saxoprint.nl- Logo - Beoordelingen

saxoprint.nl
Beoordelingen:

89 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.112 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
17 flyers laten drukken en prima in orde, verzonden in goede dozen en nu nog wachten op een gevouwen folder die DPD is kwijtgeraakt. Goede hulp van de Engelstalige helpdesk, maar het zou handiger zijn als je in je eigen taal terecht zou kunnen, ook telefonisch, heb het idee dat het nu is uitbesteed aan een bedrijf in India. Niets mis mee, maar niet iedereen is het Engels even goed machtig.

Meest relevante negatieve beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het uploaden van het bestand was een drama. Ik heb betaald voor professionele bestandscontrole, je hoort dan een e-mail te ontvangen zodra er iets niet goed is. Deze e-mail heb ik geen enkele keer ontvangen. In eerste instantie is mij verteld door de klantenservice dat ik het kleurprofiel FOGRA 52 moest gebruiken. Na 3!dagen moest het in ene FOGRA 51 zijn. Na alles weer aangepast te hebben bleek het nog steeds niet juist te zijn. Dit alles was alleen zichtbaar in het klantenpanel. Na telefonisch contact heeft Saxoprint mij het juiste kleurprofiel doorgestuurd (weer FOGRA 51). Voor de zekerheid dit profiel opnieuw geïnstalleerd en het bestand wederom opnieuw gemaakt. Nu bleek het bestand weer niet juist. Uiteindelijk moest ik Saxoprint toestemming geven om het bestand aan te passen, maar weet nu dis nog steeds niet wat er fout was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor saxoprint.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
SS
Sara S.
Rotterdam
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende kwaliteit, perfercte communicatie en snelle levering!
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top producten!
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
altijd goed
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Precies volgens de berichtgeving. Enige minpunt was dat ik het laatste geddelte van de bezorging pas na levering binnenkreeg. Verder OKEE.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Track en tracenummer

Mijn advies is Als ik naar mijn account gaan, ik kan nergens track en trace nummer vinden.
Beoordeling melden
BV
Ben V.
Hengelo
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tijdige levering en product voldoet aan de verwachting
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Precies zoals besteld en keurig bezorgd.

Prec i es
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SS
Sara S.
Rotterdam
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SS
Sara S.
Rotterdam
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
We zijn niet anders gewend van Saxoprint! Goede producten voor een zeer goede prijs en uitstekende service.
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend bedrijf

Uitstekende website, makkelijk te bestellen, super drukwerk, uitstekende prijs kwaliteit verhouding, snelle en correcte levering
Beoordeling melden
FV
Fons V.
Posterholt
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima kwaliteit met goede service
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
top service
Beoordeling melden
FV
Fons V.
Posterholt
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden