Murale.nl

711 reviews in totaal   141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit van de doeken, lijsten en het eindresultaat. De snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service van het supportteam wordt gewaardeerd. Daarnaast noemen veel klanten de snelle en correcte levering als een groot pluspunt. Ook wordt het gemak waarmee doeken kunnen worden gewisseld enthousiast ontvangen, wat zorgt voor snelle vernieuwing van het interieur. De montage wordt als eenvoudig ervaren dankzij duidelijke instructies. Enkele klanten geven aan dat de prijs aan de hogere kant ligt, hoewel dit vaak wordt gerechtvaardigd door de goede kwaliteit van het product. Er zijn ook opmerkingen over negatieve ervaringen met bezorgdiensten en soms onduidelijke of ontbrekende communicatie. Daarnaast zijn er suggesties voor meer of betere uitleg bij de montage-instructies.

ReviewsMurale.nl

Laat ik positief beginnen.

Laat ik met het positieve beginnen: de Murale is zonder meer prachtig, we zijn er blij mee. Waar we minder positief over zijn is de communicatie. Op 8 juli een Murale besteld, vrijwel direct een mail gehad dat de bestelling onderweg was, en daarna complete radiostilte. Geen track&tracenummer o.i.d. gehad. Opeens stond de bezorger voor de deur. De verpakking was nou niet bepaald goed verzorgd. De lijst werd d.m.v. krimpfolie bij elkaar gehouden en de Murale zelf zat opgevouwen in een plastic zakje. Verder zaten er de verbindingshoekjes voor lijst en het ophangsysteem bij. Dit alles zat los in de doos. Verder geen enkele uitleg hoe het e.e.a. in elkaar gezet moest worden. De Murale was erg verkreukeld, daar schrokken we behoorlijk van. Een mailtje gestuurd naar de klantenservice en die reageerden gelukkig snel. We hoefden ons geen zorgen te maken want de kreukels zouden vanzelf verdwijnen als de Murale in de lijst opgespannen zou zitten. Dat is gelukkig ook gebeurd. Er is een montage uitleg op YouTube te vinden maar deze is bijzonder summier. Een week na de bestelling bij Murale hebben wij ook bij een concullega Van Murale een Werk voor aan der muur besteld. Dit hele traject was vanaf de bestelling tot aan de levering perfect te volgen. De verpakking was subliem. Geen losse lijsten in de doos, het werk voor aan de muur was verpakt in een degelijke stoffenzak. In deze zak zat ook een notitie dat er geen zorgen gemaakt hoefde te worden over de kreukels omdat deze na het opspannen vanzelf zouden verdwijnen. Kijk, dit is een kleine moeite maar neemt ook gelijk een zorg weg. Ook het meegezonden ophangsysteem was veel degelijker, en i,p.v. 2 ophanghaken zaten er 4 ophanghaken bij en dat terwijl de afmetingen van de ze plaat kleiner zijn dan die van Murale. Verder staat er op YouTube een getailleerde uitleg hoe het Werk aan de muur perfect opgehangen kan worden. Kortom, er valt voor Murale nog wel het e.e.a. te verbeteren. O ja, ik weet niet of het foutje was maar de ordergegevens waren wel mee ingepakt met hierop de kosten voor het frame, het doek, de muurbeugels en de verzendkosten. Ik zal de bedragen niet noemen maar er wordt voldoende aan verdiend om de kwaliteit van de bevestigingsmaterialen, de informatie op b.v. YouTube en het verzendtraject te verbeteren. Maar nogmaals: We zijn wel tevreden over de Murale zelf. Vriendelijke groet, Larry de Roo

Antwoord van Murale.nl

Beste Larry, Dank voor je eerlijk feedback. Dat zijn zaken waar we natuurlijk aan gaan werken. We zitten midden in een overgangstraject qua bezorging. Dit kan de reden zijn dat de vervoerder ineens op de stoep stond. Super vervelend dit alles. Hoe zouden we u toch tevreden kunnen stellen? Hopelijk krijgt ze een prachtig plekje en mogen we je toch snel weer begroeten. Warme groet, Team Murale
E T
Eric T.

Lijst en doek van prima kwaliteit maar korting bij de eerste bestelling misgelopen…

Lijst en doek van prima kwaliteit en snel geleverd. Montage eenvoudig en ophanghaakjes werken goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Punt van verbetering; tijdens het bestelproces een account aangemaakt en online betaald. Naast de bevestigings email van de bestelling krijg ik ook een email dat ik €20 korting kan krijgen bij mijn eerste bestelling?! De bestelling die ik net gedaan heb was mijn eerste bestelling. Eea lijkt mij niet in de juiste volorde.

Antwoord van Murale.nl

Beste Eric, Dank voor je eerlijk feedback, en goede tip. Dat moet een foutje in de flow zijn geweest. Stuur ons even een mailtje via info@murale.nl en we maken het vanzelfsprekend netjes in orde :) heel graag tot snel op Murale.nl

Zeer klantvriendelijk!!!

Murale is een zeer klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht bedrijf! De door ons bestelde werken hingen niet direct goed, maar onmiddellijk werd er meegedacht en een oplossing aangereikt. Zeer prettige communicatie ook. Echt een aanrader! Wij zijn enorm blij met het eindresultaat.

Antwoord van Murale.nl

Beste Myrian, Dank voor deze mooie review, heel erg leuk :). Graag tot snel op Murale.nl
Wij hebben 2 doeken besteld van 80x120. Ze zijn echt super mooi! Levering was ook heel snel. Binnen een week hadden we ze binnen. Het in elkaar zetten ging ook heel makkelijk. En je er ook losse doeken kopen als je het weer eens wilt veranderen. Wij zijn echt super tevreden!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Maaike, Wauw wat een toppers zijn het geworden, super sfeervol. Heel graag tot snel op Murale.nl
Zeer tevreden van begin tot het eind. Dit is alweer onze derde Murale. Fijn en snel contact via WhatsApp over onze keuze, top. Snelle en zorgvuldige bezorging. Binnenkort gaan we sowieso een los doek bijbestellen

Gisteren hebben we onze tweede Murale opgehangen

Gisteren hebben we onze tweede Murale gemonteerd( wat overigens heel eenvoudig is met de duidelijke aanwijzingen op de website) en opgehangen. Wat een geweldig product is het! Wellicht volgt er ook nog een derde. We vinden beslist nog wel ergens een mooi plekje. Bedankt voor de snelle levering en de fijne service. Groet, Suus

Antwoord van Murale.nl

Beste Suus, Super om te lezen, daar doen we het voor. Heel graag tot snel op Murale.nl
Gisteren hebben we onze tweede Murale gemonteerd (wat overigens heel eenvoudig is met de duidelijke aanwijzingen op de website) en opgehangen. Wat een geweldig product is het! Wellicht volgt er ook nog een derde. We vinden beslist nog wel ergens een mooi plekje. Bedankt voor de snelle levering en de fijne service! Groet, Suus

Antwoord van Murale.nl

Hoi Suus, Super om te horen! Geniet van het mooie werk en graag tot snel op Murale.nl

Onze 3e Murale aan de muur !

Onze 3e Murale aan de muur !! Al weer een prachtige aanwinst voor ons interieur. We zijn dol op Murale en zelfs onze kinderen hebben een Murale aan de muur. Snelle levering en heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Aanrader !!!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Ingrid, Super om te horen - Zijn wij heel blij mee. Heel graag tot snel op Murale.nl
Heel tevreden met de doeken. Eerste keer met de lijst besteld. De tweede keer wou ik alleen doeken dat kon ik niet vinden op de site . Gemaild en gelijk dezelfde dag al antwoorden met een link om alleen de doeken te bestelen.

Antwoord van Murale.nl

Hoi Wendy, Wat een toppers zijn het geworden, ontzettend mooi. Heel graag tot snel op Murale.nl

Zeer tevreden!

We zijn zeer goed geholpen door het team van Murale. Goed meedenken in de beste locatie van het schilderij en flexibel in custom maatvoering. Levering was snel en in een goede verpakking. Kwaliteit van de lijst en het doek zijn zeer degelijk. Montage fluitje van een cent mey behulp van de instructie en het filmpje op hun website. Aanrader!!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Gerard & Daphna, Dank voor jullie mooie review. Goed om te horen. Graag tot snel op Murale.nl
Mijn oog viel op een schilderij on line en beetje met zenuwen toch besteld. Het is prachtig om te zien in het echt, de kleuren en diepte en warmte op het doek. Inmiddels onlangs 2de aangeschaft. Met persoonlijke hulp van een medewerker, die me met me mee dacht en een tip gaf om een matching schilderij te kiezen.

Antwoord van Murale.nl

Beste Ula, Super om te lezen - heel erg bedankt. Hier doen we het voor. Heel veel plezier ermee en graag tot snel op Murale.nl

TEAM PAULA

HET HAD NIET BETER GEKUND! ZEER TEVREDEN MET HET NIEUWE DOEK! GOEDE SERVICE SNEL VRIENDELYKE MENSEN STAAN GELYK KLAAR! NIETS AAN TOE TE VOEGEN MEER.VANDAAR DE 5 STERREN.ER STONDEN GEEN 10 STERREN OP. EEN ZEER TEVREDEN KLANT!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Paula, Super om te horen, daar doen we het voor :) Heel graag tto snel op Murale.nl

Een akoestische doek besteld.

Een akoestische doek besteld Hellaas scheef en te kort. Na foto,s ervan gemaakt te hebben . Kreeg ik als antwoord; het gaat opnieuw in productie. Vind dit echt Top service. En deze doek was perfect Bedankt

Antwoord van Murale.nl

Hoi Marian, Dank voor deze fijne review en goed om te horen dat het netjes is opgelost. Warme groet, Team Murale

Prachtige voorstellingen voor aan de muur!

Doek is toch wel simpel in te lijsten, wanneer je eerst de hoeken bevestigd en dan de rest doordrukt! Groot formaat blijft toch licht van gewicht! Gaan nog een tweede doek bij bestellen om in de winter te wisselen!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Theo, Super, heel fijn om te horen! We helpen je graag bij een wisseldoek. Geniet ervan en graag tot snel op Murale.nl

Zeker aan te raden!! Prima schilderij!

Prima advies via de app. Ze reageren direct op je vragen. Denken mee. Wat problemen met de bezorgdienst, maar ook daar waren ze alert op hoe het verder ging.

Hoi Jacqueline, Super om te lezen, heel graag tot snel op Murale.nl

Het gaat er om hoe je het oplost.

Iedereen kan een foutje maken, het gaat er om hoe je het oplost. In eerste instantie het verkeerde kleur frame gekregen, maar na een mailtje kreeg ik binnen 2 dagen de juiste versie, een heel vriendelijke reactie en welgemeende excuses. Dat is nog eens service!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Frans, hartelijk dank voor deze mooie review, en fijn dat het zo spoedig is opgelost - het is een echte eyecatcher geworden. Heel graag tot snel. Team Murale

Prachtige kunst & topservice

We hebben inmiddels meerdere bestellingen geplaatst bij Murale en zijn elke keer weer dik tevreden! De ‘kunstwerken’ zijn prachtig en geven echt extra sfeer in huis. Ook de communicatie is top: er wordt snel gereageerd en altijd met je meegedacht wanneer je advies nodig hebt. Topservice en topkwaliteit – absoluut 5 sterren waard!

Antwoord van Murale.nl

Super bedankt voor deze mooie review, heel blij mee :) Graag tot snel op Murale.nl

Tevreden klant....

Ik was eerst een beetje huiverig om mijn schilderij via internet te bestellen. Maar binnen een week hing het aan mijn muur. Misschien een tip om in het voorbeeld montage filmpje ook te laten zien hoe men de muurbeugeltjes moet bevestigen. Maar na even puzzelen is het me gelukt. Blij met mijn bestelling !! Annelies

Antwoord van Murale.nl

Hoi Annelies, Hartelijk dank! Fijn dat het gelukt is. Met vragen kun je altijd bij ons terecht natuurlijk. Graag tot snel op Murale.nl
Voor de 2e keer een mooi werk besteld bij Murale. Zeer tevreden over het eindresultaat! Track en trace was niet doorgekomen, vandaar even moeten mailen. Maar snel antwoord, helemaal top!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Robin, Wat een plaatje is het geworden, erg tof! Geniet ervan en heel graag tot snel op Murale.nl

Super!

Nog mooier dan verwacht! Mooie kleuren, scherpe print en geeft direct sfeer aan de ruimte.