Certificaat voor Oxigo

No. X1D86FCE4FF6FE0BD98BB4860D64E7F1E
 

Geldig vanaf
07-03-2018
Geldig tot
06-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Oxigo



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 115 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Oxigo al 196 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Heel snel en efficient
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
23-05-2019
heel tevreden met dit product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
22-05-2019
Vragen duidelijk beantwoord bij telefonisch contact.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
20-05-2019
Bestelling de volgende dag ontvangen en super verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
17-05-2019
Ik ben zeer tevreden ,snelle levering van bestelde materiaal, netjes verpakt en vlugge antwoorden via mail bedank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
15-05-2019
Alleen maar positieve ervaring.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
14-05-2019
Het aflever adres is een groot 55+ tehuis met groot open ingang met roltrap als je boven ben heb je info balie , waar je eventueel ook nog het pakketje af kan geven
Deze chauffeur heeft niet aan gebeld is niet binnen geweest maar heeft direct het pakketje afgegooid bij een aflever punt
Ben de hele tijd thuis geweest en heb erop zitten wachten Schandalig
Heb ook klacht bij dpd neergelegd
2.33
Matig

Oxigo antwoordt: 15-05-2019
Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat de DPD bezorger het niet geprobeerd heeft af te leveren. Wij zullen hier ook contact over opnemen met DPD zelf. Desondanks, hopen wij dat u tevreden bent met uw bestelde product en hopen wij u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Het Oxigo team.

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
Dit is mijn eerste bestelling , is goed verlopen , doch heb het product nog niet geprobeerd .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
13-05-2019
Alles verliep super, van de telefonische hulp tot de levering zie mega snel was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
12-05-2019
U wacht op beoordeling en ik wacht op mijn pakket
1.00
Slecht

Oxigo antwoordt: 13-05-2019
Wij hebben uw bestelling van donderdagmiddag vrijdag met de koerier meegegeven. In de meeste gevallen wordt het pakket dan zaterdag geleverd, maar dat is in dit geval helaas niet gelukt. De bestelling zou nu vandaag geleverd moeten worden, we houden het in de gaten.

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
12-05-2019
de betaling mogelijk heden zou beter kunnen , het programma is niet optimaal om te betalen , maak daar werk van het kan eenvoudiger .
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 13-05-2019
Bedankt voor uw feedback! We gaan hier zeker naar kijken, uiteraard maken we het graag zo eenvoudig mogelijk. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
10-05-2019
Ze doen wat ze beloven en zijn zeer behulpzaam bij vragen.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 11-05-2019
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
10-05-2019
De service 2 punten sorry hiervoor ik had wat vragen gesteld waar ik geen antwoord op krijg helaas maar krijg wel een mail om te beoordelen? Het product de verzending is netjes
3.33
Redelijk

Oxigo antwoordt: 11-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling. We hebben het nagekeken maar kunnen helaas geen vragen van u terugvinden Uiteraard staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden, we zijn bereikbaar via info@oxigo.co, 0850190291 en tijdens kantooruren via de chat. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
10-05-2019
Alles uitermate correct uitgevoerd
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 11-05-2019
Fijn om te horen, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
08-05-2019
Produkt Breas Qtube lijkt me een fake produkt. Geluid naar mijn cpap masker is hetzelfde. Niets veranderd.
3.67
Goed

Oxigo antwoordt: 09-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw aanschaf We hebben u een persoonlijk bericht gestuurd om het op te lossen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
06-05-2019
de vier voor levering is doordat zevandaag pas leverde en ik zaterdag hier in de buurt wagens van hun zag rond toeren maar dat is iets waar julie geen vat op hebben maar apparaat is prima en de werking is juist samen met de arts getest en werkte perfekt bedankt
4.67
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 07-05-2019
Hartelijk dank voor uw review We hebben het nagekeken en in principe had het pakket zaterdag geleverd kunnen worden omdat wij het vrijdag verstuurd hebben. Waarschijnlijk is helaas ergens vertraging ontstaan. In ieder geval goed om te horen dat u blij met het product bent Graag tot ziens, het Oxigo team

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
04-05-2019
de levering en service is goed.
alleen die beoordeling achteraf is wel vervelend.
3.00
Redelijk

Oxigo antwoordt: 07-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling! Jammer dat u het beoordelingsverzoek als vervelend ervaart. Via een link onderaan de e-mail van Trusted Shops heeft u de mogelijkheid om aan te geven dat u in het vervolg geen beoordelingsverzoeken meer wilt ontvangen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
24-04-2019
28-04-2019
slecht niets gekregen geen briefje .geen pakje 0,0
1.00
Slecht

Oxigo antwoordt: 29-04-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen. De dag na uw bestelling hebben wij het pakket afgeleverd bij onze koerier. Helaas hebben zij het pakket niet meer verwerkt die dag. Uw bestelling wordt vandaag geleverd. Onze excuses voor de 1 werkdag vertraging. Het Oxigo team

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
25-04-2019
Prima, vlugge en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
25-04-2019
Alles prima in orde. Goed verpakt en keurig op tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
22-04-2019
Snelle levering en goede kwaliteit Wel duur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
21-04-2019
Keurig en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
15-04-2019
Super service; goed geholpen per chat op de website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
11-04-2019
Alles wederom dik in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
09-04-2019
achteraf een korting toekennen vindt ik niet stoer.
dus na de bestelling.
1.00
Slecht

Oxigo antwoordt: 10-04-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Als dank voor het schrijven van een beoordeling geven wij een kortingscode weg. Omdat het beoordelingsverzoek enkele dagen na een bestelling volgt, kunt u de code pas bij een volgende bestelling gebruiken. Wij danken u voor uw begrip. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
06-04-2019
alles is naar wens gegaan, waarvoor dank.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
05-04-2019
bestelling is op tijd bezorgd. Het product kende ik al, want het is een vervanging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
05-04-2019
Alles goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
13-01-2019
31-03-2019
Product uitstekend verpakt en werkt tot nu toe erg goed.
Service nog niet nodig gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
15-02-2019
30-03-2019
Heel erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
26-03-2019
29-03-2019
Heb het produkt nog niet,maar ken het wel Heel goede kwaliteit wel duur voor een wagentje met 2 wieltjes
Maar het opvolgen van de bestelling en informatie doorgeven is perfect
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
26-03-2019
29-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
18-02-2019
28-03-2019
geen gebruik hoeven maken van de service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
16-01-2019
28-03-2019
mijnheer Ploeg verzorgd ons geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
25-03-2019
Vriendelijke klantenbediening - hebben ervoor gezorgd dat ik voldoende uitleg kreeg over producten.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 26-03-2019
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat we u goed hebben kunnen helpen! We wensen u veel profijt van de producten. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
19-03-2019
Geleverd zoals beloofd, verpakt zoals het moet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Snelle verzending, goed materiaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
14-03-2019
Prima producten en service. Levertijd kan lichtjes beter.
4.67
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 15-03-2019
Bedankt voor uw beoordeling! We hebben korte tijd met een andere koerier geëxperimenteerd, en helaas was dat geen succes. Uw bestelling was dan ook een dag langer onderweg dan normaal. Vanaf nu kunt u weer op onze korte levertijden rekenen. Hopelijk tot ziens, met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
12-03-2019
Levering was veel sneller dan gepland.
Product werkt goed echt beoordelen kan 'm. i. pas als ik het een tijd heb gebruikt.
Service naar verwachting
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
09-03-2019
Het liep met de bezorger niet zo best veel te hastig
4.33
Goed

Oxigo antwoordt: 12-03-2019
Vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens verlopen is! Dit voldoet niet aan onze kwaliteitsstandaard, we hebben dit dan ook teruggekoppeld aan het koeriersbedrijf. Hartelijk dank voor uw beoordeling, hierdoor kunnen wij onze service verbeteren. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Oxigo klantbeoordeling

Oxigo

Dé slaap- en zuurstofexpert!

Oxigo werd op 07-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Emmalaan 23
3581HN Utrecht
Nederland
Tel: 0850190291
info@oxigo.co
Oxigo
Winkel-exploitant
Oxigo B.V.
Emmalaan 23
3581HN Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Erik Ploegh
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Oxigo.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.