bartogi.nl

1.706 reviews in totaal   248 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering. De scherpe prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt doorgaans geprezen om behulpzaamheid en vriendelijkheid. De kwaliteit van de schoenen, met name het comfort en de pasvorm, wordt vaak positief benoemd. Ook de duidelijke communicatie en informatievoorziening worden als pluspunten gezien. Het retourproces wordt meestal als duidelijk en eenvoudig ervaren. Sommige klanten noemen negatieve ervaringen met de levering. Er zijn enkele opmerkingen over de retourkosten, wat een terugkerend kritiekpunt is. Bij problemen zijn er sporadisch kritische geluiden over de klantenservice. Ook zijn er soms zorgen over de aflevering van e-mails.

Reviewsbartogi.nl

Ik had 2 paar Lazamani slippers besteld en heb daar altijd dezelfde maat van. Echter 1 paar was ruim een centimeter kleiner. Na telefonisch contact werd mij medegedeeld dat dit model kleiner valt. Om de slippers terug te sturen moest ik €6,99 betalen. Als de maat goed zou zijn had ik de slippers nooit terug gestuurd. Op de site is niets vermeld dat dit model kleiner zou vallen en vind ik het niet zo’n goede service dat ik alsnog de retourkosten zelf moet betalen terwijl ik in vertrouwen heb besteld en dat vertrouwen heb ik nu niet meer in het bedrijf.

Antwoord van bartogi.nl

Bedankt voor je eerlijke review. We begrijpen je teleurstelling. Als je al jarenlang dezelfde maat van Lazamani draagt, verwacht je niet dat een model aanzienlijk kleiner uitvalt. We vinden het jammer dat dit je vertrouwen in ons heeft geschaad en nemen je feedback mee om onze maatinformatie waar mogelijk duidelijker te maken.
Leuk om ergens te bestellen waar je op voorhand weet dat het goed in elkaar zit, de communicatie is duidelijk en uiteindelijk goede koopjes kan vinden. Was eerste keer op Bartogi, maar zal niet de laatste zijn …

Antwoord van bartogi.nl

Wat een fijne review, dankjewel! Superleuk om te horen dat je eerste ervaring met Bartogi zo goed bevallen is. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien!

Fijne pantoffels, maar met kanttekening

Ik heb model Mula nu een week, gekocht in mijn gebruikelijke maat. Ze zien er uit zoals ik verwacht had en zitten goed. Het enige nadeel is dat ik ze zonder schoenlepel niet aan krijg. Onderzoek op internet geeft aan dat ze naar je voeten moeten gaan staan en in de eigen maat gekocht moeten worden. Ik hoop dan ook dat ik ze binnenkort zonder gebruik van schoenlepel aan kan trekken. Ik mis nu een lus aan de achterkant (zoals bij Dr. Martens), om ze makkelijker aan te trekken.

Antwoord van bartogi.nl

Wat fijn dat je tevreden bent over het model en de pasvorm! Dank ook voor je uitgebreide feedback. Omdat Mula stevig is opgebouwd, moet het vilt zich soms nog wat vormen naar je voet. We nemen je suggestie graag mee in de doorontwikkeling. Veel draagplezier gewenst!
Hoe makkelijk is dit! Zonder veel inspanning je favoriete schoenen (bijna) de volgende dag in huis. En voor deze priijs!

Antwoord van bartogi.nl

Wat een leuke review, dankjewel! Daar worden wij blij van. Fijn dat je favoriete schoenen zo snel in huis waren én voor een mooie prijs. Veel draagplezier gewenst!
Hey dude schoenen besteld binnen 2dagen binnen Bijzonder netjes verpakt ,goede kwaliteit en nette prijs

Antwoord van bartogi.nl

Wat een fijne review, bedankt! Super om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat je tevreden bent over de kwaliteit én de verpakking

Heel tevreden!

De maat was helaas te groot, maar zonder gedoe werd direct een andere maat naar mij opgestuurd zelfs voordat mijn retourzending was aangekomen. Echt top service en super snel geregeld. Heel tevreden!

