tapeso.nl- Logo - Beoordelingen

: 5.700Goed

Beoordelingen voor tapeso.nl

2.869 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.700 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

7 jul. 2022
Ik heb op 30 juni een bestelling geplaatst van een vloerkleed bij Tapeso. Ik had daarbij meteen gemaild of dat de leverdatum verschoven kon worden naar doordeweeks, omdat de levering gepland stond in het weekend. Ik had mijn werk opgegeven als leveradres en helaas is er niemand aanwezig daar op zaterdag. Ik kreeg echter vervolgens te horen dat het pakket al verstuurd was, super snel natuurlijk! Op zaterdag kreeg ik een melding dat het vloerkleed afgeleverd was, maar dit kon niet want er was niemand aanwezig op het adres. Op maandag ben ik daarom meteen in de brievenbus gaan kijken of er een briefje in lag waar het geleverd was. Er zat helaas geen briefje in de brievenbus. Ik ben overal bij de buren gaan navragen of zij het hadden ontvangen, maar niemand iets gezien (op een industrieterrein) Ik heb vervolgens contact gezocht met Tapeso over dit probleem en zij zijn het direct gaan uitzoeken. De vervoerder gaf aan het voor een roldeur te hebben neergelegd. Ik ben bang dat iemand anders het daarom heeft meegenomen, omdat het een open terrein is. Gelukkig werd ik super goed geholpen door Tapeso en hebben zij mij direct een nieuw kleed opgestuurd. Wat een top service! En wat een mooi kleed dat ik heb ontvangen. Al met al, erg blij hoe het is opgelost door hun. Alleen jammer dat ze door een dergelijke vervoerder in de problemen komen met hun klanten. Ik raad iedereen aan hier te bestellen :-)

de meest kritische beoordeling

18 jul. 2022
Betreft: ordernummer #422996 Vandaag ontving ik mijn Rond vloerkleed effen velours Gala - geel - 250 cm rond Het Kleed werd gevouwen afgeleverd door Packs in een kleine bestelauto. Helaas bleek bij het uitvouwen en uitrollen van het kleed dat er beschadiging van de structuur van het kleed was opgetreden. Het kleed kon niet vlak uitgelegd worden en voldoet dus niet aan de voorwaarden van een vlak kleed. Wellicht buiten uw schuld zijn de beschadigingen opgetreden. Mijn idee is dat door de bezorger niet goed met vloerkleed is omgegaan, volgens mij is de opgevouwen levering oorzaak van deze vervelende situatie. Uiteraard wil ik vervanging van het kleed door een nieuw exemplaar. Voorts wil ik dat tegelijk met de levering van het nieuwe kleed het beschadigde kleed mee wordt terug genomen. Het is voor mij ondoenlijk om het kleed op een andere manier bij terug te krijgen. Uiteraard ben ik zeer teleurgesteld in deze gang van zaken en ik vraag u dit snel mogelijk op te lossen.

Beoordelingen voor tapeso.nl

Ik had een kleed besteld op dinsdag, deze zou de dag erna geleverd worden. Helaas in de ochtend. Dus toen heb ik aangegeven dat ik niet in de ochtend thuis was , behalve op vrijdagochtend. Toen hebben ze het donderdag nog een keer het geprobeerd in de ochtend. Op de vrijdag heb ik 3 uur zitten wachten tot 11 uur. Toen bleek dat het kleed niet mee was met de bezorgronde. Toen hebben ze zaterdagochtend nogmaals geprobeerd het te bezorgen, ondanks dat ik had gezegd niet thuis te zijn. Maandag probeerde ze het opnieuw, maar goed ik werk s ochtends. Dus toen heb ik gezegd, stuur het maat terug. Dus Tapeso prima denk ik, kwaliteit van het het kleed geen idee, maar de bezorgdienst voor de regio noord slecht!
19 mrt. 2023
Meerdere kleden besteld die op de site allemaal op voorraad stonden. Na het bestellen mailtje ontvangen dat 1 van de kleden niet voorradig was? Maar goed het te betalen bedrag werd ook direct naar beneden bijgesteld. Klantenservice via chat en mail zeer goed en snel te bereiken. Overige kleden netjes op tijd ontvangen. Dus 4 sterren ipv 5 omdat een product wat op voorraad op de site stond er toch niet bleek te zijn. Verder alles prima. Goede klantenservice, netjes geleverd en mooi kleden
Duidelijke website, goede klantenservice via de chat. Vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Levering zoals afgesproken en het gekochte kleed was erg mooi. Eerlijkheidshalve leek het op de tablet iets lichter qua kleur maar dat kun je ze niet kwalijk nemen. In het echt of vanaf een plaatje op een tablet is altijd afwijkend. Maar gelukkig past de iets donkerder kleur ( dan verwacht) uitstekend.
Naast dat we erg blij zijn met de kleden. Is de klantvriendelijkheid ook erg goed te noemen! Krijgt advies. Ik had bijv een kleed teveel besteld;). Advies was om de kleden te beoordelen op wat voor ons het mooist past..de andere kon gratis retour. Was overigens niet nodig, we waren erg tevreden en hebben kleed 2 in de logeerkamer kunnen leggen en staat erg mooi!
15 mrt. 2023
De prijs kwaliteit verhouding is prima. De kleuren van de kleden zijn zoals afgebeeld. Ik heb beide keren voordat ik bestelde telefonisch contact opgenomen met Tapeso ivm de leveringsdatum. Ik werd door beide medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Kortom alle lof voor dit bedrijf!!
Tevreden over het kleed en geen slecht woord over Tapeso⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ —> bezorging liep echter via Packs. Wat een slechte service. Tijdvakken kloppen totaal niet en telefonisch is Packs niet bereikbaar. Lees achteraf ook alleen maar narigheid over ze. Zou Tapeso aanraden een andere leverancier te zoeken…
Toen ik een kleed wilde bestellen was het uitverkocht en toen heb ik email gegeven en zouden tapeso mij waarschuwen alsvhet er weer was en inderdaad kreeg ik een bericht meteen besteld en na 2 dagen had ik mijn kleed al binnen super zo'n service bedankt oor de snelle behandeling
3 mrt. 2023
Alles naar tevredenheid, blij met onze aankoop. Was alleen fijn geweest als ik tussendoor 1 x extra geïnformeerd zou zijn over de bezorgdatum. Het bleef lang wat vaag "tussen datum x en datum x" Maar toen ik daarover mailde kreeg ik direct antwoord en verder ging alles prima!
16 mrt. 2023

Ondanks alle berichten die ik zie met negatieve lading. Heb ik die niet gehad. Tapijt was met 1 dag keurig binnen en kwaliteit is prima! Wij zijn oprecht heel blij met het tapijt en we zijn nogal precies. Ik had lage verwachtingen maar ze blijken ongegrond.
De prijs/ kwaliteitverhouding is top. En ze probeerden te bemiddelen toen de vervoerder niet uitleverde omdat ze aangaven dat wij niet thuis waren terwijl niemand langs was geweest en we de hele dag in spanning hadden gewaxht op de levering.
De prijs/kwaliteit van het kleed was prima! De kleur was precies goed! (Terra). Ik vind het prettig dat het niet zo'n zwaar kleed is. Dan kan ik hem in mijn eentje buiten even uitkloppen als dat nodig is. Onze katten zijn ook tevreden.
5 mrt. 2023
Bestel proces verliep soepel. Verzend tijd echter veel langer dan gehoopt. Ongeveer een week. Tapijt is een iets warmer Roze dan op de foto. dat is niet heel erg. We moeten alleen de muur even schilderen of het op elkaar aan te passen.
10 mrt. 2023
Vloerkleed is erg mooi om te zien, maar is erg dun en vindt de randen niet strak afgewerkt. Levering niet zoals beloofd.....zou volgende dag geleverd worden, maar werd 3 dagen later. kwaliteit prijs verhouding is redelijk
5 mrt. 2023

Nou 30 dagen je bestelling op proef. Dan heb je in ieder geval de tijd om te kijken of het mooi bij elkaar past! Het past perfect ons nieuwe vloerkleed. De maat is prima en het vloerkleed is prachtig! Perfect gegaan 👍🏻
15 mrt. 2023
Super snelle bezorging, goed bereikbare customer service kwaliteitsproduct. Als zelfrespecterende onderneming zou ik echter ook een logistiek netwerk gebruiken voor de retouren...dat gaat niet heel fijn #mondial
Artikel teruggestuurd. Na 4 dagen niets gehoord te hebben, contact opgenomen. Afhandeling kon wel 2 weken duren. Is nu 1,5 weken geleden. Moet nog even wachten. Pas na 2 weken kan ik de beoordeling geven.
3 mrt. 2023
Wij zijn content van ons tapijt, eerst eentje van 400€ die paste niet bij ons interieur. Teruggestuurd en geld terug gekregen, ondertussen was er een andere onderweg en deze is perfect is kost maar 140€.
13 mrt. 2023
Het telefonisch contact was vriendelijk en duidelijk. Het gekochte tapijt voldoet volkomen aan onze verwachting, het bezorgen verliep vlot op de door ons gevraagde dag en alles voor een gunstige prijs.
7 mrt. 2023
Omdanks dat de levering van het tapijt vertraging had opgelopen, tóch tevreden. Goed opgelost door de klantenservice en kleedje mooi en zacht. En uiteindelijk nog sneller bezorgd dan werd toegezegd.
Fantastische service, nadat ons kleed spoorloos was toch nog een kleed mogen ontvangen. Echter komt een 3 meter kleed in verpakking van 1,5 meter, wat zorgt voor een gekreukeld geheel.