tuinmeubelhoesshop.nl

18.243 reviews in totaal

18.243 reviews since 31 jan 2018

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021
tuinmeubelhoesshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de hoezen, die vaak als beter worden ervaren dan die van andere aanbieders. De snelle en correcte levering wordt veelvuldig geprezen, evenals de klantvriendelijkheid, deskundigheid en oplossingsgerichtheid van het personeel tijdens aankoop, aftersales en retouren. De meeste klanten waarderen de goede pasvorm van de hoezen en het feit dat de meubels effectief waterdicht blijven. Meegeleverde accessoires zoals opblaasbare kussens, zandzakken en bevestigingsmaterialen worden als waardevolle toevoegingen gezien. Daarnaast wordt de overzichtelijke, duidelijke en informatieve website gewaardeerd, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Sommige klanten ervaren problemen met de pasvorm, zoals te grote, te kleine of afwijkende maten van de hoezen. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over ontbrekende of defecte accessoires bij levering. Ten slotte worden er soms kleine verbeterpunten genoemd met betrekking tot de website.

Reviewstuinmeubelhoesshop.nl

Allereerst de informatie en het persoonlijke advies was zeer welkom. Beleefd en vriendelijk mailcontact. Het bestellen ging makkelijk en de verzending cq ontvangst ging snel. De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Uitstekende keuze (dus advies) voor ons tuinstel en 2 losse stoeltjes. Degelijke kwaliteit! We zien de winter zonder stress voor onze nieuwe spullen tegemoet. De fikse regenbuien hebben ze al goed doorstaan.
Echt een fijn bedrijf! We hadden in eerste instantie de hoezen veel te ruim besteld. We hebben toen met de klantenservice gebeld en werden heel erg vriendelijk geholpen. Ze heeft meegekeken welke maten voor onze meubels de beste optie waren. Binnen 2 werkdagen hadden we de nieuwe hoezen binnen; perfect! Wat erg fijn is dat er opblaas kussens bijzitten voor onder de hoes zodat er geen regenwater blijft staan op de meubels.

Prachtige hoezen van goede kwaliteit!

Ik heb 2 hoezen voor banken aangeschaft en eentje voor een parasol. Ze zijn niet goedkoop, maar het geld meer dan waard! Ze zien er heel mooi uit, uitstekend afgewerkt en de kleur taupe is zeker een aanrader. De bankhoezen worden geleverd met een opblaasbaar kussen, zodat je de hoezen mooi ‘strak’ over de banken krijgt. De hoes voor de parasol heeft een uitvouwbaar stokje, dat naast de stevige rits in de hoes kan worden vastgezet. Daarmee til je de hoes supermakkelijk over de parasol. Perfect als je niet zo lang bent! Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.
Na hoes voor bank te hebben gekocht en ontvangen had ik na het ingebruik te hebben genomen een vraag. Deze vraag werd direct beandwoord in de vorm van een duidelijke uiteenzetting betreffende mijn gestelde vraag niet in twee regels maar een nette lange en duidelijke uitleg. Dit is hoe het hoord TOP zaak dit mag ook wel even verteld worden,nogmaals bedankt. Groeten Ton Schoolenaar
Goede kwaliteit tuinmeubelhoes van Raffles. Ik heb voor de rustige taupe kleur gekozen. Handvatten zijn handig en trekkoord is prettig. Hoe de hoezen zich in de winter houden is natuurlijk nog even afwachten. Verschillende maten geprobeerd ( valt ruim). De terugbetaling was heel erg snel! Goede service. Verbeterpunt betreft het retoursturen: een QR code had ik fijner gevonden, aangezien ik geen printer heb. Nu moest ik aan iemand anders vragen om het retourlabel te printen.
Prima hoes, voor bescherming van de tuinmeubelen. Heb ook steun pakket besteld met zandzakken voor ondersteuning hoes zodat regen direct wegglijdt en niet op hoes blijft zitten. zandzakken zijn voor onder de hoes zodat op zijn plaats gehouden wordt. Heb ook gebeld hoe ik die clipjes los kan krijgen van die zandzakken om te bevestigen aan hoes. Mevrouw was zeer vriendelijk enze heeft het uitgelegd hoe werkt. Ik moet het nog doen maar pas in september oktober wanneer herfst begint. Nu kan ik nog genieten van mijn mooie romantische tuinset.

