Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de uitstekende en behulpzame klantenservice, en de duidelijke, snelle communicatie bij vragen. De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten worden vaak geprezen, evenals de gebruiksvriendelijkheid van zowel de producten als de website. Ook de uitgebreide en heldere productinformatie wordt gewaardeerd. Enkele klanten ervaren vertragingen bij de levering of problemen met bezorgpartners. Er zijn opmerkingen over verbeterpunten in de communicatie met transporteurs of fabrikanten. Af en toe komen defecten, incompatibiliteit of onjuiste informatie voor, en sommige klanten vinden de installatie lastig.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsSolar Power Supply
Super service
Na een belletje of de f3800 op voorraad was konden we gelijk aanrijden. Wij waren opzoek naar de anker solix f3800 en waren met 1 belletje naar de importeur al klaar. Het pakket werd gelijk klaargelegd en zelfs de service om het 60kilo wegende apparaat even in de auto te leggen was geen probleem. Jammer dat dit apparaat niet dichterbij te koop was maar was voor ons geen bezwaar om naar Rotterdam te rijden. Dit is onze derde aankoop bij dit bedrijf en nogmaals bedankt voor de goede en snelle service. Dus stukje reclame ga ik zeker maken. Ben jij opzoek naar een stroomoplossing voor in huis boot of bus. Bij dit bedrijf hebben ze hier alle oplossingen voor. Wij gebruiken meerdere anker stations maar deze f3800 is wel het beest der beesten.
Bronpomp voor waterput
Samen met ChatGTP is bekeken of de EcoFlow Delta 3 Plus geschikt zou zijn voor de voeding een bronpomp (Nom. 750 Watt, Piekvermogen 2 tot 4 maal zo groot). De Delta 3 Plus piekt tot 3600 Watt - Nominaal vermogen 1800 Watt.
ChatGTP zei: ‘Geen probleem’.
Gekocht, aangesloten op de bronpomp en … het werkt perfect!!!
Kinderlijk eenvoudig aan te sluiten en te bedienen.
Een zware benzine generator was daardoor gelukkig niet nodig.
De EcoFlow Delta 3 Plus is ronduit een geweldige powerstation.
Afhandelen van de order en levering was perfect. Installatie van de Zendure thuisbatterij was zeer eenvoudig en bediening via de app heel eenvoudig ondanks dat je veel mogelijkheden hebt om de thuisbatterij optimaal te gebruiken. Maar die flexibiliteit is een absoluut pluspunt.
Exceptional service
I was 100% satisfied with the services provided by Solar Power Supply. All my questions were answered in time and in detail, all the paperwork was prepared promptly, the order was shipped hours after I have made a payment. Also during the delivery Solar Power Supply crew was constantly in touch, providing details on timing, following the shipment attentively. I am looking forward to working with them again.
Bestellen ging goed, doch.......
Bestellen ging goed. Dag van de bestelling (zondag) aangegeven dat ik het pakket woensdag wilde ontvangen.(die dag de mogelijkheid om thuis te zijn) Dinsdag via DPD door jullie verstuurd. Via de app van DPD te zien dat het pakket tot donderdag bleef liggen in depot (dinsdag avond daar aangekomen, in oirschot)
Dus de hele woensdag voor niets gewacht. Kwam dus pas donderdag eind van de middag aan. Jullie kunnen daar eigenlijk niets aan doen maar ik gaf natuurlijk niet voor niets de woensdag aan op jullie site. 1DPD voor mij geen betrouwbare partner. Voor de rest was de anker C2000 goed en veilig verpakt. Ga zeker nog bij jullie meer bestellen maar dan haal ik het zelf, indien mogelijk, op in Den Helder.
De bestelling en levering top, nazorg kan beter
De bestelling en levering was helemaal perfect. Goede uitleggen op de site, bestelproces en levertermijn helemaal goed. Wat dat betreft 5 sterren. Waarom toch 3 sterren? De meegeleverde Jackery Lite Meter P1 blijkt niet te werken. Via de klantenservice gemeld en ik werd gelijk doorgestuurd naar de klantenservice van Jackery. Daar zit ik al een week te wachten op een simpele melding dat de P1 meter niet werkt. Beter zou zijn om de meter z.s.m. om te wisselen zodat je klant gewoon gebruik kan maken van het complete product.
Goed geholpen,
Wel wat uitdagingen gehad met de bestelde artikelen die niet werken zoals de fabrikant had medegedeeld.
Maar wel een fijn contact via tel,mail en whatsapp om het probleem op te lossen.
Uiteindelijk alles retour gestuurd en iom solarpower wel een geschikte oplossing gevonden.
Ik ben super tevreden over de service die ik krijg!! Ben visueel gehandicapt en heb heel veel hulp gekregen bij het installeren van mijn nieuwe systeem. Met veel geduld en de tijd dat er voor genomen wordt is alles goed ingesteld. Bedankt nog!! Peter
Kwaliteit van het materiaal is prima.
Levering was een minder goede ervaring omdat de chauffeur bijzonder onaangenaam was en het materiaal niet op de afgesproken plek wilde brengen
Goede afhandeling en communicatie, ook garantie kwestie netjes afgehandeld.
2 Ecoflow’s gekocht en een thuis batterij
Uiterst tevreden over de afhandeling van een retour zending wegens incompatibiliteit van de alternator met delta 3 plus max
Bestelde materialen werden correct en op tijd geleverd. " Slechts " 4 sterren omdat, in de catalogus aangeboden, onderdelen niet leverbaar waren en bestelling daardoor niet compleet was.
Zeer snelle verzending en een toestel dat me uit de nood heeft gehlopen! Prima zo!!
Aftersales met een hoofdletter A !!!
Wederom een uitstekende ervaring met Solar Supply. Eerder dit jaar een Power Station besteld, wat snel en keurig geleverd werd.
Vorige week het bijpassende draagbare zonnepaneel besteld, en ook dit werd razendsnel en correct bezorgd.
Echter stond er op de site dat het zonnepaneel voorzien was van 3 mtr aansluitkabel, in het echt is dit maar 1,5 mtr. Ik heb daarop een mail gestuurd, dat het niet correct op de site staat, en vervolgens heeft Solar Supply mij kostenloos een verlengkabel opgestuurd. Dit is echt topservice, Aftersales met een hoofdletter A !!!
Heb je iets nodig op het gebied van zonnepanelen of batterijen, dan is Solar Supply je betrouwbare partner. Zij doen, wat anderen beloven.
Prima afspraak gemaakt en geleverd zonder gedoe. Duidelijke website en betrouwbaar.
Uitstekende support gekregen na een fout van DPD (op verkeerd adres afgeleverd en door de bezorger voor ontvangst getekend), waardoor ik het pakketje alsnog kon ophalen bij de DPD hub.
Minder afhankelijk van constante stroomvoorziening ongeacht je locatie
Snelle levering degelijk materiaal alleen jammer dat mijn elektronische meter in de ondergrondse garage staat zodat ik niets heb aan de P1 meter
Makkelijk en snelle levering
Netjes verpakt
prima geschikt voor koelkast en koffiezetapparaat in mijn tuinhuis