secondbest.com/nl/

626 reviews in totaal   303 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering van bestellingen. De staat en kwaliteit van de ontvangen producten worden vaak als uitstekend ervaren, waarbij producten regelmatig als 'als nieuw' of zelfs beter dan verwacht worden beschreven. Ook wordt de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service zeer gewaardeerd, met snelle responstijden en een vlotte afhandeling van eventuele problemen. De verpakking krijgt lof, mede door zorgvuldigheid en leuke extra’s zoals snoepjes. Daarnaast prijzen klanten de goede prijs-kwaliteitverhouding en concurrerende prijzen. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als duidelijk, snel en vriendelijk omschreven. Enkele klanten geven aan dat de productinformatie soms voor verbetering vatbaar is.

Reviewssecondbest.com/nl/

Liep al te zoeken naar een leuke gebruikte laptop voor erbij, hobby en internet. Bij SecondBest uitgekomen. Op donderdag besteld, vrijdag geleverd, perfect. Uitpakken, aanzetten, maar de lader moest er aan. Batterij misschien leeg, maar bij opstarten het BIOS scherm, en geen Windhoos11. Bleek er geen batterij in te zitten. Ik heb gelijk gebeld en kon hem komen omruilen voor een zelfde laptop. Prima geregeld, kreeg ook nog een iets langer netsnoer wat voor mij makkelijker werkt aan de tafel met honden die rondlopen. Ze kunnen nu onder het snoer door. Echt een aanrader!!

Secondbest = second best !

Supersnelle levering, had de mobiel de volgende dag al in huis, de telefoon werkt prima zoals ik verwachtte. De prijs was super voordelig ( €100 voor een iPhone SE generatie 3) bij de use product betaal je het dubbele van de prijs (€200) voor het zelfde toestel, het voor deel van Secondbest is dat ze oprecht second best zijn door dat ze telefoons professioneel repareren. Ze gaven me namelijk een tweedehands telefoon met een batterijpercentage van 100% zonder deze telefoon kon ik deze review niet schrijven bedankt Secondbest !!! PS : Tnx voor de haribo snoep zakjes, kwam heerlijk aan.

Antwoord van secondbest.com/nl/

Bedankt voor het delen van uw fijne ervaring en dat u erg tevreden bent!

J’avais l’iPhone 17 et j’ai acheté un iPhone 12

J’avais l’iPhone 17. Mais cet iPhone était un vrai catastrophe. Je suis revenue sur le 12 et je suis très très contente. Je conseille Secondbest à tout le monde on dirait que le gsm est tout neuf. Et vous allez peut-être pas me croire mais plus rapide que le 17 qui bug tout le temps ! La livraison a été effectué rapidement Merci pour les bonbons aussi 🥰 Merci beaucoup Secondbest !
J O
JHM O.

Refurbishen is een kunst die begint bij goede info

Spullen hergebruiken is een sympathiek idee. Het risico nemen om te proberen dit te vermarkten is prijzenswaardig. Het zijn natuurlijk wel oude spullen, en zeker in de computerbranche kan dat problematisch zijn. Belangrijk dan om perfecte informatie te verschaffen over het gebruiksverleden van een product: hoe lang is het in gebruik geweest, hoe intensief, wat is maw. de 'tear and wear'?

Erg tevreden!

Ik heb onlangs voor het eerst een refurbished laptop besteld. In de conditie “zichtbaar gebruikt”. In eerste instantie was ik bang dat er toch meer schade zou zijn dan omschreven, maar uiteindelijk bleken mijn zorgen onnodig. De laptop was erg licht gebruikt en het scherm (waar ik me het meeste zorgen om maakte) was perfect. Alleen wat sporen aan de buitenkant van de laptop. Ik ben erg tevreden!

Tevreden

De refurbished MacBook Air M1 die ik gekocht heb, ziet er als nieuw uit en werkt goed. Ik heb nog niet alles overgezet of hem nog niet intensief gebruikt, maar tot nu toe ben ik heel tevreden. Fijn ook dat er een adapter bij zat. Levering gebeurde binnen de 2 dagen.
T W
Ton W.

Waar voor je geld!

Een mooie Microsoft Surface Book 2 gekocht met daarop Windows 11. Snel en keurig geleverd en hij werkt perfect. Wat gebruikerssporen aan de buitenzijde, zoals beschreven, maar het scherm is in perfecte staat. Ben er ontzettend blij mee! Complimenten
Goed alternatief gekregen voor een product dat ik had besteld. Deze was per ongeluk op de website gekomen. Daarbij nog korting voor het ongemak en excuses. Dus fijne shop!
C M
claudio M.
J'ai reçu un iPhone SE 2022 utilisé (reconditionné), mais le colis était bien emballé, le produit fonctionne très bien pour l'instant après une semaine. Ha… j'oubliais la livraison très rapide pour la Belgique (Liège) et le coût dérisoire. Merci pour votre service "secondbest.com"! Ciao Claudio.

Alleen positief 👍

Ik kan me alleen maar spreken over mijn ervaring, maar ik moet echt zeggen dat alles in orde was. Snelle verzending naar België en de laptop was prima in orde dus voor mij was dit een goede deal.

Prima werkend 2de hands laptop

Een prima werkend 2de hands laptop ontvangen. De 'zichtbare' schade viel mee, vergelijkbaar met normaal eigen gebruik. Ik had slechts een eigen laptop nodig voor simpel gebruik. Fijn dat ik voor minder dan 200 euro een laptop heb om paar jaar mee te werken.

Prima service

Snelle verzending. Goede service. Bereikbaarheid zeer goed. Betrouwbare website. Prijs kwaliteit in orde. Prima alternatief voor een goed werkende betaalbare school laptop.
Goed bereikbaar voor vragen betrouwbaar en eerlijk. Binnen de week had ik de gsm zaterdag besteld dinsdag in huis. Lekker snoepjes in de doos. Stevige verpakt en zonder schade hier! Top service!
De bestelling werd snel geleverd, en was netjes verpakt. De extra Gummibears werden ook zeer gewaardeerd.

Perfecte service !

Het bestelde geheugenplaatje werkte niet, maar dit is heel snel opgelost door een tweede plaatje die dan wel perfect werkte. Uitstekende service dus ! 10/10
Snelle levering en erg goede staat van de regurbished laptop. Maar hier en daar kleine krasjes. Top. Verder wordt het erg goed verpakt.

Prima producten en snelle levering.

Een laptop gekocht die "Zichtbaar gebruikt" was, maar waar in mijn ogen weinig gebruikssporen op zaten. Snelel en veilige levering.
Correcte communicatie inzake voortgang uitleveringen. Heel professioneel.
H L
Henk L.
Snelle levering, dag 1 bestelde een dag 2 geleverd! Een prima product!

Macbook pro M1 pro

Ik ben zeer tevreden over de conditie van de macbook pro M1 pro