saxoprint.nl- Logo - Beoordelingen

saxoprint.nl
Beoordelingen:

76 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.076 beoordelingen in totaal  

4,37
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 mrt. 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
saxoprint.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
17 flyers laten drukken en prima in orde, verzonden in goede dozen en nu nog wachten op een gevouwen folder die DPD is kwijtgeraakt. Goede hulp van de Engelstalige helpdesk, maar het zou handiger zijn als je in je eigen taal terecht zou kunnen, ook telefonisch, heb het idee dat het nu is uitbesteed aan een bedrijf in India. Niets mis mee, maar niet iedereen is het Engels even goed machtig.

de meest kritische beoordeling

19 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het uploaden van het bestand was een drama. Ik heb betaald voor professionele bestandscontrole, je hoort dan een e-mail te ontvangen zodra er iets niet goed is. Deze e-mail heb ik geen enkele keer ontvangen. In eerste instantie is mij verteld door de klantenservice dat ik het kleurprofiel FOGRA 52 moest gebruiken. Na 3!dagen moest het in ene FOGRA 51 zijn. Na alles weer aangepast te hebben bleek het nog steeds niet juist te zijn. Dit alles was alleen zichtbaar in het klantenpanel. Na telefonisch contact heeft Saxoprint mij het juiste kleurprofiel doorgestuurd (weer FOGRA 51). Voor de zekerheid dit profiel opnieuw geïnstalleerd en het bestand wederom opnieuw gemaakt. Nu bleek het bestand weer niet juist. Uiteindelijk moest ik Saxoprint toestemming geven om het bestand aan te passen, maar weet nu dis nog steeds niet wat er fout was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor saxoprint.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De site zit voor een leek niet logisch in elkaar. Ik heb de bestelling 2x moeten doen. De eerste x zat het ontwerp er niet in en dat kon ik niet goed zien voordat ik afrekende. De tweede x gelukkig wel. De klantenservice is in het engels en ook nog mensen die dan met een flink accent spreken. Ze hebben me verder wel goed geholpen en via de mail gecommuniceerd. De site gaf steeds aan dat het ontwerp blurry zou worden, dus dat gaf ook twijfel. Uiteindelijk toch besteld met een PNG en risico genomen. Uiteindelijk was het prima. Gelukkig gelukt maar het had wel wat voeten in de aarde.
Beoordeling melden
SS
Sara S.
Rotterdam
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Drukwerk is top, de klantenservice al jaren een dikke tien. Ik ben zeer tevreden over Saxoprint. Een aanrader!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gemak in gebruik en communicatie
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prijs, website overzicht
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
levering is een drama op dit moment. Afleveringen komen dagen later aan (in deelleveringen) omdat ze koerier in de avond voor ons bedrijf staat en dan niet kan leveren. Hoe ongelooflijk irritant
Beoordeling melden
Antwoord van saxoprint.nl
6 feb. 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw bezorgervaring. Wij waarderen onze klanten en streven ernaar om altijd het beste serviceniveau te bieden. Wij verontschuldigen ons voor de vertragingen die u hebt ondervonden met uw leveringen, en wij danken u dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht. We zullen ernaar streven om ook in de toekomst een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden. Nogmaals bedankt voor uw feedback.
DK
Dirk K.
Zeeland
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snel en zeer betrouwbaar en zeer goede prijzen.
Beoordeling melden
PP
Paul P.
Vlieland
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd top kwaliteit drukwerk voor een goede prijs en ze komen altijd hun levertijd beloftes na. Doe denk ik al 10 jaar zaken met Saxoprint en hoop dat nog jaren te blijven doen.
Beoordeling melden
FV
Fons V.
Posterholt
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende kwaliteit tegen lage prijs

Mooie kwaliteit, prima service, lage prijs
Beoordeling melden
19 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het uploaden van het bestand was een drama. Ik heb betaald voor professionele bestandscontrole, je hoort dan een e-mail te ontvangen zodra er iets niet goed is. Deze e-mail heb ik geen enkele keer ontvangen. In eerste instantie is mij verteld door de klantenservice dat ik het kleurprofiel FOGRA 52 moest gebruiken. Na 3!dagen moest het in ene FOGRA 51 zijn. Na alles weer aangepast te hebben bleek het nog steeds niet juist te zijn. Dit alles was alleen zichtbaar in het klantenpanel. Na telefonisch contact heeft Saxoprint mij het juiste kleurprofiel doorgestuurd (weer FOGRA 51). Voor de zekerheid dit profiel opnieuw geïnstalleerd en het bestand wederom opnieuw gemaakt. Nu bleek het bestand weer niet juist. Uiteindelijk moest ik Saxoprint toestemming geven om het bestand aan te passen, maar weet nu dis nog steeds niet wat er fout was.
Beoordeling melden
Antwoord van saxoprint.nl
20 nov. 2023
Hartelijk dank voor uw feedback en onze oprechte excuses voor het ongemak tijdens het uploaden. Inmiddels hebben wij nader contact gehad om dit te bespreken en we hopen dat we u een snellere en beter passende oplossing voor eventuele toekomstige opdrachten hebben aangeboden.
FV
Fons V.
Posterholt
8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima drukwerk, mooi afgewerkt, goede kwaliteit tegen lage prijs. Snelle verwerking en verzending. Als er vragen zijn kun je ze direct benaderen.
Beoordeling melden
FV
Fons V.
Posterholt
9 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend drukwerk en goede en snelle service
Beoordeling melden
HA
Humphrey A.
Enschede
19 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd betrouwbaar, goede service!
Beoordeling melden
RB
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hoge kwaliteit
Beoordeling melden
3 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima in orde!

17 flyers laten drukken en prima in orde, verzonden in goede dozen en nu nog wachten op een gevouwen folder die DPD is kwijtgeraakt. Goede hulp van de Engelstalige helpdesk, maar het zou handiger zijn als je in je eigen taal terecht zou kunnen, ook telefonisch, heb het idee dat het nu is uitbesteed aan een bedrijf in India. Niets mis mee, maar niet iedereen is het Engels even goed machtig.
Beoordeling melden