Mepal NL

41.052 reviews in totaal   988 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 5 sep 2017

mepal.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, het brede assortiment en de keuze in kleuren en modellen. Het personaliseren van producten wordt als een groot pluspunt gezien en maakt de items uniek. Ook het bestelproces, het gebruik van de website en het onderhoud van de producten worden vaak als eenvoudig en prettig ervaren. De snelle levering en de hulp van de klantenservice worden door veel klanten gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren klachten over beschadigingen of tegenvallende bedrukking, beperkte personalisatie-opties of kwaliteit van de bedrukking. Daarnaast zijn er opmerkingen over vertragingen in de levering, niet nagekomen levertijden, en vinden sommige klanten de producten aan de dure kant. De ervaringen met de klantenservice zijn wisselend, met kritiek op traagheid of gebrekkige communicatie. Tot slot missen klanten soms specifieke producten of kleuren in het assortiment en zijn er af en toe kritische geluiden over de website en onderdelen.

ReviewsMepal NL

Zelf ontworpen

Heel leuk dat je je eigen mepal kan ontwerpen Normaal ging ik elk jaar naar de blokker maar helaas is die er niet meer dus dit nieuwe schooljaar maar online een broodtrommel aangeschaft. Je kan elk onderdeel los uit een kleur kiezen en de deksel personaliseren heel erg leuk. Helaas hadden jullie in het standaard assortiment geen Minecraft dus hebben we die zelf maar gemaakt.

Lunchboxen eigen ontwerp. Heel mooi en een superleuk uniek cadeau

Ik heb een aantal lunchboxen besteld met foto’s van mezelf erop gedrukt. Ze zijn super gaaf! Waren gewoon foto’s uit een whatsapp groep dus niks speciaals aan pixels. Zelf een tekst erop verzonnen. En je kunt kiezen uit heel veel kleuren voor de rest vd trommel. Ik vind het een aanrader. Ik heb vogels op de boxen gezet voor mijn collega’s bij de vogelopvang en voor mezelf 1 met de kat. En mijn hond heeft nu ook haar eigen ‘ smul box’ met een foto van haar.

Leuke spullen en fijne klantenservice

Leuke opties om je spullen gepersonaliseerd te maken. Wel via een dramatische website, waarin dingen slecht te vinden zijn en de voorvertoning van een samengesteld product soms niet klopt. De door ons bestelde lunchbox en fruitbox waren heel mooi geworden. De water- en melkbeker daarentegen niet. Maar na kort contact daarover met de klantenservice kreeg ik direct nieuwe bekers, die er veel beter uitzagen. Top!
Een gepersonaliseerde lunchtrommel besteld voor mijn dochter. Door het personaliseren was de levertijd iets langer, maar dit stond ook duidelijk aangegeven. Maar de kwaliteit van de afbeelding is echt top! Dochter is heel blij met haar eigen ontwerp!

Top producten en service!

Pakketje was zoek geraakt. Mepal heeft direct een onderzoek ingesteld en er vervolgens voor gezorgd dat ik mijn bestelling alsnog heb ontvangen. Mooie snack pots voor het meenemen van fruit, prima kwaliteit zoals ik gewend ben van Mepal.
Mooie stevige bakken waarvan de deksel goed afsluit. Eerste 2 via de Lidl gekocht in de aanbieding. Daarna opzoek naar grotere zodoende kwamen we op de website. Kwaliteit perfect maar wacht voor aanvulling op een aanbieding want ze zijn vrij duur!

Prints komen niet overeen kwa kleuren.

Prints komen niet overeen kwa kleuren op verschillende producten. Wij hebben zelf gekozen voor een print die bij ons zoontje past en toch zijn eigen afbeelding heeft. Nu we het ontvangen hebben hebben de drinkbeker, fles en de broodtrommel/fruitbakje alle 3 een andere type print/kleur. Dat vind ik jammer en stoor me er eigenlijk wel aan. Maarja terug sturen kan niet dus we doen het er maar mee.

Antwoord van Mepal NL

Hallo, Dankjewel voor je beoordeling. Als je ergens niet helemaal tevreden over bent, horen we dat graag. Je kan ons altijd bereiken via klantenservice@mepal.com. We kijken graag met je mee.

Mooie gepersonaliseerde broodteommels besteld.

Bij Mepal 2 super leuke gepersonaliseerde broodtrommels gekocht als cadeautje voor mijn dochter en eentje voor een vriendinnetje. Het ontwerp proces was eenvoudig en de levering vond plaats op het beloofde moment.
snelle levering. Mooie persoonlijke beker met naam mogen ontvangen. kleur van het roze is wel iets afwijkend, iets harder, dan de overige lief producten van mepal. Verder helemaal tevreden met het resultaat.

Oké

Redelijk tevreden over de bestelling: mooie producten en de gepersonaliseerde fles is uiteindelijk gelukkig op tijd geleverd. Wel jammer dat ik geen reactie kreeg op mijn mail over de aangekondigde vertraging. Daarnaast bleek één van de fruitbakjes een barst in de rand te hebben. Mooie bestelling, maar communicatie en kwaliteitscontrole kunnen beter.

