4 feb. 2023
Nadat ik in eerste instantie erg ontevreden was over hoe er met mijn klacht werd omgegaan, kan ik nu zeggen dat saxoprint uit zichzelf telefonisch contact met mij heeft opgenomen en het probleem keurig heeft opgelost. Waarvoor hartelijk dank. Excuses aanvaard. Ik ben weer tevreden. Zo hoort het.
Mijn standaard bestelling was vertraagd door een technische storing. De folders zijn op 24 december in productie gegaan en op 5 december ontvangen. Heel erg jammer dat de helpdesk niet in het Nederlands kan antwoorden. Prijs en kwaliteit drukwerk is dik in orde.
Het is zeer onprettig dat je in het engels moet bellen.
En het meest vervelende is, eerst betalen.
Je weet daarna pas (in mijn geval) dat het bestand niet goed genoeg was en ze kunnen ook geen bestanden aanpassen.
Daarna is het annuleren en een paar weken op je geld moeten wachten...
Alles is geregeld, super.
Vanmorgen gebeld, prettig gesprek gehad. Alles is nu in orde. Ik had ook niet anders verwacht van Saxoprint! Super bedrijf en altijd op kunnen vertrouwen.
26 aug. 2023
Ik ben altijd tevreden plus alleen de posters die waren superslecht. Liggen in de papier kliko. We gaan ze ook niet betalen, slechte druk
Slordig werk en onpersoonlijke klachtenafhandeling.
Kwaliteit serieus nemen (4 fouten of slordigheden in een order, deels over de hele oplage) en klantenservice verbeteren, nu heb ik het idee dat ik met een chatbot communiceer.
Geïmporteerde beoordelingen