Solar Power Supply

2.592 reviews in totaal   316 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de snelle en correcte levering, de behulpzame en oplossingsgerichte service, en de duidelijke informatievoorziening via de website. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen gewaardeerd en de installatie verloopt meestal eenvoudig, mede dankzij de goede ondersteuning. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen of problemen met transporteurs, defecten of incomplete leveringen en klachten die niet altijd volledig worden opgelost.

ReviewsSolar Power Supply

Absoluut top service, had met spoed een batterij nodig omdat mijn meterkast vernieuwd werd en ik de batterij met vaste kabel wilde aansluiten inclusief slimme meter die op de rail bevestigd zit. Solar Power Supply heeft een afhaal balie in de Botlek, dus gebeld of het mogelijk was om dezelfde dag nog spullen op te halen. Perfect geregeld en vorige week de 2e batterij gekocht en wederom afgehaald.

correcte firma

De thuisbatterij was vrij eenvoudig te installeren. Jammer genoeg hadden wij problemen met het wifi signaal waardoor het iets moeilijker werd. De beloofde powerbank zat niet in het pakket, maar dit werd na een mailtje onmiddellijk recht gezet en alsnog geleverd. verbeterpunt betreft externe dienst: Het leveren van de thuisbatterij werd helaas door de koerierdienst niet goed gecommuniceerd .

Ging veel fout...maar goede service

Helaas was de eerste zending vd batterij een set waar de garantiezegels niet op waren aangebracht of nooit waren bevesigd. De omvorming had ook een kleine beschadiging. Helaas hebben de retourzending en op nieuw sturen van een nieuwe set van Lunergetic omvormer met 3 batterijunits bijna 2 weken geduurd in totaal voordat ik deze thuis kon installeren. Veel misverstanden rond verzending en met de transporteur zorgden voor vertraging. Helaas zat er bij nieuwe zending weer een batterijunit zonder een enkele bestickering. Hierover gebeld en gemaild wederom, maar akkoord gegaan met behouden van deze unit met schriftelijke verklaring dat ze hiervan afweten en dit geen invloed heeft op de garantie. Ik vermoed dat de slordigheid rondom de bestickering e.d. niet bij Solar Power supply ligt , maar bij de Chinese fabrikant. Een heel erg groot pluspunt van Solar Energy is dat ze heel goed telefonisch bereikbaar zijn, met je meedenken, erg vriendelijk zijn en doen wat ze zeggen. Wat dat betreft 6 sterren als die er zouden zijn.

Ontzettend blij met mijn Solarbank MAX AC

De Solarbank MAX AC van Anker besteld bij Solar Power Supply, met P1-meter. Snelle levering en de installatie was echt heel makkelijk en sprak voor zich. Vooraf goed advies gehad over welk model de beste optie voor mij was en daarbij de keuze gevallen op de Solarbank. Met daarbij als tip een aparte groep te reserveren voor meer vermogen. Zo gezegd zo laten doen door een bevriende elektrotechnicus. Na levering was de boel snel up en running, maar voor het sjouwen heb je wel 2 man nodig. Het ding is zwaar! Dankzij het mooie weer nu, gebruik ik sinds de installatie 4 dagen geleden echt alleen maar eigen stroom het hele klokje rond. Blij mee!
Super service Na een belletje of de f3800 op voorraad was konden we gelijk aanrijden. Wij waren opzoek naar de anker solix f3800 en waren met 1 belletje naar de importeur al klaar. Het pakket werd gelijk klaargelegd en zelfs de service om het 60kilo wegende apparaat even in de auto te leggen was geen probleem. Jammer dat dit apparaat niet dichterbij te koop was maar was voor ons geen bezwaar om naar Rotterdam te rijden. Dit is onze derde aankoop bij dit bedrijf en nogmaals bedankt voor de goede en snelle service. Dus stukje reclame ga ik zeker maken. Ben jij opzoek naar een stroomoplossing voor in huis boot of bus. Bij dit bedrijf hebben ze hier alle oplossingen voor. Wij gebruiken meerdere anker stations maar deze f3800 is wel het beest der beesten.

Bronpomp voor waterput

Samen met ChatGTP is bekeken of de EcoFlow Delta 3 Plus geschikt zou zijn voor de voeding een bronpomp (Nom. 750 Watt, Piekvermogen 2 tot 4 maal zo groot). De Delta 3 Plus piekt tot 3600 Watt - Nominaal vermogen 1800 Watt. ChatGTP zei: ‘Geen probleem’. Gekocht, aangesloten op de bronpomp en … het werkt perfect!!! Kinderlijk eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Een zware benzine generator was daardoor gelukkig niet nodig. De EcoFlow Delta 3 Plus is ronduit een geweldige powerstation.

Bestellen ging goed, doch.......

Bestellen ging goed. Dag van de bestelling (zondag) aangegeven dat ik het pakket woensdag wilde ontvangen.(die dag de mogelijkheid om thuis te zijn) Dinsdag via DPD door jullie verstuurd. Via de app van DPD te zien dat het pakket tot donderdag bleef liggen in depot (dinsdag avond daar aangekomen, in oirschot) Dus de hele woensdag voor niets gewacht. Kwam dus pas donderdag eind van de middag aan. Jullie kunnen daar eigenlijk niets aan doen maar ik gaf natuurlijk niet voor niets de woensdag aan op jullie site. 1DPD voor mij geen betrouwbare partner. Voor de rest was de anker C2000 goed en veilig verpakt. Ga zeker nog bij jullie meer bestellen maar dan haal ik het zelf, indien mogelijk, op in Den Helder.
Afhandelen van de order en levering was perfect. Installatie van de Zendure thuisbatterij was zeer eenvoudig en bediening via de app heel eenvoudig ondanks dat je veel mogelijkheden hebt om de thuisbatterij optimaal te gebruiken. Maar die flexibiliteit is een absoluut pluspunt.

Exceptional service

I was 100% satisfied with the services provided by Solar Power Supply. All my questions were answered in time and in detail, all the paperwork was prepared promptly, the order was shipped hours after I have made a payment. Also during the delivery Solar Power Supply crew was constantly in touch, providing details on timing, following the shipment attentively. I am looking forward to working with them again.

De bestelling en levering top, nazorg kan beter

De bestelling en levering was helemaal perfect. Goede uitleggen op de site, bestelproces en levertermijn helemaal goed. Wat dat betreft 5 sterren. Waarom toch 3 sterren? De meegeleverde Jackery Lite Meter P1 blijkt niet te werken. Via de klantenservice gemeld en ik werd gelijk doorgestuurd naar de klantenservice van Jackery. Daar zit ik al een week te wachten op een simpele melding dat de P1 meter niet werkt. Beter zou zijn om de meter z.s.m. om te wisselen zodat je klant gewoon gebruik kan maken van het complete product.
Goed geholpen, Wel wat uitdagingen gehad met de bestelde artikelen die niet werken zoals de fabrikant had medegedeeld. Maar wel een fijn contact via tel,mail en whatsapp om het probleem op te lossen. Uiteindelijk alles retour gestuurd en iom solarpower wel een geschikte oplossing gevonden.
Goede uitleg en advies bij aankoop. Ben erg blij met de uiteindelijke aankoop, die ik na installatie in mijn camper gebruik.
Ben netjes geholpen medewerker zei gelijk al dat pI tool moest bijvoegen bij apparaten dat ging vlekkeloos en werkte ben hier heel bij mee Bertus van Engelenburg

Goede aanbieding en snelle bezorging. Gewoon super!

Fijne transactie. Een goede aanbieding, snel verzonden en in keurig staat geleverd. Dat zie je wel eens anders. Heel erg tevreden hierover.

Kundige personen

Zeer snel geholpen en na tevredenheid te woord toestaan en geholpen en heb kennis van zaken Met vriendelijke groet Bertus van Engelenburg
Kwaliteit van het materiaal is prima. Levering was een minder goede ervaring omdat de chauffeur bijzonder onaangenaam was en het materiaal niet op de afgesproken plek wilde brengen
De informatie tijdens het logistieke proces is prima De chauffeur van Transmission was zeer behulpzaam. Een 10+ voor hem.
Ik ben super tevreden over de service die ik krijg!! Ben visueel gehandicapt en heb heel veel hulp gekregen bij het installeren van mijn nieuwe systeem. Met veel geduld en de tijd dat er voor genomen wordt is alles goed ingesteld. Bedankt nog!! Peter
Uitstekend onthaal. Uitstekend mee denken naar oplossingen. Kort op de bal spelen met een effectieve oplossing.

prima bedrijf

Alle bestellingen en ik heb er al meedere gedaan, altijd correct afgehandeld met goede spullen