nl.personello.comReviews

: 1.117Uitstekend

4,66

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
nl.personello.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.personello.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 jan. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
nl.personello.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.personello.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor nl.personello.com

336 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.117 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 feb. 2022
Ik had een zippo aansteker besteld. Helaas waren de letters van het ontwerp wat ik had gemaakt net iets te klein waardoor het niet goed te lezen was. Ik heb een beticht gestuurd naar de klantenservice en daar werd ik heel goed geholpen! Ik voelde mij begrepen en er was meteen een oplossing waar ik voor kon kiezen. Of mijn aankoopbedrag terug of een nieuwe aansteker met een ander ontwerp. Ik ben heel blij dat ik nu dus alsnog een aansteker heb waar ik blij mee ben. Ik ben dus heel goed geholpen
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 aug. 2022
IN de glazen foto waren precies vingervlekken te zien LINKS BOVEN. FOTO OOK NIET ZEER DUIDELIJK ONDANKS VERLICHTING GEKOCHT en foto maken gaat zeer moeilijk. Hierbij toch een bijlage
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor nl.personello.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Het cadeau wat je op de foto ziet er ook in het echt zo mooi is Alleen jammer dat mijn verpakking aan beide kanten open was Zelfs de leisteen was uit de noppen folie.net of ze er in hebben gekeken wat er in zat jamner. Maar goed dat ze hem niet hebben laten vallen .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023 
van c h.
Ik heb artikel niet ontvangen is zoek geraakt maar probleem is wel op gelost zeer snel ik ben te vrede hoe is op gelost netjes mij geld terug gehad bedankt daar voor mensen fijne dag
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023 
Mooi werk (foto in glazen hart). Wel wat kleine krasjes en is ook niet helemaal symmetrisch maar dat zie je verder niet daarom wel tevreden en niet teruggestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Mijn bestelling was niet gearriveerd netjes een snel een nieuwe bestelling gekregen en om risico te voorkomen dat het weer zoek raakt als pakketje verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Goede ervaring! Eerste item had wat krassen, ik kreeg snel een nieuwe toegestuurd. Fijne communicatie en goede en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023 
Eerste bestelling daar geplaatst, meteen correct geleverd en heel mooie afwerking van het product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023 
het maken en voorbeeld van hetgeen je gemaakt hebt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Het ziet er heel mooi uit !dat is mijn meinig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering, goede prijs, mooi gemaakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Goede service en snelle levering top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle levering, en mooi product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Vlot bezorgd en goed verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Goed en snel verstuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Goede service top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dag geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden