Klanten zijn over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de producten en waarderen het dat fouten of problemen vaak snel en netjes worden opgelost. Ook wordt de bezorging regelmatig als snel en correct ervaren. Wanneer de klantenservice snel handelt, wordt dit gewaardeerd. Er zijn echter ook punten van verbetering: sommige klanten vinden de prijs aan de hoge kant in verhouding tot het product. Daarnaast wordt er geklaagd over vertraagde of niet-geleverde bestellingen en ervaren klanten frustraties door slechte bereikbaarheid of trage reacties van de klantenservice. Verder valt de kleding vaak kleiner uit dan verwacht, wat tot teleurstelling leidt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmonsieurtshirt.nl
Leuke gepersonaliseerde t-shirts
De shirts voelen fijn op het huid en de afdruk is hoogwaardig. Het borduurwerk ziet verzorgd eruit. Geweldige optie voor gepersonaliseerde cadeau's.
Klantenservice reageert best snel via email.
Enige verbeterpunt dat ik zie is het toepassen van een beschermende laag aan de binnenkant van de t-shirt met borduurwerk, zeker bij kinderen. Dit vorkomt eventuele huid irritatie door het boorduurwerk.
Voor nu even drie sterren,
Omdat deze vraag nu kwam.
De bestelling binnengekregen alleen miste hij het jaartal en dat was juist wat het shirt zo leuk maakte. Als het goed is komt er een nieuwe mijn kant op.
Dan is het een dikke 5 sterren waard, want het is zo’n leuk en origineel cadeau. Nu nog even in afwachting en hopelijk net op tijd voor vaderdag binnen.
In het begin dacht ik wow echt duur maar is de kwaliteit waard. Het t-shirts is prachtig. Je herkend de ingestuurde foto erin terug. Mooi gemaakt. Fijne stof en mooie kleuren.
Aanrader!
Shirt is echt van een goed materiaal, dat was mijn grootste zorg!!! Het borduurkunstwerkje is prachtig en mijn vader zegt dat het goed zit. Aanrader!
Het geld waard!
Tweede keer Familie superhelden afdruk besteld. Eerste keer voor mezelf en tweede keer voor familielid. Mooie kwaliteit, snelle levering. Heel blij mee!
Het wachten waard!
Levertijd lang, maar het wachten waard. Nette shirts, bedrukking ook erg netjes gedaan. Heel blij mee als cadeau voor vaderdag!
Eerste bestelling zat een foutje in maar dit was snel opgelost. Mooie shirts binnen gekregen.
Super tevreden! Mooie pet met geborduurd de tekst die ik ingevuld heb en de namen van onze drie zoons. Kwaliteit is super! Zit voortreffelijk.
Leuk shirt
Eerste bestelling was niet helemaal goed gegaan, maar na melding snel en netjes opgelost.
Goede kwaliteit shirt met mooie borduring! Sneller dan verwacht geleverd. Ik zal hier vaker bestellen.
Het snoepje erbij in de verpakking dat deed het hem! Haha..super tevreden over de netheid van het pakket en de inhoud.
Mooi bedrukte T-shirt. Goede communicatie wanneer klaar en wanneer onderweg.
Vlotte levering, met zelfs een verrassing bij wat de kinderen heel leuk vonden
Superleuk vaderdag cadeau!!
Superleuk vaderdag cadeau, t-shirt mooie luchtige stof, beeltenis aardig accuraat, zeer snelle verzending sneller dan ik had verwacht dat mogelijk zou zijn (48uur).
Opgelost
Klein foutje gemaakt bij de bestelling maar dit is netjes opgelost zeer netjes.
Goede services
Eerste bestelling was helaas verkeerde kleur en niet netjes afgewerkt, maar kreeg snel reactie hierop en stuurde direct een nieuwe op! Deze is prachtig!
Boxer besteld. Super leuk ontwerp. Maar kwaliteit van de onderbroek zelf is niet zo geweldig. (90% polyester, 10% elastaan, zoals aangegeven dus hiervan wist ik). Maar er zit 0 stretch in. Zoals aangegeven heb ik een maat kleiner gedaan maar de boxer ziet er echt huge uit door dus geen stretch (print blijft hierdoor wel goed😛) . Ik ga de boxer geven met valentijn dus ik heb geen idee hoe de boxer zit maar zoals ik nu denk zal de boxer niet gedragen worden door de kwaliteit wat voor de prijs best veel is om te geven als een ‘grapje’. Jammer!
Daarnaast heb ik wel even contact gehad met de klantenservice waar ik wel tevreden over ben😊
Fast delivery, good fit, subtle print, nice and well received!!!
Ziet er erg mooi uit. Moet nog geven. Is voor vaderdag
Snelle service, het product is zoals op de website.