nl.personello.com- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2020
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
nl.personello.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.personello.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2020

Beoordelingen voor nl.personello.com

433 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.391 beoordelingen in totaal

13 jul. 2023
Het was zeer gemakkelijk om het gewenste ontwerp te maken. Ook heel fijn dat er een voorbeeld getoond wordt, daarmee gaat het meer leven. Levering (uit Duitsland!) stond voor ruim vier dagen gepland, maar binnen twee dagen was de bestelling binnen. Geen garantie uiteraard, maar wel heel fijn! Enige minpuntje is dat het niet mogelijk is om geuploade foto's te verwijderen.

de meest kritische beoordeling

5 jul. 2023
Fotolijstje was wel erg klein, en afdruk in glas is moeilijk te zien. Lichtbalkje ziet er erg goedkoop uit, zit niet eens een fatsoenlijk knopje op, maar ligt gewoon open aan de achterkant. Had voor deze prijs een mooier en beter product verwacht.

Beoordelingen voor nl.personello.com

1 dag geleden
Product is wat je verwacht. Minpuntje; er was gedoe met betalingen, door een storing, vertelde men later. Maar daardoor kwam ik wel even in een zone terecht van mails schrijven, uitleggen, etc. De details gaan te ver voor hier, maar men reageerde adequaat, netjes en snel, en de issues waren daarmee vrij snel uit de lucht.

Eindproduct

De makkelijke instellingen om je product te maken. Maar uiteindelijk viel het resultaat tegen doordat het steeds getoond wordt met donkere achtergrond. Dan ziet het er duidelijk uit maar in werkelijkheid is het bij een bepaalde lichtval maar goed te zien. En dat zie je pas met levering..jammer!
31 aug. 2023
Zeer mooie kwaliteit! Na het verlies van onze moeder is dit een mooi product om cadeau te doen aan mijn broers, ik zal dit aan heel mijn familie cadeau doen zo blij ben ik er mee! Kan dit alleen maar aanraden!

Perfect!

Precies zoals het omschreven staat ook geleverd. Geweldige artikelen en handige voorbeelden. Bezorging was eerder dan verwacht en werd ook duidelijk gecommuniceerd. Al met al TOP!
25 aug. 2023

Zeer goede service

Ik was niet tevreden over mijn eigen ontwerp. Ik kreeg zonder problemen een nieuw ontwerp toegestuurd. Ze gaan echt voor 100% tevredenheid. Echt helemaal top service!!

Goede service

Eerste levering was item gebroken en werd heel goed geholpen door klantenservice en werd snel een nieuwe item gemaakt en goed geleverd. Heel blij ermee.
8 sep. 2023

Optimale oplossing

Prachtig product echter helaas niet het gewenste resultaat en super service direct het bedrag teruggestort. Dit noem ik optimaal klantenservice
27 aug. 2023
Levering mooi op tijd en alles prachtig ingepakt. Zeer tevreden over het gevraagde artikel heel mooi afgewerkt.
9 sep. 2023
Zag er prachtig uit, in een mooi doosje en supersnel thuisbezorgd. Op zaterdag besteld en op donderdag in huis
31 aug. 2023

Whisky nose glas

2 mooie whisky glazen besteld met naam. Heel leuk maar kleiner dan verwacht. Verder alles prima.
5 sep. 2023
Zeer goede service en dan Jenny schuler in het bijzonder die heeft me erg goed geholpen
2 sep. 2023

Super leuk kussen als cadeau

Goede kwaliteit-prijs verhouding. Makkelijk om foto's te uploaden. Snelle levering

Geweldig

Dat ze erg met mij mee dachten en we samen tot een mooi resultaat zijn gekomen
5 sep. 2023
snelle levering. komt exact overheen. snel.contact met klantenservice. Top!
JH
J H.
Ridderkerk
3 sep. 2023

Prima service

Was niet tevreden met het product maar dit heb en ze uitstekend opgelost
3 sep. 2023
Gemakkelijk bestellen en snel en goed geleverd. Prachtig product.
26 aug. 2023
Hele snelle levering,goede communicatie betreffende levering
4 sep. 2023
Kussen was heel mooi mijn vriendin was superblij
MD
Monik D.
Diestr
27 aug. 2023
Goede afdrukken, levering mag wel iets vlugger
BL
Betsy L.
Zwijndrecht

Snelle en perfecte levering en een schitterend cadeau voor onze dochter en schoonzoon! Die er heel blij mee waren. Zeker voor herhaling vatbaar. Super tevreden!!

Super tevreden. Snelle en perfecte levering!