GoudseKaasShop.nl

7.183 reviews in totaal   1.640 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de hoge kwaliteit en uitstekende smaak van de kaas, die vaak hun verwachtingen overtreft. Ook de snelle, betrouwbare en internationale levering wordt gewaardeerd. De zorgvuldige, gekoelde en vacuümverpakking draagt bij aan de versheid en houdbaarheid. Het ruime aanbod, inclusief bijzondere en internationale kazen, maakt dat er voor ieder wat wils is. De prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als goed ervaren. Verder zijn klanten lovend over de klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en snelle reacties van de klantenservice. De website wordt overwegend als duidelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk beschouwd. Sommige klanten melden echter vertragingen bij de levering. Daarnaast worden de prijzen en verzendkosten door enkelen als hoog ervaren. Ook vindt een kleine groep gebruikers de website soms wat traag.

ReviewsGoudseKaasShop.nl

Wat een fantastische ervaring om deze kaasshop te ontdekken ! Ik hou van lekker eten en zeer zeker van kaas. Dus deze kaasshop met z'n enorme assortiment is voor mij een walhalla, een droom. Heb een stuk of wat soorten besteld en lekker zitten proeven toen het pakket aankwam. Heerlijk !!! Ik ga vanaf nu lekker los en hier online allerlei, voor mij , nieuwe kaassoorten bestellen om te ontdekken welke ik het lekkerst vind. Ook 3 soorten kaasfondue besteld om te proeven wat mijn favoriet wordt. Deze kaasshop maakt me echt blij . Wauww !

Dé perfecte online kaasshop

Zeer ruime selectie (inclusief Beemster Royaal Grand Cru, World Champion bij de 2026 World Championship Cheese Contest in Wisconsin), heel scherpe prijzen, vacuum verpakt, snelle levering in gekoelde verpakking. De ene keer dat ze een verkeerde kaas opgestuurd hadden, hebben ze dat snel en professioneel opgelost en gaven ze ons ook gratis een extra stuk kaas voor het ongemak. Ze moeten wel nog hun chatbot beter configureren. heeft een unieke en notige smaak. Deze kaas is onlangs uitgeroepen tot beste kaas van de wereld

Bruine kaas van Gudbrandsdalen at ik lang gelden met veel g…

Bruine kaas at ik lang gelden met veel genoegen in Oslo. Omdat je het op veel plekken niet kunt kopen en ik plots een mededeling zag op het web dacht ik, komaan, toch maar weer eens nostalgisch proeven. En warempel, het smaakt nog net zoals toen. Zacht, licht zoet, beetje kleverig. Heerlijk op spelt brood en toast. Het product werd in plastic folie verpakt en kan gedurende een periode van een maand goed houdbaar blijven voor consumptie. Het folie kan door meegeleverd inpakpapier vervangen worden. Een compliment voor de boer, de Goudse kaasshop en het ruime assortiment.
R H
Ron H.
Dronten

Betrouwbare winkel met heerlijke kazen

De website is uitstekend en overzichtelijk. Enig minpunt is de snelheid waarmee wordt gewerkt. Rustig aan werkt het goed. De kazen zijn keurig gerangschikt zodat je makkelijk de juiste kaas vindt. Deze kazen zijn ook van goede kwaliteit en smaakvol. Tel daarbij op de mooie prijzen én makkelijke levering en klaar. Hier koop ik sinds tijden ( ook toen ik in Oostenrijk woonde) mijn kazen en zal dit ook blijven doen......

Prima service en snelle levering

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De producten waren netjes verpakt, van goede kwaliteit en kwamen overeen met de verwachtingen. De verzending was snel en de bestelling werd vlot geleverd. Al met al een positieve ervaring en zeker een aanrader. Bedankt voor de goede service!
Heerlijk en bovendien lang houdbaar door het keurige vacumeren en de koeling tijdens het vervoer. Wel laatst met de hitte een dag later gekregen dan dat dit aangekondigd werd. Bewaar ze zelf in een extra koele bak in de koelkast. En meestal meerdere soorten tegelijk.
L L
Lubach L.

Gewoon TOP!

Fijne webshop met een mooi assortiment aan heerlijke kazen en aanverwante artikelen. Bestellen en betalen gaat makkelijk, de bestelling wordt uitermate goed verpakt, je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bezorging en de klantenservice reageert razendsnel op vragen! Beter kun je je als kaasliefhebber niet wensen! Gewoon top!
Duidelijke website, misschien wat aan de trage kant. De kazen zijn wel overzichtelijk ingedeeld. Kaas was goed gevacumeerd en het bijgeleverde kaaspapier is heel handig en houdt de kaas lekker smeuïg. Snelle levering met coolpack. Prima geregeld. Zal zeker weer bestellen. Ook andere sites uitgeprobeerd maar kaas viel nogal tegen voor wat betreft smaak en versheid. Bij jullie top producten.
Gevraagd of het later verstuurd kon worden en dat werd perfect uitgevoerd! Ook de vraag in het afreken proces of je het echt nodig vindt of er verkoelende producten ( milieubelastend materiaal ) wordt toegevoegd om je kaas koel te houden tijdens transport. In de zomer is het wellicht nodig, maar in de winter zijn deze materialen echt niet nodig. Fijn dat je dan kan aangeven dat het niet nodig is. Ik ben geen groen gekkie, maar wel bewust van mijn voetstappen op de aardbol.
Aangezien ik van kaas hou en geniet van de vele varianten daarin . De Goudse kaasshop komt me daarin volledig tegenmoet. De extra informatie bij de kazen is leerzaam. Het bestelproces is klantvriendelijk; makkelijk zonder ingewikkelde, onnodige extra's. De hygiënische vacuumverpakking ,coldpacks en kaaspapier maakt het vervoer en bewaren thuis een feestje. Bijzonder vond ik het persoonlijke contact via de telefoon. Door mijn plotselinge ziekenhuisopname kon ik hen direct spreken. Mijn bestelling werd geannuleerd en op een later tijdstip weer opgestart. Wat een coulance en meedenken in die toch al nare situatie. Mijn verttouwen hebben ze volledig !!!

Goede service

Goed telefonisch contact met de shop, wilde nog wat bij bestellen, geen probleem. Alles netjes verpakt. Alleen had Post NL het pakket vergeten te scannen en toen kreeg ik het benauwd, want ik moest het pakket op een bepaalde dag hebben, omdat iemand het mee moest nemen naar USA. Dankzij de meneer van de kaasshop is het toch nog in orde gekomen.

Heerlijke, verse kazen en perfecte levering.

Goedendag, Ik wil graag een zeer positieve review achterlaten over mijn aankoop van kazen. Ik heb vier verschillende soorten gekocht en ben er helemaal enthousiast over! De kazen zijn ongelooflijk vers, vol van smaak en heerlijk — elk met zijn eigen karakter. Je merkt duidelijk de hoge kwaliteit en de zorg voor het product. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze en met de aankoop in het algemeen. Hartelijk dank voor de uitstekende service, de snelle en zorgvuldige levering en de persoonlijke aandacht voor de klant. Met vriendelijke groet.

Heerlijke graskaas 2026.

Graskaas 2026 besteld en snel en zeer deugdelijk geleverd. De smaak en smeuïgheid maken dat het stuk geen week overleeft. Ik zou zeggen meteen bestellen. Tevens zeer oude Leidse komijnekaas besteld voor mijn man die daar vol van geniet.

Mijn waardering luidt als volgt;

Uiteraard op 1: de kaas zelf, op 2: de makkelijke en overzichtelijke webshop, op 3: de wijze van en kwaliteit van het verpakken en op 4: de klantvriendelijkheid. De verzending levert nog wel eens problemen op maar waar dat aan ligt is mij nog niet echt duidelijk.

Prima Service

Bestimmte Käsequalitäten, die ich aus Holland und Friesland kenne und schätze, sind hier in Berlin schwer zu bekommen. Deshalb habe ich nun schon zum dritten Mal Goudse Kaasshop als Einkaufsquelle getestet. Mit der letzten Lieferung bin ich sehr zufrieden, was den Gouda betrifft (Demeter). Die Auswahl ist riesig, der Versandservice ausgezeichnet und das Preis- Leistungsverhältnis gut. Ich werde gelegentlich weiter gerne hier bestellen.
J K
Johan K.
Uitgebreid assortiment aan eerlijke prijzen en een snelle levering. Steeds goed verpakt met een koelelement zodat de kaas niet warm wordt. Ik vind het wel spijtig dat de verzending niet gratis wordt vanaf een bepaald bedrag.

eerlijke kaas aan een eerlijke prijs!

Op zoek naar eerlijke kaas, met respect voor dier en natuur (voor zover dat mogelijk is natuurlijk) kwamen we bij deze webshop terecht, hier in België is het niet altijd mogelijk om zéker te zijn van welke kaas nu écht het beste is voor dier en natuur. Dankzij deze webwinkel konden we gemakkelijk zoeken, filteren en uiteindelijk de kaas bestellen, dat deze amper twee dagen later reeds in huis was én dit de lekkerste kaas was dat onze kinderen ooit hadden gegeten, maakt dat we hier zeer gauw nog eens zullen bestellen! top!
Heerlijke kazen worden snel geleverd hier bij mij thuis in Frankrijk. Ben fan sinds vele jaren. Ken de prijzen niet in Nederland, maar vind ze toch wel een beetje aan de prijzige kant. Maar kwaliteit heeft zijn prijs en de leverkosten zijn gelukkig laag.
Goede prijs kwaliteit verhouding, nette en snelle levering. Ik stuur de kaas naar de andere kant vd wereld en daar aangekomen is die nog steeds top van kwaliteit en smaak.
Ik was al tijden op zoek naar Tilsiter Kaas, wat steeds maar op niets uitliep. Tot mijn grote verrassing trof ik deze bij uw bedrijf wèl aan! Zo fijn, omdat het een cadeau is voor mijn vriendin die 80 wordt . Als kind logeerde ze soms bij haar oma die in Ost-Friesland woonde en daar at ze dan met grote smaak van Tilsiter kaas. Al die jaren heeft ze deze niet meer kunnen eten en nu denk ik dat ze blij verrast is met haar cadeau!! Dank u wel voor de snelle en keurige verzending!!!