Koppstore.nl
Beoordelingen:

66 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden180 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Koppstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
‘s Avonds besteld, volgende middag al in huis. Echt top. Wel jammer dat de verzendkosten duurder waren dan het product zelf maar ik had niet geweten waar ik het anders vandaan had moeten halen

de meest kritische beoordeling

27 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas na de bestelling moest ik 2 weken wachten op mijn pakket die slecht ingepakt was (schakelaars met scherpe randen hadden knoppen en afdekramen beschadigd). De status van bestelling klopte ook niet want vanaf begin hadden bepaalde schakelaars een levertijd van 1-2 dagen maar geen 2 weken tijd. En toen ik had reactie op mijn bestelling aangevraagd was volgende dag meteen een antwoord met track and trace code en pakket was toen verzonden dus helaas heb ik spijt van jullie service!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Koppstore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1)
(1)
(1)
Resetten
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel werkt niet en zijn telefonisch niet te bereiken
Beoordeling melden
Antwoord van Koppstore.nl
30 okt. 2023
Geachte heer Vendrig, wat vervelend dat het artikel niet werkt. Wij zijn telefonisch op werkdagen bereikbaar van 10:00 uur - 12:00 uur en van 13:00 uur - 15:00 uur. Wellicht dat u buiten deze tijden heeft gebeld? We hebben u zojuist een email gestuurd, als het artikel niet werkt willen wij dit namelijk graag met u oplossen. Met vriendelijke groet, team Koppstore.nl
27 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas na de bestelling moest ik 2 weken wachten op mijn pakket die slecht ingepakt was (schakelaars met scherpe randen hadden knoppen en afdekramen beschadigd). De status van bestelling klopte ook niet want vanaf begin hadden bepaalde schakelaars een levertijd van 1-2 dagen maar geen 2 weken tijd. En toen ik had reactie op mijn bestelling aangevraagd was volgende dag meteen een antwoord met track and trace code en pakket was toen verzonden dus helaas heb ik spijt van jullie service!!!
Beoordeling melden
Antwoord van Koppstore.nl
28 sep. 2023
Beste heer Panasiuk, Bedankt voor uw feedback. Zoals besproken per mail had u van een artikel een groter aantal besteld dan voorradig waardoor uw bestelling niet is verstuurd binnen de aangegeven levertijd. De indicatie is op basis van het voorradige aantal. Onze excuses wat betreft de beschadigde producten. We hebben zojuist per mail contact met u opgenomen, dit gaan we uiteraard met u oplossen. Met vriendelijke groet, Team Koppstore.nl
22 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie producten, snel geleverd maar de website vermeld andere producten, vb geen dubbel stopcontact-schakelcontact in hout slechts enkel en bij een enkel stopcontact wordt t afdek raam niet automatisch bij aangeboden, wat overigens ook niet duidelijk naar voren komt, met als gevolg dubbele levering s kosten, termijn en transport
Beoordeling melden
Antwoord van Koppstore.nl
22 mrt. 2023
Beste mevrouw Ouytsel, op de homepage kunt u vinden hoe de producten werken. Hier is ook te zien dat u nog een afdekraam nodig heeft. Mocht u in de toekomst vragen hebben of het product compleet is, mag u altijd contact met de klantenservice opnemen. Fijn dat de producten wel naar wens zijn. Met vriendelijke groet, Team Koppstore.nl