De prinsessenjurk verliest helaas constant pailletten (de roze ringetjes op het kleed). Wij vinden altijd die pailletten op de vloer van ons appartement. Dat is heel jammer en als het in dit tempo verder gaat, vragen we ons af wanneer we het grote verlies duidelijk zichtbaar aan de jurk zullen zien. Ten tweede: Eén van de twee oorclips moet steeds terug in elkaar gestoken worden omdat er één onderdeel steeds weer terug uitvalt.
Op de website staat voor 23.59 besteld is morgen geleverd. Nu had ik op vrijdagmiddag besteld, ervanuit gaande dat het pakket maandag geleverd zou worden. Niet dus, het is nu dinsdag en nog niet geleverd. Helaas dus te laat voor de verjaardag van mijn nichtje.
Antwoord van hetbeteremerk.nl
11 sep 2024
Goedemiddag,
Onze excuses voor de vertraging bij PostNL! Blijkbaar is er een probleem met personeel wat op vakantie gaat en het blijkbaar ook erg druk is. Ik zie dat de order vandaag wordt geleverd. Mocht u het pakket niet meer nodig hebben kunnen wij u gratis retourlabel aanbieden.
Onze excuses voor de vertraging bij PostNL.
Robin
23 aug 2024
Leuke jurk en van goede kwaliteit
De Elsa-jurk paste prima en was van goede kwaliteit. De bijpassende accessoires maakten het af!
28 aug 2024
Alsnog goed bezorgd
Toch nog, na een dag te late bezorging, in goede staat ontvangen. Leuk met kleurplaat erbij.