monsieurtshirt.nl

622 reviews in totaal   153 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van het product en waarderen de snelle levering. De klantenservice wordt als behulpzaam en snel reagerend ervaren, en fouten of problemen met bestellingen worden meestal snel en netjes opgelost. Daarnaast zijn klanten enthousiast over de mogelijkheden tot personaliseren, zoals het toevoegen van namen, huidskleur en gezinssamenstelling. De communicatie wordt meestal positief beoordeeld. Er zijn echter enkele opmerkingen over tegenvallende stof en materialen. Ook zijn er klachten over vertraagde verzendingen, en de bereikbaarheid en traagheid van de klantenservice laat soms te wensen over. De maatvoering van de shirts wijkt soms af van de verwachtingen, waarbij klanten aangeven dat de shirts vaak kleiner vallen dan aangegeven. Daarnaast melden klanten soms onduidelijkheid of trage reacties in de communicatie.

Reviewsmonsieurtshirt.nl

Leuke gepersonaliseerde t-shirts

De shirts voelen fijn op het huid en de afdruk is hoogwaardig. Het borduurwerk ziet verzorgd eruit. Geweldige optie voor gepersonaliseerde cadeau's. Klantenservice reageert best snel via email. Enige verbeterpunt dat ik zie is het toepassen van een beschermende laag aan de binnenkant van de t-shirt met borduurwerk, zeker bij kinderen. Dit vorkomt eventuele huid irritatie door het boorduurwerk.
Kwaliteit van het shirt en tekst is prachtig! Het shirt past mooi, en wordt met trots gedragen. Helaas niet voor Vaderdag . De verzender en het ophaalpunt waren zeer traag en weinig mogelijkheden om op te halen.
Voor nu even drie sterren, Omdat deze vraag nu kwam. De bestelling binnengekregen alleen miste hij het jaartal en dat was juist wat het shirt zo leuk maakte. Als het goed is komt er een nieuwe mijn kant op. Dan is het een dikke 5 sterren waard, want het is zo’n leuk en origineel cadeau. Nu nog even in afwachting en hopelijk net op tijd voor vaderdag binnen.

Goed contact

Ik maakte een foutje bij mij bestelling en dat werd opgelost. Een week later kwam het shirt binnen en het ziet er perfect uit! Mijn man is er erg blij mee en het zit lekker
Mooie kwaliteit. Behoefte aan nog dikker katoen shirt, en de tekening komt niet echt duidelijk naar voren in het shirt. Graag meer kleur opties qua shirt, en of kleur en dikte van teken lijntjes
In eerste instantie een verkeerde kleur gekregen. Ik kon dit makkelijk via de site aangeven en kreeg al snel een reactie dat ik kosteloos een nieuwe toegestuurd zou krijgen. Super fijn!
J Z
Johanna Z.
Ontzettend leuk kraamcadeau voor de hele familie. En fantastisch, dat de huidskleur aangepast kan worden en gender, heel inclusief.
De kwaliteit van de shirt. De mogelijkheid om meerdere kinderen op het shirt te kunnen zetten. Tegenwoordig heb je te maken met samengesteld gezinnen.
Zeer goede kwaliteit tshirt! Mooie pasvorm en voelt zacht aan. We gaan ze nu in meerdere kleuren bestellen. Snelle levering! Heel fijn.
In het begin dacht ik wow echt duur maar is de kwaliteit waard. Het t-shirts is prachtig. Je herkend de ingestuurde foto erin terug. Mooi gemaakt. Fijne stof en mooie kleuren.
C T
Corine T.
Leuk t-shirt, prima kwaliteit. Jammer dat je in de bestelling niet kon checken of de namen kloppen en levertijd was oke maar langer dan ik verwacht had.
Goede kwaliteit t-shirt en was eerder geleverd dan er werd aangegeven. Mooie print die er iig na 1x wassen er nog mooi op zit.
Word gehoord als je iets aan je bestelling veranderd. Was netjes op tijd. Dus verders prima!

Aanrader!

Shirt is echt van een goed materiaal, dat was mijn grootste zorg!!! Het borduurkunstwerkje is prachtig en mijn vader zegt dat het goed zit. Aanrader!

Love the shirt klantenservice is vreselijk

Love the shirt. Maar er valt geen contact te leggen met klantenservice. Alleen maar frans talig. En dan sta je nog 15 min als het niet meer is te wachten. Ik heb 15 euro extra betaald voor extra snelle shipping vanwege een vakantie en het is pas veel later aangekomen toen ik al lang weer terug was. Wat ik heel erg zonde vind van die 15 euro. Gelukkig is de shirt wel heel mooi maar zou het niet zo snel meer bestellen.
High-quality shirts with top-notch custom embroidery! Very happy with my gifts. Will definitely order again
Shirt ziet van goede kwaliteit uit. Echt een mooi shirt! Hij was ook snel binnen.
Mooi shirt, snelle levering. Leuk cadeau voor vaderdag. Vond alleen het logo op de voorkant iets te laag zitten.
Het is een mooi shirt en de namen staan er mooi op! De verzendinformatie werd duidelijk gecommuniceerd.
kwaliteit is mooi, duurde alleen lang voor het er was