Boonman Bedden- Logo - Beoordelingen

Boonman Bedden
Beoordelingen:

114 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.382 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer prettige winkel met deskundige verkopers. Geen verkooppraatjes voor allemaal gimmicks, maar volledig gericht op hetgene dat er écht toe doet: goed slapen. Als je op een bed gaat liggen weet de verkoper precies te wijzen of jij goed ligt of niet, en biedt je advies totdat je bij de juiste combinatie uitkomt die wél bij je past.

Meest relevante negatieve beoordeling

23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verkoopster die ons geholpen heeft mag wel een cursus klantvriendelijkheid ondergaan. We wonen in de buurt van de Boonman winkel in onze woonplaats en ze weet zo uit het niets te vertellen, voordat we ook maar iets besteld hebben, dat het als niet zo,n goede buurt bekend is. Ik wilde eigenlijk meteen rechtsomkeer maken maar nadat we toch 2 matrassen besteld hadden wist ze niet hoe ze bij onze naam de trema op de e moest typen. Ik heb het voor haar gedaan en gezegd hoe ze dat op het toetsenbord moet doen. Als haar leidinggevende haar nu nog eens leert om de puntjes op de i te zetten wat klantvriendelijkheid betreft, dan komt ze er misschien nog wel. Sorry maar bovenstaande moet me echt even van het hart. Denk niet dat we nog eens naar Boonman gaan en door zo,n gans te woord willen staan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Boonman Bedden

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel goed geadviseerd een héle Goede en vriendelijke verkoper. Ik ben 😀 met mijn nieuwe matras en slaap nu beter en heb minder pijn aan mijn heupen, dus ik ben zeer te vreden.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heel blij met mijn nieuwe matrassen

Ik ben heel goed geholpen. De verkoopster heeft vanalles voor me uitgezocht en me vervolgens een goed advies gegeven. Ik ben heel blij met mn nwe matrassen.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede ervaring

Prima organisatie waar duidelijke informatie gegeven wordt en waar afspraken over levertijd nagekomen worden
Beoordeling melden
RO
Riet O.
Tilburg
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super geholpen in de winkel.de levering was prima geregeld. We zijn dik tevreden
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Keurige rustige uitleg en bezorging alsook installatie allemaal keurig verlopen.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitgeslapen type dankzij goede nachtrust

Je gehoord, gezien, begrepen en goed geholpen voelen is onbetaalbaar.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke uitleg bij verkoop, goede service, netjes afgeleverd
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend fijn geholpen door Corina. Bed slaapt heerlijk!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijne klant vriendelijkheid en advies!!

Fijne klant vriendelijkheid!!
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goed advies
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LB
Lenie B.
Amsterdam
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

De verkoopster die ons geholpen heeft… hopeloos

De verkoopster die ons geholpen heeft mag wel een cursus klantvriendelijkheid ondergaan. We wonen in de buurt van de Boonman winkel in onze woonplaats en ze weet zo uit het niets te vertellen, voordat we ook maar iets besteld hebben, dat het als niet zo,n goede buurt bekend is. Ik wilde eigenlijk meteen rechtsomkeer maken maar nadat we toch 2 matrassen besteld hadden wist ze niet hoe ze bij onze naam de trema op de e moest typen. Ik heb het voor haar gedaan en gezegd hoe ze dat op het toetsenbord moet doen. Als haar leidinggevende haar nu nog eens leert om de puntjes op de i te zetten wat klantvriendelijkheid betreft, dan komt ze er misschien nog wel. Sorry maar bovenstaande moet me echt even van het hart. Denk niet dat we nog eens naar Boonman gaan en door zo,n gans te woord willen staan.
Beoordeling melden