Prima kwalitatieve producten, maar foutje in de maatvoering.

Prima kwalitatieve producten. Maar de parasolhoes was 5cm korter dan vermeld. Dat was in mijn geval enigszins vervelend. In een telefoontje naar de verkoop eerst enigszins laconiek gereageerd met de opmerking: Dan zijn ze allemaal tekort. Verkopen via online is duidelijk en eerlijk zijn. Mijn antwoord zou zijn: sorry, ik ga het onderzoeken. Bij een fout van de productie zou ik de klant dan een, na onderzoek, een nieuwe hoes in de juiste maat sturen! Dat is helder online verkopen en dan hadden jullie 5 sterren verdiend en gekregen.

Goede kwaliteit en snelle levering van de hoes

Snelle levering van de hoes. Deze is gemaakt van degelijk materiaal die heel goed waterafstotend is. De druppels blijven bij regen op het materiaal liggen en trekken er niet in. Ook de combinatie met het opblaas element dat je onder de hoes kunt leggen zorgt ervoor dat het water mooi van de hoes afloopt en niet op de hoes blijft hangen. Slim en eenvoudig construct!

Tot in de puntjes verzorgt

Het betreft een Raffles Covers hoes voor ingeklapte verstelbare tuinstoelen afmeting: 50 x 65 kleur Taupe. Deze heb ik gekocht voor de stoel van mijn buiten traplift. De hoes geleverd door een zeer bekende leverancier van trapliften bleken niet regenbestendig te zijn omdat de naden niet afgetapet te zijn. Gelukkig is deze hoes wel regenbestendig en past makkelijk op de stoel. Het bestelproces, betaling, verzending en de verpakking waren professioneel en tot in de puntjes verzorgd.

Snelle levering en top hoes

Snelle levering. En wat een fantastische hoes voor onze hoekbank !!! We hadden bij een ander bedrijf een hoes ,en die scheurde aan alle kanten al uit na een paar maanden.Je kan het materiaal niet met elkaar vergelijken ! Zelfs geleverd met opblaasbare kussens voor onder de hoes ,zodat het water mooi je van je bank afloopt ! Wij zijn super tevreden !
P D
Peter D.

Top bedrijf top Raffles hoezen

Goede duidelijke website, indien nodig goede snelle communicatie, heb al verschillende hoezen gekocht van het merk Raffles wat ik een zeer goede kwaliteit vind, andere merken die ik heb gehad scheuren na 2 jaar, mijn oudste is nu 3 jaar en is nog perfect, ook zit er opblaasbare zak bij die je onder de hoes plaatst zodat er geen water op blijft staan. Ik heb 3 parasol, 2 tafel en 2 hoek lounge hoezen dus toch wat ervaring 😉

Goede levering, uitstekende kwaliteit van het product

De levering en de manier hoe het pakket was ingepakt. Maar de hoes en de kwaliteit van het product. Wat ik wel enigszins misleidend vind is de manier hoe de hoes wordt gepresenteerd als soort kubus over de tafel en stoelen, in werkelijkheid is dit niet het geval want het is een flexibelere hoes. Ik zou foto's toevoegen van de werkelijkheid, en deze is ook heel goed maar dit vergroot de kans dat klanten hogere verwachtingen hebben dan het echte resultaat.
P D
Peter D.

Wie lang zoekt vind het op deze site. En ook nog betaalbaar. SUPER

Heel lang bezig geweest om voor onze 15 jaar oude parasol een passende hoes te vinden. Ondanks alle uitstekende hulp van het tuincentrum Birhuis in Deurningen. Die verdiend alle lof voor het meedenken en zoeken, lukte het niet een passende hoes te vinden. Na veel googelen jullie site gevonden. En warempel voor onze parasol een hoes gevonden. Ons merk parasol stond er bij. FANTASTISCH. Onze dank is dan ook groot.

