stateofart.com- Logo - Beoordelingen

stateofart.com
Beoordelingen:

1.863 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.583 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering mooie verpakking alleen jammer dat de binnenkant van de verpakking beschadigd was, had de parfum besteld en deze was denk ik al eens uit de verpakking gehaald en het was een cadeau vandaar. Verder prima en heerlijke eau de parfum 👍🏻
Beoordeling melden
MV
Marion v.
Tilburg
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Gratis omruiling.

We hadden 2 shirts besteld, maar deze bleken te groot te zijn. Deze konden we zonder verdere verzendkosten voor een kleinere maat omruilen. Dat is nog eens service.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
14 uur geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze omruil/retour procedure. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel, correct en duidelijk ! Mooie produkten, zowel materiaal alsook de kleuren ! Dus …. Tevreden 👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest en u tevreden bent over de artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Goede prijs kwaliteit verhouding,ik draag deze polo al jaren.hemden en jassen ook perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
6 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u al jaren klant bent van ons en onze producten met veel plezier draagt. We zien u graag weer eens terug.
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering , en als je 5 keer X besteld is die dat ook , en geen Chinese rommel !
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn bedrijf en uitstekende service. Prima kwaliteit kleding voor een goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
6 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit van onze producten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding voor mannen, ook in grote maten. Goede kwaliteit, hoewel prijzig.
Beoordeling melden
ID
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie site

Mooie duidelijke site Veel artikelen en geregeld aanbiedingen Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
6 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u het gebruikersgemak van onze website als prettig hebt ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klant vriendelijkheid in de winkel van de 2 medewerkers in Arnhem.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
29 apr 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega's in de winkel. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nette levering en simpel ruilen

Keurige levering en ruilen kan je ook in de winkel zonder problemen.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
6 mei 2024
Hartelijk dank voor u feedback. Goed om te horen dat u de levering snel heeft ontvangen en dat u het omruil proces als makkelijk hebt ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beoordeling State of Art

Goede communicatie bij levering. Goede kwaliteit kleding .
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
13 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u de communicatie als prettig hebt ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie overhemden zien er goed uit,en dragen heel fijn
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Broeken van zeer goede kwaliteit.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige service en kwalitatief goede producten.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
13 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over de geboden service en de kwaliteit van onze producten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt en op tijd geleverd. Gaat zo door
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u uw bestelling snel hebt mogen ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goede producten, prima website.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u het gebruikersgemak van onze website als prettig ervaart en dat uw bestelling snel geleverd is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
MV
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en alles goed verpakt!
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
13 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u uw bestelling snel heeft mogen ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verzonden. Shorts volgens verwachting
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte levering. En makkelijk te bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
6 mei 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat de levering goed is gegaan en dat u het bestel gemak als prettig hebt ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het pakketje was er eerder dan ik verwacht.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u uw bestelling zo snel heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.