Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer te spreken over de hoge kwaliteit, afwerking en het luxe gevoel van de tapijten. Het uiterlijk, de kleuren en het design worden vaak zelfs mooier dan verwacht gevonden. Ook het zachte gevoel en comfort dragen bij aan een prettige woonervaring. De service wordt als vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht omschreven, met veel lof voor de communicatie en het advies. De levering verloopt meestal snel, soepel en betrouwbaar. Verder wordt het bestelproces als eenvoudig en probleemloos ervaren en waarderen klanten de eerlijke tot zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshttps://www.morgenland-tapijt.nl/
Aanbevolen winkel met goede Nepal-tapijten
Antwoord van Morgenland Teppiche
We hebben het tapijt voor ons…
Antwoord van Morgenland Teppiche
Van de eerste bestelling tot levering werkte alles perfect. De klantenservice was erg vriendelijk en beantwoordde mijn vragen snel. Het tapijt zelf is prachtig afgewerkt.
Antwoord van Morgenland Teppiche
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Cross-market beoordelingen
Beoordelingen die zijn verzameld via samengevoegde profielen. Deze beoordelingen zijn opgenomen in de algehele beoordeling en kunnen in vertaalde vorm worden weergegeven.Beoordeling van https://www.morgenland-tapijt.nl/
There are no reviews for this website yet. The reviews displayed on this profile have been left for other websites of this company.
Bezoek websiteOver
Wij brengen uw droomtapijt bij u thuis! Morgenland Teppiche is al meer dan 50 jaar actief in de internationale tapijthandel. Wij bieden u een comfortabele en eenvoudige manier om online een tapijt te...