11 nov. 2022
Duidelijke website, prijs/kwaliteit in overeenstemming en snelle levering.
Minpunt is dat het tapijt gevouwen verzonden wordt en daardoor plooien vertoond. Via mail gevraagd hoe ik dit het best/snelst kan oplossen maar daar nooit een antwoord op gehad.
Slechte ervaring met het bezorg bedrijf. Door waarschijnlijk eigen fout, verkeerd het adress opgegeven waardoor mijn straatnaam er niet bij stond maar wel het huisnummer en postcode. Na eigen ervaring in bezorgingen weet ik dat je daardoor wel straatnaam zodus de bestemming kan vinden. Maargoed, Tapeso heeft netjes gebeld (5/12), voordat ik er zelf kans voor had al. Goede adress opgegeven, medeweker was vriendelijk en heeft het nog maals op de mail gezet, met daarbij VERWACHTTE bezorg datum de volgende dag (6/12). Helaas geen nieuwe tracking gekregen van de bezorgdienst met tracking, dus niet mee gekregen dat ze dinsdag avond aan de deur zouden staan, ik ging niet van een late avond bezorging uit, rest van de dag was er iemand thuis. En ik ging er vanuit dat ik een email zou krijgen zodra de Bezorging gepland was. Dus uiteindelijk gemist, maar was van niks wetende. Vervolgens donderdag (8/12) gebelt om te vragen hoe de status is van mijn bestelling, weer een aardige dame aan de telefoon, netjes afgehandeld en keuze gekregen voor bezorgdatum, de volgende dag (9/12). Ook netjes een email gehad met een track en trace, ik dacht vrijdag hou ik die wel in de gaten maar mijn vriend zou sowieso thuis blijven voor het pakketje. Donderdag avond(08/12), op punt van vertrekken werd er aangebeld, de bezorger met mijn kleed, niet zoals afgesproken en verwacht. Als deze bezorger 5 minuten later was geweest hadden wij het pakket weer gemist. Erg vervelend. Overigens vond ik deze bezorger erg gehaast en niet erg vriendelijk, maargoed wat wil je ook in deze kou of misschien was hij hierna wel vrij haha.
Bijna twee jaar geleden heb ik een kleed bij jullie besteld die nu nog steeds ligt te shinen in mijn woonkamer, maar toen heb ik ook problemen gehad met bezorging van het kleed. Hier heb ik wel een seconden over nagedacht bij het bestellen maar voor de rest wel tevreden geweest vandaar dat ik wel weer besteld heb, jullie zijn betrouwbaar en we spreken over kwaliteit. Nu moet ik zeggen dat dit mij wel weerhoud om misschien weer te bestellen, ondanks alle vriendelijke medewerkers vind ik het vervelend dat het bij het bezorg bedrijf niet lekker loopt, dit is uit jullie handen dat snap ik, maar dat weerhoudt het niet dat het ook voor mij vervelend is.
Slechte informatie/overleg mbt levering.
Slechte ervaring met Vervoerder Packs.
Zowel per mail aan vervoerder en meerdere telefonische contacten met Tapeso geen duidelijkheid over aflever moment. Slechte communicatie met klant wanneer dan wel. Onverwacht aan de deur met onvriendelijke chauffeur die verwijst naar Tapeso!!
Kleed is naar wens, helaas wel 2 dgn druk geweest met lijmresten onderkant van losgelaten stickers te verwijderen.
Mooi dik kleed Voor een heel zachte prijs. Zaten nog een beetje in twijfel tussen deze en een ander kleed van een andere aanbieder dus die hadden we ook besteld om te vergelijken. Een seconde was het duidelijk dat we deze gingen houden. Bij die andere zag je Alles er doorheen . Deze is echt heel mooi vol en mooi van kleur. Ook opvallend dat hij ook heel snel mooi plat ligt, dus geen omhulde hoeken of randen. Zeker een aanrader
3 sep. 2023
Levering uitstekend. Vloerkleed zoals afgebeeld, alleen frappant dat de onderkant blank en deze te zien is door de zwarte haren heen. Mijn dochter heeft een ecru kleed met zwarte onderkant. Lijkt wel een fabricagefout
Goedemiddag,
Bedankt voor je feedback over de levering en je recente aankoop bij Tapeso. We vinden het fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen.
Wat betreft het vloerkleed, hiervoor kan je contact met ons opnemen om te kijken of er sprake is van een productiefout. Je kunt een email en foto's sturen naar service@tapeso.nl. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.
Het Tapeso-team
Prima tapijt en goede service
Het tapijt wat ik had uitgezocht, was niet op voorraad. Ik kon aangeven dat ik graag een berichtje kreeg, op het moment dat het weer te krijgen was.
Dat mailtje kwam inderdaad keurig, en ik kreeg ook nog eens korting vanwege het wachten.
Goeie service!
Tapijt voldoet aan mijn verwachtingen, ik ben er blij mee.
goede site, en zouden de andere dag al af leveren. is ook gebeurt zoals beloofd zonder problemen en precies op de tijd die ze aangaven. goederen netjes verpakt niks op aan te merken. hulde voor dit bedrijf.
bestelling ging vanzelf net als de levering van de bestelling. er zijn tapijten retour gegaan - wacht nu op retourbevestiging. over de tapijten die gebleven zijn zijn wij meer dan tevreden.
Goedemiddag,
Bedankt voor je waardevolle feedback.
Wat fijn om te horen, dat je zo tevreden bent over het bestelproces en de levering van je bestelling.
In ons systeem is te zien, dat de retour gezonden vloerkleden inmiddels zijn terugbetaald. Mocht je de bedragen nog niet in goede orde retour hebben ontvangen, zou je dan contact op kunnen nemen met onze klantenservice via service@tapeso.nl?
Ik wens je nog veel plezier met je bestelling, en misschien tot de volgende aankoop!
het Tapeso team
7 sep. 2023
Van de twee kleden is het grijze de mooiste ,daar zitten duidelijk twee kleuren is , terwijl het oud rose kleed geen .of nauwelijks nuance heeft , Voor de rest was de service uitstekend
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor je feedback en je eerlijke beoordeling van onze kleden. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. Klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk, en we streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden.
Wat betreft de kleden, het is goed om te weten dat je het grijze kleed mooi vindt vanwege de aanwezige nuances in de kleur. We nemen je opmerking over het oud roze kleed ter harte en zullen kijken naar manieren om de kleurvariatie te verbeteren om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.
Als je verdere vragen, opmerkingen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en onze producten te verbeteren op basis van de feedback van onze gewaardeerde klanten.
Nogmaals bedankt voor je review, en we hopen dat je veel plezier zult hebben van het grijze kleed.
het Tapeso team
25 aug. 2023
Een duidelijke website, en correcte levering. Een erg mooi en zacht kleed, een prima prijs kwaliteit verhouding. Het kleed was behoorlijk gekreukt, dat is na 2 weken weggetrokken.
31 aug. 2023
Goedemiddag,
Bedankt voor je vriendelijke review! We zijn verheugd dat je tevreden bent met je ervaring bij Tapeso. Ons doel is om onze klanten een soepele en bevredigende ervaring te bieden, van het moment van bestellen tot aan de levering.
Het kan inderdaad voorkomen dat vloerkleden enkele kreukels hebben bij aankomst vanwege het transport, maar het is fijn om te horen dat deze na verloop van tijd zijn verdwenen en je nu kunt genieten van je mooie en zachte kleed.
Als je in de toekomst meer vloerkleden nodig hebt, staan we klaar om je weer van dienst te zijn.
Bedankt voor je positieve feedback!
8 sep. 2023
blij met ons kleed
timing klopte niet en pakket werd ook niet afgeleverd bij de buren. Dit lag dan bkijkbaar aan het transportbedrijf en niet tapeso zelf.
we zijn wel heel blij met ons kleed
26 aug. 2023
Snelle levering. De mail van de klant beter door een en dezelfde medewerker inlezen en meedenken met de klant, waardoor er een beter gereageerd wordt naar de klant toe.
30 aug. 2023
Goedemiddag,
Bedankt voor je waardevolle feedback.
We waarderen het dat je ons laat weten hoe we onze service kunnen verbeteren. We begrijpen hoe belangrijk het is om duidelijk en samenhangend te communiceren met onze klanten, en we zullen zeker kijken naar manieren om dit proces te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de communicatie meer consistent en persoonlijk is.
Mocht je in de toekomst opnieuw bij ons bestellen, dan staan we voor je klaar.
We wensen je veel plezier met de aankoop.
Het Tapeso team
Je wordt telefonisch netjes te woord gestaan.en levering zeer snel. Wat er verbeterd zal kunnen worden is:kon de kortings bon niet vinden om dat erbij te voegen.
Ik ben zeer tevreden over het produkt. Dit was een vloerkleed van mooie kwaliteit voor een mooi bedrag. En netjes op tijd bezorgd. Dank jewel Tapeso 🤗👌🏽.
11 sep. 2023
Het zijn echt mooie ronde tapijten goede kwaliteit en de kleuren zijn ook mooi. Ben er zeer tevreden over geen spijt dat ik het bij u besteld heb
Goedemiddag,
Bedankt voor de feedback.
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de ronde vloerkleden en dat de kwaliteit en kleur aan de verwachting voldoet. We streven er altijd naar om goede kwaliteit te leveren en om de kleuren zo goed mogelijk weer te geven op de site.
We wensen je veel plezier met de aankoop.
Het Tapeso team
Mooi, betaalbaar en goede kwaliteit en service
Mooi, goede kwaliteit tapijt voor een betaalbare prijs. Erg blij mee! Klantenservice is goed bereikbaar en bood uitstekende service.
Bestellen ging heel soepel, levering idem. Heb ook goede ervaring met Tapeso betr. retourzending. Voor mij kan het niet beter!!!
Goedemiddag,
Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Tapeso! Het is altijd prettig als het bestelproces soepel verloopt en de levering op tijd is en dat het retourneren ook zonder problemen verloopt.
Mocht je in de toekomst opnieuw bij ons willen bestellen, dan staan we voor je klaar.
Het Tapeso team
Tapijten prachtig, bezorging waardeloos.
Tapijten prachtig, maar bezorging waardeloos. Tot drie keer aan toe in de voortuin in de stromende regen neer gegooid.
4 sep. 2023
Zeer snelle levering. Prachtig kleed. Kleur precies zoals ik wilde.
Ik ben er heel blij mee. Bedankt Tapeso.
5 sep. 2023
Goedemiddag,
Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn verheugd om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat het kleed aan je verwachtingen voldoet. De kleur ziet er inderdaad prachtig uit op de foto die je hebt meegestuurd.
We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van het bestelproces tot de levering van onze producten. Het doet ons goed om te horen dat we aan je wensen hebben kunnen voldoen.
Als je in de toekomst nog meer vragen hebt of meer producten nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.
We wensen je veel plezier met je aankoop!
Het Tapeso-team
Een prima website, een keurige behandeling na het terugsturen van een tapijt welke niet paste in onze kamer.
Word netjes geholpen ook als het terug gestuurd moet worden mocht het niet goed zijn !!! Klantvriendelijk
3 sep. 2023
Perfect
Ik heb 3 keer besteld en elke keer ging het snel, de volgende dag had ik ze binnen. Kwaliteit is perfect.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat elke keer de levering snel en naar tevredenheid is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden, en we zijn blij dat we dit in jouw geval hebben kunnen waarmaken.
Bedankt ook voor het delen van de foto's van je aankoop. Het ziet er prachtig uit in je interieur! Als je in de toekomst nog meer tapijten nodig hebt, aarzel dan niet om weer bij ons te bestellen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.
Geïmporteerde beoordelingen