Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de lampen, die aan de verwachtingen voldoet. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Ook de after sales en nazorg worden gewaardeerd vanwege de behulpzame en oplossingsgerichte aanpak. Er zijn echter wisselende ervaringen met de communicatie; sommige klanten missen updates over hun bestelling. Tevens komt het voor dat de levering vertraagd is, wat als een minpunt wordt genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsVervangJeLamp.nl
Ik werd hier goed geadviseerd over het product wat ik hier hebt gekocht, erg kundig en professioneel.en klant vriendelijk.
Prima vervanglamp.
Goede website en prima lamp met geen verschil vs originele Epson versie, logisch gezien intern een zelfde originele lamp aanwezig is.
Enkel ietwat lange levertermijn (kleine week) viel beetje tegen.
Had een nieuwe lamp nodig voor mijn Epson beamer,dus kwam ik bij deze firma uit.
Je hebt lampen en lampen voor beamers,maar ik koos bewust voor goede kwaliteit .
Lamp snel geleverd en werkt perfect.
goed vindbaar op de site en vlotte bestelling en levering
Ondanks het feit dat volgens jullie website de bestelde items op voorraad waren en jullie adverteren met 1-daagse levering via DHL, duurde het toch nog bij een week, voordat de zaken verzonden werden. In de tussentijd werd er niets gecommuniceerd en zei de website, dat de bestelling in behandeling was
ik vind als je een beamer lamp besteld tot aan de deur.dan moet die ook aan de voor deur thuis komen, niet dat ik de lamp ergens bij een afhaal punt moet gaan op halen
Goede en complete informatie op de site en snelle levering en bij vragen goed bereikbaar en oplossingsgericht
Alles top .Follow-up order en aflevering
Mijn ervaring was eerst onaangenaam en toen beter
Mijn ervaring was onaangenaam omdat de communicatie ontbrak. Vrijdag avond laat besteld, en tegen maandag ochtend nog geen voortgang gezien binnen mijn online omgeving, zelfs niet dat er een bestelling was geplaatst (ondanks dat ik vrijdag al afgerekend heb). Vroeg me af of dit een fake internet winkel is. Was spannend. Gelukkig na mijn email op maandag kwam er snel verbetering. Uiteindelijk ben ik tevreden met de snelle levering daarna, en de kwaliteit.
Tevreden beamer
Goede beschrijving van het artikel. Werkt perfect. Artikel goed ontvangen. Goede track and trace.
Bedrijf heeft order geannuleerd zoals verzocht, helemaal top
Deze lamp is nog steeds niet in ons bezit en is 50€ duurder dan bij uw collega !
Snelle levering en goede communicatie.