nl.personello.com

2.244 reviews in totaal

2.244 reviews since 2 jan 2020

Gecertificeerd sinds: 22 jan 2020
nl.personello.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen geprezen. De behulpzame, snelle en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak als een groot pluspunt genoemd, vooral wanneer er problemen of beschadigingen optreden. De mogelijkheid tot personalisatie van producten wordt gewaardeerd als een onderscheidende meerwaarde. Ook worden de verpakking en de veiligheid ervan meestal als goed ervaren. De website en het bestelproces worden doorgaans als duidelijk en eenvoudig omschreven. Wanneer er iets misgaat, wordt dit meestal snel en ruimhartig opgelost tot tevredenheid van de klant. Sommige klanten merken op dat er kleine tegenvallers zijn in de productkwaliteit. Daarnaast zijn er af en toe opmerkingen over beschadigingen of het ontbreken van cadeauverpakkingen. Ook wordt er soms opgemerkt dat de preview of uitleg op de website beter zou kunnen.

Reviewsnl.personello.com

K V
Karin V.
Het ziet er precies zo uit zoals ik het vorm had gegeven. Prachtig. Heel mooi verwerkt in het glas. Misschien 1 min puntje, de led verlichting die onder het glaswerk geplaatst word is vrij fel. In dit geval gaat het om een eerbetoon aan mijn vader en had de verlichting zachter gemogen. Nu zet ik het niet aan. Maar voor de rest, toppie!!
L S
Leonie S.

Perfect resultaat

Ik heb een 'glazen' bal laten maken met een foto van m'n twee kleindochters er in. Hele mooie heldere kwaliteit kunststofbal, mooie duidelijke foto die vanaf beide kanten te n=bekijken is wanneer de bal draait. Ik ben er zeer tevreden over. Ook de levering verliep snel en soepel. Ik doe er geen foto bij want dat willen m'n kleindochters niet. Een aanrader om hier te bestellen.

Prachtig huwelijkscadeau

Overzichtelijke site, bestelgemak, snelle levering. De glazen pot was stevig verpakt en is dus gelukkig heel bezorgd. De gravering ziet er erg mooi uit. Ben er erg blij mee. Zo kunnen we toch een cadeau geven met een persoonlijk tintje (ze wilden graag geld) Dus de pot is door de collega's gevuld met geld.
Privéprofiel

prima service en nazorg.

Op de eerste glasblok met tekst en afbeelding was de laatste letter van de naam weggevallen. Ik kreeg meteen een nieuwe bestelling - kosteloos - waarbij de naam juist op die glasblok stond. De uitvoering van de glasblok was netjes ook de afbeelding/ foto was goed weergegeven. Een mooi aandenken!
Zeer vlotte en vlugge levering van de gegraveerde snoeppot, helaas was het deksel bij ontvangst stuk. Heb onmiddellijk gemaild ivm het probleem, heel vlug antwoord gekregen dat er een nieuwe zou opgestuurd worden, die heb ik dan ook heel vlug mogen ontvangen. Dus ook dienst na verkoop is TOP.

2 Gegraveerde wijnglazen

Twee gegraveerde wijnglazen besteld, maar helaas zijn deze door DHL nooit bezorgd. Na contact met de klantenservice werd ik snel en vriendelijk geholpen. Er zijn direct twee nieuwe wijnglazen gemaakt en deze zijn gelukkig wel aangekomen. Geweldige service en een uitstekende afhandeling. Zeker een aanrader!
Goede service vooraf om meer info te krijgen of de foto goed helder doorkomt en nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald ook een zeer snelle service. Het ziet er prachtig uit! Een mooi kado! Bedankt!
Het kussen is qua kleur echt mooi geworden, maar er staat kussen en geen kussenhoes dus ging ik ervan uit dat het een compleet kussen was, dat vond ik niet duidelijk en eigenlijk ook wel jammer dat je dan bij zon kado apart de kussenvulling moet bestellen,maar verder ben ik met de hoes erg tevreden
Geboorte-nachtlampjes besteld. Helaas zat er bij aankomst schade aan het lampje. Na contact met de klantenservice werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik verschillende oplossingen aangeboden. Uiteindelijk gekozen voor een nieuw lampje, dat snel en keurig werd geleverd. Topservice! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisch!

Omdat niet lukte om het windlicht van de tekst te voorzien naast de foto, vroeg ik om advies bij jullie. Ik kreeg een heel invoelende reactie. En het eindresultaat was precies zoals ik gewenst had!

Mooier dan ik had gedacht

Wegens overlijden van onze kat, wilde ik een herinneringsmonumentje (glazen hard met zijn foto erop gegraveerd). Deze was nog mooier dan ik had gewenst! Mooi verpakt...
Mooie gegraveerde glazen koekjespot voor het 25e huwelijksjubileumfeest gekocht voor mijn schoonouders! Die gaat vast in de smaak vallen met heerlijke zelfgebakken hartjeskoekjes!

Goede prijs, prachtig eindresultaat

De site is erg gebruiksvriendelijk, het koste mij weinig moeite om een bestelling te plaatsen. Ook dacht ik dat ik een fout had gemaakt, maar ik werd al snel gerustgesteld door een medewerker die reageerde op mijn bericht Dat was erg fijn. Product werd snel verzonden en ik heb gisteren iemand heel blij gemaakt met een foto in glas.
Tweede keer besteld en twee keer heel tevreden over het resultaat. Mijn zus denkt erover na om zulk café te geven aan mensen in Mexico. Omdat het een bijzonder aandenken is

Koekpot met tekst

Super snelle levering voor een gepersonaliseerd product. Zondagavond besteld, woensdagmiddag in huis.

Heel erg mooi super blij mee

Heel erg mooi zowel het fotoblok als de foto lamp. Het was een kadoo en ze waren er heel erg gelukkig mee.
Foto in glazen blok besteld Goede kwaliteit en ook keurig verpakt. Ben ook netjes op de hoogte gehouden toen het eenmaal verzonden was. Kortom zeker een aanrader

Gegraveerd wijnglas

Ik heb een gegraveerd wijnglas besteld. Het glas heeft een heel dun, fragiel, kwetsbaar pootje. Jammer! Juist omdat je het laat persionaliseren zou je verwachten dat het wat steviger, robuuster is. Het logo wat gegraveerd is ben ik heel tevreden over. De verzending is in een simpele doos met karton, verwacht geen cadeauverpakking. Dit had het bedrijf gesierd om het in een transparante koker te verpakken om het cadeau te kunnen geven.

Antwoord van nl.personello.com

Hoi, hartelijk dank voor uw uitvoerige feedback. We zijn erg blij dat u de gravure en het resultaat van het logo op het wijnglas mooi vond. Ook hartelijk dank voor uw opmerkingen over de afwerking van het glas en de verpakking. Smaken en verwachtingen kunnen hier natuurlijk verschillen. Veel van onze klanten waarderen juist de elegante vorm van het glas zeer. Uw opmerking en uw suggestie voor een representatievere verpakking voor geschenken zijn voor ons niettemin zeer waardevol en we nemen deze graag ter harte. Aangezien we momenteel geen geschenkverpakking aanbieden, worden onze glazen verzonden in een eenvoudige, veilige verzendverpakking. Hartelijke groeten, Jenny van het Personello-team

Super oplossing

Helaas kwam de leistenen plaat beschadigd aan, maar ze hebben het super opgelost en een nieuwe gestuurd.
de producten zijn top. Er is volgens afspraak keurig geleverd. Dus helemaal hoe je hoopt dat het verloopt.

Bij Personello kun je meer dan 100 cadeau-ideeën laten bedrukken of graveren met je foto en tekst. Je vindt veel gratis sjablonen voor je cadeaus in onze online designer voor elke gelegenheid. Maak v...