stateofart.com
Beoordelingen:

1.840 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.464 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(49)
(21)
(36)
Resetten
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kost geld om te retourneren Bij andere kan je gemakkelijker terug sturen
Beoordeling melden
JM
Jan M.
Rijnsburg
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Adres is 46B. Bij iedere bestelling wordt de toevoeging B niet vermeld!
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bezorging door DHL is slecht, kwaliteit van State of Art is goed.
Beoordeling melden
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zending na 7 dagen nog niet verzonden en geen feedback ontvangen.
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de bestelde spullen nog steeds niet ontvangen!!!!
Beoordeling melden
EB
Edje B.
Nootdorp
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter communiceren en eerlijker zijn over levertijden
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Minder zendingen Betere communicatie

Minder zendingen danwel Betere communicatie erover!
Beoordeling melden
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er is nog niks geleverd volgens de bezorger wel.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
17 okt 2023
Beste meneer Beets Volgens DHL is uw pakket op 10-10 bezorgd. Mocht dit niet zo zijn wil ik u vriendelijk vragen contact met ons op te nemen.
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking van kleding erg beschadigd helaas.
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sale artikelen in matige kwaliteit ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
2 jun 2023
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij adviseren u een email te sturen naar onze klantenservice. contact@stateofart.com Onze collega's zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van verdere informatie.
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fout ingelicht. Pakket verkeerd geleverd
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beveiligingsklem zit nog aan de blouse
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
27 dec 2023
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u een artikel heeft ontvangen met een beveiligingstag. Onze excuses daarvoor! Mocht u nog geen contact hebben gezocht met onze collega's van de klantenservice dan adviseren wij u dat nog even te doen zodat zij u kunnen voorzien van een passende oplossing.
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering door DHL is ZEER slecht

Levering door HDL is ZEER slecht
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
beveiliging zit nog aan shirt
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
16 jun 2023
Ik kan geen communicatie hierover terugvinden. Is de beveiliging inmiddels verwijderd?
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Info als je te laat bent
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
30 mei 2023
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij adviseren u een email te sturen naar onze klantenservice. contact@stateofart.com Onze collega's zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van verdere informatie.
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

overeenkomst nakomen en niet alsnog eenzijdig annuleren!

overeenkomst nakomen
Beoordeling melden
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede maat leveren
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
levertijd slecht
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sneller leveren
Beoordeling melden
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden