Berger Camping

6.430 reviews in totaal   2.256 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.256 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 23 dec 2021

berger-camping.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding van het assortiment. Ook het brede aanbod en de beschikbaarheid van specifieke kampeerartikelen worden gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen als goed ervaren en bestellingen worden uiteindelijk correct geleverd. Daarnaast wordt de vriendelijkheid van het personeel af en toe genoemd als pluspunt. Aan de andere kant ervaren klanten de levertijd vaak als langer dan verwacht. De communicatie rondom bestellingen, statusupdates en de bereikbaarheid van de klantenservice wordt regelmatig als onvoldoende gezien. Er zijn klachten over beschadigingen of onvolledige leveringen en het retourproces verloopt soms omslachtig of traag, ondanks dat klanten meestal hun geld terugkrijgen. Ook kan het oplossen van problemen en het reageren op vragen door het personeel beter.

ReviewsBerger Camping

verzending kwam moeilijk op gang: na 3 dagen was de status nog steeds hetzelfde. ik begon al te twijfelen. administratief liep het dan nog fout: na een week +1 dag werd het pakje afgeleverd, ik kreeg diezelfde dag nog een mail met excuses: de levering zou nog vertraging oplopen. de prijs zat wel goed. het keukenkastje opgezocht in de catalogus: wordt bij Berger normaal niet aangeboden. slechts korte tijd kunnen uittesten maar lijkt mij een prima product: Crespo / AP 106.
Tot op heden prima ervaring. Levering op tijd en prima verpakt. Trac en tracé werkte perfect. Accu zelf nu een week in gebruik en lijkt volledig dat te doen waarvoor ik m heb aangeschaft. Ziet er degelijk uit, app werkt wat traag maar doet ook wat hij moet doen, behoorlijke info geven. Inbouwen was fluitje van een cent, ik kon de accu zo onder de voorstoel schuiven na demontage van het frontpaneel.
Goed product Lifepo4 accu. Levering aan huis ging niet zoals was afgesproken, maar dit kwam door de vervoerder DPD. Ik moest zelf pakket ophalen en daarvoor 120km rijden terwijl er verzendkosten voor thuis bezorging was betaald. Berger heeft alsnog de verzendkosten terug betaald. Ik heb al vaker leverings problemen gehad bij DPD. Misschien een andere vervoerder nemen?
Bestelling gaat makkelijk, dit is onze 2e keer dat wij iets op inernet bij jullie bestellen. Het is inmiddels vertrouwd en door jullie, vanuit Bijeren, bewezen correct en goed uitgevoerd. Is prettig dat bestelde goederen ook kwalitatief zijn. En dat het betaalbaar is en ook bij ons aankomt. Ga zeker zo door.!
M J
Miranda J.
lang gezocht naar regengoot voor voortent nu gevonden tegen een redelijke prijs. Ze zitten perfect alleen de verzendkosten vond ik behoorlijk hoog, maar aangezien we de regengoten nergens konden krijgen de verzendkosten maar geaccepteerd. De levering was ook snel al met al toch zeer tevreden.
Ik mis informatie hoe de zonnepaneel set netjes ingebouwd moet worden en ook de werking van de MPPT omvormer, er zitten ontzettend veel onbeschreven instellingen op....... En als je geen connectors op het dak wilt hebben dan zal je de MC4 connectoren moeten demonteren om alleen draden door te voeren en dat is gelukt maar niet simpel. Ik denk dat je een ervaren klusser moet zijn om alles netjes aan te sluiten, want ik heb bv ook een scheidingsrelais tussen de startaccu ende huishoudaccu en een acculader etc Al met al is voor de prijs een mooie complete set en we zijn er dan ook blij mee, het werkt allemaal prima nu.....

