De reviews voor Hippe Geboortekaartjes zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kaartjes en andere producten. De klantenservice wordt als zeer vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij fouten of problemen meestal snel en naar tevredenheid worden opgelost. Het ontwerpen en personaliseren van kaartjes wordt als gebruiksvriendelijk en flexibel gezien, en het ruime aanbod aan ontwerpen, materialen en extra producten wordt gewaardeerd. Ook de snelheid van levering krijgt veel lof.
Er zijn echter soms opmerkingen over de papierdikte of het drukwerk. Daarnaast worden er af en toe klachten geuit over vertragingen of fouten in de verzending. De prijs wordt regelmatig als relatief hoog ervaren, hoewel dit vaak gerechtvaardigd wordt door de kwaliteit. Tot slot zijn er verbeterpunten voor het gebruik van de mobiele editor.
Reviews voor hippe-geboortekaartjes.nl
Prima! Alles komt altijd goed zolang je een goede communicatie hebt!
We hebben onze bestelling zeer gemakkelijk kunnen plaatsten. Het is iets later aangekomen dan beloofd maar ze hebben natuurlijk niet alles in de hand qua de drukkerij hun snelheid. Even een miscommunicatie tussen hun AI persoon en mij, maar ook dat is snel rechtgezet geweest. Bij levering zag ik dat er een fout was in de bedrukking, heb hiervoor gebeld. Dit hebben ze direct rechtgezet en onmiddellijk een nieuwe bestelling in gang gezet en dan was d mijn bestelling er zeer snel. Vriendelijke vrouw aan de telefoon!
Beste,
Dank je wel voor je uitgebreide review en je feedback! 🌟
Fijn om te horen dat het plaatsen van de bestelling soepel verliep en dat we de miscommunicatie en het probleem met de bedrukking snel voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en samen tot een oplossing te komen, dus het is prettig dat je dat zo hebt ervaren.
We nemen je opmerkingen over de levering en communicatie zeker mee om onze service verder te verbeteren.
Nogmaals dank voor je vertrouwen en je geduld!
Simone - Hippe Geboortekaartjes.
Top kwaliteit en service!
Toffe website, makkelijk in gebruik. Leuk dat je elke keer opnieuw aan je ontwerpen kunt, moest je iets willen aanpassen of bijbestellen.
De levering naar België verloopt ook vlot. Alles mooi ingepakt.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kaartjes, enveloppen, labels en stickers voor de doopsuiker! Ook het geboortebord ziet er prachtig uit en is helemaal assorti met ons geboortekaartje. :-)
Goedemorgen,
Dankjewel voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit als het gebruiksgemak van onze website.
Superleuk ook dat alles zo mooi op elkaar afgestemd is met het geboortekaartje en het geboortebord — precies zoals we het graag zien!
We wensen je heel veel geluk met jullie kleintje en hopen je in de toekomst nog eens terug te zien!
Liefs,
Iris - Hippe Geboortekaartjes.
Erg tevreden over de geboortekaartjes
Veel keuze uit geboortekaartjes en helemaal naar eigen smaak in te vullen of aan te passen. Het was heel fijn om proefdrukken te kunnen bestellen én daarbij ook verschillende enveloppen te kunnen uitzoeken. De plakrand van de envelop (Eco Tulp) plakte niet goed. Wij moesten daarom op alle enveloppen extra sluitstickers plakken dat de envelop écht dicht bleef. Verder wel een hele mooie envelop. Feestelijk door de verschillende kleuren.
Beste klant,
Dankjewel voor je uitgebreide review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de keuze, het ontwerpen en de proefdrukken, daar doen we het voor!
Bedankt ook voor je feedback over de enveloppen. Vervelend dat de plakrand niet goed werkte, dat hoort natuurlijk gewoon goed te zijn. We nemen dit mee om dit te verbeteren.
Heel veel plezier met jullie geboortekaartjes
Stilgeboren
Ik heb wel een tip! Ons dochtertje is stilgeboren en wij hebben alsnog de geboortekaartjes laten drukken. Het is dan wel pijnlijk als we de mijlpaal kaartjes bij geleverd worden (1 week oud, eerste kerst etc.). Ons meisje gaat dat allemaal niet meemaken want ze is overleden 😞 Dat besef komt dan weer extra hard binnen als je dat soort dingen ontvangt bij je bestelling. Dus misschien ergens een mogelijkheid toevoegen om aan te geven dat het om een stilgeboren kindje gaat?
Misschien kon dat ook wel hoor maar heb ik het over het hoofd gezien 😌
Beste klant,
Wat intens verdrietig om te lezen… wat een groot gemis.
Allereerst: gecondoleerd met het verlies van jullie dochtertje. Dat jullie ondanks alles toch kaartjes hebben laten drukken, zegt zoveel liefde.
Dank je wel dat je dit met ons deelt. We begrijpen heel goed dat het ontvangen van mijlpaalkaartjes in jullie situatie extra pijnlijk moet zijn geweest. Dat hadden we jullie graag bespaard. Je tip is ontzettend waardevol en we nemen dit serieus mee om te kijken hoe we hier beter rekening mee kunnen houden, bijvoorbeeld met een duidelijke optie om aan te geven dat het om een stilgeboren kindje gaat.
Dank je wel voor je openheid. We wensen jullie heel veel kracht toe.
Uitgebreid gratis Proefpakket en heel mooi kaartje gekozen
Proefpakket was heel uitgebreid en super fijn om te kijken wat we wilden. De kaartjes daarna hier besteld en heel blij, prachtig ontwerp en materiaal. Snel geleverd. Het kost een aardige duit vind ik, maar we hebben mega veel complimenten gekregen over hoe mooi het kaartje was.
Goedemorgen,
Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 😊
Goed om te horen dat het uitgebreide proefpakket jullie heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze en dat jullie zo blij zijn met het ontwerp en de kwaliteit van de kaartjes. Ook leuk dat jullie zoveel mooie complimenten hebben ontvangen!
We begrijpen dat het een investering is, dus des te fijner om te horen dat het eindresultaat dat voor jullie waard was.
Dank voor het vertrouwen en heel veel geluk gewenst!
Goede ervaring
Geboortekaartjes voor onze dochter hier gekocht. Keuze uit veel ontwerpen. De zoekmachine voor het zoeken van afbeeldingen kan nog verbeterd worden en makkelijker gemaakt worden. Verder heel veel mogelijkheden. Gratis proefdruk is fijn om alles nog na te kijken. Snelle en goede levering door postNL.
Beste,
Dankjewel voor je review en het vertrouwen om de geboortekaartjes voor jullie dochter bij ons te bestellen! Wat fijn om te horen dat je de ruime keuze en de snelle levering als positief hebt ervaren, en dat de gratis proefdruk goed van pas kwam om alles rustig na te kijken 😊
Ook bedankt voor je eerlijke feedback over de zoekfunctie voor afbeeldingen. Dit nemen we zeker mee om onze website verder te verbeteren.
We wensen jullie heel veel geluk met jullie dochter en hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien!
Simone - Hippe Geboortekaartjes.
Kaartjes, stickers, bord Etc. Ik kom terug.
Dit is al de zoveelste keer dat ik bij Hippe geboortekaartjes bestel.
Ben er nog steeds ontzettend enthousiast over. Mensen die het snappen, mee denken en oplossen.
Helaas, was er 1 keertje iets verkeerds gedrukt. Apparatuur kan ooit een keer een foutje hebben gemaakt. Kan de beste overkomen.
Dit is ook perfect opgelost en snel.
Ik heb hier meerdere kaartjes besteld/ontworpen, stickers besteld/ontworpen en raam bord besteld/ontworpen.
Ik zal zeker voor de volgende kind, feest, bord, stickers etc. Bij hun weer bestellen/ontwerpen!!
Beste klant,
Wat een geweldige review, dank je wel!
Zo fijn om te lezen dat je al zo vaak bij ons bestelt en nog steeds zo enthousiast bent. Natuurlijk kan er soms iets misgaan, maar des te belangrijker vinden we het om dit snel en goed op te lossen. Heel leuk om te horen dat je dat zo hebt ervaren.
Dank voor je vertrouwen en loyaliteit, we staan bij een volgende baby, feest of ontwerp weer heel graag voor je klaar
Team Hippe-Geboortekaartjes
Hele sterke klantenservice. Ik had tijdens het ontwerpen van mijn kaartje wat problemen met het ontwerp. Maar telkens stonden ze klaar om me verder te helpen. De kaartjes zijn wel aan de iets prijzigere kant, maar ik vind het persoonlijk wel de moeite waard. Onze kaartjes waren echt heel mooi en krijgen hier ook veel complimenten over.
