tapeso.nl

13.150 reviews in totaal   3.294 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten waarderen de snelle levering, de overzichtelijke website met ruime keuze en duidelijke informatie, en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de kleden wordt doorgaans als goed beoordeeld en het bestelproces verloopt soepel. Daarnaast zijn klanten zeer tevreden over de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en wordt het retourproces vaak als eenvoudig en snel ervaren. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren de bezorgpartners als onbetrouwbaar of vinden de communicatie rondom de bezorging onduidelijk. Ook wordt soms vermeld dat de kleur van het kleed afwijkt van de online afbeelding, wat tot teleurstelling kan leiden. Daarnaast zijn er opmerkingen over retourkosten en logistieke ongemakken bij het retourneren, en vindt een enkeling de kwaliteit van het kleed niet altijd aan de verwachting voldoen.

Reviewstapeso.nl

Dit is inmiddels het derde kleed wat ik van tapes heb .door verhuizingen moest ik. Het steeds veranderen maar kwalitatief was er niks mis met alle kleden daarom ga ik weer terug naar tapes sevice is ook heeeel goed alleen de laatste keer was de bezorging helemaal waardeloos .werd inde hal van t complex gelegd zonder n enkele berichtgeving heeeel jammer dat is voor de naam tapesoniet zo positief

Iets kan er beter

Ik heb een mooi buitenkleed bij jullie gekocht. Was alleen jammer dat hij er niet meer in de kleur was die ik graag wilde. Maar ik ben hier ook blij mee. Wat ik minder vind is het feit dat wanneer iets niet op voorraad is je je emailadres achter kan laten zodat dat je bericht krijgt wanneer iets weer leverbaar is. Ik heb dat de afgelopen maanden 2x gedaan, maar 0 reactie ontvangen. Als iets uitverkocht is en niet meer terugkomt biedt deze mogelijkheid dan niet aan. Verder snel en keurig ingepakt geleverd. Vooral de 2 "badmutsen" aan de uiteinden van het tapijt vind ik erg grappig, maar zeker ook handig!

Premium uitstraling en heerlijk zacht kleed

Zeer tevreden met dit kleed. De zachte structuur en luxe uitstraling geven direct meer sfeer aan de woonkamer. Vooral in combinatie met mijn lichte bank en zwarte salontafel zorgt het voor een warme, rustige en premium uitstraling. Het kleed voelt comfortabel aan en oogt voller en luxer dan verwacht. Wat ik ook prettig vind is dat het de ruimte meteen meer “hotel chic” laat aanvoelen zonder overdreven te worden. Perfect voor een moderne woonkamer met zachte materialen en rustige kleuren. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar comfort én uitstraling. 😄

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super blij met mijn mooie vloerkleed van Tapeso. Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd. Vooraf duidelijke informatie over onderhoud en advies om eventueel een antislip onder het vloerkleed te gebruiken. Ik heb het kleed online besteld en de kleur is wel iets lichter van kleur dan op de afbeelding maar ook mooi. Bij een volgende keer zal ik eerst een staaltje van de kleur aanvrager als dat mogelijk. Kortom hier een zeer tevreden klant.

Veel keus, mooie kwaliteit

Veel keus, eenvoudig te bestellen en af te rekenen, snelle correcte bezorging. Tijdens traject van laden tot aan levering word je goed op de hoogte gehouden, correcte levering. Kwaliteit van het mooie kleed is erg goed. Zacht, mooi van kleur en dikte. Het ligt na uitrollen al goed, de volgende dag ligt ie helemaal vlak. Het kleed ruikt in het begin wat chemisch, die geur is na een paar dagen verdwenen.
Ik kreeg een dubbele levering. Heb de tweede levering weer retour laten gaan. De bezorgster van de tweede levering belde mij omdat ze het adres niet kon vinden. Ik vertrouwde het niet omdat ik de eerste bestelling immers al had. Ze belde met een voor mij onbekend mobielnr. Beetje rare situatie. Ik kreeg ook geen melding of track &trace van de extra levering...de tapijten de ik besteld heb en ontvangen zijn verder prima.. hele goede kwaliteit. Ben er erg tevreden over.

