tuinmeubelhoesshop.nl

17.155 reviews in totaal   2.858 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de stevige, duurzame kwaliteit van de hoezen en materialen. De snelle, correcte en verzorgde levering wordt breed gewaardeerd. Veel klanten prijzen de uitstekende waterdichtheid, waardoor meubels droog blijven en water goed afloopt. De hoezen zijn doorgaans makkelijk in gebruik en eenvoudig te bevestigen. Extra's zoals opblaaskussens, bevestigingsmateriaal en opbergtassen worden gewaardeerd. Ook de klantenservice wordt meestal als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Toch zijn er opmerkingen over de pasvorm, waarbij hoezen soms te groot of te klein uitvallen. Er zijn klachten over te weinig of ontbrekende extra onderdelen. Bij enkele klanten ontbreekt er een duidelijke bevestigingsinstructie. Daarnaast zijn er verbeterpunten genoemd bij de afhandeling van klachten door de klantenservice.

Reviewstuinmeubelhoesshop.nl

Prima meubelhoes. In het begin vond ik het even lastig om hem zo vast te maken dat hij niet weg zou waaien. Ik mis bovendien één klein riempje aan één zijde. Uiteindelijk bleek dat, als je de hoes goed aan de onderkant van de pootjes vastmaakt, hij prima blijft zitten. De kleur is mooi en de kwaliteit voelt goed aan. Het enige wat ik niet helemaal begrijp zijn de meegeleverde opblaasbare kussens. Ik heb die daarom niet gebruikt, omdat ze onder de hoes lijken te verschuiven. Al met al ben ik tevreden met deze meubelhoes en doet hij wat hij moet doen.
Hallo, het is het 2 loungeset hoes wat ik heb gekocht..de kwaliteit is uitstekend en blijf ook bij harde wind goed zitten en ook stevige regenbui kan die tegen, kussen blijven ook dan echt droog! Mijn dochter had eerst zo'n hoes bij tuincentrum gehaald maar die was echter niks, bleef niet goed zitten bij wind en bij regen liep het water niet af ..en die was zelf nog duurder. Vandaar dat ik dan nog één had besteld voor mijn dochter en ook zij is super tevreden!! Groetjes Sigrid

Raffles Cover Tuintafelhoes

Voor de vierde keer een hoes voor onze tuinmeubelen besteld (2x tafel, 1x bank en 1x bbq) en de kwaliteit van Raffles Cover hoezen is uitstekend. Blijven mooi en zijn zeer stevig. De service van TuinmeubelHoesshop.nl is prima: duidelijke website, goede communicatie via mail en snelle service. Echt een aanrader voor ieder die een goede hoes voor zijn tuinmeubelen zoekt.
Zoeken, vinden, bestellen en ontvangen :-) Serieus eerste bestelling, was super relaxt. Ik wist niet precies welke maat ik moest hebben, dus ik bestelde 2 verschillende maten. Het was duidelijk dat je een kleine bijdrage moest doen, bij een eventuele retour. Logisch ook eigenlijk. De juiste maat behouden, de ander reouter gezonden. Netjes geld terug ontvangen en een super tevreden klant!

Goede hoezen

Producten komen overeen met de beschrijving en lijken van een goede kwaliteit materiaal gemaakt te zijn. Pasvorm is oké, helaas niet exact de maat kunnen vinden van onze tuinstoelen maar dat zegt misschien meer over de maatvoering van deze grote tuinmeubel producent die op deze manier aan klanten binding doet, 😂 Levering gaat bijzonder vlot en is ook goed te volgen er zat nog geen 36 uur tussen bestelling en levering.
Kwaliteit van Raffle hoes is goed. Met handige clips om vast te zetten bij harde wind en waterafstotend (druppels glijden er zo van af). Zeer snelle levering (volgende dag) Wat kon beter: Afmetingen bleken ruimer te zijn dan nodig, waardoor ik andere (kleinere) hoezen heb bijbesteld. Tip: we hebben 2 stoelen naast elkaar staan waarvoor de hoes veel te groot was. Een hoes voor de kleine bank bleek perfect over beide stoelen te passen (zelfs nog beter dan over de betreffende kleine bank :-).
Al meerdere tuinmeubelhoezen hier besteld en altijd keurig optijd geleverd en de producten voldoen aan de verwachtingen. Goede degelijke hoezen. Zeer tevreden! Hiervoor al meerdere hoezen van oa Life outdoor gehad en die gingen na 1-1,5 jaar ongeveer stuk door wind en slijtage. 2 van de hoezen van tuinmeubelhoesshop heb ik nu al 3-4 jaar in gebruik en los van wat algen erop doet de hoes het nog steeds fantastisch.

Matige start bij productiefout, uiteindelijk redelijk opgelost.

