Certificaat voor Oxigo

No. X1D86FCE4FF6FE0BD98BB4860D64E7F1E
 

Geldig vanaf
07-03-2018
Geldig tot
06-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Oxigo



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 134 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Oxigo al 222 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
17-07-2019
Alles is tip top inorde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
15-07-2019
Gewoon ok.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
15-07-2019
nadat de bestelling en betaling is voltooid was er geen reactie. geen email of bevestiging van de aankoop.
3.67
Goed

Oxigo antwoordt: 17-07-2019
Bedankt voor uw beoordeling Vanuit ons systeem wordt een orderbevestiging, betaalbevestiging en verzendbevestiging verstuurd. Het zou kunnen dat deze e-mails in uw ongewenste mail terecht zijn gekomen. Mocht u ze daar vinden, dan kunt u ons als 'veilige afzender' toevoegen. Gelukkig is het product zelf wel goed aangekomen Hopelijk tot ziens, met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
14-07-2019
goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
09-07-2019
Liep even iets mis met de levering en er werd meteen actie ondernomen.
Uiterst vriendelijke heer contacteerde me telefonisch. Ik stelde nog een paar vragen en had amper tijd om thuis te komen of het antwoord zat al in m'n mails.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
07-07-2019
Prima geregeld. Bestelling kwam op tijd binnen en goede communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
03-07-2019
Alleen niet meer met DPD versturen het paket.
Mijn bestelling was in de tuin achtergelaten in het openbaar.
4.00
Goed

Oxigo antwoordt: 04-07-2019
Dat spijt ons te horen Wij hebben hier melding van gemaakt bij DPD want dat is absoluut niet de bedoeling. Een handtekening voor ontvangst is vereist. Hartelijk dank dat u hier melding van maakt. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
28-06-2019
Snelle verwerking van het order. Geen opmerkingen over de kwaliteit van de producten. Ze werden in prima staat geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
22-06-2019
Zeer snelle levering en het product van uitstekende kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
19-06-2019
Zeer klantvriendelijk geholpen en correct en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
17-06-2019
Geen klachten dus tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
toen ik mijn zuurstofconcentrator op tijd(2dagen)kreeg en ik het toestel inwerking stelde kreeg ik de zuurstof die ik nodig had.mijn saturatie zakte niet meer onder de 90.er is voor mij een nieuw leven begonnen.ik raad iedereen aan om bij Oxigo klant te worden.
dank aan Oxigo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
13-06-2019
Snelle en goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Alles zoals het moet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
09-06-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
08-06-2019
Très satisfait du produit que je viens d'acheter chez vous.
je vais par ailleurs dans les prochains jours vous commander
le sac-à-dos pour ymettre l'appareil, et, avoir les mains libres
pour travailler.
Je vous recontacte la semaine prochaine.
Félicitations pour TOUT.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
08-06-2019
Heel tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
08-06-2019
De levering was snel en mijn beoordeling is een 8
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
08-06-2019
Prima geen probleem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
09-05-2019
05-06-2019
Bestelde rugzak was perfect, maar bleek niet geschikt voor mij. Contact met Oxigo en zonder verdere vragen kreeg ik retoursticker op email. Na ontvangst door Oxigo werd direct aankoopsom (€. 120,--) teruggestort. Alleen maar hulde voor deze webshop. Met name wil ik de heren Ploegh en Van Rinkhuyzen bedanken voor hun uiterst correcte behandeling. Een voorbeeld hoe een webshop ook kan zijn!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
05-06-2019
Alles gaat perfect
Zeer tevreden
Hartelijk dank.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
02-06-2019
Van onze zuurstof leverancier krijgen we stugge Salter Labs slangen. De soft versie is veel aangenamer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
01-06-2019
kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
26-05-2019
31-05-2019
Super snelle levering. Fijn kussen moest de eerste nacht heel erg wennen. Nu helemaal gewend.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
29-05-2019
Goede service, zeer vriendelijke communicatie en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
26-05-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
26-05-2019
levering duurde toch wel heel lang omdat het niet voorradig was.
spijtig dat niet vermeld staat bij het bestellen dat er bij continue flow nog bevochtiger en verbindingsslang nodig is.
Dit moet dan opnieuw besteld worden + verzendingskosten.
3.33
Redelijk

Oxigo antwoordt: 27-05-2019
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Door vertragingen bij Philips heeft u inderdaad langer dan normaal op uw concentrator moeten wachten, onze excuses daarvoor. Het gebruik van bevochtiging bij de SimplyGo is afhankelijk van persoonlijke voorkeur, Philips levert daarom niet standaard bevochtiging mee. Wij hebben de bevochtiger zonder verzendkosten aan u opgestuurd. Met vriendelijke groet, Oxigo

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Heel snel en efficient
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
23-05-2019
heel tevreden met dit product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
22-05-2019
Vragen duidelijk beantwoord bij telefonisch contact.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
20-05-2019
Bestelling de volgende dag ontvangen en super verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
Ik ben zeer tevreden ,snelle levering van bestelde materiaal, netjes verpakt en vlugge antwoorden via mail bedank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
15-05-2019
Alleen maar positieve ervaring.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
14-05-2019
Het aflever adres is een groot 55+ tehuis met groot open ingang met roltrap als je boven ben heb je info balie , waar je eventueel ook nog het pakketje af kan geven
Deze chauffeur heeft niet aan gebeld is niet binnen geweest maar heeft direct het pakketje afgegooid bij een aflever punt
Ben de hele tijd thuis geweest en heb erop zitten wachten Schandalig
Heb ook klacht bij dpd neergelegd
2.33
Matig

Oxigo antwoordt: 15-05-2019
Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat de DPD bezorger het niet geprobeerd heeft af te leveren. Wij zullen hier ook contact over opnemen met DPD zelf. Desondanks, hopen wij dat u tevreden bent met uw bestelde product en hopen wij u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Het Oxigo team.

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
Dit is mijn eerste bestelling , is goed verlopen , doch heb het product nog niet geprobeerd .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
13-05-2019
Alles verliep super, van de telefonische hulp tot de levering zie mega snel was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
12-05-2019
de betaling mogelijk heden zou beter kunnen , het programma is niet optimaal om te betalen , maak daar werk van het kan eenvoudiger .
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 13-05-2019
Bedankt voor uw feedback! We gaan hier zeker naar kijken, uiteraard maken we het graag zo eenvoudig mogelijk. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-05-2019
Ze doen wat ze beloven en zijn zeer behulpzaam bij vragen.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 11-05-2019
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
10-05-2019
De service 2 punten sorry hiervoor ik had wat vragen gesteld waar ik geen antwoord op krijg helaas maar krijg wel een mail om te beoordelen? Het product de verzending is netjes
3.33
Redelijk

Oxigo antwoordt: 11-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling. We hebben het nagekeken maar kunnen helaas geen vragen van u terugvinden Uiteraard staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden, we zijn bereikbaar via info@oxigo.co, 0850190291 en tijdens kantooruren via de chat. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
10-05-2019
Alles uitermate correct uitgevoerd
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 11-05-2019
Fijn om te horen, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Oxigo klantbeoordeling

Oxigo

Dé slaap- en zuurstofexpert!

Oxigo werd op 07-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Groeneweg 162
3981 CP Bunnik
Nederland
Tel: 0850190291
info@oxigo.co
Oxigo
Winkel-exploitant
Oxigo B.V.
Groeneweg 162
3981 CP Bunnik
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Erik Ploegh
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Oxigo.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.