Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, wat herhaaldelijk als groot pluspunt wordt genoemd. Daarnaast geven zij aan de scherpe prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding te waarderen. Ook zijn klanten positief over hoe problemen en fouten snel en correct worden opgelost. De service wordt als vriendelijk, bereikbaar en behulpzaam ervaren, vooral bij contact of vragen. Verder benadrukken klanten dat afspraken worden nagekomen en bestellingen naar wens zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewskoicarehoekschewaard.nl
Zoals altijd snelle levering, scherpe prijzen en klantvriendelijk.
Dankjewel Wim.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Alfons Dreessen, en een mooie dag vandaag.
Zoals altijd snelle verzending en scherpe prijzen.
Dankjewel Wim.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Snelle levering en een ontzettend mooie prijs, ik ga voortaan mijn spullen hier bestellen
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Ramon ter Plegt, en een mooie dag vandaag.
Zoals bij mijn alle bestellingen goede prijs, snelle levering en vooral vriendelijk bij al mijn vragen. Dankjewel Wim ook je YouTube video’s zijn top👍
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Alfons Dreessen, en een fijn weekend verder.
Alles prima; verzendingssnelheid, wijze van verpakken. En extra dingetjes die mee verzonden worden.b.v. stickers, folders.e.d.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren John Verheugt, en een fijne dag verder.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Shirley Reumerman, en een mooie dag vandaag.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Charles Bentvelzen, en een mooie dag vandaag.
Vlotte levering zoal altijd.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en het compliment L Fockenier, en een mooie dag vandaag.
Makkelijk bestellen, snelle levering. Gelukkig niet met PostNL verstuurd.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren geert, en een fijn paasweekend verder.
Goede afhandeling en eerlijk verteld dat getcwat langer duurde ivm beschadigde hoes van produkt
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Roger Lemmens, en een fijne dag verder.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Dirk De Clercq, en een mooie dag vandaag.
Voer besteld. Bestelling werd per omgaande na betaling bevestigd. Na 6 dagen nog niets vernomen en ontvangen. Gemaild..geen reactie. Gebeld.. zou worden teruggebeld. 2e keer gebeld, ze willen het uitzoeken en er wordt aangegeven dat ik teruggebeld wordt. Vervolgens krijg ik daarna mailtje met een excuus en de mededeling dat een en ander in spam was beland.
Voer is pas 10 dgn na bestelling geleverd.
Als bestelling gelijk wordt bevestigd mag je toch verwachten dat een bedtelling binnen Twee werkdagen wordt verzonden.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Ja dat is inderdaad geen schoon voorbeeld Freddy. De bevestiging gaat automatisch en wordt dus niet persoonlijk gezien! Helaas is de wet van murphy ook bij ons 1 x ingeslagen. Nogmaals mijn excuus voor deze vertraging!
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Jeromy Hofman, en een mooie dag vandaag.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Erik van der Griend, en een mooie dag vandaag.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Marcel , en een fijne dag verder.
Bestelling ging mis. Super opgelost.
Er ging iets mis met de bestelling. Even contact gehad met ze en het was binnen 10 minuten opgelost en geregeld. Super gedaan.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Stefan Van Akkeren, en fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!
Goede uitleg op de webshop en snelle levering
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Michel Mensen, en een fijne dag verder.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Ingrid Takens, en een fijne dag verder.
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Rene Raaphorst, en een fijn weekend verder.
Ik kreeg de bestelling keurig optijd en netjes verpakt
Antwoord van koicarehoekschewaard.nl
Dankjewel voor uw reactie en de sterren Roel Vermeer, en een fijn weekend verder.