Stateofart.com

19.061 reviews in totaal   4.016 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de kleding, met veel lof voor de gebruikte stoffen en duurzaamheid. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd. De persoonlijke, vriendelijke en behulpzame service, zowel online als in de winkels, wordt vaak genoemd als positief punt. Retourneren en ruilen verloopt doorgaans soepel en snel. De maten worden door veel klanten als consistent ervaren. Het assortiment valt in de smaak door de variatie en moderne collectie. De webshop wordt als duidelijk, gebruiksvriendelijk en informatief omschreven. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed ervaren. Enkele klanten ervaren vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Er zijn opmerkingen over onduidelijkheid of beperkingen bij het retourneren en ruilen. Niet iedereen vindt de maatvoering passend en het ontbreken van grotere maten wordt soms genoemd. Ook geven sommige klanten aan specifieke wensen te hebben voor het assortiment. Tot slot wordt de kleding door sommige klanten als aan de dure kant ervaren.

ReviewsStateofart.com

Aangenaam verrast

Meestal koop ik in de winkel. Mijn loyaliteitsbon liep bijna af en geen tijd dus deze keer via de webshop besteld. Prima keuze kunnen maken middels de filters in de shop. Inloggen, afrekenen en het pakketje werd netjes op een afhaalpunt bezorgd. Niet in een plastic frommel of oversized doos. Netjes in een stevige enveloppe. Het artikel (overhemd korte mouw) ziet er mooi uit en zit prima.

Winkel en klantenservice zijn van hoge kwaliteit

State of Art (Utrecht) heb ik altijd goed kunnen winkelen, ik word goed geholpen en de klantenservice is ontzettend fijn. Bij een online bestelling was iets fout gegaan en ze hebben me keurig geholpen, op de hoogte gehouden en alles weer recht gezet. Ik kom er graag en ik kom er ook graag terug! Kleding is ook fijn aanzienlijk een redelijk groot en fors persoon ben. Dan is het proberen van kleren wel fijn en daar is alle ruimte voor. Ze hebben grote maten en anders bestellen ze het voor je!
State of art is al jaren mijn kledingmerk heb heel veel van jullie het zit als gegoten en gaat jaren mee. Het blijft er prachtig uitzien. Alleen jammer dat er geen 1000 miglia kleding meer is want dat was echt mijn favoriet.

Al jaren enthousiast

Al jaren fan van de uitgebreide collectie, mooie comfortabele stoffen. Echter de voorjaar/zomer collectie van dit jaar maakt me opeens een stuk minder enthousiast. Vindt de stoffen, over de gehele lijn, te stevig. Voor mij in wedergeval niet comfortabel genoeg. Blijf wel fan hoor, maar deze collectie iets minder.
Ik had een broek bij jullie gekocht en alle kaartjes er al af gehaald en gepast, maar was mij toch te groot. Na telefonisch overleg kon ik deze toch ruilen met een maatje kleiner. Top service bij State of Art. Bedankt Mathieu Jenniskens Zandsteeg 16 6585KJ MOOK mjenniskens@kpnmail.nl

State of Art is TOP!!

