nl.personello.com- Logo - Beoordelingen

nl.personello.com
Beoordelingen:

347 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.627 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was zeer gemakkelijk om het gewenste ontwerp te maken. Ook heel fijn dat er een voorbeeld getoond wordt, daarmee gaat het meer leven. Levering (uit Duitsland!) stond voor ruim vier dagen gepland, maar binnen twee dagen was de bestelling binnen. Geen garantie uiteraard, maar wel heel fijn! Enige minpuntje is dat het niet mogelijk is om geuploade foto's te verwijderen.
MV
Marco v.
Oosterhout

de meest kritische beoordeling

5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fotolijstje was wel erg klein, en afdruk in glas is moeilijk te zien. Lichtbalkje ziet er erg goedkoop uit, zit niet eens een fatsoenlijk knopje op, maar ligt gewoon open aan de achterkant. Had voor deze prijs een mooier en beter product verwacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor nl.personello.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service is top en de producten zijn geweldig ben er zo blij mee. Het enige puntje wat ik heb is de track en trace je moet er specifiek om vragen.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige service! Contact verliep goed, snel verzonden en prachtig verpakt!
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon eerlijk snelle levering en zeer behulpzaam bij een problemen
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top service. Mooi product. Goed verpakt. Snel geleverd
Beoordeling melden
JD
Jac d.
ZOETERMEER
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede bezorging makkelijk te bestellen en. Ontwerpen
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijke steen met foto’s

Mooie product voor vaderdag en een snelle levering.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was netjes optijd en helemaal heel
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alleen had ik een foutje bij de naam gedaan
Beoordeling melden
DV
Dennis V.
Tilburg
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goede service. Leuke producten
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De foto’s staan mooi op het theelicht
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product en goed verpakt
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Shop is echt een aanrader
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
NV
Nancy V.
Maarssenbroek
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was heel mooi
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen tracking code, moet 2 dagen wachten op antwoord en weet niet waar mijn pakketje nu is, teleurgesteld.
Beoordeling melden
Antwoord van nl.personello.com
10 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt me dat je geen trackinginformatie hebt ontvangen. Ik stuur je de link naar je emailadres. Hartelijke groeten, Eva van de klantenservice van Personello
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Wijn glazen graveren.

Op afbeelding van verkoop zijn de afbeeldingen op de glazen groter gegraveerd dan ik het echt. De afbeelding valt erg klein en is niet mooi in details afgewerkt.
Beoordeling melden
Antwoord van nl.personello.com
3 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor uw feedback. Het spijt me dat de bril niet aan uw verwachtingen voldoet. Ik zie dat u nog geen contact heeft gehad met onze klantenservice. Als u een klacht wilt indienen, kunt u ons een e-mail sturen met uw bestelnummer naar: trustshops@personello.com. Ik weet zeker dat we een oplossing voor je zullen vinden. :) Hartelijke groeten Eva van het klantenserviceteam van Personello
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Scheuren in de foto’s op de leisteen, erg jammer
Beoordeling melden
Antwoord van nl.personello.com
3 dagen geleden
Hallo Melanie, bedankt voor je bericht. De leistenen platen hebben deze structuur door het natuurlijke materiaal, wat vooral op de foto’s goed opvalt. Maar dit bepaalt ook het karakter van de leisteen. Omdat geen twee platen hetzelfde zijn, zal elke leisteenplaat een beetje uniek zijn. Daarom is het resultaat elke keer dat het wordt gereproduceerd anders. De plaat zal echter nooit geheel zonder “scheurtjes” zijn. Ik zou graag uw dossier nader willen bekijken, zodat we kunnen zien of er verbetering mogelijk is. Kunt u mij een foto sturen van de goederen waarover geklaagd wordt? Ik kijk uit naar uw antwoord. Hartelijke groeten van Eva Van de klantenservice van Personello
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel blij met het resultaat ! Degene die we deze als kraamcadeau gegeven hebben vinden de lamp erg mooi geworden. Goede service… De eerste tekst was na bestelling niet compleet en kon alsnog veranderd worden .
Beoordeling melden