Antwoord van Berger Camping

Beste klant, Fijn om te horen dat u uiteindelijk blij bent met de complete set en dat alles nu prima werkt! Tegelijkertijd onze welgemeende excuses dat de informatie over de inbouw en de instellingen van de MPPT-regelaar niet duidelijk genoeg was. Wij begrijpen heel goed dat het aansluiten — zeker in combinatie met een scheidingsrelais en acculader — een flinke en ingewikkelde klus kan zijn. Wij nemen uw feedback direct mee om onze handleidingen en productinformatie te verbeteren, zodat dit in de toekomst ook voor andere klanten duidelijker is. Mocht u alsnog vragen hebben over de specifieke instellingen van uw MPPT-regelaar, neem dan gerust contact met ons op via https://www.berger-camping.nl/service/. Wij helpen u graag verder. Veel plezier gewenst met uw zonnepaneelset! Vriendelijke groet, Berger Camping
Thule G3 luifel voorwand aangeschaft. Prima prijs t.o.v. andere aanbieders. Snel geleverd. Maar... wij hebben twee Thule G2 rainblocker zijwanden en wilden weten of de G3 voorwand samenging met de G2 zijwanden. Er is geen telefoonnummer op de site te vinden, dus maar een email verzonden. Daar is geen enkele respons op gekomen. Omdat we gingen camperen, toch maar de voorwand besteld. Op de camping bleek het niet samen te gaan. Voor een goed geheel moet je G3 zijwanden hebben. Duur grapje. Jammer dat er geen bericht terug is gekomen waarbij onze vragen werden beantwoord. Verder tevreden over deze en eerdere leveringen, maar door het niet reageren slechts 3 sterren.

Antwoord van Berger Camping

Beste Klant, Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij zullen direct contact met u opnemen om de situatie te bespreken en gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Wij wensen u een fijne dag. Berger Camping
Prima bedrijf. Ze maken echter gebruik van DPD als vervoerder en daar ben ik helemaal niet over te spreken. Totaal geen informatie van een bezorgdatum of tijd. Aangegeven dat het naar een pakketpunt moest. Tot twee keer toe dus gewoon thuis aangeboden. Bij de laatste keer werd het voor de deur gesmeten. Voor mij een reden om niet meer bij Berger te bestellen.

Klantenservice

Ik heb twee campingkastjes gekocht. Bij het uitpakken van de eerste werd ik echt heel blij. Mooi en werkte zoals beschreven. Bij de tweede baalde ik; barst in het bovenblad en witte strepen op de doeken. De doos was netjes intact, dus kapot ingepakt. Contact gezocht (erg lastig!!). Ik moest hem terug sturen (hier kreeg ik netjes een label voor. Daarna zou het twee weken kunnen duren voor ik mijn geld zou terug kunnen krijgen na beoordeling. In de tussentijd moest je zelf een nieuwe bestellen. In de tussentijd duurde het al langer dan 3 weken en nog geen geld terug. Nieuwe kastje bezorgd, bij de bezorging iets door de doos gegaan, helaas kastje stuk. Wederom contact gezocht ivm openstaande betalingen (wat ik nog steeds niet terug had!) en weer terug moeten sturen. Klantenservice biedt geen andere optie aan en laat mij weer opnieuw zelf bestellen, waardoor ik op dat moment dus voor 4 kastjes heb betaald en maar 1 goed kastje in mijn bezit heb. Mailtjes worden niet goed/volledig beantwoord en terugbetaling is erg traag! Ikzelf zou aanbieden om het kastje of te houden met veel korting of terug laten sturen en als winkel zelf een kastje op te sturen.
Ik had twee maal een set nokbuizen voor mijn voortent in een bestelling geplaatst. En kreeg ze een voor een opgestuurd. In veel te grote dozen. Zonde voor het milieu. Twee keer verpakkingsmateriaal en bezorgen. Maar voor de rest was het prima en correct.
Degelijke campingkoelbox en koelt echt heel goed. Fijn grote bergruimte met veel capaciteit. Geluidslawaai vind ik wel meevallen, zelfs als het buiten heel heet is. Enige wat ik mis is een indicator op de draaiknop voor de koeltemperatuur. Ik beveel dit product ten zeerste aan!
Campingbedjes besteld en bezorgd, heel tevreden mee! Bezorging ging via Duitsland - DHL en die gaf niet door dat de artikelen twee deuren verder gebracht waren, dus pakketje kwijt… wij waren niet geïnformeerd door DHL dat het pakket elders bezorgd was, kregen een mail van Berger dat we de artikelen thuis zouden moeten hebben, dat was verwarrend maar uiteindelijk kwam het goed.
Fantastisch: Dat wij na een probleem met de levering door DPD direct onze betaling teruggestort kregen! Beter: Toch de mogelijkheid van telefonisch contact na meerdere mailuitwisselingen, zeker wanneer ik mijn telefoonnummer onder de mailberichten vermeld. Volgens mij voorkomt dit veel ergernis en misverstand. Wij wachten nog op een streepjescode voor retourzending.

