Duux

4.047 reviews in totaal   696 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het fluisterstille karakter van de producten, het stijlvolle design en de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ook de snelle en probleemloze levering valt in de smaak, evenals de vriendelijke en behulpzame klantenservice. Het gebruiksgemak, de eenvoudige bediening en montage, en de app-functionaliteit worden vaak als positief benoemd. Er zijn echter ook enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren lawaai of irritante piepjes bij het gebruik van de producten. Daarnaast zijn er minpunten bij specifieke functies, zoals problemen met de compatibiliteit en werking van de app.

ReviewsDuux

Great fan

Before I assembled it, I thought it is a cheap plastic and vey short, but after using it I changed my mind. I’m impressive of how quiet it is, also, I thought the 26 speed/power control is too much, but honestly , it is awesome, I like chill weather so I use it nowadays in spring days in power 1 which gives a great breeze that I don’t remember to feel it with any other fan. Looking forward to use it in summer. I would give 5 star if the prices are more competitive with market, I bought it renewed so the price was ok but honestly 140€ for a new one is expensive in my opinion.

Ik vind het een tópprodukt

Ik ontving binnen 24 uur na bestelling een Whisper 3. Daar ontbrak echter het ventilatorblad. Opvallend was dat de doos niet verzegeld was dus onderweg kan er vanalles uitgehaald worden (theoretisch). Na telefonisch- en WhatsApp contact het complete produkt geretourneerd en weer 24 uur later een nieuwe mét ventilatorblad. Dit is mijn 2e Duux, voor een andere ruimte dan de eerste, die al sinds 2022 draait in de warmere tijden. Ik vind het een tópprodukt; een heerlijk regelbaar windje, geen herrie en een mooi uiterlijk. Met de afstandsbediening kun je ook haarfijn de luchtstroom richten terwijl je op je plek zit, dus altijd in één keer goed zonder opstaan.
Dit is mijn 3e Duux ventilator en mijn eerste met App besturing, na wat problemen om e.e.a.. gekoppeld te krijgen doet hij het nu prima. De stilte is een heel belangrijke reden om deze ventilators aan te schaffen, ik kan hem tijdens het slapen gewoon aanlaten en op stand 1 geeft hij genoeg verkoeling om zwoele nachten comfortabel door te brengen. Met 3 ventilators heb ik een comfortabel huis en veel goedkoper en gezonder dan een airco.
N V
Natasja V.
Ik zocht een dop voor de waterafvoer van een mobiele airco. Die was niet los te koop. Na e-mail contact met Duux werd er gezocht op kantoor, eentje gevonden en kosteloos opgestuurd. Wat een service! Gewoon menselijk contact ipv met bots en iemand die meezoekt naar een oplossing. Ik was al fan van dit merk, ik heb een heerlijk stille ventilator van ze...
Mooi en degelijk product en ook nog in diverse kleuren leverbaar. En dat er gedacht is aan verduurzaming door onderdelen zelf te kunnen vervangen vind ik zeker een pluspunt! Waarom dan maar 4 sterren?... Dit betreft een nieuwe generatie product, waardoor de app besturing niet werkt op jullie gen 1 producten zoals een ventilator. Hierdoor ben je genoodzaakt 2 besturings apps te gebruiken voor 1 merk. Daarnaast houdt de app je keuze instelling niet vast na uitschakeling. Waren deze 2 punten niet van toepassing geweest, was het zeker 5 sterren.

Retour sturen was lastig, wel goed opgelost

Retour sturen was lastig, wou via website niet echt lukken. Uiteindelijk wel goed en vriendelijk opgelost. Ik vond de Duux veel geluid maken èn toen ik het apparaat eenmaal besteld had bleek dat het app bij Cool Bleu € 25.00 goedkoper geleverd wordt, inclusief dezelfde voorwaarden voor verzenden en retourneren. Dat vind ik wel een heel groot verschil:

Duux-oil: practisch en veelzijdig

De Duux-oil werd snel geleverd door DPD. Aansluiten op de app was nog een dingetje. We hebben al 4 andere Duux-en, maar de Wifi verbinding bij dit exemplaar viel verschillende keer uit. Geen idee waarom, maar nu doet hij het goed. Alleen op de boost-stand is een klein beetje geluid te horen (vind ik niet storend) en geeft het meteen veel warmte af. Op de app is duidelijk te zien dat het modulerend werkt. Vind persoonlijk deze Oil uitvoering practischer en veelzijdiger dan de Edge. (door de wieltjes, en optie wel of geen ventilatoren aan). Absoluut een aanrader en nu met eur 30 gekocht: ook weer meegenomen.
Al een aantal jaren zijn wij heel tevreden gebruikers van Duux. De ventilatoren gebruiken we in Tanzania aan de Indische Oceaan, en ze blijven super werken onder omstandigheden met zoute lucht. Heel tevreden!

