nl.personello.comReviews

: 971Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
nl.personello.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.personello.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
nl.personello.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.personello.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor nl.personello.com

302 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

971 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 feb. 2022
Ik had een zippo aansteker besteld. Helaas waren de letters van het ontwerp wat ik had gemaakt net iets te klein waardoor het niet goed te lezen was. Ik heb een beticht gestuurd naar de klantenservice en daar werd ik heel goed geholpen! Ik voelde mij begrepen en er was meteen een oplossing waar ik voor kon kiezen. Of mijn aankoopbedrag terug of een nieuwe aansteker met een ander ontwerp. Ik ben heel blij dat ik nu dus alsnog een aansteker heb waar ik blij mee ben. Ik ben dus heel goed geholpen
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 aug. 2022
IN de glazen foto waren precies vingervlekken te zien LINKS BOVEN. FOTO OOK NIET ZEER DUIDELIJK ONDANKS VERLICHTING GEKOCHT en foto maken gaat zeer moeilijk. Hierbij toch een bijlage
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor nl.personello.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Zoals beschreven duurt bezorgen iets langer, maar netjes binnen de tijd en een goed product ontvangen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
De snelle service en levering! Het concept is een echte aanrader voor elke gelegenheid. Echt top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Foto in glas besteld. Het is prachtig en duidelijk. Voor savonds doen we de verlichting aan .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Al meerdere keren besteld. Ziet er altijd prachtig uit en een goeie en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Het bestelde werd keurig enkele dagen later geleverd. Meer valt er niet te wensen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022 
van Ria L.
Leuke roppertjes. Verzending top. Tot op de minuut op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Netjes geholpen met het lampje dat ik niet meebesteld had.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Het is echt iets prachtigs om te hebben en of te geven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Snelle en keurige levering. Product ziet er prima uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Super goed werk en super met leveren een dikke 10 💪🏼
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Het was eerder dan gepland in huis en werkt perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snel geleverd Mooie klok makkelijk te bestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Prachtige foto in glas weergegeven!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Goede service en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Snelle levering, goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Alles perfect geregeld!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Super snel levering,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Uitstekende service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Top heel mooi gedaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden