Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte service, en de duidelijke en snelle communicatie. De klantenservice wordt als toegankelijk en behulpzaam ervaren, met medewerkers die actief meedenken en snel reageren. Ook retouren en omruilingen verlopen soepel, met een vlotte afhandeling bij defecten. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of bezorgproblemen, defecte of kapotte producten en in sommige gevallen gebrekkige of late informatie wanneer er vertragingen optreden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsergo2work.nl
Klantenservice
Bij vragen staat de klantenservice voor je klaar, zowel via de website als per e-mail. Ze reageren snel en nemen echt de tijd om je als klant goed te begeleiden. Er wordt actief met je meegedacht, wat vooral prettig is als je zelf wat minder ervaring hebt met het onderwerp. De communicatie is vriendelijk en behulpzaam, waardoor je je serieus genomen voelt. Al met al een erg positieve ervaring, hier zou ik in de toekomst zeker weer bestellen!
Geïmporteerde review
Kniestoel met rugleuning
Ik heb de Variér Variable Balans PLUS Kniestoel met Rugleuning en ergonomische muis besteld. De kniestoel is voor mij echt een life-saver! Door mijn reuma kon ik niet langer dan 1,5 uur aaneengesloten werken, dankzij de kniestoel heb ik een niet belastende en actieve houding. Doordat ik kan ‘schommelen’ heb ik een betere doorbloeding van mijn bekken. Dankzij de muis worden mijn pols en schouder ontlast. Ik ga weer met plezier achter mijn computer zitten!
Klantenservice top.
Eerst contact gezocht met Ergo2work over wat specificaties. Vervolgens besteld. Helaas was het verkeerde artikel gestuurd. Contact opgenomen met de klantenservice. Daar uitstekend geholpen. Binnen een paar dagen het juiste artikel in huis. En het verkeerde artikel kunnen ruilen. Hulde!
Het kan dus wel.
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ondanks het verkeerde artikel goed bent geholpen door onze klantenservice. We waarderen je geduld en de fijne communicatie. Veel plezier met je aankoop!
Team Ergo2Work
Goede berichtgeving nav de bestelling. De bestelling was verlaat maar daar werd goed over gecommuniceerd.
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je review en de 4 sterren!
Fijn om te horen dat je onze communicatie tijdens de vertraging als prettig hebt ervaren. We doen ons best om je altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Bedankt voor je begrip en we wensen je veel plezier met je aankoop!
een fijn bedrijf
snelle levering, snelle terugkoppeling en zeer klantvriendelijk, erg blij met mijn spullen!
Antwoord van ergo2work.nl
Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! Geweldig dat je tevreden bent over de snelle levering, onze communicatie en klantvriendelijkheid. Veel plezier met je aankoop!
Team Ergo2Work
Snelle levering en goede service
Goede ervaring met Ergo2Work. De bestelling werd snel geleverd en de website is duidelijk. Het aanbod ergonomische producten is groot en bij vragen krijg je snel reactie van de klantenservice. Ook prettig dat er 100 dagen retourmogelijkheid is.
Ze doen niet moeilijk met terugnemen als iets niet goed werkt en razendsnel met versturen .
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor de mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat onze snelle verzending en service rondom retourneren zo goed zijn bevallen. We denken graag mee als iets niet helemaal naar wens werkt.
Team Ergo2Work
Alles de dag erna in prima staat geleverd
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles de volgende dag in prima staat is geleverd. Veel plezier met je aankoop!
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Veel plezier met je aankoop.
Antwoord van ergo2work.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent over Ergo2Work. We waarderen je beoordeling enorm!
gewoon goed
Snelle levering, produkt is goed en de klantenservice reageert snel en oplossend.
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je positieve review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van het product en onze klantenservice.
Veel plezier met je aankoop.
Service en kwaliteit
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit.
Team Ergo2work
Goed product en het pakket arriveerde al binnen een paar dagen.
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product én dat je bestelling al binnen een paar dagen is aangekomen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop.
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling en het vertrouwen in Ergo2work!
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je beoordeling en je toelichting per e-mail. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bestelling. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! We waarderen het enorm.
Vlotte levering.
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen. Veel plezier met je aankoop!
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat je tevreden bent.
Kapotte stoel
Ik kreeg eerst een kapotte stoel, die moest ik helaas terugsturen. Wel kwam er snel een nieuwe.
Antwoord van ergo2work.nl
Bedankt voor je review. Vervelend dat er een defecte stoel was geleverd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat het snel is opgelost en je snel een nieuwe stoel hebt ontvangen. Veel plezier ermee!