Oxigo- Logo - Beoordelingen

Oxigo
Beoordelingen:

249 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.417 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op zich prima maar de bezorger (DPD) is niet echt een fijne keuze. Die dumpt het zonder toestemming bij buren zonder te melden welke buren.

de meest kritische beoordeling

11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onlangs heb ik de rugzak voor de inogen ROVE 6 gekocht. Positieve punten: - Stof van rugzak is degelijk - Boven op de rugzak zit klittenband om de slang te geleiden. - Veel ruimte voor het opbergen van mee te nemen materialen zoals bijvoorbeeld: batterijen, oplaadkabel, medicijnen en jas. - De binnenzijde van het opbergvak van de concentrator is de rugzijde van het concentrator keurig voorzien van noppen waartussen de concentrator wordt vastgezet tegen horizontale en verticale bewegingen. Negatieve punten: - Omdat de concentrator aan de buitenzijde van de rugzak is bevestigd, KLAPT de concentrator als eerste op de ondergrond, kan niet goed zijn voor de concentrator. Dit is op te lossen door aan de onderzijde van het concentrator vak een zelfde noppenbodem aan te brengen als aan de achterkant van het concentratorvak. Deze noppen zullen de schok opvangen. - Door de plaatsing van de rug van de concentrator tegen het rugzakgedeelte, dient bij iedere keer dat het toestel opgeladen dient te worden, de rits geopend te worden om vervolgens bij de achterkant van de concentrator te kunnen komen. Zeer onpraktisch omdat het toestel vaak iedere dag opgeladen dient te worden. - Omdat de rugzak zo groot is, dient te drager van de rugzak zich bewust te zijn dat hij/zij extra gewicht meeneemt. Extra gewicht betekent voor een longpatiënt extra energie verbruik.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Oxigo

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(3)
(6)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
3 dagen geleden
Bedankt voor uw beoordeling, jammer dat u niet tevreden bent! Wij weten alleen niet waarom, als u contact opneemt met onze klantenservice kunnen we u verder helpen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Van de winkel geen klachten. De koerier anderzijds...

Aangezien mijn cpap-masker stuk was bij jullie een nieuw besteld. Mede omdat jullie een levertijd van 1à2werkdagen aangeven voor Belgie. Ik heb vrijdagochtend besteld nu zijn we dinsdagavond en krijg ik een email van dpd dat mijn bestelling vertraging heeft opgelopen. Ze geven aan dat ze hun best gaan doen om zo snel mogelijk te leveren. Maar wat betekend dat? Morgen? Of binnen week? Binnen een we
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

1 artikel ontvangen, 2de niet.

Ik bestelde en betaalde voor 2 artikelen. Het pakje bevatte maar 1 artikel. Ik moest dus bellen om te vragen wat gebeurde. Op de bon stond ook 2 artikelen. Website is goed, afhandelen niet.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
6 apr 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Bij het inpakken van uw bestelling is inderdaad over het hoofd gezien dat het om 2 stuks ging, excuses voor het ongemak! Het tweede artikel wordt nagestuurd. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Oplichters, koop daar iets voor 200 euro en blijkt bij andere zaken de helft te kosten.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
6 apr 2024
Het screenshot dat u stuurt komt van een Duitse versie van Marktplaats, oftewel het is een particulier die een gebruikt product verkoopt. Het zou u sieren appels met appels te vergelijken. Ditzelfde artikel kost bij een andere bekende Nederlandse aanbieder meer dan € 350 dus het is bij ons nog erg redelijk geprijsd. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slechte klantenservice géén handleiding

Ik had heel duidelijk aangegeven dat ik zaterdag 24 februari NIET thuis zou zijn, en het pakket zou dan ook vrijdagavond laat verstuurd worden. Krijg ik tóch een melding dat het pakket zaterdag bezorgd zou worden!! Dit verzet naar 26 februari niets ontvangen (ook niet na 3x bellen met dpd) uiteindelijk de 27e ontvangen maar zwaar ingedrukt, zonder handleiding enz...(er zitten diversen "afschermstukken" ib waar je zelf van mag bedenken hoe de ras in elkaar te zetten...
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
27 feb 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Zoals met u afgesproken hebben wij uw bestelling op vrijdag verstuurd en niet voor zaterdaglevering gekozen. Normaal gesproken wordt het pakket dan op maandag geleverd, maar blijkbaar heeft het koeriersbedrijf het toch op zaterdag geprobeerd, onze excuses daarvoor. Omdat het door u bestelde product een tas is zonder uitgebreide functie zit er inderdaad geen handleiding bij. Mocht u er nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet bepaald het goedkoopste abonnement
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
7 mrt 2024
Wij verkopen geen abonnementen, dus waarschijnlijk is uw beoordeling voor een ander bedrijf bedoeld. Toch bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Rugzak Inogen Rove 6