De geleverde loungesethoes had een duidelijke stikfout, waardoor de klikgesp onbruikbaar was. Toen ik hier contact over opnam met de klantenservice, kwamen ze in eerste instantie met een los verlengstukje als oplossing, wat fysiek onmogelijk werkte op de foutief gestikte hoes. Pas nadat ik hier stellig tegenin ging en foto's stuurde van waarom hun oplossing niet klopte, keken ze beter naar de situatie. Uiteindelijk hebben ze het wel netjes opgelost door een coulancevergoeding aan te bieden, waarmee ik akkoord ben gegaan. Kwaliteit van de stof is goed, maar de afwerking en de eerste reactie van de klantenservice konden beter.
Bestelling is vlot verlopen. Product was een hoes voor tuinset. Prima kwaliteit. Wel jammer dat er geen elastieken of andere verbindingsmiddelen worden bijgeleverd waarmee je de hoes tegen opwaaien kan beschermen (andere merken/winkels hebben dat ook niet). Er zit wel een koord omheen, maar dan wordt de ventilatie weer belemmerd. Ik heb apart elastieken met klemmetjes gekocht waarmee de hoes aan de poten kan worden bevestigd.
Via de mail vooraf contact gehad . Goed advies gekregen over de beste afmeting voor onze louncheset hoes. Ook de bestelling werd snel en correct bezorgd. De volgende dag al. Zeer tevreden over de kwaliteit vd hoes. Ook de gratis bijgeleverde luchtkussens werken prima .

Verkeerde maat geleverd

Helaas was de eerste levering, waarin ik 2 loungebankhoezen had besteld, niet helemaal goed gegaan. Ik had o.a. een 2,50 x 2,50 m hoes besteld, maar er zat een afwijkende maat in. Paste dus niet en heb ik weer moeten terugsturen en zelf verzendlabel moeten betalen van een kleine 5,-. Dat was vervelend en weer gedoe. Daarna nogmaals die 2,50 x 2,50 m besteld, en die was wel perfect.
Laatste levering was prima en conform order, alleen ik was zelf zo dom maar 6 clips te bestellen bij 6 spanhaken, dat ging via een set op jullie site, terwijl je bij een spanhaak 2 uiteinden hebt en ik dus 12 clips nodig had. Het lag aan mij hoor, had scherper moeten zijn, maar mss kunnen jullie bij die set een tip plaatsen
Goede en informatieve website met veel keus. Hoes zou 2 jaar meegaan, maar onze oude lag er bijna 5 jaar op; zomer en winter en in weer en wind. Snelle verzending. En bijzonder: nu met een kussen in plaats van een toeter om het regenwater weg te laten lopen! Perfect!
BBQ hoes. Pas een paar weken in bezit. De echte beoordeling volgt natuurlijk pas over een paar jaar. Mijn BBQ staat altijd in weer en wind. Als de hoes dan nog steeds doet wat ie beloofd gaat de beoordeling naar 5 sterren. Voor nu is de hoes snel geleverd, ziet ie er goed uit, voelt het materiaal stevig aan. Groot verschil met die temu ellende die in no time zo lek als een mandje zijn en alleen door de wind al snel kapot waaien.
Hele mooie stevige hoes en heel snel geleverd.Mijn loungeset is 2 bij 2 en 75 diep , hoes heb ik besteld 210 bij 210 en 90 diep, is er niet in 80 of 85. De lengte past prima maar doordat de diepte te groot is val hij raar. Kan ik gelukkig wel wat aantrekken. Ben er toch heel blij mee denk ik want sinds ik hem heb is het stralend weer en heb hem nog niet gebruikt.
I did a comment but it’s for betterment that if they can provide more air balloons with big covers then it will be much more nice service but it’s ok.They proposed me extra ballons on a discounted price but not for free.Its good from them but I need to pay some extras for the ballon.
Goede stevige hoes. Ik kocht zowel een hoes voor parasol als tuinbank. Helemaal zoals ik hoopte. Achteraf had ik zelf de hoes voor de tuinbak exact op maat moeten kopen. Ik was bang dat deze te strak zou zitten. Omdat de hoes nu eigenlijk te groot voor de bank is waait hij er met stevige windvlagen toch vanaf. Voor de rest erg blij mee.

Heel veel goeds, zonder meer… top en heel vlot en betrouwbaar

Eerst: kwaliteit van het product: raffles cover: 2: prijs heel acceptabel, correct! 3)snelle levering 4) om te retourneren: helemaal geen probleem, mits correcte terugzending. Kortom: tuinmeubelhoesshop is een echte aanrader! En er zullen nog bestellingen volgen😉.

Verkeerde maat retour en nieuwe snel geleverd ook geld snel retour gestort!

Nadat ik eerst de verkeerde hoezen had besteld was het na een telefoontje snel geregeld Hoezen teruggestuurd en andere besteld, die ook gewoon weer de volgende dag geleverd werden! En mijn geld had ik snel weer terug gestort gekregen dus mijn complimenten voor dit bedrijf!
Goede hoezen gekocht voor onze loungestoelen. Die werden de volgende dag al bezorgd. De hoezen waren te klein, dus grotere besteld en de te kleine retour. Dit liep allemaal op rolletjes. Van betaling tot restitutie, van bestelling tot bezorging. Complete en duidelijke communicatie zowel bij de producten als bij de service. Perfect!!