Mooie, kwalitatief zeer goede hoes

We hebben een mooie, kwalitatief zeer goede hoes voor ons tuinmeubel ontvangen. Vooraf was er wat onzekerheid over de juiste afmetingen, maar na een e-mail met wat foto's en een daaropvolgend telefoontje zijn we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan en hebben we precies de goede hoes kunnen bestellen. En de prijs viel ons alles mee. Zeker als je bedenkt dat het het behoud van je tuinmeubel/kussen is. Al met al een prettige ervaring met de tuinmeubelhoesshop.nl
A A
Annita A.
Dit is mijn 2de aankoop bij tuinmeubelhoesshop. 5 jaar geleden heb ik een hoes besteld voor een grote tuintafel en een hoes voor een ronde tuintafel. Vooral voor de ronde tafel was het belangrijk dat ik een degelijke hoes had, ik wou de mozaiek van het blad beschermen tegen de weersomstandigheden. De hoezen gaan al 5 jaar lang mee maar waren nu aan vervanging toe. Waarschijnlijk 1 van mijn beste aankopen tot nu toe: een hoes die 5 jaar lang meegaat voor een zeer correcte prijs. Die hoezen doorstaan, regen sneeuw en zon. Ik ben erg onder de indruk van de qualiteit. De website zelf is overzichtelijk, ondanks het grote aanbod vond ik snel wat ik nodig had dankzij de zoekfunctie. De levering was ook snel. Conclusie: ik ben super tevreden over dit bedrijf :-)

Een prachtige beschermhoes voor d…

het is een prachtige beschermhoes voor de tuintafel kussens en de lockers kunnen gewoon onder de beschermhoes blijven het is goed vast te zetten de beschermhoes met de speciale opblaasbare kussen onder de beschermhoes en op de tuintafel te plaatsen blijft het regenwater niet als een plas op de hoes liggen 👍🏼👍🏼 op advies van tuinmeubelhoesshop bestelling geplaatst en ontvangen 👍🏼👍🏼 helaas lukt het niet om een afbeelding te uploaden 😔

Snel en netjes verzonden, mooi materiaal

Snel en netjes verzonden, prachtig materiaal, goed waterdicht met voldoende mogelijkheden om vast te zetten. Opblaaskussens om op te vullen per hoes, nog nergens gezien. Nu nog een pomp vinden. Helaas waren onze exacte maten niet voorradig dus valt het helaas niet mooi op maat.

Prachtige tuinset, alleen de productinformatie op de website is niet correct.

Wij hebben de set bij een zeer vriendelijke dame in het tuincentrum van Hoogeveen gekocht. Levering keurig, met een super track and trace systeem. Alleen jammer dat de productinformatie op de website niet juist is en dat na mailtjes ook bleek dat het personeel niet op de hoogte is van de juiste informatie. Volgens de bestelling incl. 12 kussens, volgens de website incl. 10 kussens. En wat bleek bij levering, keurig 12 kussens, dus geheel naar wens.
M M
M. M.

Mooi balkonset

De balkonset zelf is prima. Is mooi en stevig, alleen vind ik de kussens wel dik, maar niet echt stevig. Nadeel is ook dat je ze niet kunt wassen, het zijn geen hoezen. Verder ging de bezorging prima volgens afspraak en de set was keurig en heel goed verpakt. De bestelling ansich op de website ging echter niet geheel vlekkeloos, met een account kon ik niet bestellen. Zonder een account wel. Maar al met al prima.

Tuinmeubelhoesshop heeft het grootste assortiment tuinmeubelhoezen van Europa, met merken als Raffles Covers, Aerocover, Aquashield, Garden Impressions, Eurotrail, Madison, Classic Accessoires en nog ...