Oxigo- Logo - Beoordelingen

OxigoReviews

: 1.092Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Oxigo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Oxigo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Oxigo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Oxigo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Oxigo

264 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.092 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 mei 2022
 
Uitstekend apparaat. Klein en licht met de functionaliteit van een grote CPAP. Geluidsniveau is heel acceptabel en associeer ik met een rustige branding van de zee. Wel handig om er een condensatorbevochtiger bij te gebruiken. Voorkomt droge neusslijmvliezen en heeft een dempende werking. De losse zijn een beetje lomp en de speciale BMC maskers kun je helaas niet testen. Er zijn wel kleinere bevochtigers maar daar is nauwelijks aan te komen en Oxigo wil die helaas niet in het assortiment opnemen. Service en aankoopbegeleiding Oxigo zijn prima.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 apr. 2022
Heb zondag 24 april bestelling gedaan en betaald. Heb tot op heden nog geen inogen one G3 rugzak ontvangen. Wel een melding dat hij dinsdag afgeleverd zou worden. Niets gehoord en geen briefje in de brievenbus. 27 en 28 april ben ik heel de dag thuis geweest in de hoop dat hij na geleverd zou worden, maar mooi niets gehoord of gezien. Wanneer ik morgen niets hoor wil ik mijn geld terug hebben en bestel ik hem wel ergens anders. Toch belachelijk dat er zelfs geen briefje met een mededeling of een bericht waar hij afgehaald kan worden in de brievenbus gedaan.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Oxigo

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Mijn contact met Oxigo is altijd positief geweest en de producten dat ze mij verkocht hadden waren altijd op zeer goede kwaliteit als alle Europees bedrijven zoals Oxigo waren we hoefden niet meer van een Nieuwe Paradijs te dromen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Producten kloppen helemaal en de service ging vlot
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Vlotte afhandeling van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Vlotte levering, goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle en goede levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Uitstekend materiaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Prima afgehandeld!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Super service !!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
€ bijgeven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Snelheid
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Beoordeling melden