Duux Motion renew

Ik had al enige jaren een Duux Motion en na verhuis naar een open appartement kreeg 1 Motion de vochtigheid niet omhoog. Dus wou ik een 2de Motion aanschaffen maar vond alleen nog "renew" versies, tegen een aantrekkelijke prijs. Deze is zeer snel aangekomen en zag er als nieuw uit en staat nu al bijna een week te draaien. Met 2 Motions krijg ik de vochtigheid in mijn open space toch naar 50% komende van 32% (ongeveer 75m2 + open trap naar boven).

Bora 30l maakt veel geluid

Pluspunten: 1. Snelle levering van de DUUX Bora 30l. 2. Technisch gezien doet ie het goed; dagelijks wel 4 liter water in het bakje. Minpunten: 1. geen gedetailleerde handleiding hoe de ontvochtiger te gebruiken; je moet alles zien te vinden op internet. 2. De ontvochtiger maakt een luid bromgeluid als ie aanstaat. Men zegt dat 32-42 dB het geluid is van een koelkast maar dat is onzin. Het bromgeluid is gelijkwaardig aan een afzuigkap. Daar zijn we dan weer niet blij mee.....
Doet wat beloofd. Thuis de Oil, op de zaak de normale maar nu ook een Oil bij aangeschaft. De Oil thuis in een tuinkamer (2,5 wand geïsoleerd, rest glazenschuifwand met tochtstrip, ca. 18/20 m²) krijgt rond vriespunt niet warm, had ik eigenlijk wel verwacht. Dan voor die periode een Eurom heater keramisch die blaast, die krijgt wel rond. Dik pluspunt vindt ik de app, uitstraling en gebruiksgemak. Daarom 5 sterren
Duux is een goed merk. Ik heb 3x smart whispers voor de zomer. Had al een edge 2000 en deze nu ook uitgebreid met nog een edge 2000. Oh ja en een Bora en een beam. De laatste 2 gebruik ik te weinig. 1 omdat mijn huis niet heel vochtig is en de beam te lastig in gebruik. Merk het ook niet echt als ik er aroma aan toevoeg. Dus dat was geen toegevoegde waarde. Maar de ventilatoren en de verwarming zeker wel.

Snelle levering en prettige basis verwarming

Snelle en correcte levering. Wij wonen in een huis zonder centrale verwarming in Spanje waar het in de winter flink koud is. De Edge 2000 kachels geven in de woongedeeltes een constante aangename basis temperatuur. Mooi bescheiden ontwerp. We hebben er 3.
De Whisper Flex 2 besteld, de dag erna keurig verpakt in huis. Makkelijk in elkaar te zetten en hij werkt fantastisch, helemaal happy!
Apparaten zijn heel mooi vormgegeven. We hebben 2 threesixty's, de edge, de neo en de bright in gebruik. Stuk voor stuk passen ze perfect in het interieur. De meeste apparaten zijn bedienbaar via wifi. Slaapkamertje kan alvast een beetje opwarmen voordat je naar bed gaat.

Geweldige ervaring

Onze 2e Whisper Flex. Nu de nieuwe generatie. Wederom een geweldige ervaring. Fluisterstil, eenvoudige montage én bediening. Ga zo door Duux! Wel jammer dat wit niet helemaal wit is. Fan zelf en rooster voorkant zijn grijs ipv helemaal wit. Toen ik daar de klantenservice over benaderde (contact was weer helemaal top!) gaf men aan dat dat een design-keuze was :( Prima, maar ik als klant kies voor wit wit en niet voor wit-grijs. Onze 1e Whisper Flex was wel wit-wit.

fantastisch apparaat

Simpelweg een fantastisch apparaat wat precies doet wat beloofd wordt

Stil, mooi design...en milieubewust!

We hadden al een aantal Duux ventilatoren waar we heel tevreden over zijn. De nieuwste aanwinst is net zo goed. Erg stil en mooi design. Wat ons aangenaam verraste was dat het verpakkingsmateriaal goed recyclebaar is: in de doos zat kartonnen bescherming in plaats van piepschuim en de accessoires zaten in composteerbare zakjes in plaats van plastic. Fijn dat Duux zo milieubewust is!
Prachtige zware woondeken. Kleur beige is ook echt heel mooi. Hij is in het echt mooier beige dan op de Duux site. Zeer tevreden. Heb inmiddels een 2e woondeken besteld. Hebben s’avonds geen ruzie meer om het warme woondeken😉
I had the perfect experience with Duux and can only recommend them to anyone. I love the design and quality, but also the fact that Duux pays attention to every little detail from having a hidden place on the device to keep the screwdriver, which you need later to a sustainable packaging. Furthermore, I received the fan in one day and it was super easy to assemble.