Koppstore.nlReviews

: 72Goed

4,44

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
Koppstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Koppstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
Koppstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Koppstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Koppstore.nl

71 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

72 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 okt. 2022
The possibility of having partial shipment as I was in a hurry for some of the items in the order. Nice design, good quality (I hope -not used them yet), quick delivery, helpful customer service. Thank you
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


22 jan. 2022
Spullen op vrijdag besteld. Zaterdag 8 dagen later achteraan gemaild, op maandag bericht dat de spullen nog niet binnen zijn. Uiteindelijk donderdag ontvangen, dus na 14 dagen. Terwijl de spullen "op voorraad bij leverancier" waren toen ik bestelde. Kopp rj45 basisdeel wordt zonder 'punch tool' geleverd, bij ander merken krijg je die er (wegwerp) bij. Nu had ik er geen en moest ik improviseren. Spullen zelf zijn zoals verwacht.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Koppstore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Makkelijke website en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
The possibility of having partial shipment as I was in a hurry for some of the items in the order. Nice design, good quality (I hope -not used them yet), quick delivery, helpful customer service. Thank you
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Alles was niet op voorraad, is een deelzending van gemaakt zonder extra kosten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022 
Goed materiaal en goed verpakt. Snelle verzending en goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
snelle afhandeling, goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Dimmer dimt niet in combinatie met elektronische transformator. Dat wordt op de website niet vermeld. Graag een oplossing
Beoordeling melden
Antwoord van Koppstore.nl
17 okt. 2022
Geachte heer Baar, wat vervelend dat de dimmer niet samengaat met de elektronische transformator die u heeft. Deze dimmer werkt wel met een gewikkelde spoeltrafo of elektronische trafo. Als u ons een mail zou kunnen sturen met de specificaties van de transformator kunnen wij met u meekijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Koppstore.nl
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Ik was 1 artikel vergeten te bestellen. Had het binnen een dag binnen, moest wel weer hoge verzendkosten betalen☹️
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Dezelfde dag verzonden en gewenste artikel ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Goed advies gekregen en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Snelle levering, goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Na een annulering meteen het geld terug,en bij een nieuwe bestelling 2 dagen later in huis . Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Product en service zoals verwacht, goede kwaliteit en mooi product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Duidelijke beschrijving van het artikel en snelheid van levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Duidelijke site waardoor je bestelling niet mis kan gaan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Makkelijke site, overzichtelijk. Snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Beoordeling melden