ritsema-dier-tuin.nl

332 reviews in totaal   202 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelle levering van bestellingen. Ook de service wordt als uitstekend, attent en klantgericht ervaren. De communicatie bij eventuele problemen of afwijkingen verloopt duidelijk en proactief. Daarnaast worden de prijzen als gunstig, laag en correct gewaardeerd. Klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten en waarderen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De meeste klanten zijn tevreden over de verpakking. Er zijn echter incidentele opmerkingen over afwijkingen in de productkwaliteit en enkele klanten zien ruimte voor verbetering bij de verpakking.

Reviewsritsema-dier-tuin.nl

Graag tot een volgende keer !

Een deel van de bestelling bleek niet op voorraad. Hierover werd snel contact met me gezocht. De afhandeling en de eventuele opties om snel de spullen te kunnen ontvangen en gebruiken waren duidelijk en enorm coullant. Helaas was DPD echter niet duidelijk, waardoor het iets langer duurde voordat ik de spullen in huis had.

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Graag gedaan.
Heele goede service, het eten wat ik bestelde voor de hond heeft een andere verpakking en naam daar werd ik netjes over gebeld of ik die dan wel wilde. De inhoud is hetzelfde dus prima, maar nu weet ik ook waarom ik het al nergens kon vinden of uitverkocht was.

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw review. Graag gedaan!

Prettig geregeld.

Prettig geregeld en goede reactie nadat het bestelde enige dagen bij de DPD onbereikbaar en zwervende was. Bestelde artikel is nu in goede staat ontvangen.

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Mooi dat het artikel goed is afgeleverd
De levering nog niet ontvangen na een week maar fijn dat Ritsema me even heeft gebeld. Dat is nu service !! DPD is niet de beste serviceprovider :-) dat blijkt maar weer.
Ruim assortiment, klantvriendelijk en goede adviezen. Voor je tuin en dieren. En voor mij op loop afstand. Wat wil je nog meer

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Zeer snelle levering, duidelijke en vriendelijke uitleg. Degelijk produkt. Alleen jammer dat we geen maat beker bij het bestrijdingsmiddel zit.

Bedankt voor uw beoordeling
Aardige en behulpzame mensen. Combinatie webshop en voor mij op korte afstand fysieke winkel is ideaal

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw positieve review!
Snelle levering. Fijn dat hetgeen ik bestelde wel bij jullie op voorraad was en dat ik het de volgende dag in huis had.

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw beoordelingen fijn te vernemen dat u tevreden bent. Graag gedaan!
J V
Jan v.
Doordat de voorraad op was kreeg ik een keurig telefoontje met de vraag of ik de bestelling wilde annuleren of aanhouden. Dat laatste hebben we gedaan en een goede week later werd er geleverd. Ritsema een zaak om niet te vergeten in positieve zin

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Graag gedaan!
Duidelijke website,snelle levering top bedrijf

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw review. Graag gedaan!
Levering was snel en professioneel. De verpakking is wel anders dan de afbeelding waardoor je moet aannemen dat het product hetzelfde is als besteld.

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het klopt dat de verpakking niet is zoals op de site. Het betreft graszaad die wij zelf uitponden in eigen verpakking omdat kleinere verpakking niet is te verkrijgen. Het is 100% hetzelfde product

Top!

Goed verhaal en lekker kort: Het was gewoon dik in orde en ik ben blij met mijn aankoop :D Heb de sixton peak montana Hdry werklaarzen online gekocht en ze zijn snel in Limburg beland. Nette service, goed en snel ontvangen en ontzettend blij mee. Ik heb ze tot nu toe alleen uitgehad met slapen. Dankjewel team Ritsema dier en tuin!

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling. Graag gedaan!

Korrels doen hun werk goed!

Korrels doen hun werk goed en minder zorgen over de pootjes van de hond en de levering was ondanks de barre weersomstandigheden best snel en het was goed verpakt. Ik kom zeker terug zodra ik weer dooikorrels nodig heb.

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn te vernemen dat u tevreden bent!
ik vond dit al goed.

Antwoord van ritsema-dier-tuin.nl

Bedankt voor uw beoordeling!
Laagste prijs. Snel geleverd

Uitstekend.

Snel geleverd
Snelle levering. Nette prijs en degelijk product