JRM Pellets

325 reviews in totaal

325 reviews since 13 feb 2025

Gecertificeerd sinds: 13 feb 2025
jrmpellets.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de stiptheid, nauwkeurigheid en het afleveren op de gewenste plek tijdens de bezorging. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel wordt als uitzonderlijk positief ervaren. Ook de snelle levering en afhandeling van bestellingen wordt gewaardeerd. De algehele service wordt als uitstekend en klantgericht omschreven, mede dankzij flexibiliteit en extra inspanning van het team. Heldere, snelle en prettige communicatie wordt vaak genoemd als sterke kant van het bedrijf. Daarnaast vinden klanten de prijzen eerlijk, scherp en passend bij de geleverde kwaliteit en service. De kwaliteit van de pellets wordt overwegend goed beoordeeld, vooral wat betreft brandgedrag en verpakking.

ReviewsJRM Pellets

Gisteren met de buurt 9 pallets Badger pellets geleverd gekregen door JRM Pellets. Alles keurig volgens afspraak en voor een hele nette prijs. Vanaf het eerste contact met Jaap prettig en duidelijk gecommuniceerd. Ook bij de grotere afname werden de lagere transportkosten netjes aan ons doorberekend. 👍 Kortom: afspraak is afspraak, goede service en een betrouwbare leverancier. Wij zijn zeer tevreden en weten JRM Pellets de volgende keer zeker weer te vinden! 🔥💪 Bedankt Jaap!

snel geleverd volgens afspraak. Goede klachtafhandeling.

snel geleverd volgens afspraak op aangegeven datum. De vervoerder (Raben) liet wel wat steken vallen, deze zou via track en trace aangeven hoe laat hij zou komen en de chauffeur zou vooraf bellen. Helaas bleef track en trace hangen en kwam er geen update over tijd. ook heeft chauffeur niet gebeld. Chauffeur kon niet met de laadklep overweg te kunnen met als gevolg 995kg op straat. JRM heeft dit netjes opgelost met de deel etrugbetaling.
Zeer tevreden over JRM Pellets! De pellets branden uitstekend en vooral heel schoon. De levering was snel en persoonlijk, en alles werd netjes bezorgd en zelfs uitgepakt. Dat is echt een fijne extra service! Daarnaast zijn ze ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een aanrader en voor ons zeker een volgende keer weer JRM Pellets! 👍🔥
Super bedrijf , pellets waren op en netjes bericht wanneer weer binnen en toen kon ik zelf datum aangeven qua leveren . Bezorger zet het netjes op de plaats . En contact snel en duidelijk

Prima bezorging en prima contact. Helaas andere verpakking geleverd dan besteld.

Ik koop op de site bij JRM specifiek Jaso Excellent pallets, maar kreeg AKZ zakken geleverd. Bij navraag netjes uitleg en excuses gekregen dat de zakken op waren en dat dit dezelfde inhoud is en uit dezelfde fabriek komt. Gelukkig verder snelle en vriendelijke bezorging.
Snelle en vriendelijke bezorging van de pellets. Ze zitten goed verpakt in sterke papieren zakken. We wachten nog af hoe ze branden. De pelletcv is nog niet aan geweest.

Snelle levering en fijn contact

Woensdagavond laat besteld en vrijdagochtend al geleverd, super snel dus! Wij hebben onze voorraad pellets weer mooi aangevuld en zijn er weer blij mee. Volgende keer gewoon weer hier bestellen dus!
Vriendelijke mensen, keurig op de afgesproken tijd geleverd, en als bonus leggen ze het ook gelijk even binnen 😁😁😁. Toppers
A R
Ap R.
Goede communicatie. Bij levering aardige mensen die de pellets handmatig op de gewenste plek zetten. Zou niet weten wat ze beter kunnen doen top bedrijf.
J V
J V.
Zeer attente en vriendelijke klantgerichte mensen die mijn pellets hebben bezorgd. De bezrging was top.
Vlot geholpen tijdens afhalen. En de pellets branden goed en laten weinig as achter.
1. Tip van JRM mbt eventuele aankoop. 2. Snelle bezorging. 3. Prima aflevering ter plaatse van vader en zoon
Goede prijs-kwaliteit verhouding en eenvoudig om de levering af te stemmen. Aanrader om hier de pellet korrels te kopen.

Vriendelijk en snel

Snel, goede spul. En zetten het voor je op plek. Wij zijn heel tevreden over de service en het product.
Netjes en snel geleverd. Ik heb ze nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets over seggen
Betrouwbare website, snel contact, levering snel ingepland. Al met al zou ik hier zeker weer bestellen.
Volgens afspraak geleverd. Of de pellets goed branden is nog afwachten. Maar ze zien er wel goed uit.
Super service, snel geleverd en op de juiste plek en vriendelijke mensen.
Goede service, snelle levering en super pellets

Prima levering.

De bestelde pellets werden vlot geleverd. De communicatie verliep prima. Helemaal goed.

JRM Pellets is een familiebedrijf met één duidelijke missie: warme huizen, zonder gedoe. Wij verkopen uitsluitend ENplus A1 gecertificeerde houtpellets met lage aswaarde, hoge calorische waarde en een...