Goed tapijt, vlotte levering

Het tapijt en de toebehoren zijn tijdig geleverd. Het was wel een verassing dat de bezorger zo vroeg kwam. Er was een track & trace gegeven en de avond ervoor nog gekeken. Daarop was nog niets te zien over het tijdstip van levering. Het tapijt zelf is heel mooi en naar verwachting. Het ondertapijt dat ervoor moet zorgen dat het tapijt op z'n plek blijft liggen blijkt niet nodig. Die gaat dus retour. De retourprocedure is duidelijk en je krijgt een retourlabel om het mee te verzenden.

Mooi fluffy kleed, blij mee…

Mooie duidelijke site. Snelle levering, probleemloze communicatie na bestelling. Kleed is prachtig, heerlijk zacht, wel redelijk licht qua gewicht. Behandeld (ingespoten)met de meegekochte protector, en de cleaner voor toekomstige vlekken. Nu nog kijken hoe lang we plezier gaan krijgen van deze kwetsbare kleur (crème). Het voorgaande (duurdere) kleed (ander merk) had maar een korte levensduur: vleug ging plat en werd smoezelig, niet schoon te krijgen. Vooralsnog erg tevreden…
Mooi kleed, netjes verpakt en snel bezorgd. Helaas was het kleed heel glad waardoor we heel voorzichtig moesten lopen erop. Zo glad dat we er op uitgleden. De service is prima. Snel een retourlabel ontvangen en makkelijk terug te sturen. Ook daarna heel snel je centjes terug. Nu een ander kleed uitkiezen. Zeker bij Tapeso want alles verliep gewoon top.

Prachtig kleed!! En goed advies !! Heel blij mee !!!

Prachtig kleed !! Heel blij mee ! Maar de bezorging was een dag te vroeg.. ik had daar nog over gebeld… maar ging dus niet goed , kwam ‘s avonds thuis , en gelukkig zag iemand het kleed staan ! Die heeft het voor mij naar binnengesleept! Ik ben 77 , had dit niet alleen kunnen doen !Beter was een berichtje sturen waar het kleed stond.. dat is de enige klacht . Verder goed tel. Advies!!

Snel en mooie kleur diepgroen (jade)

Ik heb een goede ervaring met Tapeso. Had een kleed besteld dat qua kleur toch niet helemaal was wat ik voor ogen had. Ook had ik te klein formaat besteld. Retour aangemaakt en het kleed met een duidelijke instructie dubbelgevouwen, opgerold en retour gestuurd. Meteen ook een ander kleed besteld. Groter formaat en meer donkergroen. Ook zwaardere kwaliteit. Ik rolde het kleed uit en wow! wat mooi! Binnen een week was de retour bevestigd en financieel afgehandeld. Ik vind Tapeso een aanrader. Lastig blijft natuurlijk om online te bestellen, omdat de kleurinstellingen op je telefoon/laptop bij iedereen anders zijn ingesteld. Daarom was ik zo blij met de goede afhandeling van retour sturen.

Antwoord van tapeso.nl

Goedemiddag, bedankt voor je uitgebreide en mooie review 😊 Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met zowel de retourafhandeling als het opnieuw bestellen van een ander vloerkleed. Ook leuk dat het nieuwe kleed helemaal naar wens is en zo goed bevalt! We begrijpen heel goed dat het online kiezen van de juiste kleur soms lastig kan zijn door verschillen in scherminstellingen. Daarom vinden we het extra fijn dat je onze retourservice als prettig en duidelijk hebt ervaren. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je nieuwe vloerkleed en dat het mooi tot zijn recht komt in je interieur. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of advies willen, dan staan we graag voor je klaar via service@tapeso.nl . Met vriendelijke groet, Team Tapeso

Prima tapijt, Keuze afleveringsdatum mist

Prima tapijt, snelle bezorging. Alleen er was geen keuzemogelijkheid om de datum van bezorging te kiezen bij afrekenen… Dit kan een loze rit van de vervoerder voorkomen. In ons geval konden we uiteindelijk via email-wisselingen met Tapeso klantenservice de bezorging een dagje uitstellen zodat er wel iemand thuis was, maar dit kon voorkomen worden door een keuzemogelijkheid bij afrekenen of door in contact met de vervoerder een leveringsdatum af te spreken. Een verbeterpuntje dus ;-) Verder zijn we heel blij met het tapijt hoor!

