Gecertificeerd sinds: 18 mrt 2026
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbonsai-winkel.nl
Super Bonsai
Super Bonsai, sehr schön ich würde sofort wieder einen Kaufen.
Verpackung und Versand waren Perfekt ,
Antwoord van bonsai-winkel.nl
Vielen Dank für das tolle Feedback! Es freut uns sehr, dass der Bonsai unbeschadet angekommen ist und Ihnen so große Freude bereitet. Gerne wieder!
Komen afspraken na.
Antwoord van bonsai-winkel.nl
Bedankt voor je positieve review.
Antwoord van bonsai-winkel.nl
Beste van Meerlo, Bedankt voor je positieve reactie.
Snelle verzending, netjes verpakt.
Bedankt voor het compliment, Peter! Geniet van je nieuwe aanwinst
Antwoord van bonsai-winkel.nl
Bedankt voor de 5 sterren! Fijn dat je tevreden bent. Hopelijk tot de volgende keer in de winkel
Antwoord van bonsai-winkel.nl
Bedankt voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm.
Antwoord van bonsai-winkel.nl
Bedankt voor de 5 sterren, Dennis! Veel plezier met je groene aanwinst en we staan altijd klaar voor verzorgingstips.
Antwoord van bonsai-winkel.nl
Bedankt voor de 5 sterren, Egbert! Fijn dat we het zo goed hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de nieuwe pot!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
bonsai-winkel.nl
- +31613901098
- bonsai-winkel.nl
- iwanroos@hetnet.nl
- Schoonhoven, NLD
bonsai-winkel.nl
Met bonsai ben ik al ruim 25 jaar actief. Bonsai wordt dan vanzelf een onderdeel van je leven. Je bent er iedere dag mee bezig om de bonsai bomen te verzorgen en nieuwe te maken. Hoe beter je voor een...