intergard.eu

587 reviews in totaal   267 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de uitstekende kwaliteit van de producten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de vriendelijkheid van de klantenservice en de bezorgers wordt vaak gewaardeerd. Er zijn echter regelmatig klachten over onduidelijke of onverwachte bezorgtijden, onvolledige leveringen en gebrekkige communicatie rondom de status van bestellingen, met name bij vertragingen. De klantenservice wordt soms als traag of niet doortastend ervaren en er zijn klachten over producten die niet volledig overeenkomen met de beschrijving. Daarnaast geven sommige klanten aan teleurgesteld te zijn over prijsdalingen na hun aankoop en is er onvrede over bezorgingen die niet op de juiste plek worden afgeleverd of waarbij niet bij buren wordt aangebeld.

Reviewsintergard.eu

Consumer profile image
InterGard I.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering – echte aanrader!

Ik heb bij Intergard een bestelling geplaatst voor tuinafscheiding en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en precies zoals beschreven op de website. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Ook de klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam toen ik een vraag had over mijn bestelling. Wat mij vooral opvalt is dat Intergard echt gespecialiseerd is in duurzame en stevige tuinmaterialen. Je merkt dat ze weten waar ze over praten. Kortom: betrouwbare leverancier, goede prijs-kwaliteitverhouding en zeker een aanrader voor iedereen die zijn tuin professioneel wil inrichten.
Mooie schermen. Kan nog geen foto bijvoegen omdat onze hovenier nog niet is geweest. Bezorging verliep wat gek. Kreeg een telefoontje van de vervoerder dat hij over 5 minuten kwam bezorgen. Toegezegd was dat we een e-mail zouden krijgen met een track en trace. Gelukkig waren we thuis en de bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam. Maar het gaat om de schermen en daar zijn we blij mee.

Uitstekende service met snelle levering.

Ik had om snelle levering gevraagd, zodat het op tijd zou aankomen voor mijn tuinteam om het te installeren (door slecht weer is het vertraagd), dus ik weet nog niet hoe het eruitziet. De rol zelf lijkt van goede kwaliteit en ik overweeg er nog twee te kopen voor de tuin van de buren. Mijn enige opmerking is dat het voor €100 wel prettig zou zijn als er ook wat bevestigingsmateriaal bij zat, zoals metalen gaas.
P L
Pascalle L.
Maastricht
Perfect bedrijf, alleen de bezorgingsdienst van dpd heeft mijn bestelling gewoon op de stoep gekwakt, men kon t zó meenemen!( de buren waren thuis en zagen t gebeuren!)ze namen zich dus nog niet es de moeite om bij hen aan te bellen. Voordat er actie ondernomen kon, was de vogel al gevlogen... Heb inmiddels bij dpd een klacht ingediend, dus aub neem een andere koerier in dienst!
Schapenhek en palen besteld. Levering na 4 werkdagen. Bij levering bleek er maar 1 ipv 6 palen te zijn geleverd. Stond ook zo op de pakbon. Echter geen verdere berichtgeving over hoe dat verder zou gaan. Telefonisch contact hierover opgenomen. Goed bereikbaar en vriendelijk geholpen. Palen worden zsm nageleverd. De kwaliteit van het hek is prima voor hazelaarhout!

Mooi materiaal, maar bezorging mag beter

Mooi materiaal, alleen kan de bezorging verbeterd worden. Enerzijds duurde het best wel lang voordat het werd bezorgd, maar daar kan de kerstperiode wel een reden voor zijn, en anderzijds heb ik geen bericht van de bezorger gehad dat hij zou komen. Opeens stond er een vrachtauto voor de deur. Hij heeft me wel 2 minuten van tevoren gebeld, maar daar heb je weinig aan als je niet thuis bent. Een mailtje een paar dagen van tevoren zou wel fijn geweest zijn

Klantcontact kan beter

Blijkbaar waren de palen niet op voorraad en was de levering vanuit de leverancier vertraagd maar meld dat dan even aan de klant. Dan hoeft de klant zich niet af te vragen of er überhaupt nog iets komt. Gister de palen ontvangen maar tot op heden geen track and trace gekregen wanneer ze geleverd zouden worden. Ik was gelukkig toevallig thuis toen de bezorger kwam.
Overzichtelijke site, snelle levering, keurig verpakt en mooi materiaal (boomschorsmatten). Ze staan geweldig!

