Certificaat voor Oxigo

No. X1D86FCE4FF6FE0BD98BB4860D64E7F1E
 

Geldig vanaf
07-03-2018
Geldig tot
06-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Oxigo



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 89 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Oxigo al 160 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Snelle verzending, goed materiaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
14-03-2019
Prima producten en service. Levertijd kan lichtjes beter.
4.67
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 15-03-2019
Bedankt voor uw beoordeling! We hebben korte tijd met een andere koerier geëxperimenteerd, en helaas was dat geen succes. Uw bestelling was dan ook een dag langer onderweg dan normaal. Vanaf nu kunt u weer op onze korte levertijden rekenen. Hopelijk tot ziens, met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
12-03-2019
Levering was veel sneller dan gepland.
Product werkt goed echt beoordelen kan 'm. i. pas als ik het een tijd heb gebruikt.
Service naar verwachting
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
09-03-2019
Het liep met de bezorger niet zo best veel te hastig
4.33
Goed

Oxigo antwoordt: 12-03-2019
Vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens verlopen is! Dit voldoet niet aan onze kwaliteitsstandaard, we hebben dit dan ook teruggekoppeld aan het koeriersbedrijf. Hartelijk dank voor uw beoordeling, hierdoor kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
07-03-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
24-02-2019
Super geholpen door de medewerkers en razendsnel verstuurd.
Helemaal blij met het product.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 25-02-2019
Fijn om te horen dat u tevreden bent! Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
23-02-2019
Alles zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
19-02-2019
wederom een correcte en snelle levering en product van prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 20-02-2019
Goed om te horen Bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens. Het Oxigo team.

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
18-02-2019
Het prudukt werd voor zaterdag 1400-1645 aangemeld na een hele middag wachten kwam het maandag
3.33
Redelijk

Oxigo antwoordt: 19-02-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat u een middag voor niets heeft gewacht! Helaas zijn wij voor de aflevering van bestellingen afhankelijk van externe koeriersbedrijven. Wij hebben de klacht aan hen doorgegeven. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
12-02-2019
alles heel goed in orde
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 13-02-2019
Bedankt voor uw beoordeling, en hopelijk tot ziens Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
11-02-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
05-02-2019
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
05-02-2019
Alles perfect verlopen, perfecte snelle levering, goede en correcte informatie aan telefoon over het product
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 05-02-2019
Fijn te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw beoordeling. Hopelijk tot ziens, met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
04-02-2019
levering snel, producten nog te testen en service zeer goed
4.33
Goed

Oxigo antwoordt: 05-02-2019
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We gaan er vanuit dat de producten ook zullen bevallen, laat het zeker weten mocht dat niet zo zijn. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
23-01-2019
Afspraak levering apparaat zeer goed nagekomen en veilig/goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 24-01-2019
Fijn om te horen dat de bestelling naar wens is verlopen! Tot een volgende keer, het Oxigo team

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
23-01-2019
Gebruiksaanwijzing in duits en niet te lezen door de te kleine letters.
4.00
Goed

Oxigo antwoordt: 24-01-2019
Bedankt voor uw beoordeling! Wij hebben de voorraad gecontroleerd en de overige producten hebben wel een Nederlandstalige handleiding. We sturen u alsnog een toe! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
20-01-2019
wederom een snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
20-01-2019
Ik bestelde onderdelen van een Inigen One G3, de kolommen.ik had ze nodig in de Filipijnen. Geen probleem via een uitermate prettig kontakt is deze levering razendsnel voor elkaar gekomen. Waarvoor nog altikd mijn dank
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 21-01-2019
Fijn dat we u van dienst konden zijn, graag gedaan! Hartelijk dank voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
19-01-2019
Woensdag besteld en na 4 dagen nog niet binnen Ligt volgens de gegevens al 2 dagen op het depot van DPD Had gehoopt er dit weekend al gebruik van te kunnen maken.
1.00
Slecht

Oxigo antwoordt: 21-01-2019
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Uw bestelling van woensdagavond is donderdag verstuurd, deze had vrijdag geleverd moeten worden. Er is helaas vertraging bij DPD ontstaan, maar we zien dat het pakje vandaag onderweg voor uitlevering is. DPD stuurt u een bericht met het tijdvak van levering. Onze excuses voor de 1 werkdag vertraging! Oxigo

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
19-01-2019
Top bedrijf in alle opzichten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-12-2018
18-01-2019
Ben goed tevreden geef een 8
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
14-01-2019
Levering duidelijk te volgen
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
12-01-2019
zeer snelle levering en product gemakkelijk in gebruik enkel vind ik het vrij duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
07-01-2019
Goed is goed en dat is voor mij 5 sterren. Deze keer een zeer vlotte levering.

Al moet mij van het hart dat de product prijzen erg hoog zijn. Maar dat is kennelijk gebruikelijk bij medische technische goederen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
05-01-2019
Perfect Meer kan ik niet zeggen.

Mijn hartelijke dank

Met groet Netteke Westerbeek.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 07-01-2019
Geachte mevrouw Westerbeek, hartelijk dank voor uw nieuwe bestelling en aardige review! Graag tot ziens, met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
31-12-2018
Zeer snelle reactie en service. Levering perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
29-12-2018
Eigenaar reageerde snel en correct,
Gaf meer dan er gevraagd werd
Ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
21-12-2018
ik was uitermate verrast door de snelle, perfecte behandeling van mijn bestelling maar wat me vooral trof was de zeer vriendelijk brief die jullie bij de bestelling voegden met ook de uitnodiging om een koffie te drinken op jullie kantoor als ik in de buurt zou zijn. In de toekomst wil ik zeker nog bij jullie bestellen als ik iets nodig heb wat in jullie assortiment zit. Hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 24-12-2018
Leuk om te horen dat u onze service zo waardeert! Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
20-12-2018
Top product vlotte levering .uitstekende service
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 21-12-2018
Fijn dat u tevreden over het product en de levering bent! We hopen u nog eens terug te verwelkomen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
19-12-2018
Snel en probleemloze afhandeling van bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
19-12-2018
Snelle levering
4.00
Goed

Oxigo antwoordt: 20-12-2018
Goed om te horen dat u uw bestelling snel binnen hebt gekregen! Bedankt voor de review, het Oxigo team

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
19-12-2018
Alles perfect geregeld en 250 euro goedkoper als in België
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 20-12-2018
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Hopelijk tot een volgende keer, het Oxigo team

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
12-12-2018
levering na 1 dag, via tool traceerbaar
product was precies zoals omschreven op de web site.
geen enkele klacht te noteren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
11-12-2018
Snel en zonder problemen geleverd. Product functioneert goed. Voor de werking op de lange termijn is het nu nog te vroeg om een oordeel te geven.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 12-12-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Mochten er later nog vragen ontstaan over het product, dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
10-12-2018
slaapapneu neusmasker 1 moe vaak 00.00 6u
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
10-12-2018
ja neusmasker slaapapneu voor slaap vaak moe zzz zoz00.00 tot 6.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
07-12-2018
Hadden het dringend nodig. Ondanks er 12dagen levertermijn was opgegeven, mochten wij onze bestelling de volgende dag ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
05-12-2018
Alles perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
29-11-2018
Iets langer moeten wachten maar goed aangekomen. Goed en veilig verpakt.

Nog maar 2x gebruikt maar het ziet er goed uit. Tevreden
4.33
Goed

Oxigo antwoordt: 30-11-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Deze dagen treden er helaas vertragingen op bij de vervoerders, ik zie dat uw order inderdaad later is geleverd dan normaal gesproken het geval zou zijn, onze excuses daarvoor. Wel goed om te horen dat het product bevalt! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
17-11-2018
20-11-2018
Prettig en goede neusbrillen. Levering snel en informatie hierover van hoog niveau.
5.00
Uitstekend

Oxigo klantbeoordeling

Oxigo

Dé slaap- en zuurstofexpert!

Oxigo werd op 07-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Emmalaan 23
3581HN Utrecht
Nederland
Tel: 0850190291
info@oxigo.co
Oxigo
Winkel-exploitant
Oxigo B.V.
Emmalaan 23
3581HN Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Erik Ploegh
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Oxigo.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.