3 sep 2024
De eerste bestelling is misgegaan (erkeerd bezorgd; ik heb nooit geweten of dat aan PostNL lag of niet. De tweede bestelling is echter vlekkeloos verlopen.
De aflevering van de headset is prima gegaan. 100 punten.
Ik heb nog overwogen om VmWare op mijn Macbook te installeren zodat ik de software voor spraakherkenning onder Windows kan installeren. De prijs voor een particulier vind ik belachelijk hoog. Ik heb indertijd tijdens mijn werk als Arboadviseur heel nuttig gebruik kunnen maken van toen DNS. Met name de aanleg van een database met veel gebruikte woorden is erg handig. Maar deze prijs vind ik te hoog. Ik kan nu redelijk uit de voeten met de iets minder 'sophisticated' spraakherkenning van MacOS.
2 sep 2024
Hele goede herkenning van de stem. En de mogelijkheid om heel specifieke woorden apart in te voeren.
3 sep 2024
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling. Daar zijn we heel blij mee. Het helpt ook eventuele nieuwe gebruikers van de Dragon Professional 16 Single User software een goede keuze te maken.
Mochten we nog wat voor u kunnen betekenen dan horen we dat graag.
Dennis Witjas
30 aug 2024
Alles hangt er van jou voorlees discipline af
30 aug 2024
Geachte heer,
hartelijk dank voor uw5-sterren beoordeling, daar zijn we heel blij mee.
Mocht u nog wat tips willen bij het werken met Dragon dan kunnen we daar eens over bellen. We helpen u graag nog wat op weg om een nog betere herkenning te krijgen.
31 mei 2024
12 jul 2024
Geachte heer D***,
Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een beoordeling te geven voor uw ervaring met AVT Benelux bv.
Een mooie 5-sterren beoordeling. Daar zijn we uiteraard zeer blij mee!
26 mei 2024
12 jul 2024
Geachte heer van D***,
Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een beoordeling te geven voor uw aankoop van een headset op spraakherkenning.nl. Fijn dat u ons beoordeeld met 5 sterren. Dat stellen we zeer op prijs!