Koppstore.nl

332 reviews in totaal   57 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en vlotte levering. De website wordt gewaardeerd om zijn duidelijkheid en technische details. De klantenservice wordt als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of nabestellingen. Daarnaast worden de producten overwegend als van hoge kwaliteit en mooi materiaal ervaren. Er zijn enkele klachten over vertragingen bij de levering. Sommige klanten vinden de technische details op de website lastig te begrijpen.

ReviewsKoppstore.nl

Kruisschakelaar besteld waarvan 1 pennetje mist om ader in klem te plaatsen. Na mijn review heeft Koppstore contact met me opgenomen, en heb ik snel en kosteloos een nieuwe schakelaar ontvangen. Zeer goed opgelost en een teken dat de reviews nuttig en eerlijk zijn.
ondanks dat een onderdeel niet op voorraad was is de complete zending redelijk snel geleverd en we werden geïnformeerd
Bezorging via postnl is voor de 2de keer vertraagd. Goed product.
Snelle verzending en goede prijzen.
Snelle en complete levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
A S
Anne S.

Goede webwinkel

Door de klantenservice goed geholpen en deze webwinkel was tolerant met de kosten voor een nabestelling. Tnt alles vlot geleverd en een nalevering van een item die niet voorradig is goed op de hoogte gehouden over het oponthoud.
Prima en snel verzonden. Wellicht een wat kleiner doosje gebruiken of wat opvulspul in een groter doosjes zodat niet alles overal heenschuift in de doos tijdens de bezorging en het vervoer.
snel en correcte prijs. Volledig assortiment en duidelijke website

Prima webwinkel

De website is voor een niet profesional best lastig te begrijpen. De servicemederwerker was daarin erg behulpzaam. De levering is vlot en word duidelijk gecommuniceerd.