De uitgebreide collectie / gevarieerdheid in combinatie met de prijs is Top! In de shops (mijn shop = Utrecht) is sprake van een echte klantbeleving. Daarnaast mag de hoge mate van service die wordt verleend in het geval er onverhoopt iets mis is met de artikelen niet onvermeld blijven. Mijn collectie bestaat al jarenlang voor 90% uit kleding van State of Art. Ga door op deze weg.
Keurig verpakt en mooie trui . Onder dit merk worden valse artikelen aangeboden door Meijer mode Utrecht . Helaas ben ik erin getrapt en een mooi vest nooit gekregen . Dacht dat ik het bij jullie bestelde . Maar dat was helaas niet . Jullie hebben keurig geleverd.
Snelle levering , het pakket is te volgen en wordt netjes thuis afgeleverd Bij vragen is State Off ART telefonisch goed bereikbaar ,een vriendelijke medewerker . Verbeeter punten heb ik niet!
De kwaliteit, de afwerking en de uitstraling Een punt van kritiek is de groene schoenen waren in winkel niet verkrijgbaar en waren ook niet meer leverbaar Ik heb toen zelf via internet besteld en waren gewoon verkrijgbaar heb toen twee paar gekocht Bij STATE OF ART
Toch een vriendelijk persoonlijk bericht met begrip en antwoord op mijn vragen , dan wel niet alles zoals je wilt maar kan ook niet altijd. Verder goed geholpen en mooi dat je wordt benaderd door State of Art duidelijk bedrijf dat betrokken is . Graag hoop ik op nog gestelde vraag waarvoor ik ook nog bericht met info naar State of Art moet doen. een oplossing kunnen vinden of tips voor in de toekomst . graag verder met deze materie en hoop dat het voor ieder bruikbaar is baal zelf wel dat er zo aan aantal Polo's snel aan hun einde komen en mij eigenlijk te duur is om binnen aanzienlijke tijd deze weer te vervangen voor nieuwe die gaten vallen er ietsje te snel in hier 2 voorbeelden van .....
W S
Willem S.
Draag al jaren de kleding en zit erg goed en gaat lang mee. Goede kwaliteit en het is ook nog eens bij een online bestelling snel en netjes verpakt geleverd.
Prima spullen mooie kleding blij mee maar wederom de verpakking voor verzending door DHL achterhuis in het water gegooid ...... vorige keer doos in thuis ook alles nat niet blij mee graag andere transporteur deze gooit er met de pet naar (inmiddels opgedroogd maar toch .. dit hoort niet
Pakje werd snel geleverd, helaas waren de bestelde artikelen te klein en niet beschikbaar in een grotere maat. Retourvoorwaarden waren super duidelijk, communicatie verliep uitstekend. Er waren geen extra kosten aan het retourneren verbonden omdat wij "member" zijn en ik heb er alle vertrouwen in dat de aankoopkosten snel gerestitueerd worden. Ik zou online bestellen/kopen bij State of Art van harte aanbevelen.

Heel fijn merk

Fijne site, maar kopen ook regelmatig in de winkel. Mooie kleding, blijft ook mooi, goede pasvorm. Goede service in de winkel. Website is prettig en makkelijk

Kwaliteit en efficiënte klantenservice

Aanvankelijk te klein bestelde polo’s weeden super snel omgeruild voor de juiste maat. Kwaliteit van de pol’s is top! Prijs ook netjes.
Mooie kwaliteit,pasvorm oké,alleen kreeg ik de indruk dat het wat smaller wordt,bijv, mijnvriend heeft maat M en zijn polos zijn wat smaller dan de vorige.past goed trouwens b
Heerlijk draagbare kleding die erg mooi blijft ) ook na een tijdje ) . En ben altijd heel Blijker de materialen en krijg vaak complimenten .
Ik heb het pakket doorgestuurd en het is ook door jullie ontvangen Nu moet ik bij Riverty nog het volledige bedrag betalen want het is nog steeds niet verwerkt. Dit vind ik wel een beetje jammer. De mevrouw aan de telefoon zei dat het erg druk was en dat ik dan zovast het hele bedrag moest betalen endst ik het dan terugkrijg als het is afgehandeld Vind ik niet erg klantvriendelijk
Prachtige Mooie comfortabele Jeans gekocht..... Alleen het DHL gebeuren moet beter .......................................3 keer State besteld 3 keer ellende met DHL jammer moet beter die ingekochte Service

Super ruilservice

Ik had een jas besteld die toch kleiner uitviel dan de maattabel aangaf. Meteen een retourticket aangemaakt en nog voordat de jas retour gestuurd kon worden, had ik de bevestiging van de omruil naar een grotere maat al binnen. Dag later in huis. Super service!