Naar wens verlopen

Levering heeft een paar weken geduurd, maar alles goed verpakt en onbeschadigd toegeleverd gekregen.
goed contact bij vermelding uitverkocht, daarna goed contact bij nieuwe voorraad. snelle levering en alles tip/top in orde.

Geen bezorginfo gekregen

Het pakket (per pallet) werd bezorgd zonder melding vooraf. Het was toeval dat we thuis waren. Het product zelf is prima.

heidematten 40 kg per mat

Verbeterpunt is zeker een dat er een melding wordt gestuurd om de levering aan te kondigen. Nu stond men plots voor de deur en was er gelukkig iemand thuis om die in ontvangst te nemen. Verder werd aangekondigd dat de matten 40 kg per mat was voor 6 matten zou dit betekenen dat de levering 240 kg zou wegen terwijl op de bon slechts 200 kg vermeld was. Ik vrees dus betaald te hebben voor iets minder degelijke matten t.o.v. wat werd aangekondigd. Er leek mij ook veel verschil te zitten in gewicht en diameter tussen de verschillende matten.

Antwoord van intergard.eu

Beste heer Pieters, Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback. We begrijpen uw punt en willen hier graag wat toelichting op geven. De transporteur verstuurt standaard een track & trace per e-mail. Het is mogelijk dat deze in uw spambox terecht is gekomen. Voor de zekerheid nemen wij zelf ook nog contact op met de transporteur om te verifiëren dat alles correct is verlopen en dat u de melding ontvangt bij toekomstige leveringen. Wat betreft het gewicht op de pakbon: dit betreft het volumegewicht en niet het daadwerkelijke gewicht van de matten. Heidematten zijn een natuurproduct en worden in opgerolde staat geleverd; hierdoor kunnen gewicht en diameter iets variëren tussen de matten. Dit verklaart het verschil dat u heeft opgemerkt. We waarderen uw feedback zeer, want dit helpt ons onze service en communicatie te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of iets niet volledig duidelijk zijn, horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Intergard
Wij hadden bamboo matten gespleten ( zo stond het beschreven ) besteld maar het zijn gewoon gespleten rieten matten . Is wel een verschil in dikte dus we zijn wel ontgoocheld hierover . Dit is eigenlijk misleidend naar jullie klanten toe 😡
Al meerdere keren besteld bij Intergard naar volle tevredenheid. De laatste keer 2 rollen zichtdoek besteld waarvan de bezorger er maar 1 leverde. Contact opgenomen met Intergard en zij hebben het gelijk opgepakt. Intergard is zelf vinger aan de pols blijven houden en heeft proactief contact met mij opgenomen om te checken of de rol na een week toch nog was geleverd. Vervolgens hebben ze een nieuwe rol gestuurd. Top kwaliteit en top service
Alles stond onverwacht s’ochtend aan binnenkant omheining. Nooit geen track en trace, noch telefoontje gehad. Graag een beetje communicatie. Een dagje te laat maar niet erg.
Alles verliep prima. Verbeterpunt: ik ontving de factuur nadat ik betaald had, dat gaf verwarring.
3 gaashekken besteld voor afhalen, verliep prima en niet duur.
Plantenbak was super ingepakt en ook snel geleverd.
Geen informatie gekregen omtrent levering.. plots stond er een vrachtwagen voor de deur. Gelukkig was er iemand thuis... Wel binnen de afgesproken termijn de goederen geleverd gekregen!
Alles goed gegaan vlg afspraak Uitstekend kwaliteit