huisdierplezier.nl
Beoordelingen:

303 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.475 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 apr 2024
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
huisdierplezier.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik zocht een universeel hondenrek, zodat we later, als we een andere auto hebben, geen nieuw moeten kopen. Dat is in elk geval gelukt! De handleiding bevindt zich op de verpakking, in verschillende talen. Alles is netjes verpakt. Het rek is makkelijk te monteren. Ik deed er nog geen kwartiertje over. In onze Peugeot 308 SW II heb ik de steunen op de verste uiteinden van de hoofdsteunen moeten bevestigen, want de stangen zelf passen enkel in de klemmen op het uitschuifbare deel. Ook heb ik het extra verlengstukje er van tussen moeten halen, want de hoogte tot het plafond is kennelijk lager dan gebruikelijk en het standaard rek paste er anders niet tussen (te hoog). Daardoor hebben we maar vier i.p.v. 5 stangen, maar aan de voornaamste functie - ervoor zorgen dat de hond niet gekatapulteerd kan worden - is voldaan. Tijdens de eerste rit viel het me wel op dat de stangen behoorlijk dik zijn. Vooral de middelste valt op, omdat hij zich midden in je gezichtsveld naar achteren bevindt. Hopelijk is dat slechts eventjes wennen, want ik twijfelde nog om een (dunner) roosterrek te nemen. In ieder geval erg tevreden met deze aankoop, zeker aan de wel heel gunstige prijs (tot 30% verschil met andere aanbieders). Ik ben voortaan gerust. Overigens ook sneller geleverd dan bedoeld: op maandag besteld met gewenste levering op woensdag: dinsdag is het geleverd (gelukkig was ik net thuis).

de meest kritische beoordeling

15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij jullie een badje gekocht voor mijn hond. De service was goed en het badje was er snel, maar hij had de bodem binnen 20 minuten al kapot. Ik zou jullie daarom willen aanraden om de bodem wat steviger te maken vanwege nagels die honden ook hebben natuurlijk. De lol was helaas heel kort, want na de eerste snee kwam al snel een groot gat een stukje (20 cm) ernaast. Super jammer! Maar de zijkant was wel weer sterk. Toch bedankt voor de paar dagen plezier en de snelle verzending!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor huisdierplezier.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop, snelle levering!

Levering was snel, hondenmand besteld, goed verpakt en prijs gunstig.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle leveringen En alles corect
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanpasbaar rek, makkelijk gemonteerd, gezichtsveld ietwat beperkt door de dikte van de (middelste) stang(en)

Ik zocht een universeel hondenrek, zodat we later, als we een andere auto hebben, geen nieuw moeten kopen. Dat is in elk geval gelukt! De handleiding bevindt zich op de verpakking, in verschillende talen. Alles is netjes verpakt. Het rek is makkelijk te monteren. Ik deed er nog geen kwartiertje over. In onze Peugeot 308 SW II heb ik de steunen op de verste uiteinden van de hoofdsteunen moeten bevestigen, want de stangen zelf passen enkel in de klemmen op het uitschuifbare deel. Ook heb ik het extra verlengstukje er van tussen moeten halen, want de hoogte tot het plafond is kennelijk lager dan gebruikelijk en het standaard rek paste er anders niet tussen (te hoog). Daardoor hebben we maar vier i.p.v. 5 stangen, maar aan de voornaamste functie - ervoor zorgen dat de hond niet gekatapulteerd kan worden - is voldaan. Tijdens de eerste rit viel het me wel op dat de stangen behoorlijk dik zijn. Vooral de middelste valt op, omdat hij zich midden in je gezichtsveld naar achteren bevindt. Hopelijk is dat slechts eventjes wennen, want ik twijfelde nog om een (dunner) roosterrek te nemen. In ieder geval erg tevreden met deze aankoop, zeker aan de wel heel gunstige prijs (tot 30% verschil met andere aanbieders). Ik ben voortaan gerust. Overigens ook sneller geleverd dan bedoeld: op maandag besteld met gewenste levering op woensdag: dinsdag is het geleverd (gelukkig was ik net thuis).
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb onlangs hondenbotten gekocht bij Huisdierplezier.nl Vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste tot het moment dat de producten arriveerden, verliep alles prima. Ten eerste wil ik graag de snelle levering benadrukken. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik meteen een bevestiging en werd ik op de hoogte gehouden van het verzendproces. Binnen een dag ontving ik de hondenbotten al thuis. Dit was echt indrukwekkend. Wat betreft de kwaliteit van de producten, kan ik alleen maar lovend zijn. De hondenbotten zijn van uitstekende kwaliteit en mijn hond is er dol op. Ze zijn stevig, duurzaam en perfect geschikt voor hun kauwbehoefte. De website zelf is ook zeer gebruiksvriendelijk. Het was gemakkelijk om de gewenste producten te vinden en het bestelproces was eenvoudig en probleemloos. De duidelijke en gedetailleerde informatie bij elk product gaf me het vertrouwen dat ik de juiste keuze maakte. Tot slot wil ik ook de klantenservice van Huisdierplezier.nl prijzen. Ik had een vraag over mijn bestelling en ik werd snel en vriendelijk geholpen. Het team was professioneel en beleefd, en ze deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat ik tevreden was. Al met al kan ik Huisdierplezier.nl ten zeerste aanbevelen voor alle huisdierenliefhebbers.
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De klantenservice was pro-actief, ze gaven aan dat het pakket wel erg lang op het depot stond (reden: was beschadigd tijdens het transport) voordat ik er zelf contact over zocht en stortten meteen het geld terug. Ik heb de bestelling opnieuw gedaan, maar deze werd beschadigd bezorgd. De breekbare artikelen zaten los in de doos waardoor er een barst in één van de artikelen zat. Ik mocht het op hun kosten terugsturen, maar het artikel was nog wel bruikbaar dus ik heb korting gekregen. Het verpakken zou dus beter kunnen.
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Badje gekocht, bodem niet stevig