Antwoord van bartogi.nl

Fijn dat we het snel voor je konden oplossen en dat je onze service zo waardeert. Daar doen we het voor! Veel plezier met de juiste maat en graag tot de volgende keer!
Prachtige Snake leren laarsjes voor mijn moeder van 78 voor haar verjaardag gekocht!🤗

Antwoord van bartogi.nl

Dank je wel voor je mooie review. Wat bijzonder dat je de snake leren laarsjes cadeau hebt gegeven voor de verjaardag van je moeder. We hopen dat ze er veel plezier van heeft en ze met veel draagcomfort zal dragen.
Makkelijk te bestellen, helaas was de schoen niet passend. Makkelijk te retourneren en geld snel terug op de rekening

Antwoord van bartogi.nl

Fijn om te horen dat bestellen en retourneren zo soepel ging! Jammer dat de schoen niet helemaal goed zat, maar gelukkig stond het geld snel weer op je rekening. Hopelijk vind je snel een perfect paar!

Snelle reactie en goede omruil service

Had verkeerde maat besteld, omgeruilde maat werd gelijk opgestuurd

Antwoord van bartogi.nl

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat het omruilen soepel is verlopen en dat de juiste maat direct naar je is verstuurd. We doen ons best om dit soort situaties zo snel mogelijk op te lossen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Bartogi!
Goed product. En goede hulp van de klantenservice. Mijn pakket is eerst 4 keer verkeerd aangeboden door DHL. Nadat het terugkwam is het daarna wel goed verzonden.

Antwoord van bartogi.nl

Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en onze service. Jammer van de bezorgproblemen met DHL, maar goed dat het uiteindelijk is opgelost. Bedankt voor je geduld!
Y V
Yvonne V.

Betrouwbare winkel

Schoenen netjes verpakt en afgeleverd. Deze website is echt betrouwbaar.

Antwoord van bartogi.nl

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat je bestelling netjes is aangekomen en dat je Bartogi als betrouwbaar hebt ervaren. Daar doen we het voor. Veel plezier met je nieuwe schoenen!
Snelle en betrouwbare service, alles is makkelijk te bestellen en te retourneren.

Antwoord van bartogi.nl

Wat een fijne review, dankjewel! Super om te horen dat bestellen én retourneren zo soepel verliep. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Bartogi
Geweldige schoenen en super feedback van de klanten service nav mijn telefonisch contact

Antwoord van bartogi.nl

Wat een topper van een review, dankjewel! 😊 Superfijn om te horen dat je blij bent met de schoenen én met het contact met onze klantenservice. Daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe stappen 👟✨

Hey dude

Ik vind de hey dude schoenen super !! Ik raad ze zeker aan! 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van bartogi.nl

Wat leuk om te horen, dankjewel! Fantastisch dat de HEYDUDE schoenen zo goed bevallen. Bedankt voor je aanrader en heel veel draagplezier gewenst!
Besteld, snel ontvangen, goed verpakt, prijs super !

Antwoord van bartogi.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn dat alles naar wens was: snel geleverd, goed verpakt én een mooie prijs. Daar worden wij blij van! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Bartogi.
Heel snel verzending en heel mooi schoenen

Antwoord van bartogi.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat je blij bent met je nieuwe schoenen. Veel draagplezier gewenst
Goede communicatie mogelijk door telefonisch contact.

Antwoord van bartogi.nl

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je ons telefonisch goed hebt kunnen bereiken en dat de communicatie naar wens was. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Bartogi!
Prima aankoop van schoenen, scherp gesproken, snel geleverd en goede communicatie! Aanrader.

Antwoord van bartogi.nl

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Fijn dat alles naar wens was. Daar worden wij blij van. Veel plezier met je nieuwe schoenen en graag tot ziens bij Bartogi!
Все дуже сподобалось. Замовлення прийшло швидко. Рекомендую

Antwoord van bartogi.nl

Thank you so much for your lovely review! We’re so happy to hear that you liked everything and that your order arrived quickly. Enjoy your new shoes, and we’d love to welcome you back to Bartogi
A B
Alie b.
ondanks dat de pasvorm voor mijn vader niet ok was, prima. Alleen jammer dat je voor een retour moet betalen.

Antwoord van bartogi.nl

Wat jammer dat de pasvorm voor je vader niet goed was 😔 Fijn om te horen dat de rest wel prima beviel! We snappen dat retourkosten nooit leuk zijn. We proberen onze prijzen zo scherp mogelijk te houden, maar nemen je feedback hierover zeker mee. Hopelijk zit een volgende bestelling wél als gegoten 👟