toyacademy.nl- Logo - Beoordelingen

toyacademy.nl
Beoordelingen:

279 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden279 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel besteld en snel thuis en snel 1 ding helaas retour maar gaat heel makkelijk met retourbon printen thuis. Het hoofdstel van het stokpaardje van mijn dochter bleek helaas niet de juiste maat. Wist niet dat er zoveel verschil in zat en mijn dochter ook niet. Maar de meebestellen rozet is prima en heel blij mee! Ik zou hier gerust vaker bestellen!
HH
Heidi H.
Helmond

de meest kritische beoordeling

23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de afbeelding een stokpaard te zien in de tekst staat stokpaard acc oornetje €30 euro Heel misleidend dacht een stokpaard te ontvangen en kreeg nu een gebreid oornetje. Om het terug te sturen is dramatisch moet met GLS is voor eigen rekening. In mijn buurt nergens een post die pakketjes aanneemt voor GLS. Terug sturen moet namelijk naar Denemarken. Kortaf belachelijk eerste keer en zeker de laatste keer dat ik hier heb besteld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor toyacademy.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(10)
(6)
(16)
Resetten
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

slechte communicatie

Door slechte communicatie twee keer hetzelfde bezorgd gekregen. Moeilijk hun telefonisch te bereiken
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi speelgoed. Levering duurt lang
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de afbeelding een stokpaard te zien in de tekst staat stokpaard acc oornetje €30 euro Heel misleidend dacht een stokpaard te ontvangen en kreeg nu een gebreid oornetje. Om het terug te sturen is dramatisch moet met GLS is voor eigen rekening. In mijn buurt nergens een post die pakketjes aanneemt voor GLS. Terug sturen moet namelijk naar Denemarken. Kortaf belachelijk eerste keer en zeker de laatste keer dat ik hier heb besteld.
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Я заказал товар 16 мая и вы сказали, что в течение 2-3 дней заказ будет доставлен . В итоге я ждал 8 дней
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bijenwas blokjes verschillen in kleur , ik had 2 de zelfde doosjes besteld en kwam in ontdekking er kleur verschil was bij rood, blauw enz. Vreemd.....
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
verwarrende reclame
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik heb gemaild dat de kassa die ik besteld heb de la het niet goed doet en nog geen reactie.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het pak werd afgeleverd bij een gebuur. Welke gebuur wisten we echter niet. Heel slechte info (veel te laat) over de levertijd doorgekregen waardoor wij niet konden inplannen om thuis te zijn. Uiteindelijk na veel gevraag bij alle directe (over)buren na 5 dagen toch het pakket gekregen van iemand die iets verderop woont. Ook was de verpakking beschadigd bij ontvangst.
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Hele snelle en correcte levering maar…

Hele snelle en correcte levering. Echter het gekochte speelgoed was van slechte kwaliteit. Een lampje die een plaatjes op een vel papier projecteert wat je dan over kunt trekken. Maar het lampje is zo zwak dat het niet lukt. Kleindochter was er na 5 minuten klaar mee.
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn super. Site is duidelijk. De levering is alleen onvoorspelbaar en traag. De site is misschien wel Nederlands, maar de producten komen van Denemarken. Vermoedelijk zorgt dat voor trage/onvoorspelbare leveringen. Laatste bestelling nog niet ontvangen.
Beoordeling melden
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling moest uit het buitenland komen. Dat was niet duidelijk vanuit de website.
Beoordeling melden
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Neem een andere bezorgdienst dan GLS. Snelheid van het geleverde artikel is prima.
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slecht verpakt voor zo’n lange reis.
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Ik heb de levering gepland voor morgen en GLS is vandaag langsgekomen. Vorige keer waren we gewoon thuis en GLS heeft zelfs niet aan de deurbel gebeld.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slechte bestelling en oplossing duurt erg lang

Pop besteld waarbij deze in het filmpje kan huilen. Pop die ik kreeg kan dat niet, zit niet eens een mechanische in. Vervolgens contact opgenomen en nu weer 2 dagen verder zonder oplossing.
Beoordeling melden
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop glow in de dark stiften , maar het is een soort lijm , het geeft vieze klodders, en het oplichten valt ook erg tegen , ik heb er niks aan , dus weggegooid, zonde van het geld
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de website stond dat de levertijd 2-3 werkdagen is, maar dat klopt niet. (Als ik had geweten dat het speelgoed uit Denemarken moest komen had ik dat wel kunnen bedenken).
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het duurde meer dan een week voordat ik het pakket kon ophalen. Waardoor twee kleintjes geen cadeau hadden. Ik snap dat het met Kerst langer duurt, maar dit is erg lang!
Beoordeling melden