Mooi artikel, precies als omschreven. Speelgoed waar ik naar opzoek was( hamertje tik en een vlooienspel in houten paddestoel) die in de reguliere speelgoedwinkels niet of in niet mooie , zgn moderne , uitvoering te krijgen is. Goede snelle levering en bezorging!
Het pak werd afgeleverd bij een gebuur. Welke gebuur wisten we echter niet. Heel slechte info (veel te laat) over de levertijd doorgekregen waardoor wij niet konden inplannen om thuis te zijn. Uiteindelijk na veel gevraag bij alle directe (over)buren na 5 dagen toch het pakket gekregen van iemand die iets verderop woont. Ook was de verpakking beschadigd bij ontvangst.
Beoordelingen voor toyacademy.nl
Helemaal in orde. Ik twijfelde of de prijs we waar kon zijn. Bij andere sites zijn de Magna-Tiles sowieso al duurder. Nu waren ze ook nog eens in de aanbieding. Een top prijs dus. Verder was de verzending vlot! Ik ga hier zeker nog een bestellen.
Ze namen de vraag serieus en er werd verrassend positief op gereageerd..
Stuurde een email met een fin.vraag en deze werd direct vriendelijk beantwoord.
Ze namen de vraag serieus en er werd verrassend positief op gereageerd..
Heel prettig bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers.
Nogmaals dank!
Enny
Mooie prijs, duidelijke site, mooi kwalitatief product. Redelijk snelle levering vanuit Denemarken tijdens de feestdagen drukte. Vervoerder hield ons wat matig op de hoogte qua leveringsverwachting. Het was er ineens.
Ik heb een speelgoedgarage besteld. Hij was niet erg duur, en hij is dus ook niet erg stevig. Ook was het soms lastig om de onderdelen in elkaar te klikken. Het is wel een erg leuke garage met vrolijke kleurtjes.
Bedankt!
Alles verliep goed, hartelijk bedankt. Zocht iets specifieks van speelgoed (Connetix). Het was overal uitverkocht, maar bij jullie gelukkig toch kunnen bestellen. De kinderen zijn er blij mee!
De persoonlijke manier van communiceren.
Daarnaast erg sympathiek om dezelfde korting te geven op een product die een aantal dagen later goedkoper was ivm black friday.
17 nov. 2023
Prima service
Goed op de hoogte gehouden van transport. Volgens afspraak bezorgd. Blij mee . Cadeautjes prima . Zin in Sinterklaas!
15 nov. 2023
snelle levering, goederen zoals beschreven op website. Sint is er blij mee, hoop dat kinderen dat ook zullen zijn.
Gewoon je bestelt iets en je krijgt het binnen de afgesproken tijd.
Prachtig product, ik ken het nog van vroeger.
23 nov. 2023
Bij een probleem, een mail ontvangen om duidelijk af te spreken. Zeer persoonlijke benadering.
Heel tevreden!
Geïmporteerde beoordelingen