Gecertificeerd sinds: 29 aug 2023geldig
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn overwegend positief over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren. Het supportteam wordt geprezen voor het snel en adequaat oplossen van problemen, met oprechte excuses bij fouten. Klanten waarderen duidelijke en tijdige communicatie, maar enkele ervaren juist gebrek aan respons.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsgunnemansports.nl - Eindhoven Helmond en Westerhoven
Nieuw duurder model jas voor hetzelfde geld
Jas bleek na bestellen niet meer leverbaar. Ik werd gebeld of ik hiervoor in de plaats het nieuwe duurdere model wilde. Volgende dag al bezorgd.
De bestelde stick was helaas niet leverbaar. Binnen 10 min na bestellen werden we gebeld met oprechte excuses en informatie over wat wel kon. Zo fijn!
Goede service, Hugo en Edgar hebben echt verstand van hetgeen in de winkel ligt. Altijd super meedenkend wanneer we iets voor het hockeyteam nodig hebben.
Zeer fijne service en vriendelijk te woord gestaan na een fout aan mijn kant.
Gemakkelijk te bestellen, vlot geleverd
Goed product
Snel en netjes bezorgd!
Prima, vlot en kwalitatief
Snel geholpen, zowel in de winkel als online!
De snelheid
Fast delivery, Thanks!
Contact heel prettig en denken mee in mogelijkheden
Product zoals beschreven rn snel verzonden
Snelle levering, goede kwaliteit!
Top service! Nieks te doen ;)
Geen verzending of contact
Hockey shirt van de club, en een hockey rokje.
Meer dan een week geleden besteld en betaald, waarna bevestiging binnen kwam via de mail.
Hierna niets meer mogen vernemen van de status of het verzenden van de items.
Contact gezocht maar geen response. Ik wacht nog maar weer af of de items ooit aan zullen komen.
Great and friendly service. Highly recommending this shop.
Snowboardschoenen via internet gekocht, maat was perfect had alleen last van drukpunten. Bij de winkel langs geweest en hebben netjes geholpen om de drukpunten weg te halen (boodfitting). Zeer goede service.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31402115037
- www.gunnemansports.nl
- hugo@gunnemansports.nl
- Eindhoven, NLD
Ontdek Gunnemansports.nl: dé ultieme hub voor sportliefhebbers die streven naar topprestaties en ongeëvenaarde ervaringen. In deze webshop vind je alles voor je sport. Ski & Snowboard: Wij bieden een ...