huisdierplezier.nl
Beoordelingen:

207 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.475 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik zocht een universeel hondenrek, zodat we later, als we een andere auto hebben, geen nieuw moeten kopen. Dat is in elk geval gelukt! De handleiding bevindt zich op de verpakking, in verschillende talen. Alles is netjes verpakt. Het rek is makkelijk te monteren. Ik deed er nog geen kwartiertje over. In onze Peugeot 308 SW II heb ik de steunen op de verste uiteinden van de hoofdsteunen moeten bevestigen, want de stangen zelf passen enkel in de klemmen op het uitschuifbare deel. Ook heb ik het extra verlengstukje er van tussen moeten halen, want de hoogte tot het plafond is kennelijk lager dan gebruikelijk en het standaard rek paste er anders niet tussen (te hoog). Daardoor hebben we maar vier i.p.v. 5 stangen, maar aan de voornaamste functie - ervoor zorgen dat de hond niet gekatapulteerd kan worden - is voldaan. Tijdens de eerste rit viel het me wel op dat de stangen behoorlijk dik zijn. Vooral de middelste valt op, omdat hij zich midden in je gezichtsveld naar achteren bevindt. Hopelijk is dat slechts eventjes wennen, want ik twijfelde nog om een (dunner) roosterrek te nemen. In ieder geval erg tevreden met deze aankoop, zeker aan de wel heel gunstige prijs (tot 30% verschil met andere aanbieders). Ik ben voortaan gerust. Overigens ook sneller geleverd dan bedoeld: op maandag besteld met gewenste levering op woensdag: dinsdag is het geleverd (gelukkig was ik net thuis).

Meest relevante negatieve beoordeling

11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een artikel dat we al vele malen besteld hebben is ineens in prijs verdubbeld. Of eigenlijk is de inhoud gehalveerd, i.p.v. 15 kilo krijgen we voor hetzelfde bedrag nu 7 kilo. Schandalig. Reactie op contactformulier komt niet en telefonisch contact met de klantenservice was ook weinig positief. Laatste keer dat we hier iets gekocht hebben.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor huisdierplezier.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(158)
(25)
Resetten
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanpasbaar rek, makkelijk gemonteerd, gezichtsveld ietwat beperkt door de dikte van de (middelste) stang(en)

Ik zocht een universeel hondenrek, zodat we later, als we een andere auto hebben, geen nieuw moeten kopen. Dat is in elk geval gelukt! De handleiding bevindt zich op de verpakking, in verschillende talen. Alles is netjes verpakt. Het rek is makkelijk te monteren. Ik deed er nog geen kwartiertje over. In onze Peugeot 308 SW II heb ik de steunen op de verste uiteinden van de hoofdsteunen moeten bevestigen, want de stangen zelf passen enkel in de klemmen op het uitschuifbare deel. Ook heb ik het extra verlengstukje er van tussen moeten halen, want de hoogte tot het plafond is kennelijk lager dan gebruikelijk en het standaard rek paste er anders niet tussen (te hoog). Daardoor hebben we maar vier i.p.v. 5 stangen, maar aan de voornaamste functie - ervoor zorgen dat de hond niet gekatapulteerd kan worden - is voldaan. Tijdens de eerste rit viel het me wel op dat de stangen behoorlijk dik zijn. Vooral de middelste valt op, omdat hij zich midden in je gezichtsveld naar achteren bevindt. Hopelijk is dat slechts eventjes wennen, want ik twijfelde nog om een (dunner) roosterrek te nemen. In ieder geval erg tevreden met deze aankoop, zeker aan de wel heel gunstige prijs (tot 30% verschil met andere aanbieders). Ik ben voortaan gerust. Overigens ook sneller geleverd dan bedoeld: op maandag besteld met gewenste levering op woensdag: dinsdag is het geleverd (gelukkig was ik net thuis).
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel geleverd. Maten van hondenjasjes op website niet duidelijk. Twee jasjes retour. Telefonisch kontakt is niet m9gelijk. Heb er een mail over gestuurd en nog geen reaktie daarop gehad. Retourkosten zijn voor de klant. Dat had ik graag vantevoren geweten. Nu afwachten of retour goed verwerkt wordt ...... E wordt erg snel om een veoordeling gevraagd. Eerst retour afhandelen is beter.
Beoordeling melden
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel verzonden en ontvangen. Klantenservice reageerde ook binnen enkele minuten. Mooie prijs vergeleken met andere aanbieders. Mijn konijnen vinden het heerlijk om op de coolplates te liggen op de warmere dagen. Er zat wel heel veel plastic om het product heen wat iets overbodig was. Misschien is daar een andere oplossing voor.
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed bereikbaar als je vragen hebt!

Ik wou bestellen, bij het invullen van adres was er een probleem. Contact opgenomen met huisdierplezier. Direct mail ontvangen. Product besteld. Dus het gaf me vertrouwen dat mijn vraag direct beantwoord werd. Eerste keer dat ik daar bestelde. Correcte goed ingepakte levering.
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Boswandeling.

Super snel geleverd en een bijzonder handzaam en praktisch karretje. Zelfs het hondje vind het erg leuk en stapt er zo in. En wil er niet meer uit. Handig dicht te klappen en het kan zo in de auto worden geschoven.
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De schade aan de hondenbech is hersteld door een nieuw deel op te sturen, echter zit ik nu met het kapotte deel wat lomp groot is en lastig weg te gooien. Was dus beter geweest om deze terug te sturen.
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne zaak

Heb een hondenkussen besteld en dat was heel snel ( zelfs nu in drukke tijden) geleverd. Makkelijke site, makkelijk te bestellen, keurige levering en hond vindt kussen geweldig!
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super product en super prijzen, vond alleen wel voor een product boven 50€ nog steeds verzendkosten moeten betalen wel een beetje jammer
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product is zoals ik gewenst had. Degelijk en mooi afgewerkt. Fretten zullen zalig slapen. Snelle levering en heel vriendelijke persoon
Beoordeling melden
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte levering. Nog nooit een probleem gehad na verschillende jaren bestellen. Zeker aan te raden. Ook altijd voldoende stock.
Beoordeling melden
29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie op de site. Prijs van het artikel ruim 10 euro lager dan in de winkel. Daarnaast snelle verzending. Helemaal top!
Beoordeling melden
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie overzichtelijke site

Snelle levering en een mooie overzichtelijke site Zeker een aanrader om voor je huisdier te shoppen en de prijzen zijn redelijk!
Beoordeling melden
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

eerste, maar zeker niet de laatste bestelling!

Bestelling en levering als uitstekend ervaren. Keurig op de hoogte gehouden van alle benodigde correspondentie.
Beoordeling melden
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke beelden op de site van het product dat ik zocht, hebben mij laten kiezen voor huisdier plezier
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website. Goede prijs en een mooi product. Netjes op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kattengrind in te grote zakken. 15 kg is zwaar voor een vrouw als je 2 zakken in 1 doos krijgt.
Beoordeling melden
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De perfecte balletjes voor mijn chihuahua... hij staat er gek van. Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, levering was via de mail goed te volgen. Juist artikel, goede kwaliteit
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is een heel mooi kussen en mijn hondjes vinden het een superzacht kussen. Perfect.
Beoordeling melden
PV
Pierre V.
Sint-Niklaas
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service!, twee dagen later bestel naar België. Doe zo verder, proficiat !
Beoordeling melden