Partytenten Discounter

82 reviews in totaal   58 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en stipte levering, de uitstekende en oplossingsgerichte service, en de vriendelijke klantenservice. Ook de goede tot uitstekende productkwaliteit en de stevige, beschermende verpakking worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de scherpe prijs-kwaliteitverhouding vaak als positief genoemd. Enkele klanten noemen kleine gebreken aan producten, incidentele vertragingen bij de levering, en uitzonderingen waarbij de verpakking te wensen overliet. Daarnaast worden de verzendkosten soms als te hoog ervaren.

ReviewsPartytenten Discounter

Rijplaten van Partytenten Discounter zijn TOP!

De rijplaten zijn in goede orde ontvangen en zijn in de prijs/kwaliteit verhouding een super aanwinst voor het transport van mijn zitmaaier van John Deere. Een onmisbaar onderdeel voor iedereen die zijn intern transportmaterieel moet vervoeren met de aanhanger. Een echte aanrader! Ik wil Partytenten Discounter bedanken voor haar service en complete levering.
Prijs kwaliteit perfect. Snelle levering. Maar die courrier dienst mag ook eens aanbellen in plaats het gewoon in de hall te dumpen. Was zeker thuis en niet de eerste keer dat ik dan het moet gaan afhalen in hun center ter plaatse. Een online bestelling plaats je je indien het je thuis geleverd word, en zelf niet 100%(82) moet gaan afhalen.

Goede en minder goede producten, super klantenservice!

De website is prima, ik kon alles snel vinden. Heb de mooie 'Koduu lamp' besteld en deze is goed aangekomen, super mooi en goede kwaliteit. Ook nog redelijk geprijsd! De klantenservice is ook super! Want er zaten wat 'Guirnalda solar' tuinlampen bij, die doen het niet goed, ookal uren in de zon opgeladen. Verder nog plantennewateringssysteempjes gekocht. Daar kun je duidelijk aan zien dat dit zeer oude producten zijn. De elastiekjes die om de producten heen zaten zijn al hele.aal verwwerd en verdeoogd. De verpakking vielen uit elkaar, de plakrand is blijkbaar zo oud, dat verpakkingen allemaal uit elkaar gevallen aankwamen in.de doos. Toen ik met de klantenservice mailde, kreeg ik direct begrip en gaven zij mij gelijk. Ik kreeg mijn geld voor beide producten netjes en heel snel teruggestort! 😊🙏. Hrel netjes en goed opgelost! Met de Koduu lamp zijn we super content! 👌

Uitstekende website met eerlijke prijzen

Ik heb op 2 verschillende dagen meerdere zelfbouw pakketten van het merk Robotime besteld. Beide pakketten bestaande uit 2 of meer zelfbouw artikelen kwamen keurig verpakt aan. Daarnaast viel het me in het bijzonder op dat de prijzen van de bouw doosjes werkelijk redelijk laag waren. Lager dan bij Bol.com of op Amazon.nl. Ik ben in iedergeval zeer tevreden

Snelle levering, fijn telefonisch contact.

Ik had een klein artikel besteld. Telefonisch contact was goed, waarin gezegd werd wat de leverdatum was. En de 'post' werkte mee. Previes op tijd om cadeau te geven. Top.. Leuke kruidenbekers voor de natuurliefhebber.

Antwoord van Partytenten Discounter

bedankt voor dit mooie compliment, hier doen we het voor.
Mooi produkt, snelle levering, duidelijke communicatie. We kunnen nog niet zeggen of ons kleinkind er ook blij mee is want die heeft m nog niet gezien .

Bestelling.

Bestelling was initieel incompleet, 1 telefoontje en alles nagestuurd, geweldig geregeld. Uitstekende service.
de bezorging was prima, de artikelen heel mooi en stevig, ik gebruik ze met plezier. Het enige wat ik heel veel vond "de verzendkosten" verder was alles goed
De stokken waren goed verpakt en werden snel geleverd. Hou dit zo vol.
Vlotte bezorging van bestelde artikel wat 100 % aan de verwachting voldoet.
Altijd goede producten, snelle levering. Prima service.
Is een prachtig tent leuk voor feestjes of iets anders komt heel gezellig over. Mooie sfeer voor eenfeestje.het wasTOP 👍🏻🎉🎉🎉
Goede en vlotte levering.
Goede kwaliteit. En snelle en goede service. Hebben er al 2 x PVC- partytent gekocht.

Antwoord van Partytenten Discounter

Deze PVC tenten zijn van goede kwaliteit waar je vele jaren plezier kunt hebben.
Keurige afhandeling en super snel
Snelle levering.
Zeer snelle levering.Nazending van nog te leveten onderdeel werd ongevraagd binnen 1 dag verstuurd.

Antwoord van Partytenten Discounter

We proberen de bestellingen zo snel mogelijk bij de kopers te krijgen, hangt af van de drukte , er kan soms wat mis gaan hierdoor, lossen we natuurlijk netjes op.
PVC Partytent voldoet aan de verwachtingen
Alles is goed gekomen en heb lekker ge eten uit de mooie boerenbond borden die Wiliam gestuurd heeft. Bedankt.

Antwoord van Partytenten Discounter

Bedankt voor je fijne review, we hebben de zending met zorg ingepakt

Super service

Helaas was het verkeerde product geleverd maar is super snel en kosteloos hersteld! Fijne communicatie en geweldige service!!

Antwoord van Partytenten Discounter

in ons magazijn werd eerst een verkeerd artikel verzonden, maar hebben we binnen 1 week netjes opgelost