LUSINI Nederland

1.494 reviews in totaal

1.494 beoordelingen sinds 30 okt 2014

Gecertificeerd sinds: 3 mrt 2015
lusini.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en nauwkeurigheid van de levering, de mooie en kwalitatief goede producten, de klantvriendelijkheid en bereikbaarheid van de klantenservice en de duidelijke, gebruiksvriendelijke website. De verpakking wordt meestal als stevig en goed ervaren. Er zijn echter enkele negatieve ervaringen met vertragingen of verkeerde afleveradressen, teleurstelling over formaat of kleurafwijkingen van producten, en soms klachten over te grote dozen of beschadigde verpakkingen.

ReviewsLUSINI Nederland

R V
Robert V.
Mooi product gevonden op internet, waarna ik de website bezocht. Was een overzichtelijke website, en ik heb de spullen gekocht. Het was een grote bestelling, en waarschijnlijk groter dan de voorraad, dus niet alles werd geleverd. Meteen een bericht over gehad en een dag later was de rest binnen, top!
Goede service met call center. Meestal snel bereiikbaa. Vriendelijk. Denken mee. rcreditering bij glasschade, snel geregeld. Jammer dat wijnglas 2 weken lang niet voorradig is. Andere keuze moeten maken, wat niet mijn eerste keuze was.
wat een geweldige klantservice en wat een prachtige producten. Tijd geleden dat ik bij een leverancier zo'n goede ervaring heb gehad. Adresseringsprobleem werd professioneel opgelost. Geweldig!

Ondanks retour uitstekende service

Ondanks dat hetgeen ik besteld heb niet goed was, ben ik uitermate goed geholpen bij het retourneren. Alvorens terug te sturen wilde ik teruggebeld worden om te overleggen. Dat deed men onmiddellijk en men had ook alle begrip. Kortom zeer goede service.
Mooie producten en goede service. Ik heb diverse dingen besteld in de afgelopen maanden, allemaal top. Enige verbeterpunt is de dozen die regelmatig beschadigd of gescheurd zijn gekomen.
Ik heb mijn spullen nog steeds niet binnen, door dat fantastische bedrijf genaamd DHL. Maar Lusini stuurt zonder problemen nogmaals de spullen naar me toe. Topservice!

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende zout- en pepermolens. Ik heb ze voor de tweede keer gekocht en ben er zeer tevreden over. De klantenservice is van een zeer hoog niveau.

Theeglazen 400 ml

Robuuste glazen, streving verpakt geleverd. De inhoud 400 ml laat te wensen over, er past max 350 ml in het glas. Wij hebben toch besloten om de glazen te houden.

Antwoord van LUSINI Nederland

Bedankt voor uw review! Jammer dat de inhoud niet helemaal overeenkwam met uw verwachting. De opgegeven inhoud van 400 ml is gemeten tot aan de rand van de beker. Voor dagelijks gebruik wordt een beker vaak iets minder vol geschonken om morsen te voorkomen, waardoor de praktische vulinhoud inderdaad rond de 350 ml kan liggen. We waarderen uw feedback en nemen deze mee om de productinformatie waar mogelijk nog duidelijker te maken. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Uw LUSINI-team
Ik ben erg blij met mijn servies, ik was even bang dat mijn diner borden aan de kleine kant waren, maar het valt gelukkig mee.
Prachtige en handzame glazen. Maar de inhoud is geen 460 ml. Jammer genoeg zijn ze aan de kleine kant

Valuable partner!

We have our partnership for a years and it has been perfect service with the top quality products.
In de kan blijft het lang warm. Ze zien er ook degelijk uit.

Top product!

Goed verpakt, keurig product. Goede verhouding prijs/kwaliteit
Snelle levering. goede prijs. BTW factuur netjes mee geleverd.
Snel en precies zoals omschreven
Snel geleverd en makkelijk besteld.
Duidelijke communicatie, goede producten, fijne levering, komen afspraken na
we hadden whiskey-glazen besteld. 2 van de 12 glazen waren gebroken. Dat is niet prettig! Overigens onze bestelling was op een ander adres bij ons in de straat afgeleverd, ook niet prettig!

Antwoord van LUSINI Nederland

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw levering niet verlopen is zoals wij dit onze klanten willen aanbieden. Wij gaan u via mail contacteren om u een passende oplossing te bieden voor de gebroken glazen. Met vriendelijke groet, Uw LUSINI-team
Altijd goed geregeld en snel.
Kan niet, maar door rug moet ik wachten voor twee mensen die eens langs komen.

LUSINI combineert de bekende merken VEGA, ERWIN M., JOBELINE, PULSIVA en V-Touch en biedt haar klanten de beste kwaliteit voor de horeca en hotellerie. We laten de laatste trends zien, bieden een geva...