ergo2work.nl

1.671 reviews in totaal   31 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering van bestellingen, waarbij veel producten vaak al de volgende dag bezorgd worden. De klantenservice wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren, met snelle en duidelijke communicatie. De kwaliteit van de geleverde producten wordt over het algemeen als goed tot uitstekend beoordeeld. Ook de website wordt gewaardeerd vanwege de duidelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke opzet. Problemen met producten of bestellingen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Sommige klanten merken op dat de communicatie rondom bestellingen soms te wensen overlaat, bijvoorbeeld door uitblijvende of gebrekkige informatie. Daarnaast zijn er enkele klachten over vertragingen en problemen met de bezorgdiensten.

Reviewsergo2work.nl

Klantenservice

Bij vragen staat de klantenservice voor je klaar, zowel via de website als per e-mail. Ze reageren snel en nemen echt de tijd om je als klant goed te begeleiden. Er wordt actief met je meegedacht, wat vooral prettig is als je zelf wat minder ervaring hebt met het onderwerp. De communicatie is vriendelijk en behulpzaam, waardoor je je serieus genomen voelt. Al met al een erg positieve ervaring, hier zou ik in de toekomst zeker weer bestellen!

Kniestoel met rugleuning

Ik heb de Variér Variable Balans PLUS Kniestoel met Rugleuning en ergonomische muis besteld. De kniestoel is voor mij echt een life-saver! Door mijn reuma kon ik niet langer dan 1,5 uur aaneengesloten werken, dankzij de kniestoel heb ik een niet belastende en actieve houding. Doordat ik kan ‘schommelen’ heb ik een betere doorbloeding van mijn bekken. Dankzij de muis worden mijn pols en schouder ontlast. Ik ga weer met plezier achter mijn computer zitten!

Klantenservice top.

Eerst contact gezocht met Ergo2work over wat specificaties. Vervolgens besteld. Helaas was het verkeerde artikel gestuurd. Contact opgenomen met de klantenservice. Daar uitstekend geholpen. Binnen een paar dagen het juiste artikel in huis. En het verkeerde artikel kunnen ruilen. Hulde! Het kan dus wel.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ondanks het verkeerde artikel goed bent geholpen door onze klantenservice. We waarderen je geduld en de fijne communicatie. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Snelle levering en goede service

Goede ervaring met Ergo2Work. De bestelling werd snel geleverd en de website is duidelijk. Het aanbod ergonomische producten is groot en bij vragen krijg je snel reactie van de klantenservice. Ook prettig dat er 100 dagen retourmogelijkheid is.

gewoon goed

Snelle levering, produkt is goed en de klantenservice reageert snel en oplossend.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van het product en onze klantenservice. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
J M
Janey M.
Goed product en het pakket arriveerde al binnen een paar dagen.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product én dat je bestelling al binnen een paar dagen is aangekomen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
Vlotte levering.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2work

Kapotte stoel

Ik kreeg eerst een kapotte stoel, die moest ik helaas terugsturen. Wel kwam er snel een nieuwe.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Vervelend dat er een defecte stoel was geleverd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat het snel is opgelost en je snel een nieuwe stoel hebt ontvangen. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
A L
Arlet L.
Goede kwaliteit en snelle verzending

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle verzending. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
Geïmporteerde review

Men bood andere optie, echter geen oplossing.

Men bood andere opties, echter wel heel jammer dat het toetsenbord dat wij eerder gebruikten of elke keer toch snel kapot is (ergonomisch met numerieke deel rechts) en dat de enige optie als vervanger (numerieke deel onder letters) niet geschikt is en totaal niet prettig werkt voor onze medewerkster. Nu elders naar andere optie gezocht en deze gekocht/besteld.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen in Ergo2Work! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Top ding mijn score!

Erg fijn contact gehad. De score kruk gebruik ik om door het huidvet crossen. Het is beter dan een trippelstoel omdat de scorekruk klein is en niet zo’n invalidegevoel geeft! Erg blij mee!

Antwoord van ergo2work.nl

Wat fijn om deze 5 sterren te ontvangen! Bedankt voor je vertrouwen in Ergo2Work en voor het delen van je positieve ervaring. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review! We willen ons graag blijven verbeteren. Wil je jouw feedback met ons delen via info@ergo2work.nl, zodat we de volgende keer wél 5 sterren kunnen behalen? Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
We hebben met de bezorging lang gewacht. De eerste aanvraag verliep niet vlekkeloos en de bezorging was erg vertraagd.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je langer op de bezorging hebt moeten wachten dan verwacht, zeker bij een eerste bestelling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij je willen bieden. Zoals eerder toegelicht, is er vertraging ontstaan doordat er minder voorraad beschikbaar was dan nodig voor je bestelling. Daarna is de zending helaas ook nog vertraagd bij de vervoerder. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback serieus en kijken intern hoe we dit kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
Geïmporteerde review
Wederom zeer tevreden: altijd snelle levering en waar nodig goede service. Wij zijn inmiddels vaste klant
Goed geholpen via telefoon/klantenservice

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. We willen ons graag blijven verbeteren. Wil je jouw feedback met ons delen via info@ergo2work.nl, zodat we de volgende keer wél 5 sterren kunnen behalen? Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
C P
Cecile P.
Betrouwbaar, snel en goed assortiment.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze shop en de artikelen als betrouwbaar hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work