Oxigo- Logo - Beoordelingen

Oxigo
Beoordelingen:

216 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.317 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Oxigo voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tijdens de aankoop-/ informatieprocedure werd ik door de medewerker rustig en deskundig geïnformeerd over de verschillen tussen de verscheidene mogelijkheden m.b.t. de apparaten. De website is overzichtelijk en toont veel en relevante informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. De persoonlijke informatie tijdens het telefonisch gesprek beantwoordde aan alle vragen om tot aankoop over te kunnen gaan.

de meest kritische beoordeling

11 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onlangs heb ik de rugzak voor de inogen ROVE 6 gekocht. Positieve punten: - Stof van rugzak is degelijk - Boven op de rugzak zit klittenband om de slang te geleiden. - Veel ruimte voor het opbergen van mee te nemen materialen zoals bijvoorbeeld: batterijen, oplaadkabel, medicijnen en jas. - De binnenzijde van het opbergvak van de concentrator is de rugzijde van het concentrator keurig voorzien van noppen waartussen de concentrator wordt vastgezet tegen horizontale en verticale bewegingen. Negatieve punten: - Omdat de concentrator aan de buitenzijde van de rugzak is bevestigd, KLAPT de concentrator als eerste op de ondergrond, kan niet goed zijn voor de concentrator. Dit is op te lossen door aan de onderzijde van het concentrator vak een zelfde noppenbodem aan te brengen als aan de achterkant van het concentratorvak. Deze noppen zullen de schok opvangen. - Door de plaatsing van de rug van de concentrator tegen het rugzakgedeelte, dient bij iedere keer dat het toestel opgeladen dient te worden, de rits geopend te worden om vervolgens bij de achterkant van de concentrator te kunnen komen. Zeer onpraktisch omdat het toestel vaak iedere dag opgeladen dient te worden. - Omdat de rugzak zo groot is, dient te drager van de rugzak zich bewust te zijn dat hij/zij extra gewicht meeneemt. Extra gewicht betekent voor een longpatiënt extra energie verbruik.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Oxigo

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(4)
(3)
(3)
Resetten
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

spijt van deze aankoop

hartslag wijkt enorm af bij inspanning, soms meer dan 20 slagen per minuut, bloeddruk/ ecg geeft erg veel storing tijdens slaap werden de laatste uren niet geregistreerd heb spijt van deze aankoop , zeker gezien de prijs en zal het niemand aan bevelen
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
9 feb. 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over het product! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen voor een oplossing. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket nooit ontvangen!
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
4 feb. 2024
Bedankt voor uw beoordeling. U heeft nog niet contact met ons opgenomen, dat is wel het snelste in dit geval zodat wij ook actie kunnen ondernemen. We hebben de zending nagekeken en deze is bij uw buren geleverd, onze klantenservice heeft contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het DHL afhaal punt heeft korte openingstijden en is ook nog eens op maandag gesloten. Ik had op donderdag een bestelling gedaan. Die zou in twee dagen worden bezorgd, dus zaterdag. Ik kreeg pas na sluitingstijd bericht. Kan het nu pas dinsdag na 11 uur ophalen! Als ik dat had geweten had ik voor bezorgen gekozen.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
15 jan. 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat dit zo loopt! Wij werken met DPD, niet met DHL. Hoewel we het betreuren, heeft uw reactie niet echt betrekking op onze dienstverlening. Wij hebben geen invloed op openingstijden van pakketpunten. Hopelijk heeft u veel profijt van uw aankoop. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik ben te tevreden
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik besteld had mag niet geruild worden als het geopend is, logisch het gaat om een hygiene produkt. Ik was verbaast het artikel in een open plastic zak zat met het elleboogje er los bij. Wel in de plastic buitenverpakking maar toch, het was duidelijk open geweest Ik had het artikel snel nodig anders had ik het terug gestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
29 okt. 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het artikel dat u heeft aangeschaft wordt niet gesealed door de fabrikant, het zit inderdaad in een open plastic zak. Wij delen uw verbazing hierover, maar hebben hier helaas geen invloed op. We garanderen u in ieder geval dat dit een nieuw en ongebruikt product is. Mocht u toch nog zorgen of vragen hebben, neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
11 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Rugzak Inogen Rove 6

Onlangs heb ik de rugzak voor de inogen ROVE 6 gekocht. Positieve punten: - Stof van rugzak is degelijk - Boven op de rugzak zit klittenband om de slang te geleiden. - Veel ruimte voor het opbergen van mee te nemen materialen zoals bijvoorbeeld: batterijen, oplaadkabel, medicijnen en jas. - De binnenzijde van het opbergvak van de concentrator is de rugzijde van het concentrator keurig voorzien van noppen waartussen de concentrator wordt vastgezet tegen horizontale en verticale bewegingen. Negatieve punten: - Omdat de concentrator aan de buitenzijde van de rugzak is bevestigd, KLAPT de concentrator als eerste op de ondergrond, kan niet goed zijn voor de concentrator. Dit is op te lossen door aan de onderzijde van het concentrator vak een zelfde noppenbodem aan te brengen als aan de achterkant van het concentratorvak. Deze noppen zullen de schok opvangen. - Door de plaatsing van de rug van de concentrator tegen het rugzakgedeelte, dient bij iedere keer dat het toestel opgeladen dient te worden, de rits geopend te worden om vervolgens bij de achterkant van de concentrator te kunnen komen. Zeer onpraktisch omdat het toestel vaak iedere dag opgeladen dient te worden. - Omdat de rugzak zo groot is, dient te drager van de rugzak zich bewust te zijn dat hij/zij extra gewicht meeneemt. Extra gewicht betekent voor een longpatiënt extra energie verbruik.
Beoordeling melden
24 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Masker zit prima maar wat je over het hoofd trekt gaat gegeven moment in je hoofd drukken erg pijnlijk
Beoordeling melden
20 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De goederen zijn zeer goed. Het duurt echter veel te lang vooraleer de bestelling geleverd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
20 jul. 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling, goed om te horen dat u tevreden bent over de goederen. We hebben de zending van uw bestelling nagekeken en deze heeft door een laadfout bij de koerier inderdaad vertraging opgelopen, onze excuses daarvoor. Normaal gesproken mag u rekenen op een levertijd van 1-2 werkdagen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
21 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veel te trage levering Geen reactie
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
21 mrt. 2023
Bedankt voor uw beoordeling. Uw bestelling is door een sorteerfout bij de koerier na 3 werkdagen bezorgd in plaats van de gecommuniceerde 1-2 werkdagen, onze excuses voor deze vertraging. Desondanks hopen we dat u veel profijt van het bestelde product zult hebben. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
18 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Soft

Niet Het Werkt Mij Bij
Beoordeling melden