stateofart.com/nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
stateofart.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij stateofart.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor stateofart.com/nl

1.028 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.720 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

16 feb. 2023

State of Art is een merk met voor mij een goede pasvorm. Zeker met mijn lengte. De stijl past bij mij en daarbij acceptabele prijzen met soms scherpe aanbiedingen in de Sale die ik dan niet kan weerstaan. Levering geschiedt vlot en ook eventuele retourzending wordt acceptabel afgehandeld. De link voor retourzending zit wat verstopt en zou goed zijn dat deze ook direct bij het oproepen van je order zichtbaar is.

de meest kritische beoordeling

4 jul. 2022
We hadden 3 blousen besteld maar die vielen wat te klein uit dus direct maatje groter besteld. Maar retour sturen valt niet mee. Als je de retourdocument al kunt vinden op de site geeft die in mozilla firefox een waarschuwing dat het een niet vertrouwd document is en moet je dus nog wat extra (onveilige) opties uithalen om het document toch binnen te krijgen. Dat is via de supportdesk gemeld en daar zouden ze het document direct via de mail gaan sturen. Dat is al weer een week geleden en tot heden nog geen retourdocument dus dan maar via de onveilige route het document downloaden. Dat is gelukt en nu de rest verder afwerken.

Beoordelingen voor stateofart.com/nl

3 mei 2023
Online bestelling prima! In de winkel kennen ze de retour procedure naar hoofdkantoor niet. Uiteindelijk zelf verzonden . Ivm hoge waarde in de doos zelf een verzekerd label gekocht (2)
ik zou graag nog dit product bestellen kan dat nog? Monza 5-pocket stretchjeans met regular fit Art.nr.: 20425-5800 Maat W36/L34
5 mei 2023
Ik weet wat voor maat ik heb 3×xl en zit altijd oke En verder het is van goede kwaliteit en het blijft goed ik ben positief.

Snel geleverd, mogelijkheid om direct te ruilen. kortom zoals het behoort te gaan maar bij vele webshops niet lukt.
29 apr. 2023

Prima pasvorm, hoge kwaliteit materiaal en duidelijk verzendproces. Prijs is wel aan de hoge kant..
Goede service en retourregeling. Bestelde artikelen, ook vanuit winkel snel geleverd. Ga zo door !!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
goed georganiseerd, snelle afhandeling retourzending en terugbetaling van short van sweatstof
overzichtelijk , je kunt snel keuzes maken en je doorloopt het proces prima , ook goed foto's
Hartelijk dank voor uw beoordeling
13 mei 2023

Snelle levering aan huis van kwalitatief uitstekende polos tegen een zeer redelijke prijs.
Antwoord van stateofart.com/nl
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
9 mei 2023
Goede kwaliteit kleding. Informatie over de levering en eventueel retourneren is erg goed
10 mei 2023
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en levering.
State of Art doet wat het beloofd. Snelle levering en goede kwaliteit van het geleverde.
2 mei 2023
Snelle levering en goede kwaliteit van de overhemden, fijn draagcomfort
2 mei 2023
Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

van Mar R.
Kwaliteit kleding Snel geleverd Goeie service ook als er iets mis is
Snel en netjes geleverd en heel fijn dat W44 nooit een probleem is.
Snelle verzending, mooie kwaliteit voor een leuke aanbiedingsprijs
1 mei 2023
Ben erg tevreden over de leveringen en kwaliteit van State of Art.
2 mei 2023
Bedankt voor uw positieve feedback. Wij waarderen het dat u de moeite hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Goed om te horen dat alles naar wens is en dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze artikelen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Mooie kleding, eenvoudig proces, goede communicatie, goed verpakt
Snelle levering. Goed geregeld. Kleding prima kwaliteit
Snel geleverd, duidelijke communicatie, prima kwaliteit
Prima service, netjes te woord gestaan, hulpvaardig