14 jul. 2023
De tijdspanne tussen bestellen en ontvangen was volgens verwachting. Bij levering bleek er een glas kapot te zijn en zonder problemen werd dat gecrediteerd en binnen een paar dagen teruggestort op de rekening
Wijn met jouw naam op het etiket is een leuke gimmick mits goed uitgevoerd. Naam werd eerst fout gespeld, werd uiteindelijk opgelost. GILBERT was gespeld GILBRERT. Blijkbaar geen controle bij verzending. Wijn zelf was niet bijzonder, had ik meer van verwacht voor deze prijs.
Op zich een mooi plateau met de kleur die ik besteld heb. Maar, volgens de aanbieding zou het marmer 20 mm zijn, het is nog net geen 15 mm. Dat vind ik jammer. Want 20mm is 20mm en geen 14.5 mm.
Geïmporteerde beoordelingen