Berger Camping

5.450 reviews in totaal   1.674 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen het brede en specifieke assortiment, de kwaliteit en afwerking van de producten, evenals de vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers. Ook de prijsstelling wordt overwegend als gunstig ervaren. De website wordt vaak als duidelijk en gebruiksvriendelijk beschouwd. Daarnaast wordt de levering meestal positief beoordeeld op het gebied van snelheid, stiptheid en communicatie. Aan de andere kant zijn er klachten over de bereikbaarheid en trage of niet-beantwoorde reacties van de klantenservice. Sommige klanten vinden de prijzen te hoog. Ook worden trage laadtijden van de website en moeilijk vindbare informatie genoemd. Het retourproces wordt regelmatig als onduidelijk of traag ervaren, met name wat betreft communicatie en terugbetaling. De ervaringen met de levering zijn wisselend, waarbij niet iedereen tevreden is over snelheid en communicatie.

ReviewsBerger Camping

Campingbedjes besteld en bezorgd, heel tevreden mee! Bezorging ging via Duitsland - DHL en die gaf niet door dat de artikelen twee deuren verder gebracht waren, dus pakketje kwijt… wij waren niet geïnformeerd door DHL dat het pakket elders bezorgd was, kregen een mail van Berger dat we de artikelen thuis zouden moeten hebben, dat was verwarrend maar uiteindelijk kwam het goed.
Fantastisch: Dat wij na een probleem met de levering door DPD direct onze betaling teruggestort kregen! Beter: Toch de mogelijkheid van telefonisch contact na meerdere mailuitwisselingen, zeker wanneer ik mijn telefoonnummer onder de mailberichten vermeld. Volgens mij voorkomt dit veel ergernis en misverstand. Wij wachten nog op een streepjescode voor retourzending.
Mooie campingplekken en schoon sanitair wat voorzien is voor een gezellige touch. Hartelijke ontvangst. Klein minpuntje: het installeren op de plek van de caravan gaat met nat weer wat omslachtig met rijplaten om het gras niet te beschadigen, zouden wij persoonlijk wat minder panisch mee omgaan. De meeste kampeerders racen niet met auto of caravan over het gras.
Prima camperplaats met goed functionerend sanitair. Dat is natuurlijk zo schoon als de medebewoners van de camping het achterlaten; in ons geval was dat prima. Een verstopping werd snel verholpen door de eigenaar. Deze eigenaar was erg vriendelijk en gaf suggesties wat we konden doen op de fiets. Er was een ruimte met een beperkt aantal noodzakelijke artikelen. We hebben het goed naar ons zin gehad hier!

Gedeelde verzending Vertrokken of niet

Het eerste deel van de bestelling kwam wel heel heel vlot. Maar het tweede deel ging wat minder. Vooral doordat de berichtjes tegenstrijdig waren. Het pakje was al enkele dagen bij de transporteur blijven zitten en plots kreeg ik van jullie een bericht dat het bij jullie nog niet vertrokken was. Vermoedelijk vertraging bij bevoorrading en de grote interesse.
Door meerdere fouten van de transporteur kwam het door mij bestelde pakket bij Berger niet aan maar werdt terug gestuurd naar Duitsland. Het totale bedrag, inclusief verzendkosten, werd keurig netjes door Berger teruggestort op mijn rekening. Heel erg netjes.
Na het opzetten van een nieuwe voortent, bleek de stormband niet meer te passen (andere aansluiting) zoekend naar de juiste band gevonden bij Berger dankzij een juiste beschrijving. Een snelle levering na bestelling maakte het geheel compleet 👍

Heel lange levertijd en schandalige levering

Heel lange levertijd. Zendingen vanuit Keulen hoeven er geen 12 dagen over te doen en ook niett in een zeer slechte verpakking waardoor een deel van de zending verloren is gegaan. Op deze manier niet voor herhaling vatbaar

Bestelling zoek!

Online een Cadac Cerri Chef besteld, ophalen en betalen in Nieuwerkerk. Bevestiging per mail ontvangen, bericht als bestelling in winkel klaar staat. Daarna geen communicatie. Na ruim een week geïnformeerd wat de status is. Antwoord: wij hebben geen bestelling op uw naam. Screenshot gestuurd van de bevestiging. Geen reactie! Afgelopen zaterdag in de buurt van Nieuwerkerk, toch maar eens navragen hoe het nu zit met die bestelling. Medewerker kon niets vinden in het systeem maar er zou een exemplaar aanwezig zijn. Zoeken maar niet gevonden. Medewerker kijkt in een kar met bestellingen, staat de doos (op mijn naam) daartussen. Vreemde gang van zaken! Het proces kan wel wat verbetering gebruiken!

Antwoord van Berger Camping

Beste Klant, Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij zullen direct contact met u opnemen om de situatie te bespreken en gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Wij wensen u een fijne dag. Berger Camping
Heckboxx besteld voor de VW California. Netjes op tijd geleverd met voldoende updates. De heckboxx is bijzondere zwaar, dat zegt iets van de kwaliteit. Maar ook weer extra gewicht op de achteras. Ik ben zeer tevreden. Bedankt.
Niet alles van de bestelling kwam op tijd binnen, ik moest zelf op de site lezen dat dat soms gebeurd omdat d eprodukgen van verschillende leveranciers kwamen. Wel handig s dat even gemaild was. En het email adres staat niet duidelijk op de site, pas na veel zoeken en bellen naar locatie in Ned kreeg ik het emailadres. Het staat onder een kopje vermeld bij faq, maar niet in een oogopslag op de site

Antwoord van Berger Camping

Tot nu toe goed.

Tot nu goed. Deed een bestelling van 2 verschillende delen. Beide kwamen erg laat maar dat lag aan DPD. Ik heb 1 deel terug gestuurd omdat dit niet voldeed, dus daar kan Berger ook niets aandoen. Maar ik ben nog steeds op bevestiging van retour aan het wachten en zeker op mijn terug gave. Ik hoop dat dit ook in orde komt. Wel kan ik zeggen dat het tot nu toe een heel fijne webshop is. Ik zal er zeker nog kopen.

Prima accu van Berger Camping

Goede prijs-kwaliteitsverhouding van aangeschafte Berger LiFePo4 accu 100 Ah voor gebruik in de caravan Veel nuttige informatie op de site van de webshop. Levering binnen 3 werkdagen. Zeer tevreden.
Artikel besteld en binnen een aantal dagen keurig netjes ontvangen middels notificaties van het transport. Het artikel geheel volgens de omschrijving ontvangen. Graag tot de volgende bestelling.
Alles unkompliziert und einfach, sehr schnelle Lieferung 👍 toller Grill, einfache Handhabung schnell auf und abgebaut. Tolle Ergebnisse ob grillen oder Kaffee kochen.

Beschadigde gas patronen, potentieel zeer gevaarlijk!

Ik kan het product niet beoordelen omdat het gasbrandertje en gaspatronen een deel zijn van een noodpakket en pas in gebruik worden genomen als het nodig is. De zending was mooi op tijd maar de drie bijgesloten gaspatronen waren los in de verpakking twee daarvan hadden tijdens de zending kleine scherpe deukjes onder de rand, veroorzaakt door de rand van de andere gaspatronen. Gelukkig niet gescheurd maar potentieel gevaarlijk in verband met vrijkomen van gas in de vrachtwagen of bij mij thuis. Omdat er geen scheurtjes zichtbaar waren, ik geen gaslucht rook, de beschadigingen niet verder gemeld, geaccepteerd en opgeborgen. Firma Berger, via dit commentaar hopelijk een leermoment.
J K
Johannes K.
Bestelprocedure en prijzen zijn oké. Levering van een bestelling is onnodig in 2x uitgeleverd. Waarschijnlijk probleem van de vervoerder. Berger is niet tekefonisch bereikbaar voor informatie.
K D
Karel d.

Zeer fijn bedriif met uitgebreide webwinkel.

Allereerst geef ik bijna nooit 5 sterren want er is altijd verbetering mogelijk al is 4,5 sterren een betere beoordeling voor Berger. De insteekstekker van CEE naar shuko is perfect, past goed en nu is de CEE stekker ook bruikbaar voor een normale en meer gangbare stekker.
Na de eerste schrik van een kapotte spiegel was het fijn om binnen 5 dagen een nieuwe spiegel te ontvangen op ons vakantie adres. Snelle en goede levering.
Ik heb het artikel via mij camping buurman gebruik en zelfs besteld en moet hem nog proberen. Maar om in de katalog van Berger te bladeren zie ik veel goede dingen.