Manchetknopen.com - GAEV Dutch Design

1.701 reviews in totaal   244 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 23 sep 2021

manchetknopen.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende, persoonlijke en oplossingsgerichte service die geboden wordt. De communicatie wordt als snel, duidelijk en prettig ervaren, met snelle en uitgebreide antwoorden op vragen. Klanten waarderen het dat er actief wordt meegedacht voor het beste resultaat en dat medewerkers flexibel zijn in persoonlijke wensen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als hoog en mooi ervaren. De levering wordt als snel, betrouwbaar en correct ervaren, zelfs bij lastminute bestellingen of problemen. Klanten waarderen de persoonlijke aandacht, het warme contact en het gevoel dat er echt naar hun wensen wordt geluisterd. De verpakking wordt als mooi, verzorgd en compleet ervaren, wat bijdraagt aan de beleving van het cadeau. Het ontwerp en de gravering worden als creatief, uniek en van hoge kwaliteit ervaren, met veel aandacht voor persoonlijke wensen. Er zijn slechts enkele kleine opmerkingen over de productkwaliteit.

ReviewsManchetknopen.com - GAEV Dutch Design

Bedankt voor de snelle service en prachtige manchetknopen!

Was helemaal niet op zoek maar kwam lastminute zomaar Manchetknopen.com tegen. Zeer snel geholpen, de dame belde me zelfs om mee te denken en gerust te stellen dat het allemaal op tijd kon nav mijn extra opmerking & vraag bij de bestelling. Uiteindelijk dezelfde middag nog opgehaald. Bereikbaarheid en service waar sommige webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Twee paar erg mooie en voor mij unieke manchetknopen. De eerste indruk van de kwaliteit geeft ook vertrouwen dat ze lang mee zullen gaan en mooi blijven. Absolute eye-catcher bij mijn hemden, al meerdere complimenten gekregen. Dank!

Goede service en een mooi product

Wat een ontzettend fijn bedrijf is dit. Ik wilde bij hun manchetknopen laten graveren en had aardig wat vragen. Deze werden snel, duidelijk en uitgebreid beantwoord en op vervolg vragen werdt ook weer heel duidelijk, snel en uitgebreid op geantwoord. Ook waren de manchetknopen toen de bestelling rond was snel geleverd.
K D
Karin D.
De manchetknopen zijn prachtig. Mooie kwaliteit. We hebben ze gekocht als relatiegeschenk met de naam van degene die het kado kreeg. Een erg leuk en aan te raden geschenk. Er werd door de klantenservice heel goed meegedacht over hoe dit het beste vorm te geven. Een service die je nog maar zelden ziet. Een top bedrijf!

Manchetknopen voor de PaZonen van een Delftse jaarclub

Voor de PaZonen van een Delftse jaarclub hadden de vaders 40 sets manchetknopen besteld. Wij hoefden slechts de logo van de jaarclub op te sturen en GAEV produceerde er een prachtig ontwerp uit. Dat ik de manchetknopen mocht ophalen en daarbij een rondleiding kreeg van het bedrijf was puur genieten!

Wauw, ik wil je bedanken voor de fijne ervaring!

Lieve Mary, Vandaag zijn de munten binnengekomen en ze zijn prachtig! Een mooie, grote en lekkere zware munt. Wauw. Ik wil je bedanken voor de fijne ervaring, je denkwerk, je energie, je moeite, je geduld en je vriendelijkheid. Hier gaat mijn vader echt van genieten! Bedankt voor alles, je bent geweldig. Heel veel warme groetjes

Goed geholpen, mooi product

Fijn mail contact gehad, snelle reacties en heldere communicatie. De afspraken bij de locatie waren ook erg fijn en goed ontvangen. Ontwerp erg mooi gelukt.
Mooie manchetknopen en een fijne ervaring. Ik werd nog even gebeld omdat de door mij opgegeven plaatsing van de tekst er niet optimaal uit zou komen te zien. Vervolgens nog een aanpassing gemaakt en het resultaat is erg mooi. Uitstekende service!

Het enthousiasme en passie voelbaar in contact.

Er was inzet en een enthousiasme waarbij jullie echt hebben gekeken naar kwaliteit maar ook wat past bij mijn vraag. De kinderen en mijn man zijn heel blij met de creditcardhouder. Het is ontzettend leuk en mooi geworden. Nogmaals bedankt!
Fantastische en professionele service. Hadden met spoed pinnen nodig, en met hulp van Mary is alles optijd en in perfecte staat geleverd. Heel veel dank nogmaals!
Ze denken enorm mee en maken het ontwerp nog mooier dan ik had bedacht. Zeer veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de klant. Ik kom er al jaren en ben ontzettend blij met dit adres voor bijzondere cadeaus
Ik heb een kettinghanger gekocht en deze is netjes geleverd, volledig naar mijn wensen. Daarnaast was de klantenservice zeer vriendelijk en hebben zij mij uitstekend geholpen. Mijn dank is groot!

Bedrijf met hart voor de zaak

Persoonlijk contact (en daarmee -inzet) is mogelijk. Zeer klantvriendelijk, persoonlijk en hulpvaardig
Bijzonder snelle reactie om mijn mail. Bestelling super snel gemaakt en verzonden!

Tipservice en schitterend product!

Heel goed en snel geholpen en de machetknopen zijn heel erg mooi geworden! Perfect!
Snelle reactie. Denken mee voor ontwerp etcetera. Top geregeld allemaal.
Manchetknopen zijn wat beloofd! Goede kwaliteit en mooi verpakt.
Goede service. Levering conform afspraak. Keurig verpakt inclusief materiaal om het als cadeau te verpakken. En het product is echt heel mooi geworden, inclusief prachtige gravering. Ik ben er blij mee.

Topservice!

Dubbeltje uit 1919 besteld en deze was er in eerste instantie niet, maar is besteld en snel geleverd. Topservice!
Absoluut geweldige service! Had gepersonaliseerde manchetknopen besteld en eentje kwam er beschadigd binnen. Een hoekje was beschadigd. E-Mail gestuurd met foto’s en de volgende dag werd er keurig netjes gebeld en een nieuwe set dezelfde dag nog opgestuurd! Keurig een mail ontvangen dat de nieuwe gemaakt en verstuurd waren. De oude hoefde niet terug. De nieuwe de dag erna ontvangen en deze zijn wel goed. Echt super netjes opgelost en de manchetknopen zijn precies als verwacht! Top!
Het was niet duidelijk hoe de kleur van het doosje aan te geven was. Ik wilde graag een blauwe maar het werd een zwarte. Is geen probleem maar was niet de bedoeling.

Manchetknopen.com - GAEV Dutch Design

Wat begon met de verkoop van manchetknopen is uitgegroeid naar een veelzijdig bedrijf met een ruime collectie aan sieraden. Ondertussen hebben wij veel ervaring op het gebied van graveren in eigen ate...