Antwoord van Mepal NL

Hallo, dank voor je eerlijke feedback. Het is momenteel drukker dan normaal, waardoor het wat langer kan duren voordat je een reactie ontvangt. Ik zie dat we je een oplossing hebben kunnen bieden.
De foto's stonden er perfect op, alles was het jammer dat je op de drinkfles niet goed kon zien hoe groot de foto daarop zou komen, die viel daardoor wat kleiner uit misschien wat duidelijker aangeven. Maar verder was alles prima in orde
C D
Clemens D.

15-20 jaar oude lunchbox als nieuw met nieuwe sluiting.

De sluitclips van mijn 15-20 jaar oude lunchbox lieten steeds vaker los. Destijds nog met een ander vergrendeling in de 'oortjes' aan de deksel. Omdat onze zonen dezelfde, maar veel jongere lunchboxen hebben maar in één keer 3 setjes besteld. Mijn lunchbox kan nog ruim tot na mijn pensioen mee (nog 5 jaar). De artikelen van Mepal zijn echt duurzaam!
M’n zoon is erg blij met z’n gepersonaliseerde broodtrommel en fruitbakje voor school. De rietjesbeker voor m’n dochter was helaas niks, in 1 dag lekt deze al en is het klepje er van af.

Gepersonaliseerde fles

Heel leuk dat je een gepersonaliseerde fles kan bestellen. Niet goedkoop maar wel een bijzonder cadeau. Het viel ons wel tegen dat er geen sprake is van een echte opdruk maar het is een soort sticker waarmee de opdruk bevestigd is. Hopelijk houdt het goed in de vaatwasser.

Top producten die doen wat ze moeten doen

De producten zijn misschien iets duurder als de gemiddelde voorraad doosjes maar ze zijn het geld dubbel en dwars waard. Nooit geen oud beschuit meer , je vleeswaren blijven nets zo vers. En staat ook nog een netjes en opgeruimd in je koelkast. De producten zijn stevig en makkelijk in gebruik ik vind het top spul

Reageren op een mail kan zeker neywe

Reageren op een mail kan zeker beter. Ik had na mijn bestelling welke ik op zaterdag had gedaan een mail gestuurd op zondag, met de vraag de bestelling aan te passen, ik zag namelijk pas later dat er een 3+1 actie was. Ik heb 6 bekers besteld en had er dus eigenlijk 2 extra gratis kunnen krijgen. De bestelling was nog niet verwerkt dus ik denk dat als er accuraat gereageerd was het had kunnen worden aangepast. Voor de rest ben ik tevreden over de bestelling

Antwoord van Mepal NL

Hallo, dank voor je eerlijke feedback. Het is momenteel drukker dan normaal, waardoor het wat langer kan duren voordat je een reactie ontvangt. Wij pakken je mail nu direct op en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.
Wij hebben een eigen ontwerp gekozen voor een broodtrommel en fles. Dit ging erg makkelijk en de producten zien er mooi uit.
Ik kon geen matchende schoolbeker vinden bij de broodtrommel. Wel kon ik zogenaamd zelf een beker samenstellen. Weinig keus en heel saai. En dan voor een naam erop 5 euro extra. Superduur! Het is dat mijn dochter persé Mepal voor haar dochtertje wilde, anders had ik dit dure spul nooit gekocht.

Antwoord van Mepal NL

Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u ons assortiment als beperkt en de personalisatie als duur heeft ervaren. Naast de beschikbare ontwerpen bieden wij ook de mogelijkheid om een eigen afbeelding te uploaden, zodat u een beker volledig naar wens kunt samenstellen. De meerprijs voor personalisatie is niet alleen voor het toevoegen van een naam, maar omvat ook het bedrukken van de door u gekozen afbeelding en de individuele productie van het artikel. We begrijpen dat persoonlijke voorkeuren verschillen en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Met vriendelijke groet, Uw Mepal Service Team
Blij met de bestelde artikelen. Mijn zoontje was superblij met zijn Intercity trein set. Zeker een aanrader!

Broodtrommel top, slechte klantenservice

Broodtrommel top, klachtenservice bedroevend Echt mooie trommel met foto. Gemaakt voor vaderdag. Beker mer naam besteld, helaas bleek de dop niet goed. Gebeld. Aardige dame en die vroeg of ik foto’s wilde appen. Ik kreeg snel reactie dat de dop vervangen zou worden. Na 1,5 week(!!) nog geen nieuwe dop, dus heb ik maar nieuwe beker besteld via bol (volgende dag geleverd, die kunnen dat wel). Mepal laten weten dat ze de drinkbeker maar van de bon moeten halen, geven ze alleen het geld van de dop terug! Wat een waardeloze service! Echt! Wat moet ik met een beker zonder dop. Heb weliswaar een nieuwe beker gekocht. Maar alsnog maar 1 dop. Gemiste kans en heel traaaaaage en slechte klachtenprocedure.

Antwoord van Mepal NL

Hallo, dank voor je eerlijke feedback. Het is momenteel drukker dan normaal, waardoor het wat langer kan duren voordat je een reactie ontvangt, we vinden het vervelend dat je onze communicatie als traag ervaart. Indien er een probleem is met een product lossen we dit graag voor je op, we pakken openstaande conversatie zo snel mogelijk verder op.

Mepal NL

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling én eigentijds design. Mep...