Compleetgroen.nlReviews

: 1.160Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 nov. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Compleetgroen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Compleetgroen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 nov. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Compleetgroen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Compleetgroen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Compleetgroen.nl

23 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.160 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Compleetgroen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
De waterschaal is heel mooi en komt exact overeen met de foto’s op de website. De verzending was snel en keurig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
snelle levering, netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Geen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Wij waardeerden de kwaliteit van het product en de snelheid van levering. Wat verbeterd zou kunnen worden is de kleine tractor om het product te vervoeren, want ons huis is moeilijk bereikbaar. Of identificeer dit punt bij de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
alles beviel zeer goed, zowel de vlotte levering als de kwaliteit van het product waren top!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Veel keus, goede en snelle site, toffe klantvriendelijkheid / bereikbaarheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022 
Ik heb een zeer goede ervaring met leveren en het product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Jullie zorgden voor een snelle en correcte bediening.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
De bestelling was vlug en netjes bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022 
Alles perfect en vlot verlopen !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022
Mooi product en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Snelle, correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Zeer snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
snelle services !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022 
Alles top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Beoordeling melden