718 reviews in totaal   281 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

718 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 12 jan 2024

super-seat.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. Ze waarderen de behulpzame en vriendelijke service, vooral bij vragen of problemen. De kwaliteit van de producten wordt als goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als scherp beoordeeld. Ook de communicatie wordt meestal als duidelijk en snel gezien. Wanneer er zich problemen voordoen, wordt er doorgaans snel en correct een oplossing geboden, wat tot tevredenheid leidt. Sommige klanten melden echter kleine gebreken of een matige afwerking van de producten. Daarnaast zijn er enkele verbeterpunten wat betreft de leveringsinformatie.

Reviewssuper-seat.com

Stoel Houston

Ik had eerst telefonisch contact gehad want ik had wat vragen over stoel Houston. Ik wilde weten hoe zwaar die was omdat dat niet op de site vermeld stond. Ze waren super vriendelijk en nadat ik antwoord had gekregen op mijn vraag, heb ik 1 stoel besteld om te kijken of hij geschikt was voor onze doelgroep. Verzending was super snel, en de mensen waren enthousiast. Ik ga er nu ook meer van bestellen.

Groene Thon cafestoelen

Leuke cafestoelen, zoals omschreven. Snelle levering. Na de bestelling binnen dezelfde week goed afgeleverd. Bedankt! Wel hadden ze het prijskaartje vergeten te verwijderen á ( €19.95), echter heb ik € 25,- per stoel betaald :( Blunder v.d zaak.

Ook voor kleine klanten!

Ook voor dat ene terrastafeltje dat ik graag wilde hebben kreeg ik volop service en direct antwoord op mijn vragen. Ik ben heel blij met mijn tafeltje. Het is prachtig en heel solide!
Prachtige stoelen en barkrukken van uitstekende kwaliteit makkelijk in elkaar te zetten super snelle levering proficiat kijk al uit naar de bestelde tafel onderstellen in Augustus doe zo voort
Van de drie geleverde Texileen Horeca stoelen was een stoel reeds gebruikt. De doppen die op het uiteinde van de vier stoelpoten staan waren uitgesleten. Deze stoel was ook niet meer in zijn oorspronkelijke verpakking zoals de twee correcte stoelen. Dit was dus een reeds gebruikte stoel. Ik voel mij een bedrogen klant! Ondertussen krijg ik het bericht dat een nieuwe stoel opgestuurd wordt. Proficiat voor deze correcte en gewaardeerde oplossing.

snelle levering en service

snelle levering. Wij hadden een probleem en hiervoor werd ook direct een oplossing gevonden
Uitstekende service ! Snelle beoordeling mails ! Correcte informatie ivm stock ! Snelle levering

Mooie collectie en snelle levering

Mooie collectie, eenvoudig bestelproces en hele snelle levering
Prima prijs/kwaliteit verhouding, vlotte levering

Snelle en vlotte levering

Alles is vlot. Gegaan. Binnen enkele dagen waren onze barkrukken geleverd!
Zeer goed en snel Goede kwaliteit Alles is goed
Snelle reactie op vraag per mail en snelle levering na bestelling!!
Speedy delivery and all items arrived with no damage
Super snel geleverd en prima kwaliteit
Top, snel en adequaat gereageerd op vragen en afgehandeld

Al enkele jaren tevreden vaste klant

Super-seat heeft een grote selectie meubilair. We bestellen hier vaak voor horeca- en kantoorinrichtingen. Scherpe prijzen, duidelijk overzicht van wat er op stock is, en snelle en correcte reacties als je vragen hebt (waarvoor dank Onno). Als aankoper is het pure luxe om met zo een leverancier samen te werken.
Product prima en snel bezorgd!
Prima materiaal en zeker voor deze prijs 👍
Mooie producten voor een scherpe prijs
Stoelen snel beschikbaar en voldoen aan verwachtingen vooralsnog geen klachten

super-seat.com

Super Seat is de grootste (gebruikt) horeca meubilair inkoper van de Benelux. Wij hebben altijd een zeer ruime voorraad, direct leverbaar tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit nieuwe en...