Goedemiddag,
Dank je wel voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en dat we je goed hebben kunnen helpen tijdens het ontwerpproces. Daar doen we het voor 😊
Ook leuk om te lezen dat de kaartjes veel complimenten krijgen en dat je er zo blij mee bent, ondanks dat je ze wat aan de prijzige kant vindt. Dank voor je vertrouwen en veel plezier met de kaartjes!
Iris - Hippe Geboortekaartjes
Zeer tevreden met enkele minpuntjes
Zeer vlot contact met de klantendienst. Veel mogelijkheden. Uiteindelijk al onze kaartjes snel geleverd. Donderdag besteld rond 16u en op zaterdag geleverd (met foliedruk).
Toch geen vijf sterren owv:
- prijzig om meerdere proefkaartjes te bestellen. Eerste is gratis. Dan heb in liever dat alle proefkaartjes voordeliger zijn dan de eerste gratis.
- dun papier/karton. Voelt hierdoor minder kwalitatief. We hadden een groot kaartje en een houten blokje om dit in te zetten, maar kaartje plooide om… zeer jammer, zeker gezien de prijs.
- We hadden een donkerblauwe achtergrond. Je zag hier de inktstrepen licht op (verticale strepen). Op het nippertje niet storend, maar het blijft me wel bij
Goed, maar waarschijnlijk werkt een pc beter dan mobiel
Ik vind dat er leuke kaartjes zijn om te zoeken en de mogelijkheid om het kaartje middels pdf digitaal te ontvangen.
Het kan toevallig alleen aan mijn mobiel liggen maar het bewerken was soms lastig waarbij het tekstvak niet uit beeld ging en ik daardoor niet de wijziging kon zien, daarbij werkte de wijziging bij mij wat vertraagd. Als laatste vond ik de kleuren anders uitvallen dan hoe ik het op mijn telefoon zag. Ik had een bruinig kaartje uitgezocht in het bruinige kleurenpalet kon ik ook zien maar bij het ontvangen van de proefdruk was deze vrij paars.
Hierover contact gehad en heel vriendelijk geholpen en er werd fijn meegedacht dus dat was erg fijn! Dus zou zeker nog eens bestellen hier maar dan kijken om dit via een pc te bewerken.
Antwoord van Hippe Geboortekaartjes
Fijn dat je ervaring met ons deelt.
Goed te vernemen dat de klantenservice je gericht heeft kunnen helpen.
We kijken er naar uit om weer voor je klaar te mogen staan.
Sofieke
Hippe Geboortekaartjes
TOP
Bestelde kaartjes zijn van goede kwaliteit en heel erg snel geleverd!
Ik merkte een dag na bestelling een foutje op in mijn ontwerp, jammer genoeg was de service zo snel dat ik tegelijk ook een verzendingsbevestiging kreeg.
De klantenservice was erg behulpzaam, gaf toe dat ook zij over het foute jaartal hadden gekeken en losten het op door een nieuwe druk op hun kosten te doen!
Dus: kwaliteit TOP levering TOP klantenservice TOP. Een grote aanrader!
Beste Sofie,
Wat een mooie review, dankjewel!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de snelle levering én onze klantenservice. Jammer van het foutje, maar des te fijner dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. Dank voor je vertrouwen en aanbeveling, daar worden we heel blij van
Geboortekaartjes
Wij maakten onze geboortekaartjes via hippe geboortekaartjes. We lieten eerst 2 proefdrukken maken en verkregen ook het sample pakket, wat het kiezen zeer makkelijk maakte.
Bij de bestelling van onze kaartjes liep er iets mis, mede onze fout, maar werd dit correct recht gezet.
Wij zijn zeer tevreden van jullie producten & service!
Bedankt om onze zoon zo'n mooi geboortekaartje te bezorgen.
Beste Stéphanie,
Dankjewel voor deze uitgebreide en fijne review!
Wat jammer van het foutje, maar super om te horen dat we dit snel en netjes voor je hebben kunnen oplossen. Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, levering én onze klantenservice, dat is precies waar we het voor doen. Bedankt voor de aanrader!
Team Hippe-Geboortekaartjes
I loved the design process! A base design that I liked was added to my account and then I could adjust it which I really enjoyed and liked. They were very responsive through instagram and helped me out. The quality is GREAT! I totally recommend them.
Hi,
Thank you so much for your wonderful review!
We’re thrilled to hear that you loved the design process and enjoyed customizing your card to make it truly your own. Great to know our team could help you quickly via Instagram as well — we’re always happy to assist!
