saxoprint.nl- Logo - Beoordelingen

saxoprint.nlReviews

: 975Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 mrt. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
saxoprint.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij saxoprint.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 mrt. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
saxoprint.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij saxoprint.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor saxoprint.nl

75 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

975 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 okt. 2022
Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding. Verbeterpunt? Ja de klantenservice bellen is lastig, want je krijgt óf niemand te pakken, óf je krijgt een Engels sprekende medewerker aan de telefoon die (volgens mij) vanuit een callcentre werkt. Voorheen was dat beter geregeld.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 nov. 2022
Door een druk fout aan een kant van de flyer is 50% van mijn flyer niet geleverd zoals had gemoeten. Vervolgens krijg ik 20% korting aangeboden op mijn aankoop ivm de drukfout. Verre uit schandalig.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor saxoprint.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Ik ben zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
Altijd goed service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Perfect resultaat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Door een druk fout aan een kant van de flyer is 50% van mijn flyer niet geleverd zoals had gemoeten. Vervolgens krijg ik 20% korting aangeboden op mijn aankoop ivm de drukfout. Verre uit schandalig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Product op de website kon helemaal niet door Saxo geproduceerd worden. Ben erg slecht geholpen, met zeer veel onduidelijke communicatie en vertraging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Waardeloos drukwerk Slechte oplossing 2 Mm marge, leer eens drukken en vouwen Een deel kan wel goed maar het het meeste niet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding. Verbeterpunt? Ja de klantenservice bellen is lastig, want je krijgt óf niemand te pakken, óf je krijgt een Engels sprekende medewerker aan de telefoon die (volgens mij) vanuit een callcentre werkt. Voorheen was dat beter geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Duidelijk bestelproces, snelle levering, vraag aan klantenservice snel beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Grote brochureopdracht werd keurig op tijd in een goede kwaliteit geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Drukwerk werd supersnel geleverd en zag er weer prima uit !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022 
Net als alle voor gaande keren weer super geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022 
Goede kwaliteit goede prijs en altijd betrouwbaar!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Correcte prijs - kwaliteit en nette levertijd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Snel bezorgd. Goede dikke kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Veranderen van koeriersdienst! Ik heb nog geen pakketten ontvangen!!!!
Beoordeling melden