plezier aan beleven!

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Bedankt voor deze mooie woorden en voor het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de Ignira buitenhaard en dat jullie het bezoek aan ons als prettig hebben ervaren. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor uitleg en advies, zodat iedereen met een goed gevoel en het juiste product naar huis gaat. Geweldig dat de haard inmiddels een mooie plek in jullie tuin heeft gevonden en voor zoveel sfeer en warmte zorgt. Daar doen we het uiteindelijk voor! Heel veel gezellige avonden gewenst rond het vuur. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan helpen we natuurlijk graag.

Een aanrader

Het zijn super mensen waar je je vragen goed kwijt kan . Alles is in overleg goed te regelen . En de prijs en betaling gaat ook super . Een echte aanrader om daar te bestellen . Totaal geen nare ervaringen met de leveranciers. Dus een aanrader !!

Hi Luc, Super bedankt voor je mooie review! Blij te horen dat tevreden bent 🔥
Zeer vriendelijke mensen en vlotte bediening. Zeer goede kwaliteit van houtpellets. Ook de ignira doet het fantastisch. Volop accessoires verkrijgbaar. Mvg; agnes de smit

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hi Agnes! Bedankt voor je mooie review! We waarderen het enorm :) Tot een volgende keer. Groetjes!
Er wordt altijd snel gereageerd! Prijs is goed en bij het afhalen van de pellets wordt er altijd meegeholpen. Wij rijden er graag voor naar Zaamslag!

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hi Herman, Heel erg bedankt! Wij vinden het altijd leuk om onze trouwe klanten weer te zien :) Tot een volgende keer .. Fijne weekend verder.
Top bedrijf. Goede persoonlijke service. Zeer goede kwaliteit producten. Ben reuze tevreden met de kachel en de zeer goede pellets. Ga zo door.

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hi Wim, Wat leuk om zo weer wat van je te horen! Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor :) Groetjes!
Goed contact en eerlijk advies

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Bedankt dat je de tijd nam om een review achter te laten, Gerlo! Fijne dag 🔥
Altijd vriendelijk topkwaliteit pellets levering volgens afspraak en altijd netjes op tijd.

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hi Eddie, Super bedankt dat je de tijd nam om een review te plaatsen! Wij waarderen het enorm! Tot volgend stookseizoen! :)
Makkelijk te vinden. En met de geboden hulp lag de kar zo vol. De pellets zijn prima.

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hi Christie, Bedankt voor je mooie review! Vele handen maakt licht werk hè, we helpen graag :) Tot een volgende keer. Groetjes Kim
Heel goeie service en altijd met de glimlach.Heel degelijke kwaliteitsprodukten

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk dat u de moeite heeft genomen om helemaal vanuit België naar ons toe te komen. We vonden het erg gezellig om u hier te ontvangen. Fijn om te horen dat u onze service en de kwaliteit van onze producten zo waardeert. We wensen u heel veel plezier en gezellige momenten met de haard. 🔥 U bent altijd welkom als u nog eens in de buurt bent!
Top geregeld Netjes en eerlijk Super leuk mensen Echt een aanrader

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hey Ronald, Bedankt dat je de moeite neemt een review achter te laten, veel plezier van de tafelhaard! 🔥 Voor de pellets zien we je snel weer :) Groetjes!
Vriendelijke ontvangst, goede kwaliteit pellets, prima bereikbaar. Behulpzaam met het laden van de pellets.

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hi! Super bedankt voor je review! Tot een volgende keer :)

Tevreden klant beveel ze zeker aan

Houtpellets gekocht super service en tips. Bedankt

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Bedankt voor je mooie review! Wij waarderen dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Tot een volgende keer :)
Geweldige communicatie, levering en product!

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te horen dat de communicatie, levering en het product zo goed bevallen zijn. En extra bijzonder dat de buitenhaard als cadeau voor uw zoon en schoondochter was. We hopen dat zij er samen veel gezellige avonden en mooie momenten rond het vuur mee zullen beleven.
Top service - fijne producten

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hi! Bedankt dat je de tijd nam voor een review! Waarderen we enorm :)
Betrokken en super sevice.

Antwoord van zeeuwsehoutpellets.nl

Hey Peter, Bedankt voor je mooie review! Zijn wij erg blij mee :)

Bedankt voor je review! ⭐️
Snel en correct