And of course, it’s amazing to hear you’re so pleased with the quality. Thanks a lot for your recommendation — that really means a lot to us!
We’d love to see you again soon 😊
Love,
Iris.
Heel fijne website voor eigen ontwerp. Ook klantendienst aantal keer nodig gehad, altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Aanrader voor anderen en zeker ook voor mezelf zodra er weer een geboortekaartje nodig is in de toekomst.
Goedendag,
Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review!
Fijn om te horen dat je onze website prettig vindt om mee te werken en dat onze klantenservice je goed en snel heeft kunnen helpen. We waarderen je aanbeveling enorm en kijken ernaar uit je in de toekomst misschien weer te mogen helpen met een geboortekaartje!
Simone - Hippe Geboortekaartjes.
De website werkt prettig. Kaartje is makkelijk aan te passen naar je wensen. Het versturen vonden wij wel lang duren, we hadden donderdag al kaartje besteld en deze is pas dinsdag bezorgd...
Snel en vriendelijk
Snelle levering, vriendelijke klantenservice toen er een fout in zat die ik niet had kunnen voorzien (stond een leeg tekstvak buiten het ontwerp, die bij het afdrukken er toch gedeeltelijk erop stond). Er werd snel een nieuwe levering gestuurd. We zijn heel tevreden met ons mooie kaartje. 2e keer dat we hier besteld hebben en zeer tevreden met de kaartjes!
Top klantendienst, gebruiksgemak + controle en bescherming finale levering kan beter
Had persoonlijk issues doordat de kleuren op pc/gsm/tablet niet hetzelfde gaven als het kaartje in het echt, waardoor ik twee keer een proefdruk heb moeten bestellen (en helaas is enkel de eerste aan een voordelige prijs).
Kleur gaat ook verschillen afhankelijk van het type kaartje dat je uiteindelijk kiest op op af te drukken.
Wel een super klantendienst! Heel reactief en helpen je zo goed en snel mogelijk verder als je vragen of problemen hebt!
Bij mijn finale levering ontbrak ik spijtig genoeg wel 1 enveloppe + het regende die dag en de inhoud van het pakket was niet beschermd tegen regen.
Hierdoor waren een aantal enveloppes nat en niet meer mooi of bruikbaar na het opdrogen.
Antwoord van Hippe Geboortekaartjes
Bedankt voor het achterlaten van de uitgebreide recensie.
Vervelend dat de enveloppen niet juist zijn geleverd. Naar aanleiding daarvan had je uiteraard meteen contact met de klantenservice op mogen nemen. Geen zorgen, we hebben je een mail gestuurd om het als nog passend op te lossen.
Weet dat we ook een volgende keer weer graag voor je klaarstaan!
Sofieke
Hippe Geboortekaartjes
Snelle levering.
De geboortekaartjes en het geboortebord was snel binnen! Uiteindelijk hadden we nog een pdf bestand nodig. Dit was ook super snel geregeld! Top service.
Snelle oplossing bij misdruk opgeleverde kaartjes
Er was een misdruk qua tekst die onleesbaar was op het geboortekaartje. Dit is telefonisch en via mail direct opgepakt en zsm mogelijk de goede kaartjes onze op te krijgen. Hele goede oplossing en snelle communicatie terug op de mail. Netjes afgehandeld.
Beste klant,
Dankjewel voor je mooie woorden
Wat vervelend dat er eerst een misdruk was, dat is natuurlijk niet de bedoeling bij zo’n bijzonder moment. Fijn dat we het snel voor jullie hebben kunnen oppakken en de juiste kaartjes zo snel mogelijk konden toesturen
Goed om te horen dat de communicatie en oplossing als prettig zijn ervaren. Daar doen we het voor!
Team Hippe-geboortekaartjes
Goede service telefonisch om het geboortekaartje naar persoonlijke wens aan te passen. Lange levertijd waardoor en met een paar keer aanpassen veel tijd overheen ging voordat we ze konden versturen.
Beste,
Dank je wel voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Fijn om te horen dat je de telefonische service als prettig hebt ervaren en dat we het geboortekaartje naar wens hebben kunnen aanpassen.
We begrijpen dat de levertijd en het aantal aanpassingen ervoor hebben gezorgd dat het proces langer heeft geduurd dan gewenst. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, en we nemen je feedback hierin mee om dit te verbeteren.
Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, denken we graag met je mee om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Liefs,
Iris - Hippe Geboortekaartjes.