Boonman bedden heeft onze verwachtingen echt ruimschoots overtroffen! De geboden service en de vasthoudendheid om ons te helpen grenst echt bijna aan het onmogelijke. Hierin heeft vooral Michiel een onvoorstelbare grote rol in gespeeld!
Waar veel bedrijven de mond vol hebben over service en klantentevredenheid maar als het puntje bij paaltje komt niet thuis geven laat Boonman zien hoe het òòk kan! Chapeau!
Waren tijdens de verkoop heel aardig, maar het matras dat ik uiteindelijk heb gekocht lag gewoon niet lekker. Omgeruild (extra kosten) en lig nog steeds niet goed. Kan er nu niks meer aan doen. Toch zonde als je zoveel geld uit geeft voor een matras. Ik zou een bedrijf aanraden dat een service aanbied om gratis om te ruilen, of niet goed geld terug garrantie heeft. Want het gaat er uit eindelijk om dat je lekker ligt.
Geïmporteerde beoordelingen: