Boonman Bedden- Logo - Beoordelingen

Boonman Bedden
Beoordelingen:

106 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.348 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Boonman Bedden voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer prettige winkel met deskundige verkopers. Geen verkooppraatjes voor allemaal gimmicks, maar volledig gericht op hetgene dat er écht toe doet: goed slapen. Als je op een bed gaat liggen weet de verkoper precies te wijzen of jij goed ligt of niet, en biedt je advies totdat je bij de juiste combinatie uitkomt die wél bij je past.

de meest kritische beoordeling

7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
IN de winkel super geholpen. 2 prijzige toppers besteld. 11 weken! op moeten wachten ipv de 4-6wk die waren aangegeven. Ergste vind ik dan dat je er zelf paar keer achteraan moet gaan. Laat dan even als bedrijf weten dat het gaat uitlopen. scheelt ergenis
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Boonman Bedden

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
In alle rust kijken naar onze wensen, proefliggen, opties andere matras, uitleg levering.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Erg netjes geholpen met goed advies
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies. Deskundige levering
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed en snel bezorgd en in elkaar gezet

Goed en snel bezorgd en opgebouwd
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en kwaliteit
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed persoonlijk advies!
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
advies en service
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Afspraken nakomen en niet elkaar de schuld geven. En als er een fout wordt gemaakt die oplossen. In plaats van de klant met de ellende te laten zitten.
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Zeer prettig geholpen bij de aanschaf. Levering keurig op tijd zoals verwacht bij de aankoop. Levering zelf was ook erg netjes.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nemen alle tijd, heel goed advies staan niet op provisie te verkopen. Wanneer je iets hebt gekocht en je bent niet helemaal tevreden dan pas weet je of je de juiste service krijgt, wanneer ze weer voor je klaar staan en dat is bij deze winkel is een echt familie bedrijf met goede service.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies door te luisteren naar de vraag/wens van de klant. Goed meedenken hierin waardoor je een goede keuze kunt maken. En daarna heerlijk kunt slapen en weer energiek en uitgerust wakker wordt.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed advies

Perfect geholpen in de winkel. Alles werd geleverd volgens afspraak. Zeer keurige bezorgers, die alles netjes achterlieten en goede uitleg gaven. We slapen heerlijk op ons nieuwe bed!
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijke en correcte houding tov de klant, kan geen minpuntje bedenken
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima advies - goede producten

Prima advies, prima service en vooral goede communicatie en producten
Beoordeling melden