Nadat ik in eerste instantie erg ontevreden was over hoe er met mijn klacht werd omgegaan, kan ik nu zeggen dat saxoprint uit zichzelf telefonisch contact met mij heeft opgenomen en het probleem keurig heeft opgelost. Waarvoor hartelijk dank. Excuses aanvaard. Ik ben weer tevreden. Zo hoort het.
Mijn standaard bestelling was vertraagd door een technische storing. De folders zijn op 24 december in productie gegaan en op 5 december ontvangen. Heel erg jammer dat de helpdesk niet in het Nederlands kan antwoorden. Prijs en kwaliteit drukwerk is dik in orde.
Super snelle levering, netjes verpakt en het drukwerk zag er geheel naar tevredenheid uit.
Het drukwerk zag er weer erg mooi uit. Supersnelle levering!!
eenvoudig bestelsysteem, veel keuze in materialen, snelheid
Zeer tevreden over het geleverde drukwerk.
17 uur geleden
Zeer scherpe prijzen!!
5 mrt. 2023
3 mrt. 2023
27 feb. 2023
4 feb. 2023
25 jan. 2023
Klant is heel tevreden met de uitvoering, met name de soft touche coating op de visitekaartjes!
26 jan. 2023
Bestelde visitekaartjes werden supersnel in een hele mooie kwaliteit geleverd!!
Geïmporteerde beoordelingen: