Certificaat voor Oxigo

No. X1D86FCE4FF6FE0BD98BB4860D64E7F1E
 

Geldig vanaf
07-03-2018
Geldig tot
06-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Oxigo



Uitstekend

4.80/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 72 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Oxigo al 140 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-12-2018
18-01-2019
Ben goed tevreden geef een 8
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
14-01-2019
Levering duidelijk te volgen
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
12-01-2019
zeer snelle levering en product gemakkelijk in gebruik enkel vind ik het vrij duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
07-01-2019
Goed is goed en dat is voor mij 5 sterren. Deze keer een zeer vlotte levering.

Al moet mij van het hart dat de product prijzen erg hoog zijn. Maar dat is kennelijk gebruikelijk bij medische technische goederen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
05-01-2019
Perfect Meer kan ik niet zeggen.

Mijn hartelijke dank

Met groet Netteke Westerbeek.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 07-01-2019
Geachte mevrouw Westerbeek, hartelijk dank voor uw nieuwe bestelling en aardige review! Graag tot ziens, met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
31-12-2018
Zeer snelle reactie en service. Levering perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
29-12-2018
Eigenaar reageerde snel en correct,
Gaf meer dan er gevraagd werd
Ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
21-12-2018
ik was uitermate verrast door de snelle, perfecte behandeling van mijn bestelling maar wat me vooral trof was de zeer vriendelijk brief die jullie bij de bestelling voegden met ook de uitnodiging om een koffie te drinken op jullie kantoor als ik in de buurt zou zijn. In de toekomst wil ik zeker nog bij jullie bestellen als ik iets nodig heb wat in jullie assortiment zit. Hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 24-12-2018
Leuk om te horen dat u onze service zo waardeert! Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
20-12-2018
Top product vlotte levering .uitstekende service
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 21-12-2018
Fijn dat u tevreden over het product en de levering bent! We hopen u nog eens terug te verwelkomen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
19-12-2018
Snel en probleemloze afhandeling van bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
19-12-2018
Snelle levering
4.00
Goed

Oxigo antwoordt: 20-12-2018
Goed om te horen dat u uw bestelling snel binnen hebt gekregen! Bedankt voor de review, het Oxigo team

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
19-12-2018
Alles perfect geregeld en 250 euro goedkoper als in België
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 20-12-2018
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Hopelijk tot een volgende keer, het Oxigo team

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
12-12-2018
levering na 1 dag, via tool traceerbaar
product was precies zoals omschreven op de web site.
geen enkele klacht te noteren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
11-12-2018
Snel en zonder problemen geleverd. Product functioneert goed. Voor de werking op de lange termijn is het nu nog te vroeg om een oordeel te geven.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 12-12-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Mochten er later nog vragen ontstaan over het product, dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
10-12-2018
slaapapneu neusmasker 1 moe vaak 00.00 6u
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
10-12-2018
ja neusmasker slaapapneu voor slaap vaak moe zzz zoz00.00 tot 6.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
07-12-2018
Hadden het dringend nodig. Ondanks er 12dagen levertermijn was opgegeven, mochten wij onze bestelling de volgende dag ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
05-12-2018
Alles perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
29-11-2018
Iets langer moeten wachten maar goed aangekomen. Goed en veilig verpakt.

Nog maar 2x gebruikt maar het ziet er goed uit. Tevreden
4.33
Goed

Oxigo antwoordt: 30-11-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Deze dagen treden er helaas vertragingen op bij de vervoerders, ik zie dat uw order inderdaad later is geleverd dan normaal gesproken het geval zou zijn, onze excuses daarvoor. Wel goed om te horen dat het product bevalt! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
17-11-2018
20-11-2018
Prettig en goede neusbrillen. Levering snel en informatie hierover van hoog niveau.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
18-11-2018
Het zit vernuftig in elkaar.
Veel vakjes om iets erin op te bergen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
09-11-2018
snelle afhandeling en keurig verpakt. Vond het alleen jammer dat ik niet goed ergens kon lezen hoe ik de resmed9 aan moest sluiten. mijn zoon had gelijk door wat ik fout had gedaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
06-11-2018
levering "just in time" zoals afgesproken en prachtig te volgen op pc
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 07-11-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd en dat u de levering goed heeft kunnen volgen. Tot een volgende keer, het Oxigo team

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
20-10-2018
01-11-2018
Uitstekende service en levering zoals beloofd zeer goed op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
11-10-2018
We zijn eigenlijk op zoek naar een zacht neusbrilletje waarvan het plastieken darmpje in het aangezicht, gemaakt is uit soepele, zachte plastiek zoals in het ziekenhuis. De harde plastiek begint na een tijdje de huid in het aangezicht te irriteren (roodheid). Zijn deze neusbrilletjes bij jullie te verkrijgen aub?
Alvast bedankt voor de goede service.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 12-10-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vraag! Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
09-10-2018
begeleiding van de zending kon iets beter, maar dat had meer te maken met een voorkeur voor de dag waarop ik de zending wilde hebben.
Het product doet tot nu toe wat ik verwachtte.
4.33
Goed

Oxigo antwoordt: 10-10-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben naar uw bestelling gekeken en door de verzochte uitgestelde leverdatum is de verzendbevestiging inderdaad pas laat verzonden. Hier gaan we in de toekomst beter op letten, bedankt voor uw terugkoppeling Het Oxigo team

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
09-10-2018
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
08-10-2018
Snel en bijzonder goedverpakt aangekomen. Alles was niet heel duidelijk (voor mij) om te installeren. Even getelefoneerd voor uitleg en even later duidelijke informatie gekregen. Heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
05-10-2018
Geleverd zoals afgesproken. Het artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen en heeft een zeer prettig draaggevoel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
01-10-2018
snelle levering en goed product ik geef een 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
27-09-2018
30-09-2018
Zeer snelle levering - uitstekend produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
26-09-2018
29-09-2018
Top product, werkt uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
27-09-2018
Snelle levering, goede uitleg. Over service kunnen wij nog geen oordeel geven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
23-09-2018
Geen enkel negatief punt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
17-09-2018
De bestelling had vertraging opgelopen omdat de transporteur foutieve
adresgegevens had doorgekregen. (van OXIGO ?). Merkwaardig vind ik dat
bijna tegelijkertijd de webwinkel Lampdirect ook deze foutieve gegevens
gebruikte.
M.v.g.. Willem Vonk.
3.67
Goed

Oxigo antwoordt: 18-09-2018
Geachte heer Vonk, hartelijk dank voor uw beoordeling. Het adres dat u opgeeft bij uw bestelling wordt geautomatiseerd doorgegeven aan de vervoerder, daar hebben wij geen invloed op. Wel houden wij al onze zendingen nauwlettend in de gaten, dus hebben we u en onze vervoerder op tijd in kunnen lichten. We zijn blij dat het uiteindelijk goed is gekomen! Met vriendelijke groet, Oxigo

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
15-09-2018
Geweldig product en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
Alles oké
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
11-09-2018
Makkelijk bestelproces en snel geleverd met duidelijke communicatie. Hier kunnen veel andere winkels nog wat van leren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
10-09-2018
Uitgebreide toelichting gekregen op kantoor waardoor ik uiteindelijk een goede keuze heb kunnen maken. Moet product nog wel wat langer uitproberen maar de eerste indruk is heel goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
07-09-2018
Uitstekende correcte afhandeling over heel de lijn
Vriendelijke en behulpzame telefoon beantwoording
Na eerste in gebruiksname ,goederen 100 in orde en met duidelijke nederlandstalige handleiding
Apparaat (Soclean 2) 32 goedkoper dan ........ in belgie en waar de nodige resmed adaptor en de nodige filters niet voorradig zijn.
Kortom een klasse zaak om U tegen te zeggen.
Rob's Bikes
Eksel
5.00
Uitstekend

Oxigo klantbeoordeling

Oxigo

Dé slaap- en zuurstofexpert!

Oxigo werd op 07-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Emmalaan 23
3581HN Utrecht
Nederland
Tel: 0850190291
info@oxigo.co
Oxigo
Winkel-exploitant
Oxigo B.V.
Emmalaan 23
3581HN Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Erik Ploegh
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Oxigo.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.