Barista-Essentials

1.338 reviews in totaal   739 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt als hoog en betrouwbaar ervaren. De klantenservice wordt vaak geprezen vanwege vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en snelle reacties. Problemen of fouten worden meestal snel, soepel en zonder gedoe opgelost door het supportteam. Klanten waarderen het directe, makkelijke en persoonlijke contact via bijvoorbeeld e-mail of WhatsApp. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, vooral dankzij filtermogelijkheden op type machine. Er zijn enkele klanten die minder goede ervaringen met de klantenservice hebben gemeld en bij sommige producten viel de kwaliteit tegen.

ReviewsBarista-Essentials

Goede producten en goede service

Ik heb altijd hele goede ervaringen met Barista Essentials. Ondertussen alle schoonmaak spullen (voor ontkalken, zetgroep reiniging en melk en ook de waterfilter) en de puckscreen, de weegschaal met auto timer en vacuüm koffie bewaarbus. Echt heel blij met alles! En ik merk dat m’n koffie ook veel beter is geworden. (Weegschaal en puck screen zijn game changers:)). Ook altijd erg goed en fijn contact, ik krijg goede adviezen en de service is heel goed. Kan het dus iedereen aanraden :)

Dé plek voor de thuisbarista!

Ik heb bij Barista Essentials besteld omdat ze simpelweg alles hebben voor de startende thuisbarista of om je set aan te vullen. Ik heb een uitklopbak, puckscreen en barista-doekjes besteld en de kwaliteit is geweldig! De uitklopbak is stevig en de doekjes zijn van mooie, dikke microvezelstof. ​Wat ik erg handig vond aan de site, is dat je je eigen espressomachine kunt selecteren. Zo zie je alleen de producten die ook echt passen. De verzending was snel, alles zat keurig verpakt en het design is erg mooi. Ik ga hier zeker de volgende keer weer bestellen!
Het is gewoon een hele fijne leverancier met uitsluitend betrokken medewerkers, die er ook staat als er dingen niet goed zijn gegaan. Heel erg belangrijk, dat bindt mij als klant.
Fantastisch service. Nadat het bestelde pakket was zoekgeraakt in de post, werden de bestelde artikelen nogmaals en zonder additionele kosten direct opnieuw toegestuurd. Hartelijk dank!

after-sales mag aandacht krijgen

Het bestellen en versturen van de bestelde items ging prima, pakket was in orde ontvangen en goed verpakt. Het minpunt bij deze webshop is de after-sales; het beantwoorden van een (waarschijnlijk simpele) vraag is ver te zoeken, je krijgt simpel gezegd gewoon geen antwoord. Het is zonde dat hier geen aandacht voor is, de webshop zelf werkt namelijk prima (helaas erachter gekomen dat de koffie weegschaal voor veel minder zelf vanuit China te krijgen is, maar dat is een leermoment), ik denk dat de pucks etc ook van goede kwaliteit zijn, maar een webshop runnen is 1, maar een bedrijf, met ook gewoon antwoord op normale vragen, hoort er mijn inzien ook bij.

Soepele service

Ik had een verkeerde doseerring bestelt. Die moest retour en geruild worden voor een andere die iets duurder was. Het contact met de klantenservice verliep heel soepel. Er werd snel gereageerd, meegedacht en het was een duidelijk proces. Omdat dit helaas niet bij elk bedrijf vanzelfsprekend is, benoem ik dat hier. Het was een positieve ervaring.
Prima. Besteld. Redelijk snel aangekomen uit Duitsland. En de vacuum opbergpot voor koffiebonen werkt prima tot nu toe. Twee weken in bezit.
Eerste ervaring is prima. Goede producten, duidelijke website. Handig is dat je het type espressomachine kan opgeven en je dan de producten te zien krijgt die hier bij passen. Verzending ging prima. Producten goed verpakt. Wat kan ik er meer over zeggen.
Ik ben weer blij met mijn nieuwe cupholder. Ik zat zonder want ik was m kwijtgeraakt. N dag later was ik al uit de brand geholpen en kan ik weer genieten van mijn bakkie troost

Super after sale !

Super after sale toen ik een fout had gemaakt in mijn bestelling. Snel antwoord en heel vriendelijk opgelost.

What you see is what you get (goed!)

Het bestelproces verliep heel erg snel en gemakkelijk. Product is een cadeau dus ik kan zelf niet oordelen hoe het bevalt maar het ziet er in ieder geval uit zoals op de foto en ook de beschrijving klopt. What you see is what you get en dat is in dit geval goed!
Super ervaring.. het was een kadootje voor mijn zoon.. heel blij en het doet wat het moet doen.. snelle bezorging en goed verpakt.
na een keer of 10 vacuum pompen werkt de toets om de bus open te maken al niet meer. maar na een mailtje wordt het prima opgelost hjammer van het product maar super service.
Snelle levering en als je een garantie kwestie hebt dan reageren ze erg vlot en lossen het probleem erg snel op.
Mooie en kwalitatief goede spullen en snelle levering. Ook jullie koffiebonen vallen erg goed in de smaak.
Het pakketje bleek onderweg beschadigd en werd door vervoerder teruggestuurd. Na contact via whatsapp werd direct een nieuw pakketje gemaakt en opgestuurd. De dag erna al ontvangen. Snelle reactie en goede communicatie gehad over de bestelling. Top 👍
Snelle levering en geweldige service. Producten ontvangen met kleine beschadiging en zonder problemen kunnen ruilen voor nieuwe producten.
Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen De bestelde artikelen zijn van een goede kwaliteit.

Top bestelling - ik kom vaker terug!!!

Top bestelling! Ook hele fijne service. Ik ga hier zeker vaker bestelling :) Ga zo door boys!

Niets op aan te merken. Helemaal top!

Retourneren van een product was heel goed geregeld. En vanavond bestellen en de volgende dag al correct geleverd. Beter kan niet toch!