buitenspeelgoed.nl

580 reviews in totaal   233 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en correcte levering, de stevige en degelijke materialen, en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt de montage en het gebruik vaak als eenvoudig ervaren. De klantenservice wordt doorgaans als vriendelijk, bereikbaar en oplossingsgericht gezien en de communicatie als prettig en duidelijk. Sommige klanten noemen problemen met de planning of retourzendingen, ervaren bepaalde onderdelen of de prijs-kwaliteitverhouding als minder goed en vinden de prijs soms aan de hoge kant. Daarnaast missen sommigen duidelijke handleidingen of vinden zij de montage arbeidsintensief. Er zijn enkele negatieve ervaringen met de klantenservice en communicatie.

Reviewsbuitenspeelgoed.nl

De zandbak werd snel geleverd en zag er goed uit. Zeer vriendelijke bezorgers, die hem best desgewenst (een pakket van 20 kg) wat verder wilden tillen. Een leuk ontwerp met die vouwbare bankjes. Zelf moest ik nog het nodige doen, maar dat was zeker niet ingewikkeld. Schoonmaken, opschuren en bijschuren en voor langduriger behoud nog beitsen. Daarna in elkaar schroeven, antiworteldoek erin maken en vullen met een flinke hoeveelheid zand. Het uiteindelijke resultaat komt - ook qua kleur - overeen met de foto's. Duidelijke bijsluiter.
Ondanks de verkeerd geleverde onderdelen kregen we de juiste delen 1 dag later al in huis. Met gratis verzendlabel om de verkeerde onderdelen terug te kunnen sturen. Top geregeld👍🏻

Goede aanbouw schommel.

Hele stabiele, stevige, goed gemaakte en goed bedachte schommel. Zelf volwassene kunnen er van genieten. Makkelijk in elkaar te zetten. Je moet wel (klein beetje) handig zijn, hoor.
Goed. Alles was netjes ingepakt. Samen met mijn zoon gemmakt. Veel boren en schroeven. Het is een degelijk Duits ontwerp. Het is robuust en functioneel. Een beetje zoals een Volkswagen.

Prijs-kwaliteit van de schommel is niet optimaal.

De levering en kwaliteit van de materialen waren goed. Echter voor de prijs die voor de schommel gevraagd wordt, mag je wel verwachten dat de gaten voor de nodige verbindingen reeds voorgeboord zijn. Of dat er montagematerialen voorzien worden die de montage door de particulier eenvoudiger maken. Hierdoor is de prijs-kwaliteit verhouding niet optimaal.
Precies wat ik zocht, een betere schommel bevestiging en een nieuw touw als oplossing voor een uitgesleten hang-ring van het touw.
Bestelling ging vlot en werd vlot afgehandeld. Ik kreeg een bevestiging dat het diezelfde dag kon worden opgehaald. Ik moest alleen even bellen. Het telefoontje was uiterst onvriendelijk. Gelukkig kon ik de bestelling wel ophalen. Het afhalen verliep vlot en de medewerker was erg vriendelijk.
Snelle levering, werden ook gecontacteerd waar het pakketje moest worden afgeleverd daar we niet thuis waren
prima klantenservice die ook buiten de vaste tijden bereikbaar is met prima oplossing.

Snelle bezorging, degelijke schommel

Snelle bezorging, goed verpakt. Met voorgeboorde gaten was het nog makkelijker geweest om het in elkaar te zetten.
Een goede degelijke schommel geleverd. Prima, is door de kleinkinderen goed gekeurd en staat als een huis 👍
Schommel van douglas palen voor de tuin besteld. Snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit en mooi eindresultaat. Zou hier zeker nogmaals bestellen.

Prima communicatie

Op extra vragen over product en levering werd snel en adequaat gereageerd.
Goed contact en kwalitatief goede materialen. Kinderen zijn er blij mee!

Snelle levering en duidelijk!

Snelle levering en duidelijke beschrijving!
Makkelijk bestellen en netjes afgeleverd
Snelle en correcte levering van de schommel
Vlotte levering, erg blij mee.
Snel en makkelijk je bestelde spullen ophalen... Top
Snelle en correcte wijze van onze levering goederen 👍