Onlangs heb ik de rugzak voor de inogen ROVE 6 gekocht. Positieve punten: - Stof van rugzak is degelijk - Boven op de rugzak zit klittenband om de slang te geleiden. - Veel ruimte voor het opbergen van mee te nemen materialen zoals bijvoorbeeld: batterijen, oplaadkabel, medicijnen en jas. - De binnenzijde van het opbergvak van de concentrator is de rugzijde van het concentrator keurig voorzien van noppen waartussen de concentrator wordt vastgezet tegen horizontale en verticale bewegingen. Negatieve punten: - Omdat de concentrator aan de buitenzijde van de rugzak is bevestigd, KLAPT de concentrator als eerste op de ondergrond, kan niet goed zijn voor de concentrator. Dit is op te lossen door aan de onderzijde van het concentrator vak een zelfde noppenbodem aan te brengen als aan de achterkant van het concentratorvak. Deze noppen zullen de schok opvangen. - Door de plaatsing van de rug van de concentrator tegen het rugzakgedeelte, dient bij iedere keer dat het toestel opgeladen dient te worden, de rits geopend te worden om vervolgens bij de achterkant van de concentrator te kunnen komen. Zeer onpraktisch omdat het toestel vaak iedere dag opgeladen dient te worden. - Omdat de rugzak zo groot is, dient te drager van de rugzak zich bewust te zijn dat hij/zij extra gewicht meeneemt. Extra gewicht betekent voor een longpatiënt extra energie verbruik.
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik besteld had mag niet geruild worden als het geopend is, logisch het gaat om een hygiene produkt. Ik was verbaast het artikel in een open plastic zak zat met het elleboogje er los bij. Wel in de plastic buitenverpakking maar toch, het was duidelijk open geweest Ik had het artikel snel nodig anders had ik het terug gestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
29 okt 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het artikel dat u heeft aangeschaft wordt niet gesealed door de fabrikant, het zit inderdaad in een open plastic zak. Wij delen uw verbazing hierover, maar hebben hier helaas geen invloed op. We garanderen u in ieder geval dat dit een nieuw en ongebruikt product is. Mocht u toch nog zorgen of vragen hebben, neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het DHL afhaal punt heeft korte openingstijden en is ook nog eens op maandag gesloten. Ik had op donderdag een bestelling gedaan. Die zou in twee dagen worden bezorgd, dus zaterdag. Ik kreeg pas na sluitingstijd bericht. Kan het nu pas dinsdag na 11 uur ophalen! Als ik dat had geweten had ik voor bezorgen gekozen.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
15 jan 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat dit zo loopt! Wij werken met DPD, niet met DHL. Hoewel we het betreuren, heeft uw reactie niet echt betrekking op onze dienstverlening. Wij hebben geen invloed op openingstijden van pakketpunten. Hopelijk heeft u veel profijt van uw aankoop. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

spijt van deze aankoop

hartslag wijkt enorm af bij inspanning, soms meer dan 20 slagen per minuut, bloeddruk/ ecg geeft erg veel storing tijdens slaap werden de laatste uren niet geregistreerd heb spijt van deze aankoop , zeker gezien de prijs en zal het niemand aan bevelen
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
9 feb 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over het product! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen voor een oplossing. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Masker zit prima maar wat je over het hoofd trekt gaat gegeven moment in je hoofd drukken erg pijnlijk
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De goederen zijn zeer goed. Het duurt echter veel te lang vooraleer de bestelling geleverd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
20 jul 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling, goed om te horen dat u tevreden bent over de goederen. We hebben de zending van uw bestelling nagekeken en deze heeft door een laadfout bij de koerier inderdaad vertraging opgelopen, onze excuses daarvoor. Normaal gesproken mag u rekenen op een levertijd van 1-2 werkdagen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket nooit ontvangen!
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
4 feb 2024
Bedankt voor uw beoordeling. U heeft nog niet contact met ons opgenomen, dat is wel het snelste in dit geval zodat wij ook actie kunnen ondernemen. We hebben de zending nagekeken en deze is bij uw buren geleverd, onze klantenservice heeft contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik ben te tevreden
Beoordeling melden