Overdreven grote verpakking(skost) voor een super klein item…

De afhandeling en levering van mijn bestelling verliep feilloos. De reden waarom ik toch maar 3 sterren geef is om dat mijn item van 14 gram en een formaat van 1 CM x 1 CM verpakt was in een doos van 25 x 15 x 8 CM. Dat resulteerde in een verzendkost van 7,5 EUR voor een item van 19 EUR en overdreven karton- en plasticverbruik, terwijl dit ook gewoon in een kleine envelop paste.
Mooie campingplekken en schoon sanitair wat voorzien is voor een gezellige touch. Hartelijke ontvangst. Klein minpuntje: het installeren op de plek van de caravan gaat met nat weer wat omslachtig met rijplaten om het gras niet te beschadigen, zouden wij persoonlijk wat minder panisch mee omgaan. De meeste kampeerders racen niet met auto of caravan over het gras.

Product is fine. Shipment and communication to improve.

Product is fine. Information about shipment was hard to find back (had to contact the support). It would be nice to have the mounting instructions in other languages than German only. Today, such translation tools are available everywhere. It would definitely a plus in terms of customer’s experience.
Prima camperplaats met goed functionerend sanitair. Dat is natuurlijk zo schoon als de medebewoners van de camping het achterlaten; in ons geval was dat prima. Een verstopping werd snel verholpen door de eigenaar. Deze eigenaar was erg vriendelijk en gaf suggesties wat we konden doen op de fiets. Er was een ruimte met een beperkt aantal noodzakelijke artikelen. We hebben het goed naar ons zin gehad hier!
Toine V.
Ze leveren wel maar het is maar de vraag of je krijgt wat je verwacht. We hebben n.l. 2 nieuwe lunga stoelen besteld echter hebben we 2 stoelen gekregen die in de eerste plaats niet meer als nieuw verpakt zaten (los in een niet originele doos en zonder plastic verpakking o.i.d.) en waarvan er 1 zelfs helemaal onder een dikke laag stof zat, zelfs onder de armleuningen. Een beetje jammer dit, dat er blijkbaar hele oude retour gekomen magazijn restanten voor nieuw prijzen verkocht worden en dat dit niet vooraf gemeld wordt of de keuze hierin gegeven wordt. Al met al zet het me wel aan het denken of er nog voldoende vertrouwen hierin is om nog iets te bestellen bij Berger.

Antwoord van Berger Camping

Beste Klant, Onze oprechte excuses voor deze zeer teleurstellende ervaring. Het leveren van stoffige of onverpakte stoelen als nieuw product is absoluut niet de kwaliteit en service die u van Berger mag verwachten. Wij begrijpen uw twijfels en reactie volkomen. Dit had zo niet verzonden mogen worden en wij nemen dit direct op met ons magazijn. Wij willen dit uiteraard heel graag netjes voor u oplossen door de stoelen om te ruilen voor splinternieuwe exemplaren of het aankoopbedrag aan u terug te storten. Onze klantenservice neemt hiervoor direct contact met u op. Met vriendelijke groet, Het team van Berger Camping
Chemisch toilet besteld , deze was echter niet volledig …na wat zoekwerk om hem terug te sturen (papieren ontbraken in de doos) is het uiteindelijk op een goed einde gekomen . Had deze via Klarna gekocht en bericht gekregen dat ik niet moest betalen .

Goede prijs/kwaliteit

Koelkast drager is makkelijk in te klappen en op te ruimen in bijgeleverd tasje. De aluminium drager is niet heel degelijk maar sterk genoeg voor onze koelkast. Verzenden duurde iets langer dan verwacht maar was nog voor onze vakantie binnen.