Ik heb bij jullie een badje gekocht voor mijn hond. De service was goed en het badje was er snel, maar hij had de bodem binnen 20 minuten al kapot. Ik zou jullie daarom willen aanraden om de bodem wat steviger te maken vanwege nagels die honden ook hebben natuurlijk. De lol was helaas heel kort, want na de eerste snee kwam al snel een groot gat een stukje (20 cm) ernaast. Super jammer! Maar de zijkant was wel weer sterk. Toch bedankt voor de paar dagen plezier en de snelle verzending!
Beoordeling melden
Antwoord van huisdierplezier.nl
27 jun 2023
Goedemiddag, Vervelend om te horen dat het product niet helemaal naar wens is. Er mag altijd even contact opgenomen worden met onze klantenservice zodat we tot een passende oplossing kunnen komen, dit kan in de chat via het bol.com account of door te mailen naar info@huisdierplezier.nl
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel geleverd. Maten van hondenjasjes op website niet duidelijk. Twee jasjes retour. Telefonisch kontakt is niet m9gelijk. Heb er een mail over gestuurd en nog geen reaktie daarop gehad. Retourkosten zijn voor de klant. Dat had ik graag vantevoren geweten. Nu afwachten of retour goed verwerkt wordt ...... E wordt erg snel om een veoordeling gevraagd. Eerst retour afhandelen is beter.
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vertrouwde en veilige haven voor mijn chihuahua

Mijn hondje had al zo een mand . We gebruiken deze voor alle transporten, als veilige slaapplaats, de mand gaat overal mee naartoe als vertrouwde haven. Door het vele gebruik is ze versleten. In de winter lekker warm door de pels en in de zomer lekker koel. Ik was de binnenbekleding ook dikwijls uit, geen enkel probleem. Zeer handige tas.
Beoordeling melden
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel verzonden en ontvangen. Klantenservice reageerde ook binnen enkele minuten. Mooie prijs vergeleken met andere aanbieders. Mijn konijnen vinden het heerlijk om op de coolplates te liggen op de warmere dagen. Er zat wel heel veel plastic om het product heen wat iets overbodig was. Misschien is daar een andere oplossing voor.
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed bereikbaar als je vragen hebt!

Ik wou bestellen, bij het invullen van adres was er een probleem. Contact opgenomen met huisdierplezier. Direct mail ontvangen. Product besteld. Dus het gaf me vertrouwen dat mijn vraag direct beantwoord werd. Eerste keer dat ik daar bestelde. Correcte goed ingepakte levering.
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze in halsbandjes voor honden. Heel tevreden over de bestelde producten. De halsbandriempjes zijn ook goed bruikbaar om delen van een hondenjasje te maken of onderdelen van zo'n jasje te vervangen (clipsluiting).
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Boswandeling.

Super snel geleverd en een bijzonder handzaam en praktisch karretje. Zelfs het hondje vind het erg leuk en stapt er zo in. En wil er niet meer uit. Handig dicht te klappen en het kan zo in de auto worden geschoven.
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De schade aan de hondenbech is hersteld door een nieuw deel op te sturen, echter zit ik nu met het kapotte deel wat lomp groot is en lastig weg te gooien. Was dus beter geweest om deze terug te sturen.
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

bestelling van hondenbrokken…

Toen onze bestelling van hondenbrokken niet op voorraad bleek te zijn ontvingen wij gratis een kleinere hoeveelheid. In afwachting van de bestelling met een langere levertijd. Heel netjes.
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne zaak

Heb een hondenkussen besteld en dat was heel snel ( zelfs nu in drukke tijden) geleverd. Makkelijke site, makkelijk te bestellen, keurige levering en hond vindt kussen geweldig!
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super product en super prijzen, vond alleen wel voor een product boven 50€ nog steeds verzendkosten moeten betalen wel een beetje jammer
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product is zoals ik gewenst had. Degelijk en mooi afgewerkt. Fretten zullen zalig slapen. Snelle levering en heel vriendelijke persoon
Beoordeling melden