Boonman Bedden- Logo - Beoordelingen

Boonman BeddenReviews

: 3.137Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Boonman Bedden is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Boonman Bedden kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
Boonman Bedden is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Boonman Bedden kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Boonman Bedden

219 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.137 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 sep. 2022
Boonman bedden heeft onze verwachtingen echt ruimschoots overtroffen! De geboden service en de vasthoudendheid om ons te helpen grenst echt bijna aan het onmogelijke. Hierin heeft vooral Michiel een onvoorstelbare grote rol in gespeeld! Waar veel bedrijven de mond vol hebben over service en klantentevredenheid maar als het puntje bij paaltje komt niet thuis geven laat Boonman zien hoe het òòk kan! Chapeau!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 mei 2022
Waren tijdens de verkoop heel aardig, maar het matras dat ik uiteindelijk heb gekocht lag gewoon niet lekker. Omgeruild (extra kosten) en lig nog steeds niet goed. Kan er nu niks meer aan doen. Toch zonde als je zoveel geld uit geeft voor een matras. Ik zou een bedrijf aanraden dat een service aanbied om gratis om te ruilen, of niet goed geld terug garrantie heeft. Want het gaat er uit eindelijk om dat je lekker ligt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Boonman Bedden

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Wij hebben geen negatief punt te melden. Verkoper was vriendelijk en behulpzaam. Communicatie vlot eb duidelijk. Bezorging op tijd met, ook daar weer, vriendelijke en behulpzame monteurs. Wij prijzen bootsman dus aan iedereen aan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Auping (2) verstelbare spiralen keurig en 2 weken voor de geplande datum geleverd. Volgende dag zijn we ook nog verrast met een mooi boeket bloemen! Boonman bedden onze complimenten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Er werd tijd voor je genomen om tot een goed slaapadvies te komen. Doorslag gaf het feit dat de oude boxspring werd afgevoerd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goed advies en goede begeleiding. Snel opnemen telefoon en vriendelijke afwerking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Heel fijn geholpen in de winkel en ook de bezorgers .Kan niet beter .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Fijn voorgelicht in de winkel. En op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
goede inlichtingen en snelle afwerking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
netjes behandeld en meegedacht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Klantvriendelijkheid,kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Het om wisselen van mijn m line matras duurde best wat lang
Beoordeling melden