2 tapijten besteld: prima in orde!

Wij hebben 2 tapijten besteld voor ons hagelnieuwe vakantie woning. Allebei in prima conditie en snel ontvangen. 1 tapijt was iets te groot gekozen. Die kon gewoon retour (even instructies goed volgen), de credit kwam binnen week. Andere maat tapijt was er in een dag. De tapijten lagen in begin even iets omhoog aan de randen, maar dat kwam snel goed (liggen nu prima).. Ik had 3 jr geleden ook al tapijten besteld bij Tapeso en die doen het ook nog uitstekend. Wij zijn al langer dus heel tevreden klanten.
Corine G.

Mooie kleden, vlekproof

Mooie kleden gekocht, erg blij mee en het geld méér dan waard. Inmiddels een mok koffie geknoeid (oeps...) en kreeg het er met een doekje echt heel makkelijk uit, zonder zeep. Gewoon deppen met een microvezeldoek tot alles verdwenen was, voor de zekerheid nog met een oude handdoek en water. Op laten drogen, stofzuigen en niets meer van te zien. Echt heel blij mee!
We zijn flink onder de indruk van de kwaliteit van ons tapijt! Hij is wel iets lichter qua kleur dan op de productfoto, maar gelukkig maakt dat ons niet veel uit. Ons tapijt kwam vanuit Tsjechie via GLS, er was van de leverancier weinig info over wanneer het precies aankwam dus toen de bezorger voor de deur stond was het een prettige verassing. Gisteren was ik bij mijn schoonouders en die hadden van de Karwei een tapijt vanuit dezelfde fabriek!
Het tapijt is mooi Maar als ik Tapeso was zou ik een andere koeriersdienst nemen..... het kon niet bezorgd worden volgens GLS ...... we zijn een paar dagen later opzoek gegaan naar hun depot ... waar we het kleed hebben opgehaald ,als we dat niet gedaan hadden ..... geen idee ,maar we hadden dan wel kunnen fluiten naar ons kleed. Dus Tapeso please geen GLS meer ,ik raad aan om hun reviews eens te lezen !!!
Mooi buiten tapijt voor een redelijke prijs. Jammer dat de rol van 3 meter lang ook nog was dubbelgevouwen. Hierdoor erg veel kreukels in het tapijt. Was dit zo door Tapeso aan de transporteur afgeleverd? Nee, want het tapijt werd regelrecht uit Duitsland naar mij verzonden. Dus dan door de transporteur dubbelgevouwen? Jammer, maar geen groot probleem, de kreukels worden al minder, dus het zal wel goedkomen.
Mooi tapijt, wat je ziet op de site dat krijg je ook. Goed verpakt en een mooie kwaliteit. Ik zal er zeker vaker een kleed kopen. Ik zou alleen een andere vervoerder kiezen. Er stond bij de track en trace ligt nog in sorteercentrum in het buitenland. Vervolgens staat er een uur later iemand aan de deur, gelukkig was de buurvrouw thuis.

Aanrader en voor herhaling vatbaar

Vooraf contact gehad over koeriersdiensten. Duidelijk en snelle reactie gehad. Erg klantvriendelijk. Vervolgens kleed besteld. Levering was snel en erg goed. Kleed was zorgvuldig ingepakt, waarmee beschadiging en nat worden voorkomen werd. Kleed is van een mooie en goede kwaliteit. Tapeso maakt waar wat het zegt.

100% tevreden van m'n Narvik tapijt!

Na héél lang twijfelen of ik wel een tapijt zou kopen bij een online shop heb ik toch maar de gok gewaagd het 'Narvik' tapijt gekocht in het wit voor op de slaapkamer. Het is super zacht en heel aangenaam om met blote voeten over te lopen. Het geef ook een warmer gevoel in de kamer. De levering verliep vlot en de kwaliteit is beter dan ik durfde hopen. 100% tevreden!