super-seat.com

655 reviews in totaal   311 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle en stipte levering. De klantenservice wordt vaak geprezen om vriendelijkheid en behulpzaamheid. De meeste klanten zijn ook positief over de kwaliteit van de producten. Verder wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed ervaren. De verpakking wordt meestal als degelijk en veilig beoordeeld. Veel klanten waarderen bovendien de duidelijke communicatie en heldere informatie. Aan de andere kant worden er negatieve ervaringen genoemd met bezorgdiensten. Enkele klanten ervaren de klantenservice als onbereikbaar of onvriendelijk. Sommige klanten melden beschadigingen of gebruikssporen aan de producten. Er zijn klachten over onverwachte of hogere kosten, waardoor een aantal zich misleid voelt. De verpakking wordt soms als overtollig of onvoldoende gecontroleerd op schade ervaren. Ook zijn er opmerkingen over ontbrekende updates of misleidende informatie in de communicatie. Tot slot wordt het ontbreken van handleidingen en de noodzaak tot zelf monteren als minder positief ervaren.

Reviewssuper-seat.com

Van de drie geleverde Texileen Horeca stoelen was een stoel reeds gebruikt. De doppen die op het uiteinde van de vier stoelpoten staan waren uitgesleten. Deze stoel was ook niet meer in zijn oorspronkelijke verpakking zoals de twee correcte stoelen. Dit was dus een reeds gebruikte stoel. Ik voel mij een bedrogen klant! Ondertussen krijg ik het bericht dat een nieuwe stoel opgestuurd wordt. Proficiat voor deze correcte en gewaardeerde oplossing.

Al enkele jaren tevreden vaste klant

Super-seat heeft een grote selectie meubilair. We bestellen hier vaak voor horeca- en kantoorinrichtingen. Scherpe prijzen, duidelijk overzicht van wat er op stock is, en snelle en correcte reacties als je vragen hebt (waarvoor dank Onno). Als aankoper is het pure luxe om met zo een leverancier samen te werken.

Toppers, Ze doen wat ze zeggen

Ze doen wat ze zeggen, correct en zeer hulpzaam. We hebben 2x gekocht en zullen ongetwijfeld ook onze terras spullen opnieuw bij super seat kopen
Duidelijke info op web! Correcte foto’s en vlotte levering. 2 tips: 1-slechts 4 vijzen om het blad te fixeren (8 zou beter zijn 2-aanduiding op het tafelblad van de plaats van de voet (gewoon een vierkant of een mal zou veel helpen) Vr gr
Zeer snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Beschadigd exemplaar wordt niet moeilijk over gedaan, gelijk afgehandeld.
Simpel te bestellen, snelle bezorging, perfect verpakt. Over Informatie betreffende de datum van levering mogen ze iets vriendelijker en flexibeler zijn.
ik ben super tevreden over de stoelen mooie kleur
Weer niet wat beter kan was goed verpakt Snel geleverd ook. Dus dat is fijn.
Mooie kwaliteit tafels en super snelle levering. Heel blij mee....onze gasten zitten er weer netjes bij! :)

Ook prima tafels bij Super Seat.

De website is duidelijk, het bestellen gaat gemakkelijk, de levering is vlot. Wel jammer dat in mijn geval bezorgd werd door DHL, daar heb ik minder goede ervaringen mee. Gelukkig waren de tafels niet beschadigd, dat was een wonder!
Uitstekende service en uitermate prettig bedrijf!

Top service!

Goede En snelle service! Prachtig product
H H
Herman H.
Nieuwegein
Barkrukken besteld en betaald, na 48 uur opweg naar Culemborg, aldaar aangekomen kreeg ik te horen dat de barkrukken er niet waren met een mistige opmerking. Ik kon wel iets anders uitzoeken of geld terug. Dat was uiteraard een slechte ervaring, geld hebben wel spoedig teruggekregen.

Antwoord van super-seat.com

Beste, U heeft helemaal gelijk, u had de laatste 2 van een product en deze bleken er niet te zijn. Nogmaals excuses voor het ongemak. Mvg Team Super-Seat
D J
Din J.
Perfecte service! Mooi meubilair voor mijn vintage café
Wel een opmerking, dat je zeker hebt gezien bij het inpakken van de tafel, er zijn namelijk twee hoeken van het blad geschonden(!). Nu voor mij speel het zo'n geen rol. Bedankt voor de vlugge levering. Groeten, Luc.

Prijs-kwaliteit is top

Goed geholpen in de showroom. Pakket werd naar de auto gebracht en we kregen ook nog een fles wijn. Kwaliteit is echt goed en ik vind de prijs heel redelijk. Echt een aanrader dit bedrijf!
Prachtige tafels en stoelen, supersnelle levering!
Prima levering en product! Alleen geen handleiding voor montage; niet zo'n probleem.
Correcte snelle levering
Goed product, snelle levering. Behulpzaam personeel.