bartogi.nl- Logo - Beoordelingen

bartogi.nl

696 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.257 beoordelingen in totaal

5 nov 2023
Beste dames en heren, Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij Bartogi en dat is mij prima bevallen. Ikzelf had nog niet nooit eerder van uw bedrijf gehoord. Ik was op zoek naar pantoffels met uitneembaar voetbed. Zodoende kwam uw bedrijf in zicht. De website is mogelijke aanvulling is aangeven of het merk ruim valt of niet. De productrange heeft mijn interes. De. Schoenen zijn goed verpakt.DHL is betrouwbare vervoerder. Ik ben voornemens in de komende jaren meer schoenen afnemen bij Bartogi. Ik ben 65 jaar en mijn leeftijdsgroep zal de komende jaren een groter deel uitmaken van de consumentenmarkt. Ik hoop en verwacht dat Bartogi hiermee rekening houdt in zijn aankoopbeleid. Met vriendelijke groet, Otto Esseveld

5 jul 2024
Ik heb na 3 dagen gebeld waar mn bestelling bleef, daar werd mij verteld dat de slippers op voorraad waren en dat ze betaald zojn. Vervolgens zijn ze het gaan uitzoeken waar het probleem zat, en kreeg na een half een mail dat ze er niet meer waren en dat ik mn geld terugkrijg. Een slechte zaak😔tis dat ik na 3 dagen contact heb gezocht anders had ik nu nog niks geweten waarschijnlijk. Dussss eens maar nooit meer

Beoordelingen voor bartogi.nl

8 aug 2024
7 aug 2024
6 aug 2024
3 jul 2024
Grote selectie van kwaliteitsschoenen. Ik kreeg een bevestiging van mijn order maar helaas geen indicatie over de afleverdatum. Mijn eerste ervaring met Bartogi maar zeker niet de laatste.
3 jul 2024
Dankjewel voor je positieve woorden en je feedback! Het spijt ons dat je geen indicatie van de afleverdatum hebt ontvangen. Normaal gesproken sturen we een aparte mail met de verzendinformatie. Voor meer details kun je altijd hier kijken: (https://bartogi.nl/pages/verzending). We kijken ernaar uit je snel weer te helpen! 👟✨📦
5 jul 2024

webwinkel ok, maar retourkosten niet

Prima webwinkel, maar ik moest mijn artikelen helaas terugsturen wegens te kleine maat. Terugsturen kost je 8 euro. Jammer.
9 jul 2024
Dank je wel voor je feedback en je complimenten over onze webwinkel! Wat jammer dat de maat niet goed was. Terugsturen kan bij ons ook voor €5,99. Heb je hierbij hulp nodig? Laat het ons dan weten.
19 jul 2024
Kreeg geen mail over zending, heb hier over gebeld. Gelijk geregeld. Zou de volgende dag bezorgd worden,werd dag later.
23 jul 2024
Sorry voor het ongemak en bedankt voor je geduld! We doen ons best om onze communicatie en bezorging te verbeteren. Fijn dat het uiteindelijk toch goed is gekomen. Als we nog iets voor je kunnen doen, laat het gerust weten! 😊📦📧
25 jul 2024
Snelle bezorging, telefonisch contact met vriendelijke medewerker.
29 jul 2024
Snelle levering. Geen tips
20 jul 2024

Snelle reactie op vragen en snelle levering

Snelle reactie op vragen.
31 jul 2024
alles vlot geregeld